Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi már megy 😄
mNzJean
A csapattásrssebzés azért lényeges ,mert így az õrült 3 gránátperkes emberek kicsit visszafogottabban hajigálják minden felé a gránátjukat,és nincs agyon stunolva a fél map.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Hülyeség amit írtál.A ping az ms-ben van, ami milisecundum(mp ezred része).10es ping differencia az 0.01 s nem 0.1 ahogy te írtad.Szóval kb 100as ping különbségnél van az amit te írtál, hogy mire te észreveszed õ már lõ...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mNzJean
át lett állítva 1.5-re.

Prince23
hi
valami jó és legfõképpen forgalmas hc szervert tudtok? TL-en kivül. de headquartesrses is lehet, csak a lényeg, h ne legyen térkép benne.

SötétBarom
Suraki serverrel mi történt?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

volt egy 10-es szintû Tommy gyerek. Nah abba ment gránát, féltárp90, és még lS-bõl lelött, de sokszor olyanis volt, hogy amikor LS-ezett, akkor löttem bele, és nem reagált rá. Pingem jo volt...
A másik meg, nemtudom a nevét a gyereknek, de azzal a nehéztüzérséggel engem bemért lassan lött, számoltam is, és messzirõúl két goloyval a testemre megölt. Mentem az annak a fegyvernek az erõsebb változatával, hát 5 kellet bele hanem több.
Tetszik a szerveretek, mert néhaodajárok.
De este éjfélkor pl.: Egy gyereket kivágtunk mert WH-zott. Utána jött még1 gyerek, hogy õ meg még haverja csal ezerrel, csaltak is, csak nem sikerült kiszavazni.
Nekem a szeróba a visszaható barátitûz nem tetszik...

vagy filters.txt-ben megkeresed ezt a reszt:
1 if servertype != "COD" remove
2 if protocol > "4" remove
3 if game != "Call of Duty 4" remove

es a protokol reszt atirod a mindig aktualis patch elotti szamra jelen pillanatban 1.5 a new tehat azert van 4 ,gy lathatod az 1.4,1.5 servereket.

köszi
red bull
Talán még nincsennek 1.5-ös szerverek 😊. Egyébként meg ha megvan a fix akkor ahol kilehet választani hogy 1.2, 1.3 stb stb ott az other-re mész és ottvan az 1.5

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

A program megvan csak felraktam az 1.5 servereket nem lássa valamit be kell másolni a txt könyvtárba h menjen,csak azdt nem tudom h mit
red bull
FAQ-ban megtalálod a választ legalul (COD4 ASE FIX)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Hello mit kell beirni az all seening eye be,hogy lássam a servereket?
mNzJean
Konkrétabban ? Név ,screnshoot vagy valami kézzelfogható?

Aragorn10
Futtasd a szerveredet valamilyen módban (pl.: pam, damn stb.).
Mert csak akkor tudod elindítani az otthon készített mappokat jelenleg!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Morfi
Ejj, ezek a beideg zõdések 😄

Morfi
Magyarítás Project, de még csak 40%.

Hali! Még csak most kezdeném a játékot. Ha tudnátok hozzá magyarosítás linket sokat segítenétek. Köszi
Metalmilitiakid
Hello lenne 1 kérdésem . Felraktam az 1.5 ös patch et és azóta mondhatni behalt a cod, ugy laggolok mint a bolond, 110 körül ugrál a pingem eddig max 60 volt . Valaki tudna segíteni hogy ez miért van ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MD megvolt 1 downpour alatt.<#vigyor2>Egyszerûen nem tudtak leszokni arról, hogy beszorítsák a csapatot a SAS kezdõre és beüljenek 2-3-as csoportokban az épületekbe kempelni. Szûk hely nincs hova futni, lúzerek.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

van egy két csiter a szerotokon :S

Morfi
Azt szerettem én is 😄 De ami még a kedvencem a za Hot potato challange. Hozzám dobnak egy gránátot én meg visszadobom. vagy is próbálom olykor bejön olykor nem 😄 De még martyrdomnál is jól müködik.

Kaszi46
jelentem PossE & GBS szerver visszaállt hardcore only sd üzemmódba. akinek van kedve majd látogassa meg. v1.5

84.2.39.233:28964

*Posse*T.W.D*

Sadist
Bezony. Tudod, hogy hányszor futottam már bele ilyenbe? Az én pingem olyan 50 körül szokott ingadozni, inkább pluszba, mint mínuszba, és jópárszor megesett már, hogy lõttem az ellent, õ meg addigra lekéselt, vagy egyszerûen lelõtt. Killcamben meg azt láttam, hogy 1, max 2 lövést lõttem rá, addigra pedig megölt. Pedig nálam az az 1-2 lövés az olyan 4-5. Utána néztem csak, hogy az ilyeneknek a pingje jócskán alacsony, nem ritkán 20, vagy az alatti. Általában az is jellemzõ rájuk (illetve inkább egyik jellemzõ tünet), hogy a sarkoknál mintha elõre tudná, hogy ott vagy, és mindig elõbb leszed. Valójában csak van egy kis elõnye, és õ már rég kijött a sarok mögül, és lõ téged, amikor te még csak éppen megláttad.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
fps-hez még anniyt h vannak tereptárgyak, pl hordo, stb. amire csak fix 125 fps-el lehet felugrani
aztán minél nagyobb az fps-ed annál gyorsabban tudsz futni, ez nem kami ki is lett probálva, ráadásul nagyobb fps-nél több esélyed van ugynevezett "makk"-ra
szoval igeni számit a magas fps, nem véletlenül van 125-250-re korlátozva a ligákon a maxfps

aki meg azt mondogatja, h 30fps és helloszia annak azt üzenem, h elötte olvasson utána mielött baromságokat mond

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én már csak muszályból késelek (megvannak a halefos challengek)
Most az öngyilkos robbantással próbálom az õrületbe kergetni az ellent.(Nem MD, hanem a Cooked)

Morfi
10-bõl 3x = egymás után 3 aztán 7 kalács? 😄 Velem valami hasonló van, de van mikor megpróbálok csak késsel ölni kisebb pályákon. Igaz akkor a statisztikát nem nézem, nehogy kilépjek miatta 😄

Morfi
Mivel más helyen is olvastam, hogy sok szolgáltató maga végzi a patcheléseket, így gondolom legkésõbb hétfõn neki is álnak. Mert hát hétvégén nem illik dolgozni 😊
No meg itt is szépen lassan irogatnak hogy 1.5, 1.5, 1.5,... 😄

Háát az az igazság nekem is jó ha 10-bõl 3x bejön...de akkor is úgy szeretném ilyenkor látni az arcukat.<#hehe>

nem jó már próbáltam....remélem amugy igazad lesz!

Morfi
A régebbi nem jó 1.5-tel? De amúgy pár nap is szinte csak 1.5 ösöek lesznek azok is amikre jártál 😊

Morfi
Szerintem a másikban kérdezd meg, és az is lehet hogy olyan szervrre akarsz felmenni ahol van cd kulcs ellenörzés. Másikba beírtam pár szervert ahol mennek a nem eredetiek is.

Grifdos: Oda milyen reflex kell akkor már? És a golyók elöl meg mátrixos mozgással kihajolni? 😄

senki???

daf xf
Esetleg valami olcsóbb verzió?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Itt kapsz jó kódot.
Mûködõ kódok lelõhelye

Gyakorold, hogy hátra ugrasz ilyen szituban. Vág egy luftot és nincs ideje másodikra, rámész és szúrsz.

daf xf
Hi all!
Segítsetek már nekem mert megõrít ez a játék.
Mindig ezt a global punkbustert írja.
Már végigpróbálgattam vagy 10 keyt.:
Ha valaki tudna adni egy használhatót akkor megköszönném.(

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Morfi
Már az demorizál ha meghalok 😄 Vajon itt is lesz olyan kis mód hogy a késre raknak távcsövet és ellehet dobni? CS-ben volt 😄

Firerock
mi ez a sok hsz?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Morfi
Jó éjt.

Global punkbuster...El mész a boltba... <<-- szerintem így írják helyesen: Elmész 😄

bigapó
azt nemtom, hogy a "gyilkos" szempontjából hogy néz ki, de mint áldozat rendesen demoralizált az tuti 😄

The Matrix has you...

Sarapetike
na jó8 megyek aludni meló volt egésznap áááá<#wave><#integet2>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Morfi
Dettó 😊 De a késelésben van valami kis humbuk is részemrõl. Álló helybõl késeléskor rámoccan az ellenfélre, ezt ugrás közben jobban ki lehet használni. És még jól is mutat ahogy kicsit ráhúzza magát az ellenfélre <#mf1>

Hello!

Az 1.5-ös Pacth-hez van már version Changer???

Morfi
Az igaz, bár láttam 100 alatti lagmestert is és 25000-es volt a rate-je 😊

#19298 Sadist szerencsére vagy sajnos még nem sok olyan játékos van akink T1 vagy T3-as vonala lenne. Bárcsak mindnekinek ilyen lenne 😊

bigapó
ami rettenetesen fel tud bosszantani az a késelés. igaz, már kezdek belejönni, hogy is müxik, de még így is hihetetlen módon tudnak kinyírni késsel. Én persze mellényomom, de neki tuti sikerül ledöfnie. vmelyik nap olyat koppant az állam, hogy csak na, kb fél percig kerestem magam, olyat csinált az ellen. magyar szerón volt, asszem JCSR-éknél. elfutott mellettem egy csákó, mindketten visszafordultunk, de Én már csak azt láttam ahogy rámugrik és ledöf a haleffal... kicsit jó volt 😄DD még a szõr is felállt a hátamon, annyira meglepett.

The Matrix has you...

Sarapetike
bazz erre nem is gondoltam akkor ha nekem van mondjuk 80 neki meg 60 akkor hiábba hoztam meg elöbb egy picivel a ravaszt akkor is én halok meg 😞??

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Csak kéz alatt találhatsz, ha szerencsés vagy. Már nem forgalmazzák.

Morfi
Én ezt a mi szerverünk tapsaztalgattam, de magyar játékosokon. Volt aki p2p miatt de volt akinek meg csak a szolgáltatója mondta fel az unalmast. De az is beleszámít hogy a szerver milyen kimenõ vonallal rendelkezik külföldre. És ez is vonatkozik arra, ha pl te kapcsolódsz egy külföldi szerverre hogy a te szolgáltatod is milyen kapcsolattal kapcsolódik a bix-hez. (Bár a hálozatokban nem voltam túl jó)

Sadist
A 10 körüli pingût sem fogod egykönnyen lelõni, legalábbis közelharcban. Minden 10 ms-nyi pingkülönbség úgy egy bõ tizedmásodperc elõny. 40-nél az már majd fél másodperc, az alatt 3-4 golyó már elindult feléd.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem