32784
11273047011472975925.png
  • BIZ0906
    Ugyan ezt csinálták velem egy tetves fritz szerveren a sok bamba láma béna náci xD
  • gyusa
    EZ NEM CSALÁS
    Amikor teljesen szabályos volttam és mondta az egyik hogy tiltsd ki mármint az Adminnak hogy zárjanak ki csak azért mert jobb voltam nála .
    Szoval ez nem csalás !!!
    Enyi erővel megérdemlik
  • hungary27
    ya, ne csalj
  • gyusa
    Hali all
    Nem tudtok egy jó praktikát hogy lehet kijátszani a Bannt ???
    (a CD kulcsoson kívül)
  • Masakari
    jaja:/ részben "jó" részben nem:) viszont ez nem változtat azon hogy a Zodarosok annyira szerencsétlenek hogy az már fáj:)
  • Ic3 m4n
    Tudatlan meg origis lett :D
  • Masakari
    csak helyeselni tudok!
  • osan
    ZODAR klán egy fos! Gyáva nyomorékok vagytok mind! Minek játszol ha nem tudsz! Minden ZODAR egy fos! Gyáva fos klán! :D
  • Eriongtk
    Nem tudom h ez lehetséges e azzal a routerral, próbáltam, néztem, de nem ment... ha esetleg van 5leted, szívesen meghallgatlak :)
  • Pusztító_78
    esetleg ha ellátod a két gépet külön fix ip vel talán menni fog.
  • zoliacsucs
    Köszi! De ahozz vip-nak kell lenni.
  • simonl #31804
    Itt biztos megtalálod, elképzelhető, hogy regisztráció szükséges.Bakeronline
  • zoliacsucs
    hali valaki meg tudja mondani hogy hol lehet letölteni a cod4 magyarítást?
  • Eriongtk
    Hali mindenkinek!

Ismerősöm nevében írok, mert valami csoda folytán cseszik billentyűzetet ragadni...

Olyan problémával küszködnek, hogy router mögött vannak, és ezért azonos netes ipjük van. Ez idáig nem lenne baj, csak a cod4 nem szereti, és azonos szeróra nem tudnak felmenni ->"connection to server timed out". Aki elsőnek csatlakozik, azt beengedi, aki később, azt nem.

Próbáltam nekik minden félét csinálni:
    port forward nem segített, megnyitva, .101-es gépre, ami az saját ipje (.1-re; router ipjére átrakva sem ment)

http://href.hu/x/c5zs ---> config_mp.cfg editálása (seta net_port "X") sem, pedig sokaknak bevált.

Valamint, az is mindegy nekik, hogy PB-s vagy anélküli szerverre mennek
    Routerük pedig egy linksys wrt54gc v3-as csoda.
    CD kulcs eredeti, mostani steam árengedmény alkalmával vették, tehát 2 külön kulcsuk is van.
    Aki tud rá valamilyen gyógyírt, vagy bármi ötlete van, kérem h írja meg

Köszi előre is
  • Pyro82
    Na ugy oldotam meg, hogy kikapcsoltam a shift-Tab kombináciot. Vagy is nem engedélyezem a friends listát. Mondjuk így nem láttom ha írnak nekem ennyi. Más pedig azt látja, hogy MW1-el jáccok. Azért kösz!
    Tudsz valami jó szerót? Hol szoktad tolni?
  • Lunki88
    Viccesen fog hangzani, de én csak úgy tudtam megoldani hogy kiléptem a steam-ből és utána nem dobott ki. :D Mivel a multiplayerhez nem kell a steam, csak a single-hez.

Állítólag okozhatja ezt a fraps is, vagy olyan progi ami a proci hőmérsékletét figyeli.
  • Pyro82
    Köszi! Megvolt frissült, most azzal dob ki, hogy Pb. Program/drivers (125120) valami ilyesmit ír. Ez mi lehet:)
  • Lunki88
    Ezt szedd le és telepítsd. Utána kikeresed a cod4-et és frissíti magától.
  • Pyro82
    Sziatok! Steam-en vettem én is az MW 1-et. De folyton kikur a szerveről valami Punkbaster hibával. Frissíteni kéne de nem tudom, hogy kell, ha valaki tudja írja meg. Köszönöm!
  • ffxi
    Mivel nem sikerült olyan jó a a COD: MW2, ezért ebből az alkalomból az 1-et megveszem steam-en :P

Csak a kár, hogy előlről kezdhetem a szinteket. Vagy van módja a jelenlegi warez szintet átvinni a legálishoz?
  • Barcelona009
    Sziasztok!
    Mindenkit szeretettel várunk új, Star Wars (CoD4) szerverünkre az alábbi IP-n: 80.249.173.119:29010
  • ffxi
    Steam akcióban, a Game of the year edition kapjuk meg? És mi különbség a simával?
  • Lunki88
    Ez az! Egy ilyen akcióra vártam már régóta, meg is vettem azonnal!
  • Lbaxta
    ja,a STEAMen most 12,49 euro!!!!
    Jó vétel.
  • okmt
    sziasztok!van már 1 rakat ip címem de ti tudtok magyar szervert ahol vannak is?
  • Ic3 m4n
    Milyen mód, hány slotos, hc avagy nemhc stb..
  • imihaver
    sziasztok! segítsetek lécci ezzel ledob a cod corrupted/memory/120148 mit kell beírni a consolna??? pls nagyon
  • Lunki88
    Jogos, köszi!
  • madmanic
    ggúglíííííííííííííííííí
  • Lunki88
    Sziasztok! Nem tudtok valami olcsó helyet ahol meg lehet venni a játékot? 5k-nál többet nem szánnék rá, köszi!
  • ChaosTeam
    mitől?
  • Ic3 m4n
    Attól függ
  • ChaosTeam
    Van még értelme esetleg új szervert bérelni? Lenne aki jönne rá, vagy bőven sok szerver van már így is?
  • tajthy95
    Hát nem tudom, hogy hogyan sikerült, de most kijött egy csomó! :D

Még tegnap megpróbáltam úgy, hogy a szűrőknél benyomtam a "Saját ország"-ot, nem volt jó és úgy hagytam! Most megint lenyitottam a listát, még mindig nem volt jó, visszaállítottam "Minden ország"-ra és akkor már jó volt! :D

Na mindegy, kösz a helpet! :D
  • Ic3 m4n
    frissíts, megint, akkor majd külföldiek jönnek be, és MEGINT. na akkor lesz jó
  • madmanic
    jobbra vannak a további szűrők, lehet h valami be van állítva
  • madmanic
    megint csaltál..?

• tajthy95
    Cs all!

Tegnapi problémámra itt jó megoldást kaptam, de most megint falnak mentem! :D

Az a baj, hogy xfire-n lenyitom a cod4 szerók listáját, de nem ad ki, csak vagy 10-et és a 10 szerón kb. 4 játékos van (persze mindegyik másik szerón)! Nem hiszem el, hogy ilyen kevesen tolják... már csak azért sem, mert haverom szerója köztük sincs... ez mitől van? A többit hogy lehet előhozni? :S
  • at16
    [PS]#1 S&D HardCoreServer |gl/md/ls=kick
  • at16

ASD ASD ASD.