Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Télleg jól elb*sztam.
Ég a pofám mint a reichtag.
Írtam is korábban hogy majd a kedves fórumkollegák kijavítanak, most meg is történt.
Ámen.
<#wave>#wave>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem kis meló, jó sokk "heccsát" kell hozzá...
(A legtöbb fegyverhez még a red tiger sincs meg.) <#bee1>#bee1>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Három féle arany fegyver van: Uzi, AK és Dragunov.
Akkor kapsz arany fegyvert, ha a kategória összes fegyverénél a marksman és expert III. szintû.
Azaz ha az Assault class összes fegyverénél (AK47, M4, M14 stb...) a marksman és az expert is III. szintû---> akkor kapsz arany fegyvert.
Igaz ez a sub és sniper kategóriákra is.
Azaz az ÖSSZES fegyvert ki kell fejlesztened a kategórián belül!
Gold fegyvert ill. fegyvereket akkor kapsz amikor az adott fegyvercsoportból (pl. assault) minden fegyverbõl megcsinálod a 100% ot.
Nem kapsz minden fegyverbõl arany változatot, fegyvertípusonként csak egyet..(AK, Dragunov, UZI s többit nem is tudom)
De biztos lesz itt olyan fórumozó akinek már meg is vannak😄D
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
várok még 1 kicsit hátha tudja valaki hól lehet meg nézni mikor jár 1 fegyverbõl gold változat.
A kártya nem melegszik túl, az tuti.
Elsõ körben szerintem vedd ki a kártyát és a memóriákat, és tedd be újra (biztos ami biztos).
Próbáld meg a driverfrissítést, videókártyához+alaplaphoz(nem bios ).<#nyes>#nyes>
Ha nincs eredménye lehet hogy rendszertelepítés lesz belõle.
Ha semmi sem segít egy haverhoz vidd el a karit (akinek hasonló konfigja van), és próbáljátok ki, nehogy a kártya haldokoljon.
Így elsõ körben ennyi jut eszembe.
Nem vagyok nagy klános...
És nézd meg máshol is csinálja-e ezt vagy csak a codnál.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Más game esetén is néztél FPS-t?
Egy falon azonos helyrõl lõve jól látszik a különbség.
Valahogy a hangtompítós G36 nem jött be, nekem ordít a red dotért.
M4 - M16 viszont tompítós, bejött nekem.
Amúgy szinte csak HC megy nekem is <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
silenceres g36 tal semmi különbséget nem tapasztalok pontosság tekintetében, viszont gyengébb... de hc modban szinte mindegy <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
<#vigyor5>#vigyor5>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mi lehet a gond?
persze egy m4-en ez nem gond, de pl. engem m16-on is zavar a red dot
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.team-gigabyte.com
még nem néztem meg, nem volt idöm, egyébkétn ZOOOOOOM a fegyko miert rantanának nagyobbat, attol, hogy egy célzást segítõ kiegészítõ rajta van?????????? ilyen nincs, már annyira realisztikus a cod, hogy ilyet nem csinalnak.... de ezt mársokz elmondtam, jókat mosoloygtam mikor nemcsak Te hanem mások is , igen-igen nagyobbat ránt! a silncer az egyedüli ami csökkenti a pontosságot meg kicsit lassitja a lovedekeket, mint az életben! a többi red dot, acog csak célzást segítõ kiegészítõ, nem szól bele a fegyver vislekedésébe! red dotnal jobban zoomolsz többet kitakar, ezért rossz néha....
www.team-gigabyte.com
Te jobb ha nem nézed meg azt a videót, nem fog jót tenni....hidd el nekem😄D
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
<#worship>#worship>