Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
valami jó és legfõképpen forgalmas hc szervert tudtok? TL-en kivül. de headquartesrses is lehet, csak a lényeg, h ne legyen térkép benne.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A másik meg, nemtudom a nevét a gyereknek, de azzal a nehéztüzérséggel engem bemért lassan lött, számoltam is, és messzirõúl két goloyval a testemre megölt. Mentem az annak a fegyvernek az erõsebb változatával, hát 5 kellet bele hanem több.
Tetszik a szerveretek, mert néhaodajárok.
De este éjfélkor pl.: Egy gyereket kivágtunk mert WH-zott. Utána jött még1 gyerek, hogy õ meg még haverja csal ezerrel, csaltak is, csak nem sikerült kiszavazni.
Nekem a szeróba a visszaható barátitûz nem tetszik...
1 if servertype != "COD" remove
2 if protocol > "4" remove
3 if game != "Call of Duty 4" remove
es a protokol reszt atirod a mindig aktualis patch elotti szamra jelen pillanatban 1.5 a new tehat azert van 4 ,gy lathatod az 1.4,1.5 servereket.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mert csak akkor tudod elindítani az otthon készített mappokat jelenleg!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
84.2.39.233:28964

*Posse*T.W.D*
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
aztán minél nagyobb az fps-ed annál gyorsabban tudsz futni, ez nem kami ki is lett probálva, ráadásul nagyobb fps-nél több esélyed van ugynevezett "makk"-ra
szoval igeni számit a magas fps, nem véletlenül van 125-250-re korlátozva a ligákon a maxfps
aki meg azt mondogatja, h 30fps és helloszia annak azt üzenem, h elötte olvasson utána mielött baromságokat mond
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most az öngyilkos robbantással próbálom az õrületbe kergetni az ellent.(Nem MD, hanem a Cooked)
No meg itt is szépen lassan irogatnak hogy 1.5, 1.5, 1.5,... 😄
Grifdos: Oda milyen reflex kell akkor már? És a golyók elöl meg mátrixos mozgással kihajolni? 😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Mûködõ kódok lelõhelye
Segítsetek már nekem mert megõrít ez a játék.
Mindig ezt a global punkbustert írja.
Már végigpróbálgattam vagy 10 keyt.:
Ha valaki tudna adni egy használhatót akkor megköszönném.(
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
The Matrix has you...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Az 1.5-ös Pacth-hez van már version Changer???
#19298 Sadist szerencsére vagy sajnos még nem sok olyan játékos van akink T1 vagy T3-as vonala lenne. Bárcsak mindnekinek ilyen lenne 😊
The Matrix has you...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem