Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azóta ha megnyomom az f5 öt ezt írja ki:
"szöveg helye idézõjelek és ékezetes karakterek nélkül"
elronthattam valamit? <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#wilting>#wilting>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azért 3 hsz-be ment mert így frissûltek a hsz-ek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egyvalami idegesít csak, hogy kezdhetem elõrõl a rangokat.
még egyszer köszi!
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
azt kérdezném, hogy RPG-vel hogy lehet bármit is eltalálni? mondjuk helikoptert, mert a lövedék végképp nem oda megy ahová szeretném. köszi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nagyon szépen köszönöm!!!
Meg is rendeltem, ha minden igaz, holnap itt is lesz!
Ha már nem aktuális, és nem budapestiek akik a játékot keresik akkor bocs, de az elmúlt hétvégén a Camponában lévõ 576 üzletben egy rakat játékot láttam.
Érdemes lehet a vidéki ületeikben is érdeklõdni......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
az eredeti játék (amit ha már lehet majd kapni meg is veszek)
belsõ keresõje megtalálja a tört szervereket is?
Mer tönmindegy, hiogy bevan kapcsolba adedicated meg a punkbuster.
MJ rulz Pink Team The Only One
- nem, ne kérj meg😊 majd zomil...😉😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még elég új vagyok a cod4 világában és szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék auto console say-t be állítani a szerveren ami mondjuk percenként megjellene játék közben.
A váalszokat elõre is köszönöm.
pam modot bemasoltam az FTP serveren :cod4/mods/pam4 könyvtarba
Beirtam a start file ba ezt: +set fs_game mods/pam4 és ugyanugy indula server mint eddig mi lehet a hiba ?
consolba belépés utan ezt irtam: \rcon pam_mode cbperks
HELP !!!!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Onnantól már egyszerû..."New Server" és IP, esetleg "ad to" Favorites1 pl.
Battlelog: Purga5
Sikerült feltenni az ASE-t,de szervereket nem tudok belerakni.A detected games-nál sem csinál semmit hiába pingelek öszze-vissza.Már állítgattam mindenfélét és még így sem sikerült elérnem semmit.
Van valaki hasonló cipõben?Megköszönném a segítségét!!!!!!!
Csók mindenkinek és további jó mészárlást!
Még installálni sem engedi magát
Nekem is majdnem ilyen a gépem, egy paraszthajszállal jobb csak.
Az ASE-t pedig töltsd le mégegyszer, és úgy telepítsd.<#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Egy kérdéesm lenne. Már jó ideje tolom a CoD 4 et,egészen múlt hétig.Akkor volt egy Format C: ;XP reinstallal.
Szóval ASE-t használok.De az XP install után nem tudtam feltenni,mert arra hivatkozik,hogy a registry key-e használatban van,holott ugye én a free verziót használtam addig is.Azóta Xfire on tolom,de az ASE eléggé a szívemhez nõtt,szeretném visszakapni.
Kérnék valakit,hogy írjon valami megoldást.Elõre is kösz.
Ja a PB off-ra nekem is az volt a megoldás,hogy amikor a játékot felteszem,akkor installálni kell a PB-vel együtt.Akkor nem lesz gáz.
Még valami.Frenetikusan jó játékot írtak az IW-nál.Nekem egy P4 2,6 GHZ es fél giga ramos és ATI 9550 es 128 as sifonériám van 😊.Tökéletesen fut rajta a játék,no nem 1024x768 ban,de majdnem full grafon (nincs élsimítás).
Minden jót mindenkinek.
#18852:ezt szedd le,tallózd ki a codot,frissítsd és jó lesz elvileg...ha nem akkor játék reinstall...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Remélem tudtok segíteni benne, az lenne a problémám hogy xfire bõl elindítom a szerót és azt írja ki hogy engedélyezem a pb de én már engedélyeztem de mindíg átálítja magának mikor kilépek!
És így egyik szeróra sem tok csatizni😞(( mert azt írja hogy engedélyezem pb-m van föl van téve!(az 1.4 pecs is)Tudtok segíteni plz!
Nagyon megköszöném!
üdv
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
világ leghülyébb kérdése 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Huh skacok lehet már le lett írva de azt szeretném megkérdezni hogy miért álítódik át a multi beálításoknál a punkbuster no re pedíg yes re álítottam de átálítja magát ! 😞
Van fön pb-m és nem tom miért csinálja ezt asztalról próbálok csatizni de ez így...
kérem segítségeteket
Nagyon megköszöném!
üdv
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...