Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
www.evenbalance.com
frissítsd a pb-t

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HI mindenkinek! Olyan problémám lenne, hogy mióta felraktam az 1.5 patchet elõfordul hogy PB INIT FAILURE néven kidob egy-egy szerverrõl....ez ilyen random idõközönként történuik meg. Van hogy 2 órát is tok folyamatosan jáccani és van hogy 1 percet sem...
Nem tudjátok ez miéert lehet?
a segítséget elõre is köszönöm!
Hassel606
Ezt kérdezték: "CoD4-ben ha nem használok AA-t fehér a kép. Miért?", de én nem tudtam válaszolni. Valaki találkozott már a jelenséggel?

Hassel606
És mindig 50/8-al? <#wow1> Majd ha bepejhesedik a pöcsöd, "öcsém", és esetleg a család melletted alszik majd, akkor is nyomasd a hangfalakat. EEnnyit errõl, öcséém. <#nevetes1><#nevetes1>

BigReaper
public rulezra jo a hangfal, de waron feldughatom én is magamnak a logitech szettet! pedig jól szól XD (logitech z3) Pro jatekhoz, warra, mar a stereo kevés lesz...

www.team-gigabyte.com

mNzJean
Ha kipróbálsz egy jó fülhalgatót ,meg fog változni a véleményed.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
thx , a kövire igérem hozzuk Profot-is , õ is fájlalta ,hogy nem szóltunk neki.Na majd legközelebb.

nekem lassan 1.5 éve van de egyre több gány vele 😊
miki 1 honapja halt be ma a két méjnyomó(rezgetõ ) is kampo amugy nekem pillanatragasztani kellet má mind a két felét 😊 de az enemyt hallani az tuti 😊
Zomil
sajna mi is csak kevesen voltunk ma is meg tegnap is, pedig sokat kéne gyakorolnunk a kupára 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
gg a 2on2 és a 3on3 is jcsr😊 de profot hol hagytátok?😊
zomil, ezért nem kerestelek, mert ma is meg tegnap is csak 3-an és 2-en voltunk...😞

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
te se játszottál még pro wart. hangfal rulez, de ne vedd bántásnak...

Zomil
hidd el kell egy jó füles, én ezzem még az ellenfél levegövételét is meghallom😄D (viccel)

egy jó füles minden kincset megér egy war-on, nagyon fontos minden neszt hallani és nem mnid1 honnan hallod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Quki
Öcsém...ehhez nem fülhallgató kell...hanem jó fül, szem és reflex. Én hangfallal játszok...mégis én vok mindig az elsõ 50/8 stattal...ennyit errõl.

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

tommyg
hát elhiszem 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Zomil
jah nagyon imádom😊
kényelmes hosszu gémelés után sem nyomja a fülem picit sem

tommyg
hallod ez igenkomoly 😮

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
nekem sennheiser, az is jóféle

Hassel606
Nekem meg Zalman, jól pírít az is! 😊

Zomil
nah ez a fülesem lassan 1éve van meg, lehet már lement azota az ára is 😊

Zomil
hát jó 5.1 füles nincs 15 alatt enyim 18k volt

amugy nincs 7.1-es füles szvsz, az csak vmi parasztvakitás már bocs😄DDD

Sarapetike
21600 ft???<#wow1><#violent> iszonyat drága 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

BigReaper
hat eloszor en it tugye irkaltam,h van valami baj a hangarimmal, ezert vettem egy külsö steelseries hangkartyat 10ér, majd, most lattam,h van hozza aljanal egy füles, ami 18+áfa, és 7.1 be szol a cucc benne,ha minden jol be van kapcsolva

www.team-gigabyte.com

Sarapetike
s menniért van egy 7.1 fülles azt lehet hogy én is vennék olyan kéne ami coax kábelen megy

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Zomil
hát tévedsz 😄

Sarapetike
nanááá csak meg kell sokni a térhangzást de szerintem füllesben csak 5.1 van de lehet hogy tévedek

Zomil
igen a jobbfajta 5.1-es fülesek nagyonk irályak, de ahogy x-fireben is irtam, nekem speedlink medusa 5.1 van és teljesen meg vagyok elégedve, tényleg 5.1 érzésed van 😊

BigReaper
virtual 7.1 - az egy hozzavalo fulessel es hangarival megteszi cod4hez? hogy terben halljak, ne csak balra jobbra?

www.team-gigabyte.com

G.I.JOE
Engem is kivágott több külföldi szerver is vmi PB-s sipákolással, holott az elsõ figyelmeztetés után frissítettem! <#nemtudom>

Ombika
Try out timing-al mindig kidob hiaba frissitem pb-t?! 😞

Zomil
/disconnect is jó 😄

mNzJean
Ilyenkor console elõhív , és írd be ,hogy /quit , vagy /reconnect
ezek álltalában segítenek.

G.I.JOE
Kezd a t*köm tele lenni, hogy ha valamelyik szerverrõl k lassan jön a pálya, vagy mod, vagy akármi, akkor csak ha kilövöm a cod4-et, úgy tudom megállítani a letöltést! <#gonosz2>

Oks pííísz sorry kicsit énis elragadtattam magam.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

newszepiking
mostmár engem is fel lehet írni az origi-listára!!!<#mf1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Ha valóban félreértettem valamit.....akkor elnézést kérek. Különbözõek vagyunk, mindannyian más játékstílust szeretünk.....
De szókimondó szavakkal nem illetelek sem téged sem más hozzátartozódat.

UFF beszéltem, legyen béke köztünk....😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

BlackShadow
éljen a RIP hc szervere! ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

HD JOHNNIE
Az biztos! 😊 Holnaptól meek vissza melóba, szal idõm se lesz mostmár olyan sok😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hassel606
Csak arra vigyázz, hogy több napi folyamatos HC után igen furcsa lesz a "sima"!<#nevetes1>

csuszi
done

EnZsolt
Én is szeretem azokat, akik az önszopkodást csodálatos magasságig tudják mûvelni. Általában röhögök és utána a következõ mapon, megpróbálom minnél többször elkapni 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

newszepiking
ûltalában éjszaka játszom. 11-1-ig. kb. egyrészt ilyenkor érek rá, másrészt ilyenkor tapasztalat szerint aki még játszik, az nem 12 éves.
hát tegnap azért kifogtam.
sima tdm, 3-3. az egyik csapatban én voltam az elsõ, egy T1bi nevû tag meg a másikban. kb. 10-15-el több pontja volt mint nekem, egyszerûen jobb volt. aztán elkezdett dumálni: "hát ez már tényleg lol".
mondom micsoda? "hogy mennyivel jobbak vagyunk" mondtam neki "bekaphatod", erre elcsendesedett. aztán háborgott azon, ha egy csapattársammal egyszerre lõttünk rá: "dehát többen vazze?!". egyfolytában dumált, beszólt.
a sztori nem vicces, nem is tanulságos, mindannyian találkoztunk már barmokkal, valami azért mégiscsak az eszembe jut errõl az egészrõl.

az internet, és szûkebben a mp játékok csodálatosan kihozzák az emberek legbelsõ tulajdonságait a maguk anonim közegükkel.
és ilyenkor döbbenetes látni, mennyi barom jár-kel közöttünk. hihetetlen.
mert normális embert mi visz rá arra, hogy egy JÁTÉK során, amiben jó ráadásul, fikázza a másikat, egyfolytában morogjon, belekössön mindenkibe? semmi.
aki ezt teszi, az kattant, és a való életben is csak centik választják el a hasonló viselkedéstõl.
döbbenetes hogy mennyien vannak.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

HD JOHNNIE
THX!<#worship> Mindenképp ki fogom próbálni õket! Milyen néven öldökölsz? Én JOHNNIE néven, csak így eccerûen 😊
Egyébként rohadtul türelmes fajta vagyok, de néha nekem is elegem van a sok anyázásból (nem, nem engem anyáznak 😄). Néha megdöbbent, h mien emberek vannak! Elkezd sírni, h vki csítel, kiáll spectbe és videózza a tagot, közben meg szidja mint a bokrot. Írom neki, h mi van ha csítel a gyerek, örülj ha jobb vagy nála így is, meg egyébként is mit tudsz tenni ellene? Erre írja, h igazam van és fogja magát és továbbszidja... Ebben mi a jó? Foglalja a slotot a semmiért...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

mNzJean
pls. vegyél fel xfire-n :jeanhungary
meg aki még akar nyugodtan felvehet.

Solid Snake
HTS s3rg1nh00
én itt szoktam elõfordulni(bár elég sok a pelenkás...de azért össze tud jönni jó társaság is,akik nem tdm-ben nyomják...),s akad még egy SAB&HQ,bár ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom...
ui.1
ui.2
öröm látni h.nem csak én vagyok HQ fan😊
plusz,a Suraki SD-ken szokott jó öldöklés folyni(meg vér<#hehe>),amikor van fent admin-ha nincs,akkor elharapóznak a GL menõk meg a káromkodások,de az admin fellépése utáni 1 percben ezek alábbhagynak,Fuji tudna is tanúskodni errõl<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szövegértésbõl 2 alá..😊
Hol fosoztam én le servert??? Én a HC-t mint játékmódot fosoztam le...
És képzeld nem lettem kiírtvabementem pár alkalom után beváltottam az mp5ös customömre,kb 4-5 perc alatt második helyrõl kiléptem a rákba 28 fraggel...Fantasztikus..😊
Egyébként csak egy vélemény volt,bocs miatta,nem direkt volt😄
Valahogy jobban fexik ha a golyóállómelénynek van értelme és hatása,vagy ennyi erõvel hc-ban lehetne hangnélkül rohangáléni egyszál pizsibe is..😊
Én maradok a warnál meg néha felkolbászolok egy mezei SD serverre és annyi..De a nagypofájú HC serveren más embereket lelolozó,lelámázó csírákat továbbra is oltom vadászom késelem,mert ezek azok akik egy normál warban,sd-ben kb nagy szart sem érnek...😊
És bocs a délutáni kifakadásomért sõõõõt az én q anyámat.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

csuszi
az már kilépés😉 nem vagy a játékban, alt+tab...

HD JOHNNIE
Nekem is új a gépem még ropogós 😊 Azonban eddig egyetlen egyszer volt ilyen csak (kopp kopp kopp). Egyszer meg PB vágott ki mert frissítés kellett neki. Ezektõl eltekintve fut faszányosan! (ismét:kopp kopp kopp😄)

HD JOHNNIE
Lenne egy kérésem srácok! Tudna vki mondani egy normális HQ-s szervert, ahol nem 32-en vagyunk egy pályán és TDM jellege van az egésznek? Találtam ugyan 1-et 2-õt, de a fent említett okok miatt élvezhetetlen az egész. Meg aztán szívesebben játszanék sg-s normális arcokkal mint pelenkásokkal.
Szóval pls help! 😊

Hassel606
Ez a kiakadás nekem a cod2-nél jelentkezett, és egyszerûen nem tudtam mit kezdeni vele, hónapokig. És az az érdekes, hogy csak az új gépemen jelentkezett ez a probléma.