Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
..."szal átalakítja a cod..."
cod2-es rconkezelõnket cod4-essé, ha kell majd átküldöm, 1-2 hét és kész.
MJ rulz Pink Team The Only One
ha az enyém lenne:
-vote (kick😄) on
-ha admin van fenn, akkor rögtön disable, van rá parancs
-sokkal több szigor, 1 figyelmeztetés gl-es parasztnak, aztán kick. többször láttam, hogy azért nemkickeltek mert
a. lusta az admin kimenni a játékból (kivülrõl kickeltek)
b. féltek hogy a közönség elmaradozik
lehet bentrõl is kickelni, és a közönség nem pártol el ha a gyökereket kibasszátok 1 figyelmeztetés után. jó sok codos van, van utánpótlás😉
sajna a többi amit csinálnék az nem megoldható egyelõre😞
ja és egyik emberkém dolgozik egy ingame rcon toolon, mert én azt szeretem😊 lusta vagyok parancsoka írkálni, az alt-tab-olás pedige gy vicc serverkezeléssel. szal átalakítja a cod
vicc hogy 1 ingame rcontool sincs kerek e világon 4hónap alatt
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
1)kilép, kiveszi, visszajön
2)másik class-t választ
3)a következõ körben kiveszi és addig nem használja.
Avval, hogy valaki értetlen nem lehet mit kezdeni. De szertintem a témát most már hanyagolhatjuk.
Más: HSF, estére tényleg összegyûlnek a szokásos arcok, akikkel jó csatákat lehet vívni 😊 csak így tovább.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
i7 azt szevasztok :P
A faszikám felébred, és elkezd rám tüzelni.
Õ sem tud megölni, a kapáslövésbõl csak kettõ talált.
Visszahúzódunk, folytatódik a párbaj.
Már annyi ideje lövöldözünk egymásra, hogy az feltûnik vagy 5 embernek.
Egy lekésel hátulról, de esélyem sem lenne, mert már a fejem fölött is volt egy.
Akivel tûzpárbajt vívtam már fejbelõtték jó messzirõl, még elõttem meghalt.
Nekem ez az életérzés jön le a normál játékban. <#buck>#buck>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elõfordul hogy a legerõsebb fegyverekbõl is kettõ, rosszabb esetben három találat is kell!
A P90 elõnye elkopik könnyedén, nem is sokan használják.
A JCSR pedig tényleg az egyetlen olyan normál szerver, ahova esetenként feljárok, persze csak ha van admin.
utána kell nézni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Na, többet nem reklámozom mert már én sem férek föl esténként😄
Kedvencem:
-NO GL
-Az mi?
-Grenade Launcher.
-Miért baj?
-Mert tiltott.
-Bocs, nem tudtam, most még marad, majd kövi körben kiveszem.
Aztán persze nem veszi ki és csodálkozik, ha feljön egy admin és kivágja. <#falbav>#falbav>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
te komolyan azt hiszed, hogy látom ilyemn korán amit írsz?? <#guluszem1>#guluszem1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Te, az überfasza pro játékos ingyen tudjál játszani a jó esetben eredeti játékoddal.
Továbbá miért marhák azok akik P90 vagy UZI val játszanak? Nem tök mindegy neked, hogy mivel lõnek le?
A gyakorlatban nyilván az történt veled, hogy felmentél egy HC szeróra és köpni nyelni nem tudtál, fõleg ha nálad jobb játékosok is voltak fennt.
Keresd meg a neked megfelelõ szervereket és játsz........
Bocs a reggeli kifakadásért......
www.team-gigabyte.com
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Ha kimentetted a mentésedet és azt töltötted vissza, úgy nem mûködik, akkor valószínûleg maga a játék sérült meg--->újra kell telepíteni, és bemásolni a mentést.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Battlelog: Purga5
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi