Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
felraktam naon kafa day:3
grafika is jó hangok 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Teljes totális õrület.
<#sniffles>#sniffles>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
IP t nem tudok nem otthon vagyok
Olvastam hogy néhányotokat kidobaál a játék fekete képernyõvel, egy ideig semmi, majd exe file leállt. Sikerült valakinek rájönni mi a hiba oka? Mert ma elkezdte nekem is, és már vagy 5 x kidobott. Elõzõekben semmi hasonló nem volt. Ja tudjátok a megoldást osszátok meg plz!! Thnx
Hihetetlen hogy a kedvenc szervereim már másfél hete töküresek.
Kaptam néhány HC szerver IP-t korábban, sajnos csak a TDM-ek élnek.
Elõre is THX! <#integet2>#integet2>
The Matrix has you...
ha középen tolsz egy granyot, megnyílik egy bunker ajtaja a föld alá és onnan lehet lõni felfelé, de õk nem tudnak visszalõni. még ennyit se tudtok.
MJ rulz Pink Team The Only One
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
hát nem kiszavaztak köv pályán?😄😄😄
ja és peti az a shoot down-on, félzoom random maki (sry😄😄😄😄)
http://www.depl0y.com/cod-4-mw-unlock-list
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
és akkor az 1.ket fogod tudni
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és ez a 3000ft-s 2rétegût beolvassa?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
megint unatkozhatok cod4 nélkül -.-
de ráadásul 2év gari volt a dvd meghajtora és 2év alatt ment tönkre és lejárt a garancia
ezért szeretem a pc-t egyre drágább mert versenyznek midnenért err ekiderül hogy amit gyártottak elvileg tökéletes cucc-ot vagy felmelegedik vagy tönkre megy vagy leolvad
fuccked all company

Mellesleg az M16-nak valószínûleg tényleg nem sok köze volt az MP44-hez, nem tudtam visszakeresni hogy hol olvastam.
Hogy mi a f*szért állítottam ilyen hevesen, tudja a jóég, a lényeg hogy igazad volt. <#worship>#worship>
87.229.103.40:28965
De nem is az air a lényeg, azért vannak a perkek, hogy változatos legyen a game. Ha egyenlõ feltételeket akartak, akkor is válogathattak volna még. De ha valakinek ez kell...
Akkor már cod2, ott egyenlõ feltételek, oldalanként más fegyverek..
Na mindegy nekem nem tetszik.
talán egy átalakitott pub-on voltál
ha saját szerver akkor meg /rcon pam_mode cbperks
nekem ami benne van 6perk böven elég, félautomata csipák kiszedése érthetö, és a p90 kiszedése is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vicc... <#bdead>#bdead>
Mindent kivettek belõle ami egyedivé tette a cod4 et. <#szomoru1>#szomoru1>
De az Airstrike persze benne maradt.
Innentõl tucatjáték. Kár.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szeretném megkérdezni, hofy egy E6600-as húzott intel processzoronk, és egy AMD 2900 pro 512Mb DDR3-mas kártyán menne -e a CoD4 full grafikán.?
elõre is kösz.
Danken velem volt, szedte le elõlem a frageket rendesen, te meg sokszor pofánlõttél. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azon a pályán, mikor helikopterbõl kell ágyúzni, mindig lefagy.
Mi lehet a probléma?