Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az sem segített.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ne sértegess!
Esetleg valaki aki érdemben tudna segíteni?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Tudja valaki hogy, miért dob ki a punkbuster állandóan evvel az indoklással 😛UNKBUSTER KICKED PLAYER(FOR 0 MINUTES)RESTRICTION:CORRUPTED FILE/MEMORY<81329>81329> ?
Csak azt ne írjátok hogy, kapcsoljam ki a csítet mert én soha életemben nem csaltam. A pb-t frissítettem kipróbáltam hogy a haver pb mappáját beraktam az enyém helyett de akkor sem volt jó.Mi lehet a gond????
Bár érdekes nekem 1 dvd re is ráfért és még cd keyt is adtak hozzá 😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.czekoart.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
másikat honnan tudom leszedni? esetleg egy linket megköszönnék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A srác nem veszi az adást
a Revenge 2(röviden R2)
és a TEK9_CODQCUPFHL
az elsö a cseh community legjobb lövései
a másik a tek9 codqcup-os lövései
mind a kettö minöségi munka, de föleg az R2 nagyon tudnak löni a csehek
jah és vlc lejátszó ajánlott 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"Heroes never die. They just reload.\"
Azt sem tudom hogy kell elindítani az Xfire-t. 😊
Lehet itt a pillanat hogy át kellene térnem, nah akkor próbálkozok azzal.
...::::::...
Valaki meg tudná mondani honnan tudok leszedni az ASE-hoz Filters-t hogy felismerje az 1.5-ös szervereket is ???
THX
...::::::...
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
ez az üzenet is neked szól!
ha már nem látod jobb alul a "Válasz miki10 üzenetére" feliratot!
© madmanic
ma 08:09 | privát | válasz erre | #21010
ennyibõl NEM!! Írd már le pliz hogy történt!! VAgy csak hogy mit csináltál elõtte??
Újra raktad?
Warez?
Van hibaüzenet?
1.1 és a többi patch fent van?
Válasz 'miki10' üzenetére (#21008)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem tudjátok hogy a call of duty 4 be miért veszet el a meg a fegyvereim és a rangom?
elõre kösz
Újra raktad?
Warez?
Van hibaüzenet?
1.1 és a többi patch fent van?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ébresztõ föl...sorakozó eligazításhoz....puhányok😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nem tudjátok hogy a call of duty 4 be miért veszet el a meg a fegyvereim és a rangom?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy valaki esetleg feltudná tölteni?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
és neked is Kovács legény!
Szép estét!