Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sarapetike
na mennyél már valahova <#violent><#boxer><#gun><#felkialtas>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Káosz99
kösz 😊

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

nem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Káosz99
hello valaki leirná hogy a cheateket hogy kell aktiválni ?
a tereisacow "1337"...

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

Dick Riddick
Én azt mondom erre hogy ez a hozzáállás sem a legjobb.
Szerintem sok függ attól hogy megkérnek-e vagy leb*sznak érte.
Ha normálisan tud megkérni, akkor vagy kilépek és használok mást, vagy a következõ pályatöltésnél megváltoztatom.
Én egyedül claymore-t használok, vallom hogy kell olyan eszköz ami meggátolja az eszetlen futkosást, és észrevenni is elég könnyû ha kicsit figyelmes az ember. Se MD , se GL, se C4, se LS-et nem használtam soha (P90-et sem, de engem relatíve nem zavar ha másnál van).
Ha kedvelt szerveren vagyok, vagy jó fejekkel, esetleg nyomasan megkér, szó nélkül átváltom. Van hogy én is megkérek mást.
Ha tahó paraszt az illetõ, figyelmen kívül hagyom.
Meglátásom szerint az aknáért nagyon ritkán szólnak, ellenben a többi már a szemétség kategóriába sorolható.
Az hogy nincs tiltva az igaz, de nem jelenti azt hogy kötelezõ használni. Mert ugye a "multiplayer" arra utal hogy nem egyedül szórakozol a szerveren.
Néha lehet rendesnek is lenni, nem igaz? <#ravasz1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
suraki be van szarva. kéretik rendbehozni a nípnek(nekem😊) jean bátyó😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
Ezért kell alone in the darkness RAMBO modban játszani 8) Igaz a k/d nem igazolja az eredményességét, de funolni jó <#idiota>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ami nem tiltott az megengedett szvsz.HSF szerverét is azért szeretem mert sok perk tiltott(rpg,LS,MD,GL)Bár sokszor ugymond"alapembernek" számitó játékosok is használják ezeket néha.Néha elég nagyokat vigyorgok ahogy magyarázzák miért használják a tiltott perkeket:srác ezerrel GLezik,irják neki ez itt tiltott...visszair:ez háboru,itt mindent szabad...Azt inkább nem irom le mit irtak vissza neki<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

KeKKSZike
Honnan lehet leszedni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

a clayt ha az ajto melle teszed le, a fal fele forditva akkor siman atrobban a falon es nem veszed eszre barmennyire ovatos vagy...

egyre tobben rajonnek sajnos..

en allat meg le is irom ide..

NEOreg3
felsorolásnál meg nem használunk és elõtt vesszõt😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hello!

Segitségeteket szeretném kérni!Tegnap raktam újra a cod4-et kimentettem serial-t meg profile mappát mindent ami kellett,ez eddig így ok is,frissítettem a pb-t is,aztán jöttek a gondok! images.netbag.hu/20080217/1203242250718.jpg

Ezzel az üzivel kidob a szerverrõl!Esetleg ha tudjátok mi lehet baj,és megírnátok azt megkösszönném!

Köszi elõre is!

Üdv!Mikeee
Morfi
Claymore-t úgy nehéz észrevenni ha pl SD-n a lerakatnak rakják befelé fordítva vagy a C4-et. Jó azt tudom, hogy a C4 villog de akkor is 😊
No meg ha már hátbakéselted akkor dobd el azt a nyamvadt gránátot és így is ölhetsz sok-sok játékost.

Morfi
Szerintem ez a meglepetés erejétõl valaó félelem miatt írja egyes játékos azt egyébb kísérõ szavakkal 😊 És ilyenkor azt kell nekik érni, hogy miért nem felém néztél, akkor láttad volna <#wow1> De azt nem értem, hogy mirt baj az tényleg ha hátba lövik le vagy elõrõl. Így is, úgy is meghal 😄

bigapó
azt még nem tettem hozzá, hogy van ugye a 3xfrag, ami szerintem sokkal bosszantóbb, mert a pálya feléig el lehet dobni a granyót (sõt van ahol az egész pályát át tudod dobni) és mire odaér biztosan azonnal robban. ha ezt megszorozzuk mondjuk 10-el (32-es szerón már 16-al), akkor kijön a tuti halál átlagos értéke. nálam ez spawn után néha 2 mp😊)
ezek után egy martyrdrom tuti felüdülés, mert azt legalább láttam, hogy honnan jött...

a kérdést egyébként megint nem jól tettem fel szerintem, mindegy. engem pont a nyöszörgés ami jobban zavar. ezzel az erõvel azért is sírhatnék, mikor az AK-m 5 lövése közül egy sem szedi le a rohadékokat, de Õ persze kettõbõl kinyír egy uzival...
legjobb pedig az mikor azért sírnak ha hátulról lövik le õket..pfff 😄DD

The Matrix has you...

Zomil
claymore legalább látható, ha elég ovatos vagy, de az eléggé idegesitö, h miután hátba késeleb még nekem kell elfutni...

a kedvencem mikor suraki szerveren ahol van tk, megölik melettem a társamat és még az ö martyrja elöl is futnom kell...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Morfi
Én a calymor-tól meg a C4-tõl is falra tudok mászni 😄 Olyan sunyi, alatomos módon tudják használni, én meg nem <#falbav> Amúgy van még más hasonló idióta perk is szerintem.

Hassel606
Az, hogy tényleg egy idióta perk. Becserkészem az ellent, tûzharc, jobb vagyok nála, erre ajándékba ott hagyja azt a szart. Persze, ahol nincs tíltva, ott csak nyöszörögni lehet érte. Kár, hogy a sima fun módból nem lehet kivenni ezeket.

Morfi
Saját szerverünk is, meg azt hiszem a TudatLanon is találkoztam már hasonlókkal. De ott az rpg miatt reklamáltak, hogy azt hogy-hogy lehet használni a GL-t meg nem?! Meg volt 1-2 érdekes beszólása az illatõnek, nem sértõ, hanem inkább lenézõ. De szerintm az ilyen embert kell lenézni nem a szervert és a tulajdonosokat.

nézz szét a neten használt után, én nemrég vettem 8600 gts-t 25 ért...

bigapó
hali!

Tegnap egy szerón játék közben egy érdekes beszélgetésbe bonyolódtam társaimmal.

Arról volt szó, hogy a GL tilva van a szerón, de más nem. Valaki Martyrdrom-ot használt, többször, több pályán keresztül "nyávogtak", hogy ne már, meg vegye ki. A végén meguntam és megkérdeztem egyiküket, hogy minek kéri meg, hogy ne használja, ha egyszer nincs tiltva a szerveren?
Azt válaszolta, hogy bízik a "jóságában" vagy mi és reméli, hogy nem használja. Tönkreteszi a játékot meg hasonlók. Ebben van igazsság persze, de nem értettem vele egyet és csak annyit mondtam, hogy ami nincs tiltva azt nyugodtan használja aki akarja. Azért mert Õ nem tud úgy mozogni, hogy az ilyen helyzeteket megússza, attól még lehet használni, benne van a játékban, ennyi. Ne menjünk bele a valósághûségbe, mert ez nem szimulátor-játék.

Nem akarták vagy csak egyszerûen nem értették az álláspontom, úgyhogy annyiban hagytuk a dolgot. Azt mondtam, hogy kéregetni lehet, de nem köteles betartani, mert nincs tiltva. Admin-hoz kell fordulni, hogy tiltsanak be minden ilyet, akkor lehet reklamálni, addig nem.

Nektek mi a véleményetek?

The Matrix has you...

Sarapetike
router port forward itt keresd ki a rutered tipusát katt rá és ott keresd meg a cod 2 valoszinü hogy az is jó lesz épekkel van illusztrálva

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

De tud, ha a router képes a port forward-ra! A server port-jára érkezõ adatot a te gépedre kell hogy továbbítsa a router! Keress rá a neten, annyira azért nem egyszerû, de nem is bonyolult!

sok sikert!

Fatboyz4ever!

Sadist
Ennyi erõvel neked is futhatta volna egy mondatkezdõ nagybetûre, és egy mondatvégi felkiáltójelre. 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

red bull
Nah akkor én hogy csináljak servert? mert nekem igen routerem van és ezzel az ip vel is csatizok a routerhez. Magyarul akinek routere van az nem tud csinálni magának private server-t amit mindenki lát, és hamachi nélkül is lehet rá csatlakozni? Nincs rá valami megoldás? Elõre is kösz

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

NEOreg3
legalább akkor használj, amikor másokat kioktatsz a helyesírásukról😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
ha nem tünt volna fel nem szoktam hosszu karaktereket használni -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mert azt olvastam, hogy nem akart futni valamiért a multin a dolgok.
ezt elis tudom képzelni, mert annyira szarul oldották meg a moddolását a cod4 nek hogy azmár fáj.

tommyg
mennyi?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hassel606
Eladó a Zalmanom! Valaki? 😄

NEOreg3
elõbb írni tanulj meg😊

Zomil
elöbb irni tanulj meg 😊

tommyg
miért??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hassel606
Hát ez a "Hadakozás" bexarás!<#nyes>

Hassel606
Egyelõre a magyartanárt erõltesd! <#vigyor>

sziaztok egy klán hosz keresek ojan embert aki stratégiában tudna segiteni
mogy az embrek hova menyenek föleg a mapon meg ijenek
ha len ember aki tudna segiteni és kedve is van az vegyen fel
X-fire vagy msn reMSN:[email protected]
X-FIRE:dokika86
Ugyhalottam a multis verzio valahogy nem akar klapolni

Fujiryu
Hát mert ti minden vagytok...Kivéve jobbak nálunk<#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

tommyg
Magyarítás screenshotok!

waroztunk velük azt mindenek elmondtak minket...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

kifli
9600xt 😊
AntiHero
?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gratulálunk a #saw# klának jol leégeték magukat....

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Morfi
És ha agp-s az alaplap? Vajon miért ezeket írta.

tommyg
hát én 20ért nem vennék fõleg nem agp-set

de ez jólesz hozzá

AGP Geforce 7300 GT 256MB DDR3 DVI, HDTV 16.500 Ft 19.800 Ft

HTS s3rg1nh00
így van

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SrAta
Milyen videókártyát vennétek 20 000 forintért codozni AGPset

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Sarapetike
már csináltam ugyhogy biztos hogy müködik de (házi szerver!)és elöször létre kell hozni a rcon pass

AGP Geforce 7300 GT 256MB DDR3 DVI, HDTV 16.500 Ft 19.800 Ft

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem az volt a kérdés!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu