Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudjátok mért van az hogyha rá akarok menni egy szerverre azt írja ki hogy time out?
Glory Glory Man United!!
A kedvenc szervereimen a heli szinte spawnolni sem tud, nemhogy ölni, egyes public szervereken meg üvöltözni kell hogy azt a fura fémképzõdményt amire nem hat a gravitáció, ugyan spékeljék már meg ólommal. Általában csak én lövöm, közben meg engem lõnek le.
Meghozza a kedvem mindig.
\"Heroes never die. They just reload.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Ez amúgy tök vicces mert alapjáraton a németek mint emberek elég nagy tahók, a lengyelek meg kurva jó fejek, játékban meg pont az ellentétje
www.czekoart.hu
BF42-ben is a németek voltak a legjobb fejek. Warokat simán le lehetett velük tárgyalni, ha 1 órával elõtte lemondtad, akkor nem anyáztak, akár war közben is, ha volt egy meg mosolyogtató jelenet, akkor jött a smile...
Egyszerûen azért, mert szórakozásból ülnek a gép elé és jól érzik közben megukat, nem státusz szimbólum náluk, hogy milyen a rangod, meg mennyit öltél és nem attól lesz nagycsávó' hogy képeket szúrogat be, hogy milyen a K/D-je. Ezért is jóval kevesebb a csíter.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Bár tegnap nem ment.. <#szomoru1>#szomoru1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
tegnap kivételesen német szervereket próbáltam ki.
egyszerûen hihetetlen a különbség. sima tdm-en kör közben semmi duma, kör végén oda-vissza, több soron elhangzó gratulációk,köszönetek a rosszabb csapat felé is. több szervert kipróbálva, gyak. mindenhol ugyanez volt a helyzet.
nem kívánok általánosítani, de úgy látom ez a különbség valós, és szignifikáns (bár barmok nyilván ott is vannak)
én ezt nem értem.
ennyire faszok lennénk mi magyarok?
ja, és az egész 11-01 között történt,(magyar szervereken is csak akkor játszom) tehát a 12 éves véristvánok itt sem, ott sem torzíthatták az eredményt.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
www.czekoart.hu
Elég nagyok, mert nekem is ez a bajom a mostani pályákkal, hogy túl kicsik 20-nál nagyobb létszámhoz, az meg talán kevés egy jó war-hoz. Bár ha jó a csapat nem tûnik fel a kis létszám😊
The Matrix has you...
Hozzászólva a témához, nem lenne gond a légitámogatással és a helivel ha nagyobbak lennének a pályák.
Így valóban elég vacak mikor esek - kelek néhány pályán....
Ha jól emlékszem már az 1.5 petch ben is ígértek 2 új pályát, semmi nem lett belõle.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Olyan íze lesz az egésznek mintha egy stratégiában az kapná az extra erõsítést aki jobban áll. Esély sincs a visszavágásra.
Ha jó helyre küldöd a bombákat, megvan a heli, az összeszedi a következõ bombára a killt, megint a heli, stb, stb, stb...
A kis mapokon meg egymás feje tetejére spawnolnak az emberek.
Nekem ez a bajom vele.
<#shakehead>#shakehead>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Talán túl kicsik a pályák vagy túl kaotikus?
Nem tudom.
A CoD2-ben imádtam a TDM-et, itt pedig általában felidegesít.
Pedig adtam esélyt neki, nem is keveset.
Mindenesetre furcsa.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ló, tanya, feleség jöhet. <#bee1>#bee1>
Sokat lassíthat a rendszeren.
vhogy majd megoldom pedig
\"If in doubt, flat out!\"
ja és vki a Tl szerón hc módban 50 feletti gyilkolása volt, az se volt semmi, mázli volt...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van George-Bush rendszerû kiborgfelkarrögziítõperselyváltómû is hozzá!
<#bohoc>#bohoc>
lapozo file mérete? vagy nincs tul tele a c meghajtod?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
lehet os reinstall megoldaná?
mindent kapcsolj NO-ra a graf beálitásoknál a texturáknál meg minden normál igy a te karidal legalább 50 fps kell legyen
de mondom régen ment nemtudom most miért csinálja ezt de majdnem minden játéknál
Vírusírtás+registrypucolás+töredezettségmentesítés
De nem hiszem hogy megoldja...
A vírusírtás talá
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Elõre is köszi!!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!