Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
off:

aki tud olyan boltot Pesten ahol lehet kapni Athlon64 X2 4800+ S939-es procit az ossza meg velem légyszi, köszike.

ui: keresni tudok én is, de csak am2-õt vagy 4400+-ost találtam s939-ben. ismerõsöm, ismerõsének a haverjának a nagyija vette az is jó😊
cím a lényeg.

on:

The Matrix has you...

Dick Riddick
A korábbi mikrohullámú internetemmel átlag 120-150-es pinggel játszottam CoD2-t. Igazi sliders voltam, és már néha ott tartottam hogy 3-4 méterrel a célpont elé lõttem, úgy tudtam csak eltalálni. Szegény fazon meg csak nézett hogy mi a f*sz van! Haverom hülyére röhögte magát mikor látta.

Miután meglett a 4 megás netem és elõször bementem gamelni, szanaszét szaggattak, majdnem sírtam. Addig tutin ment minden, nem tudtak lelõni, szinte újra tanultam játszani (azért nem egészen, lanokon rendes pingekkel toltam). <#pias>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Én úgy látom, hogy akik 200-250-es ping felett vannak azok az igazán lagosak, alatta majdnem folyamatos mindenki.
A rate beállításokat nem igazán ildomos csesztetni, eléggé sûrûn látok ez miatt kidobált emberkéket a német szervereken.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sarapetike
igy van irtam is picivel gyorsabb csak de néha az is számit. lehet hogy ez vonatokzik a mozgás gyorsaságára,tárazásra? persze csak kis mértékben

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sadist
Én azért inkább játszok egy játékkal, embernek kinézõ ellenfelek ellen, mint hogy egy rakás elmosódott pixeles pacát kergessek. Ha valaki csak a kurvamagas FPS miatt "jó" játékos, az már régen rossz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Morfi
Ha mindenkinek magas, tehát lagol akkor nem nagyon számít más hogy ki mennyire érzi a játkot. Ezen azt értem hogy nehogy túlrántsa a lag közben az egeret a célponton mert akkor a másiknak ad elõnyt 😄
És küszöböljük ki az fps problémát egy pár millió forintos csúcsgéppel és nem kell így meg úgy butitgatni szegény játékot. Bár szerintem lenne olyan aki még úgy is visszavenné. 😊

Firerock
miért vagyunk megint elsõk?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bigapó
nekem külföldi szerókon ez volt a tapasztalatom, lehet, hogy magyarba más a ping dimenziója..
😄DD

The Matrix has you...

Sadist
Igen, valamivel gyorsabban. Egyszerûen próbáld ki, hogy az ég felé nézel, és kilõsz egy tár lõszert. Picivel gyorsabb, de azért ne számíts egy double tap szintû gyorsulásra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sarapetike
nem veszük össze nem is az a cél csak leirtam hogy én mit olvastam ill. hallottam .

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

De a Claymore remekül megfogja õket.<#eplus2>

Morfi
Én úgy vettem észre hogy itt még simán 140-160-as pinggel is el lehet szaladgálni, legalább is anynival szaladgáltak elöttem lagmentesen 😄
De lehet hogy direkt csinálja azt - még ha nem is rate-tel -, hogy nehezebb legyen eltaláni õt 😄

Ch3ry adjak cipõpasztát? 😄

Sarapetike
XD ez jó volt!!!
igen sajna ha neked jó a pinged neki meg magas akkor nem .de ha mindenkinek magas akkor nem számit vagy igen ???

Morfi
Ilyet én nem tapsztaltam. Össz tapasztalatom a volt szobatársam szombathelyen aki valami CS klán tagja volt, én meg mohaa klán tag voltam, igaz én 56K-s modemmel játszottam, szal az fps nem számított részemrõl 😄 Ott lanon nyomtunk és megvertem errõl ennyit. Lehet hogy szerencsém volt, lehet hogy nem.Kollégiumban (Pécset) mi is összedobtunk cs-s szervert amúgy 😄
Ezen már ne vesszünk össze, elhiszem, de akkor is furcsálom. Egyszer majd csak kiderül a túrpisság vagy alátámasztja mégjobban a cikket 😊

bigapó
FPS mellett a másik fontos a ping, ha már beszélünk arról, hogy kit hogy lehet lelõni...azt aki sliders-t játszik és teleportál ide-oda, mert 100 körül van a pingje, azt se nagyon lehet lelõni, hiába van 300 fps-ed😊))

The Matrix has you...

csadam
😄 most erre nem tudok mit mondani hagy ne fényezzem magam 😄

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Sarapetike
nem program hiba!! van egy haverom "ghost" CS-zik egy geforce mx440-el fix 110 fps-el 640*480 ö is mondta aki 60 allat van CS -en az hallot 😄 játszottam vele egyett (5 éve nyomja én nem játszotam CS -vel) nekem full graffal 60 fixem volt 100 -bol 95 ször lött le 😞

Február 31.

tommyg
holnap

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

1.6 os patch mikor várható?

Hát igen a CRT monitorokat nagyon megfogja a v-sync.(nekem legalábbis mióta átáltam tft-re nincs ilyen problémám, ha van v-sync, ha nincs 1440x900)

Morfi
Ha tele vagyunk nálam is olyan 50ig esik vissza de átlagosan 120+-30 😄
Amúgy most megvédtema seggedet 😛

Morfi
Az igaz hogy kételkedtem benne, de akkor most azt nem értem hogy az fps-nek hogyan lehet ilyen köze a játékhoz. Mert akkor az program hiba lesz szerintem. Olyan mint itt,az 1.0-ásban, az egyik klán tag sebezehtetlen volt egyetlen egyszer. Nem tudták lelõni. Igaz volt is hátránya 😄 Fegyvert nem tudott felvenni (mikor kifogyott csak késelgetett) és a végén nem adta hozzá a statisztikájához az eredményt, de a flawless challange-t megkapta.

Dick Riddick
A személyes hozzáállásom:

Single: Amit csak bír akadozás nélkül

Multi: Minden lowon alacsony felbontáson

Ennyi.

\"Heroes never die. They just reload.\"

AntiHero
Áháhá😄 akkor ezért nem ment fel 75 fõlé az FPSem😄
Lol mosmeg 90 min 300 max😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

csadam
Nekem a minimumon fut a cod 😄 40-és ha kevesen vannak 90 FPS között bár mivel Morfiéknál szoktam játszani ezért ritkán látom azt hogy 90 lenne az Fpsem 😄

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Sarapetike
ugye hogy nem kamuztam!! na most jön a poen mert az Unreal Tournament-el kapcsolatban is olvastam és CS nél is de azokat nem találom 😞 valami jelentösége tutti van de játszuk az a lényeg 😊

Morfi
Nem-nem 😄 E kategória 😄 De megjegyzem ezt a szót, tetszik.

Morfi
Hát lol ez a kis cikk. De akkor ez elég egyedi lehet a cod2-ben. Jó a filmet nem láttam, na de akkor is. Hitetlen vagyok 😊 Anno még mohaa-ban mi is egcsináltuk, hogy minnél nagyobb fps-ünk legyen, de azon kívûl hogy nagyvolt nem történt semmi. Még akkor sem mikor már konzol parancsokkal szedtük ki a grafikai elmeket. Olyan változások voltak, hogy X távolságból egyes falak eltüntek és látni lehetett a mögöttük lévõ embert, vagy a bokrokból csak a fás szárúk maradt, ami elég gonosz dolog volt 😄

Igy hívják a lõtéri bábút...aki csak áll azután ha meglövik fekszik.<#nyes>(ejnye, te sem voltál katona)

Sarapetike
megvan az elözö linket olvasd el véletlen pont a cod 2 ben irták 😊

Morfi
Az az igazság, hogy maximális grafikai beállítson játszok, hozzászoktam, ahogy BigReaper is írta. Az lehet hogy nekem is jobban menne közepes vagy egyéni beállításon. Mivel csak úgy játszok, gond nélkül, war nélkül, észnélkül 😛, én szeretném élvezni a játék grafkija által nyújtott szebbnél szebb lehetõségeket. Engem nagyon megfogott a single, ott is maxon volt, akkor legyen itt is 😄
Amúgy mi az a dolinger?

Jaj!
Ne sértödj nem rád értettem, csak általánosítottam a sok FPS nézegetõre célozva akik verik a nyálukat, hogy "nekem 300 bübü.."
Amúgy nálam soha sem volt bekapcsolva az FPS kiírása, speciel én lexarom mennyi az a lényeg, hogy nálam akadás mentesen a lehetõ legjobban fusson.

Sarapetike

Hát a szeme az embernek lehet, hogy hozzászokik...de multizzál úgy, hogy mindent fullra húzol a beállításoknál és észre fogod venni, hogy az FPS hiánya miatt az eddig lazán megoldott helyzetekben csak a dolinger szerepét fogod betölteni.

Morfi
Fps alapból kikapcsolva van nálam, nehogy azt sasoljam végig, így marad a chatbox nézegetése és az hogy ki mivel lõtt. Meg olykor visszanézem, hogy ki használta a GL-t amit nem szabad. Így is halok annyit hogy hihetetlen, mégsem sír a szám, hogy csaló ez csaló az.
Nálunk most Cs3ry-t csalózták 😄 10x/26-os statisztikával 😄

Morfi
Azért kíváncsi lettem volna ki írta azt. De azért a mai világban 640*480-ban én maximum warcraft 1-et játszok, mert az csak akkorát bír, de hogy pl ezt is abban játszani csak azért mert fps király akar lenni, na ez már elvonókúrát érdemelne. Az ugrás magasságát a gravitációs beállítással lehet szerintem csak növelni vagy csökkenteni, esetleg móddal.

Fujiryu
Érettségi ftw. Nekem is van mégis hülye vagyok <#vigyor3>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Azért az is szánalmas ha valaki csak az FPS kiírást nézegeti a harctér helyett azután sír, hogy a sok csíter mindig lelövi.<#vigyor2>

Morfi
Én tudom, de kb 4-5 perc és hozzászokik a szemed a kevesebbhez. Igaz nem biológiából érettségiztem, csak fizikából 😄
Amúgy igaz, ha az ember hozzászokott valamihez...mocskos függõ lesz és nehez tud vagy egyáltalán nem tud lemondani róla 😄
Személyes véleményem szerint: én akkor pixálom a proigramot ha maxon még az 50 fps-t sem éri el. Akkor picit beleturkálok hogy tényleg jó legyen. elöször grafikailag, ha így sem elég akkor jön a konzolos.
Ja és írtam már hogy igaz amit írtál, és nem ellenkezek a függõséggel kapcsolatban? 😄

Sarapetike
sajna nem emlékszem de valami olyasmit irt hogy akinek 25 fps az 30 golyot kilõ 3mp alatt annak akinek 60fps van 2.5 alatt (az idö csak példa)lehet hogy valami CS forumon olvastam de nem emlékszem sajna az ugrálos dolgot meg itt olvastam arrol volt szó hogy ki milyen felbontáson játszik és a srác irta hogy jumpolni 640*480 ben 300!! fps el

BigReaper
igazabol annyi, h ha játszottal allando 160 fps-en akkor azt megszokod, mert kurvara siman fut a játék! viszont ha visszamesz olyan 50re, akkor szinte akad a szemednek, hidd el tapasztalt kocka vagyok, es tudom mit bir az emberi szervezet, mivel biológiából érettségiztem, és azzsl tanulok tovabb, szal nagyjabol tudom, de hidd el h 100on jobb jatszani mint 60on! 😄

www.team-gigabyte.com

Sarapetike
igen a szemnek elég a 25 fps (europában 25 japánban meg amerikában 30 fps nekik másfajta szemük van XD ) de kérdezz egy JUMP -ost mennyi fps-el ugrálnak 300!!

Morfi
Éljen az 50Hz-es TV 😄

Morfi
Szóval ha nekem mondjuk van 5 frame per secundum-om akkor kisebbet ugrok mint mondjuk 60 frame per secundummal?
A gyorsabb kilövés igaz, mert ha túl kicsi az fps-ed(max 10 alatt tuti akadozni fog 😄) akkor nem az hogy lasabban lõsz, hanem akadozik játék/lagol és ez miatt lasabb.
Esetleg nem emlékszel hol olvastad? Elolvasnám én is már csak úgy kíváncsiságból. Mert ha igaz akkor: Jobbtól tanulni nem szégyen 😄

tigeroo
dehogy. csak annyi, hogy 24 FPS alatt szaggat a játék, 24FPS és afelett pedig már tökmindegy, mert az emberi szem ugyan olyan mozgásban látja a képet mind 24, mind 60 FPS-nél.
bár jó ha sok az FPS, legalább robbanások + néptömegeknél sem szagat be
mNzJean
Nah a Suraki serverek átáltak 1.5 -re .

a patchet letölthetitek innen : http://www.gamershell.com/download_23036.shtml

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Sarapetike
állitolag(régebb olvastam valahol)nagyobb fps-el gyorsabban lövöd ki a tárbol az összes löszert , nagyobbat tudsz ugrani persze nyilván van egy tól-ig határ

Morfi
Most nem ezért vagy azért, de az ember biológiai okokból nem nagyon tud már különbséget tenni 50 vagy 60 fps közt. Ezért sem értem, miért jó ez a nagy fps mizéria.

Morfi
Szerveres betevõs? Fogsz egy txt kiterjesztésû fájlt, belerakod az ip-ket és elmented. ASE-t elindít: File/Import Server List... Ezek után a Game: Call of Duty 4; File: "megadod neki azt a fájlt amiben az ip-k vannak"; Add to " Választasz egy favorit számot". Ugye ez kellett? 😊