Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne legyél negatív, egy jó közösségben azonnal lobbizhatnál egy kávéfõzõért....csinos felszolgálólányokkal 😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
b, ez egy másik játék, nem cod ha az elõzõekhez hasonlítom
c, az ilyen közvélemény kutatások a menübe építve a egybõl a callvote mellé
d, inkább melyik nem, egyszerûbb sorolni
e, ami a kezem ügyébe kerül ha kifogyott a g36
f, nincs, nem volt, nem lesz
g, TudatLan, R.I.P. xfire mutatja az ip t
h, semennyire, antiszociális állat vagyok így kora reggel, kávé elõtt... <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezzel ki lehetne szûrni az ész nélküli granyó szórást, sõt valamennyire a martyrdomot is, mert ha kiesik belõle a nade és az illetõ újjáéledésekor már benne áll egy csapattárs, akkor megint fekszik. 😊
KL
b./ Single playerben a történet tetszett + Új fegyverek, + kiegészítõi, perkek + grafika stb.
c./ A hangtompítós sniper -ek a multiban 😄
d./ Alapmappek (de jöhetne már kiegészítõ)
e./ M4
f./ Magányos, öreg harcos vagyok, nincs klánom
g./ HSF 195.70.62.188:28960
h./ A Társaságtól függ....pénz nem számít😄
remélem nem írtam hülyeséget és tudtam segíteni...
a., CoD4 hosszútávon szerintetek népszerûbb marad e mint a CoD2?
b., Mi az ami a legjobban tetszik nektek a CoD4-ben az elözõ részekhez képest?
c., Mi az ami hiányzik a CoD4-bõl még?
d., Alapmappek vagy custom mappek jönnek be jobban nektek? Vagy mindkettõ?
e., Kedvenc fegyver?
f., Van e már klánotok?
g., Melyik public szervereken játszotok? IP címmel együtt lécci
h., Mennyire éreztek kéztetést hogy résztvegyek a magyar CoD közösség életében?
Köszönöm elõre is a válaszaitokat! <#worship>#worship>
The Matrix has you...
Vannak emberek akik mindenért nyavajognak...... ha lelõvik, ha hátbalövik, milyen fegyverrel lövik le.....biztos mázlid volt azért lõtted le ....stb.
Nem kell a sok kis hülyegyerekkel foglalkozni.....persze adott szituácáióban zavarja az én, és mások játékát.
Ki kell b.....ni a p.....ba. a szerverrõl.
Elnézést a szókimondó szavakért.
Más: nem tudom ki a Suraki adminja (Jean?) de a tdm-ben a tk-t nem lehetne kikapcsolni? Sokszor ez is a vita alapja szokott lenni.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
csak az a fránya ruter
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
2.10Mb le de mennyi feltöltéssed?
3. amikor szervert csinálsz és más is netezik akkor akkora lagg lesz mit állat
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Remélem mire elolvasod már túljutottál a pályán, de azért válaszolok:
Mindig legyél a parancsnok mögött, balra helyezkedve. Amikor lehasal akkor is legyél a a bal lába mögött kb. 2-3 m -re ( ott van egy sárga távolság jelzõ)
Ha elked kúszni akkor is tartsd ezt a formációt és távolságot.
Nagyjából ennyi....
Nehezebb dolgod lesz megtalálni azon a pályán az ellenséges laptopokat😊
www.team-gigabyte.com
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
a ruteren kofijában nyisd ki a 28960 portot TCP protokollal és akkor talán jó lesz
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Segítene vki a cod 4-ben.
A Csernobil-os pályát nem tudom végig vinni. Lerak engem egy füves pusztára egy parancsnokkal és jönnek felénk ilyen orosz katonák na ott magyaráznak nekem v.mit de nem értem. Hogy mit kell csinálni.
Legyen szíves v.ki ha végig vitte azt a pályát segítsen nekem.
Elõre is köszönöm: SZ.Pierre
A több mint 15 HC szerverbõl 3 ha aktív.
A legtöbb szerintem akkor volt utoljára aktív amikor bekerült a favoritjaim közé. <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Heroes never die. They just reload.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
😄
Keresek egy klánt! 15 éves vagyok, kezdetek óta nyomom a cod4-et, uoval is játszottam, 2-vel nem nagyon, mert nem jött be. A játékom eredeti, nem vagyok egy káromkodós fajta, nyugodt gyerkõc vagyok, általában lehet rám számítani, ha kéne fizetni szervert, kisebb öszeggel be tudok szállni. Cb-ézni nem szeretnék, nem az én világom.
Valami laza kis klán érdekelne, remélem van itt ilyen<#wave>#wave>
Kitõl bérlitek?
www.team-gigabyte.com
Amit sajnálok, hogy itthon csak TDM vagy SD van. Elõbbi túl lapos, utóbbi túl "hosszú" nekem. Aztán lehet, hogy változik ez is majd😊
Eddig egy HQ-val találkoztam ahol voltak is, meg egy Sab-al, de ott azóta nem látok senkit, legalábbis amikor megnézem senki nincs bent. Domination-rõl már nem is beszélek, az egyáltalán nincs. Kettõben egész jó kis ctf-eket nyomtunk. Pedig ezek a legjobbak, nem az agyatlan TDM hent...
The Matrix has you...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Az én meglátásom inkább a kedvelt szerverekre vonatkozik (egyre kevesebb van belõlük, ráadásul úgy látom a HC kihalófélben lévõ faj).
Azt is meg tudom számolni a két kezemen hogy hányan tudnak emberi üzenetet küldeni, legtöbben az Ómagyar egy fura változatát beszélik, nem gyõzök fordítani.
Szerencsére ahol megtalálható szoktam lenni, sok értelmes arc van, percek telnek el üzenetek nélkül.
Megnyugtató a csend...
<#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
gl-hez, martyrdoomhoz nem.
szvsz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sötét barmot akarom lûniii
MJ rulz Pink Team The Only One
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- ennek elõbb-utóbb az lesz a vége, hogy légyszi állj már meg a pálya közepén, mert nekem úgy jó és egyébként is az a fair velem szemben...ez most sarkított, de remélem érted/értitek mire akarnék kilyukadni. a mádzsár szereti a kisujj után a kart is elkérni...tisztelet a kivételnek.
- másik: ha neki nem tetszik valami, akkor béreljen saját szervert és ott azt állít be amit akar. Ahogy Supa írta, ami nincs tiltva az megengedett. Mondom, ennek elõbb-utóbb a fenti dolog lesz a vége...ha már sírunk a hátbaskill, meg a többi miatt, ez miért maradna ki? 😄DD
The Matrix has you...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit