Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
#20972<#nezze>

www.czekoart.hu

Hali!

Valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahhonan le bírnom tölteni a call of duty 4 betûtípusát? Vagy esetleg vaalkinek megvan?

én már végig vittem de nem tom mér de elveszet az egész!
hát elég kevés információt bocsátottál a rendelkezésünkre, de ezeket elemeztük, kiértékeltük, majd az alábbi konklúziót vontuk le:

NEM

Na de térdre a Rékát, volt újratelepítés, kulcscsere stb? Vagy csak úgy magától lefokozott?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

fanka93
szerintem simán végig lehet tolni egy hét alatt a játékot single-be...a legnehezebb fokon

ja és nem tudjtátok hogy 100% mentést honnan lehet le szedni?
Hello

nem tudjátok hogy a call of duty 4 be miért veszet el a mentéseim meg a fegyvereim és a rangom?
Fujiryu
Mér ma már ottalszik nálad a Zolly?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
nono! én csak csupa-csupa okosságosságot tudok mondani<#nezze>
asszonyka meg már nincs, szerdán mondtam gúdbályt néki<#integet2>
persze nem maradok sokáig egyedül<#hawaii>

www.czekoart.hu

Fujiryu
Sztem a bnõje volt az õ gépérõl.KLegény agyában értelmes gondolat még nem fogalmazódott meg.Nemhiszem hohgy ez az elsõ<#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

csadam
vlaki tudna dobni egy Sd vagy Sab server ip-t ahol vannak is.
köszi elöre is

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

bigapó
nincs több gránátod.

ja és a magyarítás. link
csak jelzem, hogy még nincs kész, ezen az oldalon viszont van kedvcsináló-videó.

The Matrix has you...

Hello
le tudnátok nekem ezt forditani?(cod 4 el kapcsolatos)
No frag Grenades Remaining

ja és nem tudjátok hogy honnan lehet le szedni magyaritást a cod 4 hez?

Elõre kösz
Sadist
Vegyél, csak akkor a többi béemvéssel meg mercissel májerkodj éjszakánként a fõúton, ne a wartburgosok ellen. Olimpián sem úgy szokott lenni, hogy a nigéria 5 kilós dárdát hajigál, az amcsi viszont könnyített kompozit mûanyagot, mini sugárhajtómûvel és vezérlõelektronikával. Pedig õ dobálhatná, mert megveheti/kifejlesztheti...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

azt kiazaki 50-el megy és nem annyival ami belefér 😊
Hassel606
Ott a pont! Egyépként egy 23 éves golfom van, meg egy gagyi gépem.😄

mNzJean
ez ütött ,hiába Klegény te vagy a csapatunk esze<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Evil
Énsem bírtam volna szebben mondani 😄 <#idiota>

Kovács legény
hogy folytassam a gondolatmeneted:
Vegyél bmw-t ha megteheted,de városban te is csak 50el mehetsz!

www.czekoart.hu

Hassel606
De hát én nem vagyok apuci kedvence (már nem él). 😊És ne is vegyek az új BMW M3-as szériából, mert a többinek csak Wartburgra telik? 😄D Így nem fer a közutakon a közlekedés? És viszonylag átlag géppel is el lehet érni a 250 fps-t. 😊

Itt jegyzem meg: nem félreérteni, nem kötözködni akarok.😊)

Kovács legény
kifelejtetted ,hogy nagyobbat is ugrik, olyan helyekre juthat el ahova amugy nem lehetne.

www.czekoart.hu

bigapó
szerintem az a szmájli irónikus..vagy nem <#ravasz1><#nevetes1>

az ilyenek tényleg jó ha be vannak állítva, közelebb hozza az esélyeket.

The Matrix has you...

Sadist
Mert ha én nagyobb tûzgyorsaságot akarok mondjuk M4-hez, akkor be kell raknom a double tap perket, míg az ilyen 250+ fps-es apucikedvencének nem kerül semmibe, mert double tap nélkül is olyan gyorsan lõ, mint én DT-el.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
mint már annyiszor le lett irva, de csak most, csak neked még1szer:

500fps fölött nem lehet hallani a lépésedet jóval gyorsabban jársz és lösz
minél nagyobb az fps annál inkább nem lesz lépés hang és lesz gyorsabb többi dolog

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A másik gondom meg az hogy miért van az ASE-ben hogy egy két szerver megy egy csomó ideig és 1ik napról a másikra feketével lessz kihúzva és amikor be akarok lépni azt irja hogy full pedig van hely.
Sziasztok nekem az lenne a gondom hogy letöltöttem a 1.4 patchet utána meg az 1.5öt is és feltelepítettem de ASE-ben nem mutatja az 1.5ös szervereket
csak a 1.2eseket. Meg próbáltam csatlakozni Ip szerint és azt mondja hogy rossz verzió van telepítve.
PLs segítsetek
Hassel606
"800fps és hasonló problémákat. Pl beállíthatja hogy 41-125 ig engedje csak az fpst." Ezt sosem értettem, miért probléma.😊

Evil
Nemezt irtam? <#idiota>

Bannt csak azért kaphatsz ha csalsz és ez elég jól megvan csinálva hogy a rendes játékosokal semi se történhessen 😊 Kivéve ha ellopják a kulcsod és úgy csalnak vele.. De ez nemugyanaz? 😄
Lényegében ezekért kaphatsz bannt, de aszem csak mulihack felett.. Minél nagyobb számal látjátok hogy kivág valakit a pb annál durvább a cheat..
#50000s - Aimbot
#60000s - Wallhack
#70000s - Multihack
#80000s - Gamehack
#90000s - 'Cheat' Video Drivers
#100000s - Speedhack
#110000s - Autofire
#120000s - Game Hook
#130000s - Attempted PunkBuster Hack

Van még egy a #9001 ez cvar probléma config beállitásokat nézi. Ezt az admin befolyásolhatja hogy mit enged a serverén (már aki ért hozzá) Ennek köszönhetõen védettebb a server a csalok ellen, és mindenki hasonlo beállitásokal játszhat igy elkerülve a ping lag 800fps és hasonló problémákat. Pl beállíthatja hogy 41-125 ig engedje csak az fpst.

Szega87
Pacal17
Call of Duty betûtipust nem tudtok? Google nem segített

bigapó
na, valami ilyesmi összefoglalóra gondoltam Én is, köszi😊)

The Matrix has you...

Zomil
ezt nem a pb nézi hanem a szerver 😊
nyomonkövetik épp melyik guid-al játszanak és ha másik ugyanolyan guid játszik valahol akkor nem enged fel cdkey in use szöveggel

bannolni nem hiszem h bannol, söt kizárt, mert pl. ha megszakad a neted és reconnectelsz akkor lehet h még nem dobott ki a gép, és igy saját magadat is bannolhatnád, vagyis z hülyeség😄

a lényeg h egyszerre nem lehet játszani különbözö szerveren se
persze ez nem vonatkozik azokra a szerverekre, ahol ki van kapcsolva a cdkulcs ellenörzés, ami a magyarok 90%-án ki van kapcsolva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sarapetike
de a törtszerohoz nem is kell eredeti cd kulcs 😊
mindegy legyen szerencséjük

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

bigapó
ilyenért nem hiszem, hogy BAN-t kapnának, bár elképzelhetõ. Ezt a szerver figyeli magában vagy a PB nézi? vagy teljesen más? 😊) meg nem mindenhol figyelik a cd key-t szerintem. ami tört szeró ott pölö nem, nem?

The Matrix has you...

Sarapetike
szerintem ha egy eredeti cd kulcsból ketö kliens is kapcsolodik egyszerre elképzelhetö hogy egy idö után banol de legyen szerencséjük

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
vagyis ö azzal nem tud szervert csinálni

Sarapetike
de a srác szervert akar csinálni! nem kiprobálni akarja csak az uj pájákat a tudtlan kocsmaszerver szerver cfg-je meg nem publikus

Evil
Dehogy GUID bannol szimplán kiirja hogy Cd key in use (cd kulcs használatban..) Másszolván egyszere nemtudtok játszani. De külön külön igen. Ezt értsd mind1 meik serveren van kifogja neked irni hogy a cd kulcs használatban akoris ha nem arra a szervere akarsz menni. De ha õ abahagyja a játékot te feltudsz menni. És nemkell félni nemlesz semi GUID bann nemtudom honnan vette itt 1-2 emberke...

Morfi
Ez így nem igaz. A TudatLAN kocsmaszerver custom, csak 2 patchet kell felrakni ami az oldaukon megtalálható, és nincs rangvesztés és ranked szerver maradt. 14 darab egyedi pálya van benne: mp_backlot_night, mp_canada, mp_hidden, mp_matroska, mp_pk_harbor, mp_qmx_matmata, mp_sharqi_b1, mp_village, mp_village_night, - mp_dawn_beta2 /dawnville/, mp_dhc_carentan, mp_heavensource, mp_karkand, mp_moh_sfrance_b1

Morfi
Új cime van: 193.188.141.21:28960, a kocsmaszerver meg 1-2 nap múlva lesz, ezt írta FUX.

red bull
aha<#szomoru1>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sarapetike
100%

red bull
Tehát bennvan a pakliba hogy GUID BANNOl a PB, de ha meg ugyanazon a szerveren vagyunk akkor meg tuti???

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sarapetike
csak ne ugyanazon a szerveren (csak ne hogy banolják az eredeti cd kulcsot <#wow1>)

red bull
Mivan akkor ha haveromnak van origije, de kölcsönadja , és ketten szeretnénk használni?

Sarapetike
Jelenleg minden custom map csakis valamiféle mod-dal fut, pl. PAM.
Szerverre a feltöltés: usermaps/map_neve/map fájlok
Maprotációba: gametype war map map_neve

Az új map okból szeretnék szervert csinálni ,de nem tudom hogy kell.Segitsen már rajtam valaki.
kifli
nekem 2. 3.-ra sikerült és nem könnyû szinten toltam!!
mondjuk én elõre kiraktam a c4-et 😊
bigapó
annyira tényleg nem volt nehéz (fõleg azután, hogy a következõ még nehezebb volt 😉
elõször Én is a C4-el próbálkoztam, de aztán feladtam, nem tudtam elég gyorsan rohangálni egyik helyrõl másikra (kettõ még ment a többi már nem), így végül úgy csináltam, hogy elvonultam a dodzsemekhez és onnan lõttem ki õket még mielõtt földet értek volna 😊) szép látvány ahogy a kötélrõl leesnek😄
aztán maradtam itt és fokozatosan szedtem ki õket ahogy közeledtek, de így is vért izzadtam, itt vagy 15-ször voltam halálközeli állapotban. Aztán még el is kellett vinni a csákót a helihez, na ott se volt sokat tiszta képernyõm, mindig vörösben forogtak a szememim😊)

The Matrix has you...

Prince23
A 2 Tl hc szeróra miért nem tudok belépni?? 😮O