Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahhonan le bírnom tölteni a call of duty 4 betûtípusát? Vagy esetleg vaalkinek megvan?
NEM
Na de térdre a Rékát, volt újratelepítés, kulcscsere stb? Vagy csak úgy magától lefokozott?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem tudjátok hogy a call of duty 4 be miért veszet el a mentéseim meg a fegyvereim és a rangom?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
asszonyka meg már nincs, szerdán mondtam gúdbályt néki<#integet2>#integet2>
persze nem maradok sokáig egyedül<#hawaii>#hawaii>
www.czekoart.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
köszi elöre is
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
ja és a magyarítás. link
csak jelzem, hogy még nincs kész, ezen az oldalon viszont van kedvcsináló-videó.
The Matrix has you...
le tudnátok nekem ezt forditani?(cod 4 el kapcsolatos)
No frag Grenades Remaining
ja és nem tudjátok hogy honnan lehet le szedni magyaritást a cod 4 hez?
Elõre kösz
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Vegyél bmw-t ha megteheted,de városban te is csak 50el mehetsz!
www.czekoart.hu
Itt jegyzem meg: nem félreérteni, nem kötözködni akarok.😊)
www.czekoart.hu
az ilyenek tényleg jó ha be vannak állítva, közelebb hozza az esélyeket.
The Matrix has you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
500fps fölött nem lehet hallani a lépésedet jóval gyorsabban jársz és lösz
minél nagyobb az fps annál inkább nem lesz lépés hang és lesz gyorsabb többi dolog
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csak a 1.2eseket. Meg próbáltam csatlakozni Ip szerint és azt mondja hogy rossz verzió van telepítve.
PLs segítsetek
Bannt csak azért kaphatsz ha csalsz és ez elég jól megvan csinálva hogy a rendes játékosokal semi se történhessen 😊 Kivéve ha ellopják a kulcsod és úgy csalnak vele.. De ez nemugyanaz? 😄
Lényegében ezekért kaphatsz bannt, de aszem csak mulihack felett.. Minél nagyobb számal látjátok hogy kivág valakit a pb annál durvább a cheat..
#50000s - Aimbot
#60000s - Wallhack
#70000s - Multihack
#80000s - Gamehack
#90000s - 'Cheat' Video Drivers
#100000s - Speedhack
#110000s - Autofire
#120000s - Game Hook
#130000s - Attempted PunkBuster Hack
Van még egy a #9001 ez cvar probléma config beállitásokat nézi. Ezt az admin befolyásolhatja hogy mit enged a serverén (már aki ért hozzá) Ennek köszönhetõen védettebb a server a csalok ellen, és mindenki hasonlo beállitásokal játszhat igy elkerülve a ping lag 800fps és hasonló problémákat. Pl beállíthatja hogy 41-125 ig engedje csak az fpst.
nyomonkövetik épp melyik guid-al játszanak és ha másik ugyanolyan guid játszik valahol akkor nem enged fel cdkey in use szöveggel
bannolni nem hiszem h bannol, söt kizárt, mert pl. ha megszakad a neted és reconnectelsz akkor lehet h még nem dobott ki a gép, és igy saját magadat is bannolhatnád, vagyis z hülyeség😄
a lényeg h egyszerre nem lehet játszani különbözö szerveren se
persze ez nem vonatkozik azokra a szerverekre, ahol ki van kapcsolva a cdkulcs ellenörzés, ami a magyarok 90%-án ki van kapcsolva 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mindegy legyen szerencséjük
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
The Matrix has you...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Szerverre a feltöltés: usermaps/map_neve/map fájlok
Maprotációba: gametype war map map_neve
elõször Én is a C4-el próbálkoztam, de aztán feladtam, nem tudtam elég gyorsan rohangálni egyik helyrõl másikra (kettõ még ment a többi már nem), így végül úgy csináltam, hogy elvonultam a dodzsemekhez és onnan lõttem ki õket még mielõtt földet értek volna 😊) szép látvány ahogy a kötélrõl leesnek😄
aztán maradtam itt és fokozatosan szedtem ki õket ahogy közeledtek, de így is vért izzadtam, itt vagy 15-ször voltam halálközeli állapotban. Aztán még el is kellett vinni a csákót a helihez, na ott se volt sokat tiszta képernyõm, mindig vörösben forogtak a szememim😊)
The Matrix has you...