Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
jíííháááá<#violent>

Hassel606
A kick-et szépen meg lehet oldani ASE-bõl is.😊 Ott sem kell kilépni.

HD JOHNNIE
Bizony összegyülnek 😊 Olyannyira, h tegnap este végre bejutottam, Hassel lelõtt 15x, vége a mapnak erre kiakadt a betöltésnél vmi oknál fogva. Ki kellett lépnem aztán nem is tudtam már visszamenni, végig fullon volt 😊 Jó kis szeró, bár több slotnak nem lenne értelme sztem.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
na bugos az sg is😊 ilyets e csinált még, baszki lehagyta a mondandóm egy részét...😄
..."szal átalakítja a cod..."
cod2-es rconkezelõnket cod4-essé, ha kell majd átküldöm, 1-2 hét és kész.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
😄
ha az enyém lenne:
-vote (kick😄) on
-ha admin van fenn, akkor rögtön disable, van rá parancs
-sokkal több szigor, 1 figyelmeztetés gl-es parasztnak, aztán kick. többször láttam, hogy azért nemkickeltek mert
a. lusta az admin kimenni a játékból (kivülrõl kickeltek)
b. féltek hogy a közönség elmaradozik
lehet bentrõl is kickelni, és a közönség nem pártol el ha a gyökereket kibasszátok 1 figyelmeztetés után. jó sok codos van, van utánpótlás😉
sajna a többi amit csinálnék az nem megoldható egyelõre😞
ja és egyik emberkém dolgozik egy ingame rcon toolon, mert én azt szeretem😊 lusta vagyok parancsoka írkálni, az alt-tab-olás pedige gy vicc serverkezeléssel. szal átalakítja a cod
vicc hogy 1 ingame rcontool sincs kerek e világon 4hónap alatt

Zinaj
<#vigyor2>

i7 azt szevasztok :P

EnZsolt
Nem írtam, ne pironkodj (nevet) Red Baron néven szoktam fenn lenni, ha nem vagyok álmos, vagy túl részeg 😛 Valahol a középmezõnyben keress, vagy a végén (ismét nevet)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hassel606
Öööö, lehet, hogy már írtad...Milyen nicken is tolod Te? (pirul)

EnZsolt
De voltam kezõ. Akkor még nem szóltak GL-ért sem, pedig csak 1X-er próbáltam 😊 Viszont ha valakire rászólnak normálisan, nem pedig a Kurva anyád bazdmeg szedd ki a GL-t, mert rádverek 427-et péklapáttal köcsög módon, akkor az értelmesebb:
1)kilép, kiveszi, visszajön
2)másik class-t választ
3)a következõ körben kiveszi és addig nem használja.
Avval, hogy valaki értetlen nem lehet mit kezdeni. De szertintem a témát most már hanyagolhatjuk.
Más: HSF, estére tényleg összegyûlnek a szokásos arcok, akikkel jó csatákat lehet vívni 😊 csak így tovább.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Zinaj
Scanner-be lehet IP-t beirni vhova?Mert lenne egy szero,de amiket talal nincs kozte.

i7 azt szevasztok :P

Dick Riddick
Egy tûzharcban a fedezék mögül kilógó ellenség fejét eltalálom 2-3x , utána mellémennek a lõszerek, húz a fegyver.
A faszikám felébred, és elkezd rám tüzelni.
Õ sem tud megölni, a kapáslövésbõl csak kettõ talált.
Visszahúzódunk, folytatódik a párbaj.
Már annyi ideje lövöldözünk egymásra, hogy az feltûnik vagy 5 embernek.
Egy lekésel hátulról, de esélyem sem lenne, mert már a fejem fölött is volt egy.
Akivel tûzpárbajt vívtam már fejbelõtték jó messzirõl, még elõttem meghalt.

Nekem ez az életérzés jön le a normál játékban. <#buck>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Nem fog olyan könnyedén lelõni HC-ban se, hidd el!
Elõfordul hogy a legerõsebb fegyverekbõl is kettõ, rosszabb esetben három találat is kell!
A P90 elõnye elkopik könnyedén, nem is sokan használják.
A JCSR pedig tényleg az egyetlen olyan normál szerver, ahova esetenként feljárok, persze csak ha van admin.

Hassel606
Ja, meg a sok munka!<#ravasz1>

Zomil
hát cod2-ben meg lehetett csinálni, ugyhogy elvileg itt is viszont nem tudom hogy😄DD
utána kell nézni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SötétBarom
Bazz még van egy órám, valami nyúlbéla másszon már fel surakira... 😞

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szega87
lehet hülye, de ahhoz nem kell kezdõnek lenni. Na persze te még nem voltál kezdõ?

SötétBarom
Akkor inkább gyere fel HSF-re lõni 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ma kicsit lazább napom van.....teleírom a fórumot😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nálunk - ha mondhatom így - a HSF (HC) szerveren a kora délutáni órákban néha van fent pár idióta gyerek......kicsit hisztiznek majd lelépnek..... estére jönnek az ismerõs arcok akikkel nagyon jó a játék hangulata, nincs anyázás, kemp csak taktikai okokból 😄......ugyanakkor nagyon jó játékosok, sokszor megizzasztanak.

Na, többet nem reklámozom mert már én sem férek föl esténként😄

EnZsolt
És aki kezdõ, az lehet hülye? Ha megmondja, hogy kiveszi, nem teszi és utána még csodálkozik? Most õszíntén, ez nem ment fel senkit.

Szega87
lehet hogy talán kezdõ játékos volt

EnZsolt
HC Rulez! Tegnap gondoltam felmegyek bemelegíteni sima TDM-re, Shipment pálya. Akkor léptem ki, amikor belelõttem shotival 4-et!!!! a gyerekbe és csak akkor halt meg, mert juggernautja volt (és nem messzirõl lõttem). Szóval inkább HC, és általában nem az nyer aki P90-et használ. A Suraki meg jó szerver (az egyetlen, ahova még felmegyek normálba játszani, tegnap teli volt, mikor próbáltam 😛) csak ha nincs admin, tényleg elszaporodnak a gyökerek.
Kedvencem:
-NO GL
-Az mi?
-Grenade Launcher.
-Miért baj?
-Mert tiltott.
-Bocs, nem tudtam, most még marad, majd kövi körben kiveszem.
Aztán persze nem veszi ki és csodálkozik, ha feljön egy admin és kivágja. <#falbav>

Hassel606
Tiszteletben tartjuk a véleményed. Menj olyan szerverre, ahol nagy energiájú lõszert tüzelõ fegyverbõl potom fél tár kell, hogy lefeküdjön az enemy. Az biztos reálisabb.

<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

van ott egy gyerek, 😊) aki megfigyeltem reggeltõl estig csak cod4ezik, jol tolja 😊 de mekkora kocka már 😄

Izzítsd azt a kávéfõzõt.......nálam bevált😄

meg van bocsátva..

te komolyan azt hiszed, hogy látom ilyemn korán amit írsz?? <#guluszem1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ne hararagudj öreg, de honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy egy közösségi fórumon "lefosozol" egy szervert amit más fenntart, hogy
Te, az überfasza pro játékos ingyen tudjál játszani a jó esetben eredeti játékoddal.
Továbbá miért marhák azok akik P90 vagy UZI val játszanak? Nem tök mindegy neked, hogy mivel lõnek le?
A gyakorlatban nyilván az történt veled, hogy felmentél egy HC szeróra és köpni nyelni nem tudtál, fõleg ha nálad jobb játékosok is voltak fennt.
Keresd meg a neked megfelelõ szervereket és játsz........

Bocs a reggeli kifakadásért......

BigReaper
Jó, én személy szerint 20 perccel elégedett lennék, meg szerintem Ti is!Jean-nal eygeztetunk! a Callvote kivetele azert volt fontos, mert paar jofej emberke probalta kisajatitan ia servert, pl modváltás és ha valaki joinlok azt meg spectate modban kivagjak, es cak ok jatszanak (nemegyszer engem is, cak en kivulrol meg oket! 😄 ) A masik, a callvote-ot lehet configolni, értem itt azt,h lehet azt állítani,hogy mondjuk csak mapvaltasra es votekickre lehessen szavazni? vagy azt még nem..., megérzésem szerint az utóbbi! sajna! De mivel nem akarok rosszat, akkor ÓÓÓ csuszi mondj nekünk ötletet Te vajon mit tennél, ha admin, illetve a Suraki irányítója!???

www.team-gigabyte.com

Hc az egy rakás fos,enyhén nevetséges amkor miniuzival a pálya egyik felébõl egy skulóval mellbelõsz vkit és elterül,irreális baromság az egész,fõleg p90el és egyéb uzi szemetekkel rohangáló marháknak........

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mNzJean
A 10 perc valóban rövidke lett ,de majd átteszük 15-re ,a fél óra viszont már nagyon sok volt.Sajnos nem lehet mindenkinek a kedvében járni ,próbáljuk megtalálni az arany középutat.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Repült mindenki😄

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

JCSR ODIN
Nem volt rajta most este admin, mert egymás közt funoltunk a warszerveren, de most lépett föl pont Jean és neki is az elsõ mondata az volt, hogy "Jééééézusom mi folyik itt b+" <#nevetes1>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

csuszi
ez a call vote egy rakat szar. az a baj baszki jcsr el, hogy azt hiszik az adminok hogyha egy kicsit szigorubbak akkor nemjárnak hozzájuk az emberkék. hát kgb serveren cod2 ben nem volt ilyen, úgy basztam ki az idiótákat hogy öröm volt nézni, mégis állandóan tele volt, csupa jó arccal. gl ezik az egyik barom rászólok, leszarja, kiröhög, másik barom engem oszt minek akarom kibaszni. call vote a gl es parasztra, a sok töketlen észre se veszi, failed. call vote vissza rám, gl tovább, gyökér haverja tovább oszt engem. így csak a jó arcok tünnek el a serverrõl, fasznak van így kedve oda járni...

Hassel606
Nem próbálsz egy kis HC-t? <#ravasz1>

1etlen server amire fel jártam játszani az a suraki tdm VOLT,miután 10percesek lettek a pályák aszem elég is volt belölle :/
Dick Riddick
Lehet hogy a leállással megsérült a mentésed, akkor nincs mit tenni, újra kell kezdeni.
Ha kimentetted a mentésedet és azt töltötted vissza, úgy nem mûködik, akkor valószínûleg maga a játék sérült meg--->újra kell telepíteni, és bemásolni a mentést.

Halfer
Van egy olyan problémám, hogy egy hibás leállás után mindig elõlrõl akarja kezdeni a játékot, Select Mission-nél is csak a prológus van. Mentéseim a helyükön, sõt, gondoltam 100%-ossal folytatom ahol tartottam, de hiába ismeri fel az új profilt, csakugyan elõlrõl kezdi. Van tippje valakinek?

HTS s3rg1nh00
a GMT a Greenwich Main Time,szóval az nem nyert...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

GamerAdams007
vagy CET = GMT ? :S

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
CET = GMT +1, szal azok mi vagyunk

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sarapetike
kösz már megy a refress server-re nem reagált 😊 de megy köfi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Dick Riddick
A bal fölsõ sarokban kattints a CoD4 gombra (ne a lenyíló ablakra).

Sarapetike
nekem nem müködik a szkenner 😞 egyetlen szervert sem talál 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

<#wink><#email><#worship>

Battlelog: Purga5

BigReaper
CET - Center Europe Time
😄😄😄

www.team-gigabyte.com

Dj Xyberpunk
tnx, de már az ase fixet feltettem 😊 azé' tnx. próbálom a scanner-t

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Hassel606
Van hozzá egy ase fix, amit fel kell hozzá rakni. Vagy pedig tudom ajánlani ezt, nagyon jó: Köszönet Purgának! 😊

Dj Xyberpunk
MIÉRT van az hogy minden patchet felraktam (1.5) all seeing eye-t bekonfiguráltam , látja a codot az ASE, de csak az 1.0-ás (egy-két 1.2-es) servereket tudom kilistázni?!?! Filtereknél, csak 1.0 és other lehetõség van. Ha meg akarok kedvenceket hozzá adni, és indítani a játékot ASE-ból, akkor meg cant execute the program!!!!!!!!!? közben meg be van állítva az installed games-ekhez a COD4! õrület , PLS HELP!!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Dj Xyberpunk
hát igen, az emberi gyarlóságot ismervén igazad lehet 😞 tnx azért.