Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
pls válasz a :31562-re
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!
ha nem akkor evenbalance.com ról frissítsd a PB t
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
" CoD4 PB: punkbusterb.exe heartbeat stopped"
ez mi?eddig nem csinálta..
elõre is köszi
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
eddig a régi videokártyámmal volt 40-50-60 fps most kaptam egy "PCI GF9600 512mb 256bit "nem nagyon értek a gépekhez szoval ennyit tudok rólla pls help hogy menyi fpsem lesz ?
uj: intel pentium dula core t6300 2x2,8 ghz
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
AMD 4000+ | 2GB RAM | WINFAST 8500GT | SENHEISER PROGITEC + | RAZER DIAMONDBACK
Másvalaki?
Bemenni a BOLTBA és Megvenni!!
Már 4 ropi alatt az ára Bye!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Olvasgattam oda-vissza, de nem találtam megoldást a problémámra a Cod4-el kapcsolatban. Segítsetek, megeszi a zéletem!!!:-)
A multis PB-probléma alap, hogy nálam is elõjött, az még hagyján, frissítek és imádkozom. Az oké. A szinglis viszont megõrjít. Ha elindítom, csak akkor hajlandó eljutni a menüig (!), ha végignézem a bevezetõ videót. Már nagyon unom. Ha belekattintok, kiugrik a játékból. Ha a beállításokban állítok valamit (jellemzõen hangot vagy grafikát), szintén ugrik. Régebben, ha elindult a játék, az elsõ meghalás utáni újratöltéskor szintén ugrott. Kifele. Rövidesen én is. Az ablakon<#falbav>#falbav>. Mééééé teszi ezt velem? Méééé? Valakinek van valami ötlete? Jól jönne, hiába olvasgatok a faq-t, miegymást, semmi megoldás eddig. Pázsálusztá, pámócs!
Feltettem ujra a gémet egy év után, a single megy is faszán, de ha a multit akarom indítani, akkor egy fekete képernyõ fogad windowsos kurzorral, és kb 10 másodperc után visszalép a windowsba hibaüzenet nélkül. Újrainstalláltam már, peccseltem is, de nem segített, kipróbáltam a "bak-os" átnevezést, az sem. Valaki tudna valami megoldást?
Köszi elõre
error savedevice_pc-tempsavegame
!cannot open file for saving
ezután csak ok-t fogad el és visszadob a fõmenübe esetleg valaki tudja miért lehet ez?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Sry h kérem de az unokatesóm letörölte a profilomat és nem akarom felvinni megint a szintemet a multiplayerben és a singleplayert se akarom újrakezdeni.
Szóval valaki lenne olyan kedves h elküldi a lvl55 levelhack linkjét? (és esetleg egy 100%-os végigjátszást is)
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
(az elõzõt törölni)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
#31535:lemondva sry
x:hungarymark
ja és 5v5 ös cup
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Van 1 nagyon jó gépem fel sorolom:
9800 GT vidikari 1 Gb os,2mag proci,2giga ram,400W os táp,stb
és a cod 4 eddig ment fainul megvolt néha 200 fps is de azért néha !!!
és mától csak jo ha bevillan 100 volt virus a gépen szagatott a játék miatta de letöröltem jo lett és most a cod2 és a cod4 nél is fps bajok vannak mit tegyek???Köszönöm válaszotokat!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Vmi fotosop guru pls pm me klánlogó készítõt keresek ^^
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"