Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megtörtént.
Az sem segített.
 Evil
Rakd ujra a játékot valószinüleg megsérült valameik fajla.

tommyg
minden szoftverem...szivesen szétnéznék nálad hogy mi mindened eredeti

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nekem minden szoftverem eredeti.
Ne sértegess!
Esetleg valaki aki érdemben tudna segíteni?
tommyg
vedd meg eredetibe

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sziasztok!
Tudja valaki hogy, miért dob ki a punkbuster állandóan evvel az indoklással 😛UNKBUSTER KICKED PLAYER(FOR 0 MINUTES)RESTRICTION:CORRUPTED FILE/MEMORY<81329> ?
Csak azt ne írjátok hogy, kapcsoljam ki a csítet mert én soha életemben nem csaltam. A pb-t frissítettem kipróbáltam hogy a haver pb mappáját beraktam az enyém helyett de akkor sem volt jó.Mi lehet a gond????
Szega87
cod-online.hu archivum

Evil
Total commanderel darabold fel azt ugy ird ki 😊

Bár érdekes nekem 1 dvd re is ráfért és még cd keyt is adtak hozzá 😄

Fujiryu
Nekem azt írja szar a tömörítés

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
gondolom nem eredeti, mert a PB az összes kamu kulcsot bannolja. ugyhogy menj és vedd meg

www.czekoart.hu

télleg senkinek nincs ötlete a gondomra??
HD JOHNNIE
Tudnál adni linket? <#vigyor3>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
tessék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HTS s3rg1nh00
http://www.callofduty.hu/infusions/movie_infusion/movies.php?action=view&mov_id=54
?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szucsy89
tek9et most néztem meg, nagyon adja...😊

másikat honnan tudom leszedni? esetleg egy linket megköszönnék
Kovács legény
mégegyszer megkérdezed jön a ban!

www.czekoart.hu

Drephis
Don't feed the troll, please.

Thank you.

help

Zomil
már csak 4-szer kell leirnod és kiderül

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LOL
A srác nem veszi az adást

Zomil
yútúb-ot felejtsd el, ami ott van az már eleve nem minöségi 😄DD

Zomil
eddig 2 emlitésre mélto van:
a Revenge 2(röviden R2)
és a TEK9_CODQCUPFHL

az elsö a cseh community legjobb lövései
a másik a tek9 codqcup-os lövései

mind a kettö minöségi munka, de föleg az R2 nagyon tudnak löni a csehek

jah és vlc lejátszó ajánlott 😊

HTS s3rg1nh00
jútúb?
RealPlayer simán leszedi neked...

HTS s3rg1nh00
de igen,azért mert a fejlesztõk egy kémprogramot telepítettek a gépedre,amivel meg tudták állapítani hogy nem csak a CoD4,de semmilyen más programod sem eredeti,hanem mind másolt...2 munkanapon belül megy a yard,én a helyedben addig kidobnám a gépem az ablakon,és utána is ugranék...

szucsy89
igényesebb fragmovie-kat honnan tudok leszedni?
Zomil
ha még 5-ször beirod megtudod miért

HD JOHNNIE
Yes Sir! <#worship><#violent><#violent>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Miki az aranyhal újra támad! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

nem tudjátok hogy a call of duty 4 be miért veszet el a meg a fegyvereim és a rangom?
hali! örökös bant kaptam 1 szeron , most raktam ujra a gépet pb lefrisitve simán lefutott és mégis pb hiba miatt tiltottak !4 valami ötlet?
Többek közt innen: peccsek

Doog
Lehet hogy hülyének néztek de világ életemben ASE-t használtam.

Azt sem tudom hogy kell elindítani az Xfire-t. 😊
Lehet itt a pillanat hogy át kellene térnem, nah akkor próbálkozok azzal.

...::::::...

használj xfire-t

Doog
Hello!
Valaki meg tudná mondani honnan tudok leszedni az ASE-hoz Filters-t hogy felismerje az 1.5-ös szervereket is ???

THX

...::::::...

Running
Úristen de fogyatékos vagy. <#rolleyes>

16gaborm
Hali vki lécci írja le vagy küldje el hogy hogyna kell szébontani a COD4 et 2dvd-re!!!!Vagy küldje erre a címre: [email protected]

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Kovács legény
gyökér e vagy?

www.czekoart.hu

több pach van rajta és nem raktam ujra csak ma akartam cod 4 ezni és már a rangom 1 egy es volt és nem is voltak azok a feygvreek amit meg szereztem
hellósztok lenne 1 kérdésem :honnan tudom letölteni az 1.4 es patchet?
miki10!

ez az üzenet is neked szól!

ha már nem látod jobb alul a "Válasz miki10 üzenetére" feliratot!

© madmanic
ma 08:09 | privát | válasz erre | #21010

ennyibõl NEM!! Írd már le pliz hogy történt!! VAgy csak hogy mit csináltál elõtte??

Újra raktad?

Warez?

Van hibaüzenet?

1.1 és a többi patch fent van?

Válasz 'miki10' üzenetére (#21008)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hello

nem tudjátok hogy a call of duty 4 be miért veszet el a meg a fegyvereim és a rangom?

elõre kösz
ennyibõl NEM!! Írd már le pliz hogy történt!! VAgy csak hogy mit csináltál elõtte??

Újra raktad?

Warez?

Van hibaüzenet?

1.1 és a többi patch fent van?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A HSF szerver állandó látogatóinak üzenem, hogy egy lusta, hétalvó banda😄
Ébresztõ föl...sorakozó eligazításhoz....puhányok😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hello

Sadist
Akkor passz. De szerintem ott kell lennie, mert minden hangot ott tárol .wav-ként.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jah... át is néztem, de nem találtam meg 😞

Sadist
Átnevezgeted az .iwd fájlokat .zipre, és megkeresed bennük.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Még lenne egy olyan kérdésem, hogy hol találom azt a hangeffektust amikor a szöveget kiírja a játék?
vagy valaki esetleg feltudná tölteni?

Nekem még csak az 1-et sikerült végigtolnom a CoD sor.-ból, de az is elég jó volt számomra.Egy demó erejéig kipróbáltam a CoD 2-t is, valószínû, hogy ez még ütõsebb lesz.(Egyelõre csak újságban olvvastm róla)
Fujiryu
és még a téket is viszi...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Húúú köszi szépen!!!
és neked is Kovács legény!

Szép estét!