Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok ez miéert lehet?
a segítséget elõre is köszönöm!
www.team-gigabyte.com
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
miki 1 honapja halt be ma a két méjnyomó(rezgetõ ) is kampo amugy nekem pillanatragasztani kellet má mind a két felét 😊 de az enemyt hallani az tuti 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
zomil, ezért nem kerestelek, mert ma is meg tegnap is csak 3-an és 2-en voltunk...😞
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
egy jó füles minden kincset megér egy war-on, nagyon fontos minden neszt hallani és nem mnid1 honnan hallod
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
kényelmes hosszu gémelés után sem nyomja a fülem picit sem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amugy nincs 7.1-es füles szvsz, az csak vmi parasztvakitás már bocs😄DDD
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
www.team-gigabyte.com
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
www.team-gigabyte.com
ezek álltalában segítenek.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
De szókimondó szavakkal nem illetelek sem téged sem más hozzátartozódat.
UFF beszéltem, legyen béke köztünk....😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
hát tegnap azért kifogtam.
sima tdm, 3-3. az egyik csapatban én voltam az elsõ, egy T1bi nevû tag meg a másikban. kb. 10-15-el több pontja volt mint nekem, egyszerûen jobb volt. aztán elkezdett dumálni: "hát ez már tényleg lol".
mondom micsoda? "hogy mennyivel jobbak vagyunk" mondtam neki "bekaphatod", erre elcsendesedett. aztán háborgott azon, ha egy csapattársammal egyszerre lõttünk rá: "dehát többen vazze?!". egyfolytában dumált, beszólt.
a sztori nem vicces, nem is tanulságos, mindannyian találkoztunk már barmokkal, valami azért mégiscsak az eszembe jut errõl az egészrõl.
az internet, és szûkebben a mp játékok csodálatosan kihozzák az emberek legbelsõ tulajdonságait a maguk anonim közegükkel.
és ilyenkor döbbenetes látni, mennyi barom jár-kel közöttünk. hihetetlen.
mert normális embert mi visz rá arra, hogy egy JÁTÉK során, amiben jó ráadásul, fikázza a másikat, egyfolytában morogjon, belekössön mindenkibe? semmi.
aki ezt teszi, az kattant, és a való életben is csak centik választják el a hasonló viselkedéstõl.
döbbenetes hogy mennyien vannak.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Egyébként rohadtul türelmes fajta vagyok, de néha nekem is elegem van a sok anyázásból (nem, nem engem anyáznak 😄). Néha megdöbbent, h mien emberek vannak! Elkezd sírni, h vki csítel, kiáll spectbe és videózza a tagot, közben meg szidja mint a bokrot. Írom neki, h mi van ha csítel a gyerek, örülj ha jobb vagy nála így is, meg egyébként is mit tudsz tenni ellene? Erre írja, h igazam van és fogja magát és továbbszidja... Ebben mi a jó? Foglalja a slotot a semmiért...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
meg aki még akar nyugodtan felvehet.
ui.1
ui.2
öröm látni h.nem csak én vagyok HQ fan😊
plusz,a Suraki SD-ken szokott jó öldöklés folyni(meg vér<#hehe>#hehe>),amikor van fent admin-ha nincs,akkor elharapóznak a GL menõk meg a káromkodások,de az admin fellépése utáni 1 percben ezek alábbhagynak,Fuji tudna is tanúskodni errõl<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hol fosoztam én le servert??? Én a HC-t mint játékmódot fosoztam le...
És képzeld nem lettem kiírtvabementem pár alkalom után beváltottam az mp5ös customömre,kb 4-5 perc alatt második helyrõl kiléptem a rákba 28 fraggel...Fantasztikus..😊
Egyébként csak egy vélemény volt,bocs miatta,nem direkt volt😄
Valahogy jobban fexik ha a golyóállómelénynek van értelme és hatása,vagy ennyi erõvel hc-ban lehetne hangnélkül rohangáléni egyszál pizsibe is..😊
Én maradok a warnál meg néha felkolbászolok egy mezei SD serverre és annyi..De a nagypofájú HC serveren más embereket lelolozó,lelámázó csírákat továbbra is oltom vadászom késelem,mert ezek azok akik egy normál warban,sd-ben kb nagy szart sem érnek...😊
És bocs a délutáni kifakadásomért sõõõõt az én q anyámat.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szóval pls help! 😊