Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleinte én se hittem el😊 De most már igen😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
red dot: némelyik fegyver nagyobbat ránt vele
silencer: egy jobb játékos akkor is tudja, h merre vagy ha silencerrel lösz v észrevesz
Hassel: én spec arra gondoltam, h rengeteg olyan lövés v h be sem emeli a snipert, ahogy irtam a vacant-on is csak ugrik lö egyet és bumm hátul elterül valaki 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kemény kocka gyerekek lehetnek, golyózott a szemem miközben néztem, igazi epilepsziaközeli élmény volt. <#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Barátomnak ilyen kártyája van még, egész jól bírja.
A beszámíttatás nem rossz dolog, de úgy döntöttem hogy ez már nálam marad (az elõzõ is megmaradt, még RD ramos volt). Majd egy szekrény aljában nyugdíjazom õket, talán egyszer az unokáknak majd megmutathatom hogy hatvan éve ezen codozott a nagypapi! <#vigyor>#vigyor>
Azt pedig a menüben a challanges pontnál nézheted meg.
Ha rosszul tudom majd kijavítanak.
minden plusz pénz jól jött 😊
de ati9600xt 256mb kártyája jó sokáig birta, sött, ha lett volna benne sm3 akkor tovább is 😊 erös kártya volt nagyon
ha meg lehet hogy mikor adja meg 1 fegyverbõl a gold változatot :???
A grafika tényleg gyönyörû (már amennyire meg tudtam állapítani), az irányítás is rendben van, de ennyi, a történetre már nem sok idõ juthatott.
A Far Cry sokkal de sokkal nagyobbat ütött.
4 év egy PC-vel, akkor jól szolgálhatott.
Be kell keretezni és ki a falra, díszpáholyt neki! <#vigyor>#vigyor>
amugy én is most ujitottam nemrég, nekem is egy 4 éves konfigom volt 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Csak mindig halogatom a vételt, nem fejleszteni kell már hanem újat venni. Csak mindig jön közbe valami ami viszi a zsét, pedig már a végsõ tartalékait éli fel szegény.
Ahogy látom kellemes kis konfigod van (bár a crisys biztos izzasztja <#eplus2>#eplus2> ). Az a 125 fps pedig még egy darabig jó lesz még. <#smile>#smile>
core2duo 2,13ghz>2,6-ra felhuzva 8800gts(régebbi fajta) 320 megás, 2gb ram
és 125fps-t tudja maxon minden bekapcsolva(aa-is antisopic is)
és azért ha ugy nézzük azért most már nem drága egy régebbi tipusu 8800gts kari, miota 8800gt és az uj gts is ráver(az más kérdés h néhány magyar kereskedö pofátlan árért szabadul meg töle, mert a nyakán maradt)
proci se vészes, és a ramoknak is jó ára van mostmár, föleg ha esetleg akcios 😊
de én is low-on játszok, elég sokat számit h sokkal fixebb az fps-em 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
simonl: elárulom neked, h mindenki low grafikán tolja, csak a moviekat készitik maxon 😊
Én KMPlayert használok, saját codekeket használ, eddig mindent lejátszott.
Próbáld ki, ingyenesen letölthetõ.
A #21039-ben linkelt R2 videó rendben van.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nekem az 1.5 patch van a game-en és szeretnék egy szervert indítani itthon,hogy egyik barátommal tudjuk nyomni és senki ne zavarjon minket.
Ezt hogyan tudnám megvalósítani?
Kell hozzá valamit külön telepíteni?.....mert próbáltam indítani és nem tudott csatlakozni...(nem is találta a szervert)
Routerem van,de nyitva a neki szánt port.
Segítsetek pls.......hogyan tudnám elindítani a szervert?
Köszönöm elõre is.
ha + lehet hogy mikor adja + 1 fegyverbõl a gold változatot :???
Egy kétórás filmet is el tudtam volna viselni. Vérprofi szerkesztés és zenék, esküszöm sok intró elbújhat mögötte!
Az a megoldás kiváltképp tetszett amikor hátramenetbõl fordul a kép 90 fokot, és egy új snitt indul belõle.
Gratulálni tudok csak a készítõknek.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Úgy kell tenni mint az elkényeztetett gyerekkel--->Oda se kell figyelni. <#eljen>#eljen>
www.czekoart.hu
amugy is ha nem válaszol senki valószinüleg nem tudják rá a választ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szia!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A Revenge 2 még nem volt meg, mingyárt szakítok is rá idõt. <#wave>#wave>
amugy a Revenge 2 sztem minöségibb alkotás
Annyit fûznék hozzá, hogy ezek a legszebb pillanataiknak az összefoglalója, senkinek sem megy mindig tökéletesen.
Nem lekicsinyleni akarom, de hát ilyenek az összevágások. Azért nem szívesen lennék az ellenfeleik között...
Engem a grafika talán jobban megfogott, nem láttam a gámát magasabb grafikai beállításon, illetve rosszabb minõségû videón, élveztem a látványt.
Hiába, itt lesz az ideje egy újabb gépnek... <#buck>#buck>
Olyan progit keresek amivel ki lehet menteni a profilomat!
Létezik 1átalán? Régebben mintha lett volna ilyesmirol szó a cod.hu-n, de az istannek sem találom.... Fontos lenne, a rang annyira nem is érdekel, de a headshotokat nem szeretném újrakezdeni, mert nem 1 DM szerveren szedtem össze öket a haverokkal. 😄
ELõre ia Köszi!