Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki tud olyan boltot Pesten ahol lehet kapni Athlon64 X2 4800+ S939-es procit az ossza meg velem légyszi, köszike.
ui: keresni tudok én is, de csak am2-õt vagy 4400+-ost találtam s939-ben. ismerõsöm, ismerõsének a haverjának a nagyija vette az is jó😊
cím a lényeg.
on:
The Matrix has you...
Miután meglett a 4 megás netem és elõször bementem gamelni, szanaszét szaggattak, majdnem sírtam. Addig tutin ment minden, nem tudtak lelõni, szinte újra tanultam játszani (azért nem egészen, lanokon rendes pingekkel toltam). <#pias>#pias>
\"Heroes never die. They just reload.\"
A rate beállításokat nem igazán ildomos csesztetni, eléggé sûrûn látok ez miatt kidobált emberkéket a német szervereken.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És küszöböljük ki az fps problémát egy pár millió forintos csúcsgéppel és nem kell így meg úgy butitgatni szegény játékot. Bár szerintem lenne olyan aki még úgy is visszavenné. 😊
😄DD
The Matrix has you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
De lehet hogy direkt csinálja azt - még ha nem is rate-tel -, hogy nehezebb legyen eltaláni õt 😄
Ch3ry adjak cipõpasztát? 😄
igen sajna ha neked jó a pinged neki meg magas akkor nem .de ha mindenkinek magas akkor nem számit vagy igen ???
Ezen már ne vesszünk össze, elhiszem, de akkor is furcsálom. Egyszer majd csak kiderül a túrpisság vagy alátámasztja mégjobban a cikket 😊
The Matrix has you...
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Amúgy most megvédtema seggedet 😛
Single: Amit csak bír akadozás nélkül
Multi: Minden lowon alacsony felbontáson
Ennyi.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Lol mosmeg 90 min 300 max😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Amúgy mi az a dolinger?
Ne sértödj nem rád értettem, csak általánosítottam a sok FPS nézegetõre célozva akik verik a nyálukat, hogy "nekem 300 bübü.."
Amúgy nálam soha sem volt bekapcsolva az FPS kiírása, speciel én lexarom mennyi az a lényeg, hogy nálam akadás mentesen a lehetõ legjobban fusson.
Nálunk most Cs3ry-t csalózták 😄 10x/26-os statisztikával 😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amúgy igaz, ha az ember hozzászokott valamihez...mocskos függõ lesz és nehez tud vagy egyáltalán nem tud lemondani róla 😄
Személyes véleményem szerint: én akkor pixálom a proigramot ha maxon még az 50 fps-t sem éri el. Akkor picit beleturkálok hogy tényleg jó legyen. elöször grafikailag, ha így sem elég akkor jön a konzolos.
Ja és írtam már hogy igaz amit írtál, és nem ellenkezek a függõséggel kapcsolatban? 😄
www.team-gigabyte.com
A gyorsabb kilövés igaz, mert ha túl kicsi az fps-ed(max 10 alatt tuti akadozni fog 😄) akkor nem az hogy lasabban lõsz, hanem akadozik játék/lagol és ez miatt lasabb.
Esetleg nem emlékszel hol olvastad? Elolvasnám én is már csak úgy kíváncsiságból. Mert ha igaz akkor: Jobbtól tanulni nem szégyen 😄
bár jó ha sok az FPS, legalább robbanások + néptömegeknél sem szagat be
a patchet letölthetitek innen : http://www.gamershell.com/download_23036.shtml
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info