Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beírtam.

azóta ha megnyomom az f5 öt ezt írja ki:

"szöveg helye idézõjelek és ékezetes karakterek nélkül"

elronthattam valamit? <#idiota><#ravasz1><#wilting>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dave00
ezt kell beírni a konzolba?és ezt meg is jegyzi?

NEOreg3
konzolba: /bind f5 say "szöveg helye idézõjelek és ékezetes karakterek nélkül"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

/bind F5 say Hello

Dave00
szevasztok!azt hogyan lehetne megoldani hogy ha például megnyomom az f5öt multiba akkor beírja hogy csá vagy vmi ilyesmi?plz help!

Ja bocs.Szivesen.
Azért 3 hsz-be ment mert így frissûltek a hsz-ek.

HTS s3rg1nh00
multiplayer optionsben kell átírni a cd keyt,felmenni gyorsan játszani amíg ki nem lépsz és megmarad a rangot,kb.egymilliomodszor írom le...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én se kezdtem elõlrõl,folytattam onnan az új origi kulcsal.

Én BP-tõl 260 km-re lakom,és a rendelés másnapján reggel 8-kor megkaptam.

newszepiking
várom ezerrel!

egyvalami idegesít csak, hogy kezdhetem elõrõl a rangokat.

még egyszer köszi!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

a budafoki gettoban ? xD
sziasztok,
azt kérdezném, hogy RPG-vel hogy lehet bármit is eltalálni? mondjuk helikoptert, mert a lövedék végképp nem oda megy ahová szeretném. köszi

NEOreg3
thx a linket! azonnal megrendeltem<#worship> remélem tudják tartani az 1 napot😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

576-ba én is így jártam Nagykanizsán,felhívtuk a központot azt mondták jó esetben február közepén kapnak,talán.Ha megrendelted akkor legkésõbb holnap délben a kezedbe lessz a csomag.

newszepiking
576-okban már próbáltam én is, valószínû hogy amit láttál, azok dekor-dobozok, mert én így jártam amikor nagy nyálcsorgatva berontottam az Árkád-beli 576-ba, mert ott is láttam egy raklappal.

newszepiking
Öregem!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Meg is rendeltem, ha minden igaz, holnap itt is lesz!

Sziasztok,

Ha már nem aktuális, és nem budapestiek akik a játékot keresik akkor bocs, de az elmúlt hétvégén a Camponában lévõ 576 üzletben egy rakat játékot láttam.

Érdemes lehet a vidéki ületeikben is érdeklõdni......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

http://bookline.hu/control/producthome?id=56958&type=1118 mármint itt.

itt megrendeled,és másnapra ott van ingyenes házhoz szállítással.9898 HUF

newszepiking
sziasztok. egy kérdés:
az eredeti játék (amit ha már lehet majd kapni meg is veszek)
belsõ keresõje megtalálja a tört szervereket is?

BigReaper
en megkeresem mindjart command line-t

www.team-gigabyte.com

Megtudja valki mondani, hogy lehet azokat a servereket eltüntetni, amelyek nem rank serverek ?? Ezek a tört serverek ugye ??
Mer tönmindegy, hiogy bevan kapcsolba adedicated meg a punkbuster.

teddymac
hol tudom eltuntetni a jatekosok nevet a fejukfelet ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

csuszi
vagy az obit ( fasz tudja honnan vettem hogy fgc-és)...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
😊 add meg annak akiben megbízol, aztán az megoldja, ha meg nem bízol meg benne, utána megváltoztatod. visszaélni úgyse tud senki vele, mert a server bérlõje te vagy, bármikor mindent kinullázhatsz az fgc-ét megkéred rá oszt kalap kabát.

teddymac
pw =passw. ok 😊

teddymac
kb 1 hete nem tudom megecsinalni .. idegesit....
mi az a pw ?

csuszi
ezt itt a fórumon tuti nem oldjátok meg, annál azért bonyolultabb, engem is megkértek, de inkább elkértem a pw-ét és megcsináltam magam😄
- nem, ne kérj meg😊 majd zomil...😉😊

teddymac
ez nem jo mert el se indul a server 😊

Zomil
+set fs_game /pam4 mert ezt kell beirni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
bazzeg felfogtam, reggel volt még😊

Sziasztok!

Még elég új vagyok a cod4 világában és szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék auto console say-t be állítani a szerveren ami mondjuk percenként megjellene játék közben.
A váalszokat elõre is köszönöm.

csuszi
miva???😄

Köszönöm! Kipróbálom!!!
teddymac
Hali. Pam modal kapcsolatban felraktam ,de nem megy valaki help
pam modot bemasoltam az FTP serveren :cod4/mods/pam4 könyvtarba
Beirtam a start file ba ezt: +set fs_game mods/pam4 és ugyanugy indula server mint eddig mi lehet a hiba ?
consolba belépés utan ezt irtam: \rcon pam_mode cbperks
HELP !!!!

Hát ha szedtél le hozzá COD4 filtert akkor az már megvan ugye?
Onnantól már egyszerû..."New Server" és IP, esetleg "ad to" Favorites1 pl.

Battlelog: Purga5

Megint zavarnék.

Sikerült feltenni az ASE-t,de szervereket nem tudok belerakni.A detected games-nál sem csinál semmit hiába pingelek öszze-vissza.Már állítgattam mindenfélét és még így sem sikerült elérnem semmit.
Van valaki hasonló cipõben?Megköszönném a segítségét!!!!!!!
Közben rájöttem a hiba megoldására,nagy nehezen 😞. A lényeg,hogy oda kell másolni az ASE-t ahová a játékok vannak bemásolva pl Games könyvtár.Akkor enged installálni és rákeres az összes szeróra,na jó kivéve a Cod 4 et,de azt meg mindenki be tudja állítani magának.

Csók mindenkinek és további jó mészárlást!
Hát az ASE val még így is gáz van,mert meegpróbáltam már úgy is.akkor meg azzal szórakozik,hogy "Unable to verify authenticity. You can still press Install if you 're feeling crazy.

Még installálni sem engedi magát
serginho nagyon köszönöm!Sikerült így
Dick Riddick
Multiban jobban teszed ha kis felbontáson alap grafikával nyomod.
Nekem is majdnem ilyen a gépem, egy paraszthajszállal jobb csak.
Az ASE-t pedig töltsd le mégegyszer, és úgy telepítsd.<#eljen>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sziasztok!

Egy kérdéesm lenne. Már jó ideje tolom a CoD 4 et,egészen múlt hétig.Akkor volt egy Format C: ;XP reinstallal.
Szóval ASE-t használok.De az XP install után nem tudtam feltenni,mert arra hivatkozik,hogy a registry key-e használatban van,holott ugye én a free verziót használtam addig is.Azóta Xfire on tolom,de az ASE eléggé a szívemhez nõtt,szeretném visszakapni.

Kérnék valakit,hogy írjon valami megoldást.Elõre is kösz.

Ja a PB off-ra nekem is az volt a megoldás,hogy amikor a játékot felteszem,akkor installálni kell a PB-vel együtt.Akkor nem lesz gáz.

Még valami.Frenetikusan jó játékot írtak az IW-nál.Nekem egy P4 2,6 GHZ es fél giga ramos és ATI 9550 es 128 as sifonériám van 😊.Tökéletesen fut rajta a játék,no nem 1024x768 ban,de majdnem full grafon (nincs élsimítás).

Minden jót mindenkinek.
HTS s3rg1nh00
6-7...
#18852:ezt szedd le,tallózd ki a codot,frissítsd és jó lesz elvileg...ha nem akkor játék reinstall...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nah akkor leírom egybe!
Remélem tudtok segíteni benne, az lenne a problémám hogy xfire bõl elindítom a szerót és azt írja ki hogy engedélyezem a pb de én már engedélyeztem de mindíg átálítja magának mikor kilépek!
És így egyik szeróra sem tok csatizni😞(( mert azt írja hogy engedélyezem pb-m van föl van téve!(az 1.4 pecs is)Tudtok segíteni plz!
Nagyon megköszöném!
üdv
tommyg
??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

jah és frissítve van 1.4 re!
byzhouse
kis help lehet levan írva nem tom de hány Day van? XD
világ leghülyébb kérdése 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hi all!
Huh skacok lehet már le lett írva de azt szeretném megkérdezni hogy miért álítódik át a multi beálításoknál a punkbuster no re pedíg yes re álítottam de átálítja magát ! 😞
Van fön pb-m és nem tom miért csinálja ezt asztalról próbálok csatizni de ez így...
kérem segítségeteket
Nagyon megköszöném!
üdv
remus500
Hali ! Miért van az hogy Betölt a serveren a map -és utánna Server Disconnect -el ! Pedig tegnap még semmi baja nem volt ! Pls SEGÍTSETEK !<#szomoru1>

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Dick Riddick
Hát ja...

<#kuss>

\"Heroes never die. They just reload.\"