Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a tereisacow "1337"...
Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D
Szerintem sok függ attól hogy megkérnek-e vagy leb*sznak érte.
Ha normálisan tud megkérni, akkor vagy kilépek és használok mást, vagy a következõ pályatöltésnél megváltoztatom.
Én egyedül claymore-t használok, vallom hogy kell olyan eszköz ami meggátolja az eszetlen futkosást, és észrevenni is elég könnyû ha kicsit figyelmes az ember. Se MD , se GL, se C4, se LS-et nem használtam soha (P90-et sem, de engem relatíve nem zavar ha másnál van).
Ha kedvelt szerveren vagyok, vagy jó fejekkel, esetleg nyomasan megkér, szó nélkül átváltom. Van hogy én is megkérek mást.
Ha tahó paraszt az illetõ, figyelmen kívül hagyom.
Meglátásom szerint az aknáért nagyon ritkán szólnak, ellenben a többi már a szemétség kategóriába sorolható.
Az hogy nincs tiltva az igaz, de nem jelenti azt hogy kötelezõ használni. Mert ugye a "multiplayer" arra utal hogy nem egyedül szórakozol a szerveren.
Néha lehet rendesnek is lenni, nem igaz? <#ravasz1>#ravasz1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
egyre tobben rajonnek sajnos..
en allat meg le is irom ide..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Segitségeteket szeretném kérni!Tegnap raktam újra a cod4-et kimentettem serial-t meg profile mappát mindent ami kellett,ez eddig így ok is,frissítettem a pb-t is,aztán jöttek a gondok! images.netbag.hu/20080217/1203242250718.jpg
Ezzel az üzivel kidob a szerverrõl!Esetleg ha tudjátok mi lehet baj,és megírnátok azt megkösszönném!
Köszi elõre is!
Üdv!Mikeee
No meg ha már hátbakéselted akkor dobd el azt a nyamvadt gránátot és így is ölhetsz sok-sok játékost.
ezek után egy martyrdrom tuti felüdülés, mert azt legalább láttam, hogy honnan jött...
a kérdést egyébként megint nem jól tettem fel szerintem, mindegy. engem pont a nyöszörgés ami jobban zavar. ezzel az erõvel azért is sírhatnék, mikor az AK-m 5 lövése közül egy sem szedi le a rohadékokat, de Õ persze kettõbõl kinyír egy uzival...
legjobb pedig az mikor azért sírnak ha hátulról lövik le õket..pfff 😄DD
The Matrix has you...
a kedvencem mikor suraki szerveren ahol van tk, megölik melettem a társamat és még az ö martyrja elöl is futnom kell...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tegnap egy szerón játék közben egy érdekes beszélgetésbe bonyolódtam társaimmal.
Arról volt szó, hogy a GL tilva van a szerón, de más nem. Valaki Martyrdrom-ot használt, többször, több pályán keresztül "nyávogtak", hogy ne már, meg vegye ki. A végén meguntam és megkérdeztem egyiküket, hogy minek kéri meg, hogy ne használja, ha egyszer nincs tiltva a szerveren?
Azt válaszolta, hogy bízik a "jóságában" vagy mi és reméli, hogy nem használja. Tönkreteszi a játékot meg hasonlók. Ebben van igazsság persze, de nem értettem vele egyet és csak annyit mondtam, hogy ami nincs tiltva azt nyugodtan használja aki akarja. Azért mert Õ nem tud úgy mozogni, hogy az ilyen helyzeteket megússza, attól még lehet használni, benne van a játékban, ennyi. Ne menjünk bele a valósághûségbe, mert ez nem szimulátor-játék.
Nem akarták vagy csak egyszerûen nem értették az álláspontom, úgyhogy annyiban hagytuk a dolgot. Azt mondtam, hogy kéregetni lehet, de nem köteles betartani, mert nincs tiltva. Admin-hoz kell fordulni, hogy tiltsanak be minden ilyet, akkor lehet reklamálni, addig nem.
Nektek mi a véleményetek?
The Matrix has you...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
sok sikert!
Fatboyz4ever!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezt elis tudom képzelni, mert annyira szarul oldották meg a moddolását a cod4 nek hogy azmár fáj.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
mogy az embrek hova menyenek föleg a mapon meg ijenek
ha len ember aki tudna segiteni és kedve is van az vegyen fel
X-fire vagy msn reMSN:[email protected]
X-FIRE:dokika86
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
de ez jólesz hozzá
AGP Geforce 7300 GT 256MB DDR3 DVI, HDTV 16.500 Ft 19.800 Ft
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu