Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
steam, origin: ACE_hun
Valakinek van 5lete?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Error
An error occurred while reading the stats data . Your stats have been reset.
Segítsetek pls mert nem akarom megint elõlröl vinni azt az 55 szintet !
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert az is fontos
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem akg van
21k volt de megérte nagyon veetéknélküli és újkorában még 10 órát is bírt töltés nélkül és elég messze lehet vele menni semmi sistergés nincs semmi zaj nekem ez tökéletes
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem tudom van e az itt fórumozók között olyan aki hobbiból pályákat készít a cod4 hez, annak javasolnám a következõ témát:
Ma láttam a Discoveryn és a Youtubon is fent van Battle of Najaf címmel.
Egy arab temetõben rekedt amerikai szakasz harca az erõsítés megérkezéséig, többszörös túlerõ, ellenséges mesterlövészek majd elõrenyomulás és utcai harc......
Nem lenne rossz megcsinálni mapnak, én most láttam elõször arab temetõt.....érdekes....
Ha hülyén írtam le bocs, nézzétek meg.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nem zavaró nagyon, messzirõl meg úgysem látszik, mer akkor wh-znék😊)
The Matrix has you...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.team-gigabyte.com
MJ rulz Pink Team The Only One
The Matrix has you...
MJ rulz Pink Team The Only One
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
szeretem ha jobban néz ki és így sem megyek 50 alá fps-ben, na jó néha igen😊)
The Matrix has you...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pár napja valaki egy szerón azt tanácsolta, hogy kapcsoljuk be a specular mapot, mert tök szép lesz az arany festéses cucc tõle, meg úgy általában javul a kép. Én bekapcsoltam és tényleg szép, fps-bõl sem vesztettem sokat, bár némelyik pályán azért érzékelhetõ a változás ha kinyomom.
problémám az lenne vele, hogy így viszont némely emberke ruhája fényesen világít, mintha celofán vagy nemtom mi lenne rajta. de nem mindenki, inkább a sötétebb kommandós cuccok ahogy figyeltem, ez mitõl van? csináljak esetleg képet vagy így is érthetõ mi a gondom? mit tudok kezdeni vele azon kívül, hogy kikapcsolom a spec mapot?
The Matrix has you...
Nem semmi cucc! Nekem is Speedlinkem van, de a hagyományos mezei fajta. 3x téptem ki a zsinórját, amit megcsináltak és még mindig mûxik 😄
Egy kérdés: lehet tudni, hogy a párnázott rész milyen vastag? Vagy ha így jobb, akkor milyen mély? Szerepel ilyen jellegû adat bárhol is egy fülesnél? Tud errõl vki vmit?
ON
Ez a Pb init probléma egyszer jött elõ, azóta szerencsére nem jelentkezett!
Azért köszönöm szépen!