Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
SZerintem annyira nem nehéz csak jó helyre kell rakni a c4-et meg az aknát
(c4-et oda ahova leteszi õket a gép aknát pedig oda amerre jönnek) pl a sérült csávotol jobbra mindig onnan jönnek na oda jó sok akna kell 😊
Prince23
Respect Pripity-nél, sniper mission mentõakcióra értve 😄D
Én már ott feladtam a dolgot.

bigapó
Egész nap a single-t nyomtam, veteran fokozaton. Azt hiszem kiöregedtem ebbõl, legalábbis ilyen "magasságokban", mert tiszta kínszenvedés volt a játék😊) ja és még nincs vége, bár asszem már csak az uccsó pálya van.

Szerintem fullon wh-zik a gép😊) de most komolyan. nem is lát, de azért lõ mint az állat. Legjobban nekem is a sniperes pálya tetszett, bár a vége mikor tartani kell a körhintánál az ellenség rohamát, na ott aztán szidtam mindent.
Nem volt rossz, de még egyszer nem csinálom meg😊

The Matrix has you...

Van Magyar Sabotage Szerver?

Hassel606
/cg_chatTime 0

maffioso
ujraraktam a rendszert és még mindig kurva lassu😞 nemtudom mi van....lehet nem xpee-t kéne raknom hanem simát?jelent vmit?....utálom az ilyet...nem akarok a vistához fordulni....ott meg más játékoknak kevés a ramom

\"If in doubt, flat out!\"

Hassel606
Hát igen, a HSF...<#wink>

Dick Riddick
Igazság szerint ezért becsülöm a HSF-et, igaz a legritkább esetekben vagyok csak fent, fõleg 8-9 óra után (nem játékidõ <#buck>), tényleg nyomas emberekkel találkozom.

\"Heroes never die. They just reload.\"

HD JOHNNIE
Én viszont törzsvendég vagyok ott, se kezem se lábam 😄
No de a poént félretéve tényleg kérni szoktuk õket, hogy pls vedd ki ezt vagy azt. Szerencsére a legtöbbjük felfogja, tudomásul veszi. 1-2 persze mindig van, aki nem foglalkozik vele és továbbra is GL-zik vagy mittomén.
Az a véleményem, hogyha normálisan szólsz vkihez, akkor nagyobb az esélye, hogy normálisan is reagál vissza. Persze kivételek mindig vannak.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Megesik hogy kedves ismerõsöket is nyomdafestéket nem tûrõ szófordulatokkal illetek, de csakis egymagamban, nem "sugárzom" ki a nagyvilágba.
Gyanús hogy fordítva is igaz, a claymore lerakása közben gyanúsan sokat szoktam csuklani. <#vigyor>

Zomil
én csak néha anyázok hangosan egy kicsit és máris jobb😄
ugyse hallja senki nem zavarom vele a többieket 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vehetnénk, de a legjobb az lenne, ha természetesen viselkednénk mi is így 😊. Igaz nálam is néha túlcsordul a pohár, de többnyire magamat szidom olyankor 😛.
Ugyanakkor megtanultam, idegesen nem is megy a játék - így ha valaki anyázik egy szerveren, tanácsolni is szoktam neki, hogy nyugodjon le.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

JAG1
Egy párszor már jártam a fricceknél. Vehetnénk róluk példát.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Amint megtapasztaltuk ma délután, a HSF szerveren újra van TK (teamkill).
Nem lehetne úgy beállítani, hogy olyan "visszahatós" legyen??

Értitek mire gondolok, remélem.....

Sokak kérését közvetítem😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Igazad van, mondjuk az ember ne egy mmo-ból tanuljon már illemet 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A németek tisztelik a rendet, és ismerik a korlátaikat, ezért is lehet ez a játékmentalitásuk. Apám mondta, ha a német autópályán elfogy a csík ott rögtön meg is állnak 😊.

EnZsolt
No én aztat nem tudom 😊 de valahogy ki lehet biztos 😛 Lineage 2 fórumon darkmanx kínál eredeti CoD 4 kulcsot, aki teljesen hülye vegye meg 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
Nem is a legjobban fogalmaztam meg a mondókámat, kissé úgy hangzott mintha ezen a szerveren ez kirívó eset lenne. A legtöbb public szerverre gondoltam inkább, így a helyes.

JAG1
Hogy lehet a csetet kikapcsolni?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

A HSF-n általába kérni szoktunk, szerencsére ritka az anyázás. Sokunknak ezért is a kedvenc szervere.

EnZsolt
Nem egy büdös szót se szólt egész meccs alatt, sztem a chat ki van nála kapcsolva és nem lát semmit. Gondolom párszor lecsíterezték. A bringa jobb ötlet, mert az még akkor is menne, ha te nem bírod 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Zomil
jaja manuális md powa 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Supernatural -al már én is találkoztam.....jól nyomja a srác, nem volt nagyképû, nem szólt be senkinek.....csak játszott.
Dobjunk össze neki egy bringára vagy egy nõre hogy valami leszívja az energiáját😄

THX am a havernál megy normálisan!

Dick Riddick
Tegnap jártam úgy a HSF-en (kb. 5 percet voltam fent, nem vagyok törzsvendég), hogy éppen dobtam volna ki a gránátot az ablakon, erre hátulról tarkónlõnek. Csilingel a gránátom a padlón, robban is a gyerek.
Erre megkér hogy legyek szíves kilépni a játékból, nincs MD. Én meg csak figyeltem, MEGKÉR! Semmi rohadt MD-s, fucking low, na mondom van még remény, nem halt ki még a jóérzés. Azért tisztáztam magam, mégiscsak rühellem a perket.
A kedvenc szerverekre csak akkor járok, ha ismert arcok is vannak fent.
Nyomtunk vagy két órán keresztül FFA-t, és csak szmájlik hullottak néha. Szinte relaxálni lehetett játék közben. <#eljen>

Dick Riddick
Mindenképpen telepítsd újra, ha nem mûködik (és urambocsá warez verzió), lehet hogy sérült valamelyik file. Szerintem ez lehet a gáz, legalábbis furcsa hogy a tutorial megy. Ha eredetid van, egyik havernál próbáld ki, ha nála sem megy na akkor van gáz. Ha nála megy, lehet hogy a rendszereddel lehet baj--->telepíts.
Így elsõre ennyi ötletem van.

hihihi

játszottam már vele én is, tényleg nehéz megverni <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mi a hibaüzenet? Milyen konfigod van?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

EnZsolt
ApPa123: Próbáld meg a warez részen, ha nem eredeti a játék.

Múltkor hihetetlen dolog történt, ami simoni-t is alátámasztja. HSF szerver, sok minden tiltva van, ami élvezhetõvé teszi a játékot. Egy gyereknél mégis be van rakva a Martyrdom. Jelenet:
-Vedd ki kérlek a MD-t, mert tiltott perk.
-Ok, köszi. <#wow1>

semmi miért? nem veszem, benne van a játékban lehet, leszarom, vagy ilyesmi nem történt. Mondjuk az szomorú, hogy már ezen lepõdök meg 😞 de azért örülök, hogy kezd kialakulni egy normális közeg. Viszont aki tegnap supernatural néven volt fenn, az kérem egy kicsit menjen emberek közé is és ne csak CoD-ozzon, mert az hogy mindene ki volt maxolva (AK,Dragunov,UZI arany) és simán 3X több killje volt mint death az több mint kétségbeejtõ. Teszem hozzá, nem amatõrök játszottak ellene. PLZ, jó idõ van, nem kell mindig a <#violent>

Sziasztok már 1 szer írtam hogy ez lennne a gondom hogy felrakteama játékot és mikor jöt a videó és kinyom tam kilépett és hibajelentést írt ki de ha nem nyomom ki akkor meg nem lép ki a tréninget megcsinálom de a halyós pályán mikor a helikoptert mutatja megáll a kép és megint hibajelentés de multiban is játszottam és aakkor nem volt semmi baja éés monst mikor megint felraktam mér el se indítja egybõl hibajelentés jön be SEGÍTSETEK! THX

Kovács legény
ha lenne minden szerveren értelmes admin, nem lenne gond sehol

www.czekoart.hu

Én nem tudom hogy vagytok vele, játékmentalitásban szerintem ha lassan is de javulnak a dolgok....
Ma kora hajnalban - ne kérdezzétek miért - léptem be az Obinet szerverére, és hihetetlen jót játszottunk....semmi duma, anyázás, beszólás, csak a csapaton belüli parancsok mentek.
Remek volt az ellenfél, remek volt a csapat. Jó volt velük játszani, megérte hogy mindenrõl lekéstem reggel😄

Természetesen a kedvenc szerveremen is mindig ez a helyzet.....

JAG1
Lassan a gyerek vág orcán, ha nem adod az ötezrest fûre...

Dick Riddick
Az a baj hogy apuka és anyuka nem helyez el a gyerek arcán egy megfelelõ méretû lángost ha szükséges (nehogy szegény kölök lelkibeteg legyen).
Pedig néha nem ártana.

Kovács legény
jaja StrategicePepesoft a neve, hát mire megtanultam...😄

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Nem is csak a játékokról van szó, inkább az alaphozzáállásról.
Külföldön megesett hogy ránkköszöntek vadidegen emberek, megkérdezték hogy vagyunk, reggeli kocogás közben mosolyogva (õk kocogtak), mi meg azonnal nyúltunk a pénztárcánkhoz, hogy ezek meg mi a f*szt akarnak.
Kifelé a repülõn csak mi voltunk magyarok, hazafelé szinte mindenki.
Kis makrovilágok, meg lehetett figyelni a különbségeket.
Na AZ aztán kiábrándító volt.
Ez van. <#shakehead>

JAG1
Pont az a baj, hogy csontig kinyalják a seggét, de nevelést azt nem kap, mert anyunak, apunak is annyi esze van, mint egy marék lepkének...

Igen, igazad lehet, a trendiség bazi nagy gond...

EnZsolt
Scholes: PB frissítést próbáltad-e? (csak tipp)
JAG1: szerinted nem baj az neki, hogy reggel nem tudja besütni a haját, hogy trendin a szemébe lógjon? Ki törõdik Vér Pistivel?

Amúgy meg igen én sem szeretem õket, ezért jó, hogy 11 fele lemórzsolódnak és az aránylag értelmesebb marad.

JAG1
strategiPepesoft vagy mi a rák a neve? Volt nálunk is beugrós 42-be...

Ne általánosits Dick...ezzel az erövel mondhatod azt is hogy minden kinai tud kungfuzni vagy minden arab terrorista...bár van 1 mondás New Jerseyben:Ha van 1 magyar barátod ellenségre már nincs szükséged.Van aki tud viselkedni,van aki nem..és ez nemtöl,kortól,állampolgárságtól független szerintem

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Kovács legény
jaja, volt egy 13éves csapattagunk Pepe, na sok 16-18éves példát vehetett volna a srácról...

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Mindig vadászom az új pályás szervereket, példának okáért Gob Rats-t is találtam már . <#vigyor>
Vannak egyszerûbb mapok szerény textúrákkal, és olyan is akad hogy az állam esett le, profibb volt mint az origi mapok. Fények, pályaelrendezés, minden.
A kedvenc HC szervereken is bevezethetnének egyet-kettõt a legjobbak közül, szerintem lenne rá kereslet (az én részemrõl mindenképp ) <#awink>.
Na még mielõtt az összes hozzászólás az enyém lesz, megyek a dolgomra.
By!

Kovács legény
nem mondanám ,hogy a magyarok paréjok lennének, csak a kisvérpistikék vannak túlszaporodva.
Bfben mind kapta kicket bant akinek nagy volt az arca fórumokról is eltüntettük ezeket,aztán vagy lemorzsolódtak vagy észhez tértek és kialakult egy egész fasza közösség.

www.czekoart.hu

JAG1
Ugyan már, mi az isten baja lehet egy tizenéves kispöcsnek, aki codozik és közben anyázik, meg a legjobb csíteket keresi? Ez neveltetés kérdése...

Mennyi fps-t lehet maximum elérni cod4-ben?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Dick Riddick
Gyanús hogy razor verzióval akarsz eredeti szerverre menni.
Keress olyat ahol nem ellenõrzik a kulcsokat.

Kovács legény
xar a neted

www.czekoart.hu

JAG1
Posztolási kényszer miatt maradtál ma ki az iskolából?

Dick Riddick
A saját véleményem szerint igen.
Ennyire bunkók vagyunk.
Nem is igazán tehetünk róla, mindenki tudja hogy nem könnyû az élet Magyarországon, kisebb bajunk is nagyobb az udvariasságnál.
Sokat kell még változni a mentalitásnak kis hazánkban.

Scholes18
mindegyiknél ezt írja amúgy

Glory Glory Man United!!