Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És egy 2900 pro arra lenne pénzem!azon hogy megy_?

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

NEOreg3
14-18 között

gondolom nem azért válaszotta ezeket, mert összetud még kaparni 15ezret egy drágább modellért...

amúgy ezek közül a 8600GTS-sel menne a legjobban a játék, olyan 50-60 FPS-t biztos kiizzad magából 1024x768 max-on (AA meg v-sync off)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sarapetike
8600gts maxon 25-40 fps 8800gt az ár/teljesitmény a legjobb választás szerintem

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Zomil
inkább egy 8800gt-t vegyél sztem nem sokkal drágább 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zinaj
gtx ultraval

i7 azt szevasztok :P

Hello,skacok!
Meilyk video karival menne jobban a cod4?
asus 2600xt
8600gt
8600gts
Tehát ugy értem hogy 1024x768 ban mennyi fps el menne,maxhoz közeli beállításokon.
Elõre is thx

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!

Hassel606
IE7?? Az mi??? <#nevetes1><#nevetes1>

Hassel606
Sajnos, ez nem hülyeség. Ez banán...

RPG-vel hogy lehet eltalálni egy helit, vagy bármit? Végképp nem oda megy a töltény ahová kéne.

Zomil
hát erösen kétlen h ami még 1.0-ás szerver az pb-s lenne, vagy pedig az adminok leszarják és nem frissitik :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
lol 😄DDDDD

Nem, képzeld el eddíg is pb-s szerókra jártam...csak a napokban erõsen elfogyott az 1.0 és váltottam, ha tudom, hogy a pb így ki**** velem, akkor meggondolom.

Battlelog: Purga5

De eddíg mûködött rendesen hónapok óta

Észrevettem hogy néhány "játékos" elöszeretettel használ egy 4. perket.a perk neve talán martyrdom 2.0 vagy pscyho warfare lehet.Úgy müködik hogy ha meghal az emberke automatikusan elnyom egy üzenetet pl.:k.... anyád,kemperg..i.Azt hiszem ez 10 másodperc sérthetetlenséget ad + 50%-al csökkenti az ellen morálját.Ezt a perket csak 18 év alatti,impotens ember használhatja<#eplus2>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Zomil
"De hát aki Explorert használ, az nem lehet sikeres ember 😛" <#rinya> 😄

Purga, gondolom eddig pb nélküli szerverre mentél és miután 1.4-et felraktad találkoztál egy pb-s szerverrel 😊

Sadist
Nem az exevel banoltad magad, hanem a CD-kulccsal, amit az .nfo-ból másoltál be...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Valakinek linkeltél egy hozászólást, hogy ez aztjelenti hogy bannolva van a cd kulcs, namármost ez hülyeség neharagudj, mivel mondtam, hogy ma raktam fel az 1.4-et....csak nem azt akarod mondani, hogy az 1.4 exével bannoltam magam....szóval aki tud érdemben segíteni annak megköszönném

Sadist
Hm, IE alatt tényleg elég trágyán néz ki. De hát aki Explorert használ, az nem lehet sikeres ember 😛 Majd megkérem a Pyxt, hogy csinálja meg validra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jólvanna...legalább ha miattam is de kiteszi, akkor sok embernek segít 😄

Zomil
én ie7-el nézem, akkor ezek szerint azzal hibás :S

Sadist
A szöveg elrendezése meg nálam is rendben van.

Zomil
nem, nem, ilyen nincs<#falbav><#falbav><#falbav>

😄DDD

3oldalt lapozz vissza és megtalálod

paranoia, pls ird már ki a banner alá!!!!

Sziasztok!
A mai napon váltottam 1.4-re és ezzel a hibával dob ki a PB mindíg:

Már frissítettem is és nem tudom hogyan tovább.
Köszönöm elõre is a segítséget.

Sadist
Azt akartam is, de csak a challengekre jutott energiám. Nem volt már kedvem egyesével screenshotolgatni és kivágni a fegyverek és perkek ikonjait.

Hassel606
A hiba az Ön készülékében van! 😊)

Zomil
nagyon szép viszont ha elfogadsz egy tanácsot sztem mindegyik fegyver/perk mellé rakd oda a képét, és lehet h nálam hibás, de mikor görgetem lefele egy jobban megy jobbra a szöveg, pl igy az r700 leirása nálam már igy van:

Remington
700:
1962
óta
gyártott
toló-
forgózáras
reteszelésû
mesterlövész
puska....

az egészet nem másolom be mert hosszu lenne 😄

Most leírtad azt amit én,csak más szavakkal.

bigapó
ne hazudgálj már, nincs is egymillió hsz még 😄DDD

egyébként be lehetne rakatni FAQ-ba, aztán csak linkelnél, az meg meglenne txt-ben, szal gyors lennél végre 😄

The Matrix has you...

Sarapetike
Le a kalappal ez negyon kafa részt kéne vegyél a magyaritásban is 😊

teddymac

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Sadist
Azóta készült egy átláthatóbb változata:
http://z8.hu/temp/sadist/cod4.html

zotya10002
Ha valakit esetleg érdekelne http://aao.hu/sadist/cod4faq.txt

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Zomil
peticio a CODTV-ért!!!!
irjátok alá minél többen

kanizsán nincs semmi! a tescoban egy darabot se láttam amióta kijött! az 576ban meg egy egész szekrény ps és más van de kb fele mind csak díszdoboz! hehe jobban jár ha online rendel mert egybõl hozzák! az nemszámit hogy a világ végén laksz ha megközelíthetetlen a helyszin megoldják de kb 24 órán belül megkapja az ember! hehe
LoooooooooooooooooooooooooooooL
AntiHero
multi powa!!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

byzhouse
kipörgettem a game-t elvileg 😄 azt szeretném kérdezni mikor a simát és az arcade mod-ot id kijátszom lehet még valamit csinálni a veterán fokoztaton kivül?
vagy kezdjem el a multit?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tobias88
ezt meg tudná nekem valaki mondani hogy mi?

Törölt felhasználó
De akkor nehezebb dolgod lesz 😊)
Hassel606
Gyere vissza a HSF-re, késõbb már elnyugszik a taknyos korosztály.😊

NEOreg3
vagy csak olyan gyenge volt, hogy válaszra se méltattuk?😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jaja <#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dopti
A mai nap beszólása a kedvenc szerómon (TL).
"Azért GL ezek, mert csipázol"
Dopti out.

nem nagyon esett le nekik a poén :p
tud valaki olyan magyar szerót ahol az emberek nem sirnak folyamatosan ha megölik öket?ez úton üzenném a magyar szervereken játszó sok kis <#lama>emberkének hogy ha valaki "lopakodva" közlekedik az nem camp....

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

BigReaper
./cod4_lnxded fs_game mods/pam4f +set loc_language 0 +set dedicated 2 +set net_port 28961 +set sv_punkbuster 1 +exec sdconfig.cfg +map_rotate fs_game mods/pam4

valami ilyensmi a commandsor, enkünk azert pam4f ,mert az a konyvtar neve de a lenyeg hogy az elejere kell irni az fs_game pamot.... remélem menni fog

www.team-gigabyte.com

C:\Games\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\Neved\config_mp.cfg

WordPad-al megnyitod és ezt teszed!

bind F3 "say Hy!"
bind F5 "say Hello"
bind F6 "say Szia"
bind F7 "say Vagy akármi"

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

*humorizál*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...