Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan?
Miközödhozá??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Miközödhozá??
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
intel cor 2 duo 2,2ghz
sapphire radeon 2900 pro 512 mb gddr3
2gb 800mhz ddr2 ram
??
Ha igen kb mennyi fps el?
Miközödhozá??
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
és ezután /rcon pam_mode cbperks ezzel átugrik war modba
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A XFire-emen sincs megjeleníthatõ CoD4 szerver, pedig semmi filter nincs bekapcsolva (a többi játékomhoz talál szervereket).
Mi lehet a hiba?!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
így ugyan nem lehet +80-90-et tolni, de sokkal szórakoztatóbb a game, ez a sok kerülõ😊 ha láttam valakit kerülni akkor már rögtön tudtam hogy ez vagy IG-és vagy JCSR-es.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
pályát szeretnék szerkeszteni de eléggé bonyolultnak tünik.
Valaki tudna valami leírást róla adni? (a map-editorról)
az elsõ mondatommal arra akartam utalni, hogy hülyeséget kérdeztél, mivel ezen a konfigon a ma létezõ összes game-nek el kell indulnia több-kevesebb sikerrel, erre a három pontból kellett volna rájönnöd
de mivel nem tudhattam, hogy venni fogod-e a lapot (és ezek szerint nem vetted) odaírtam zárójelbe, hogy IGEN, el fog rajta indulni
remélem most már érthetõ😉
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(amúgy igen, elindul rajta)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem játszottam még szerveren soha.
tudnátok segíteni hogyan kell fellépni és honnan szerzek magyar szerverek címeit?
hol állítom be hogy mikor hova lépjen fel?
honnan tudom hogy van e ott valaki?
köszi elõre is
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
még nem láttam ilyet, de majd megkukkantom Én is.
The Matrix has you...
Valaki megmondaná nekem az ott micsoda?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
The Matrix has you...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
van egy csomó uj pályám a cod 4 hez. az lenne a kérdésem hogy azokat hogyan tudnám betenni a játékba. hová másoljam be õket? mert ha a ...\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english mappába teszem be õket nem látja. mintha ott se lenne . (nemtudom õket kiválasztani amikor csinálnám a szervert.)
PLS HELP
Az ASE-ben mire kell kattintani, hogy listázza a CoD4 szervereket? Semmi szûrõt nem kapcsoltam be, de úgy sem hoz be semmit.
(a többi játékomra bead szervereket)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75