Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EnZsolt
2 dolog miatt nagyon tetszett az R2, magyarok ellen is játszottak 😊 és Pendulum 😄 amúgy meg tényleg nagyon profi munka, pro játékosok és atomerõmû a gépházban.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Zomil
tek9 meg r2-höz adtak 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Nincs mit.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Fujiryu
Egyébként a minõségibb múvikhoz adnak programot amivel le lehet játszani

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

HD JOHNNIE
Tenkjú! <#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Mééér? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Ééééés van az arany shoti is 😊

Fujiryu
és a deserttel mivan?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Akkor még egyszer legeslegutoljára de tényleg legeslegeslegutoljára akkor tényleg elmondom...
Télleg jól elb*sztam.
Ég a pofám mint a reichtag.
Írtam is korábban hogy majd a kedves fórumkollegák kijavítanak, most meg is történt.
Ámen.

<#wave>

Dave00
😄D szóval akkor 6 arany fegyó van😄

Hassel606
Te nyertél! <#worship>

Dave00
jahh meg van a desert eagle is😄DDD

Hassel606
Szóval, ha mééééégegyszer, tényleg utoljára elmondod, akkor aztat mongyad, hogy 5 arany fegyver van! 😄DD (de lehet, hogy lesz még több is! 😄D)

Dave00
meg a sotit se az m1014-et😄

Hassel606
De ha eseteg méééégegyszer elmondod, az M60-at ne felejtsd ki. 😊

Dick Riddick
Ez a három van.
Nem kis meló, jó sokk "heccsát" kell hozzá...
(A legtöbb fegyverhez még a red tiger sincs meg.) <#bee1>

akkor fogsz goldot kapni ha fajtánként(assault,smg,lmg,stb...)minden fegyverrel megvannak a cselendzsek<#violent>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
Még egyszer elmondom:

Három féle arany fegyver van: Uzi, AK és Dragunov.

Akkor kapsz arany fegyvert, ha a kategória összes fegyverénél a marksman és expert III. szintû.
Azaz ha az Assault class összes fegyverénél (AK47, M4, M14 stb...) a marksman és az expert is III. szintû---> akkor kapsz arany fegyvert.
Igaz ez a sub és sniper kategóriákra is.
Azaz az ÖSSZES fegyvert ki kell fejlesztened a kategórián belül!

Szia,

Gold fegyvert ill. fegyvereket akkor kapsz amikor az adott fegyvercsoportból (pl. assault) minden fegyverbõl megcsinálod a 100% ot.
Nem kapsz minden fegyverbõl arany változatot, fegyvertípusonként csak egyet..(AK, Dragunov, UZI s többit nem is tudom)

De biztos lesz itt olyan fórumozó akinek már meg is vannak😄D

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

no + néztem de nálam már több fegyver is fullon van a herksman és az expert részben is még sics gold változat belõle pedig elég régota nyomatom az M4-el,
várok még 1 kicsit hátha tudja valaki hól lehet meg nézni mikor jár 1 fegyverbõl gold változat.

Dick Riddick
Érdekes helyzet.
A kártya nem melegszik túl, az tuti.
Elsõ körben szerintem vedd ki a kártyát és a memóriákat, és tedd be újra (biztos ami biztos).
Próbáld meg a driverfrissítést, videókártyához+alaplaphoz(nem bios ).<#nyes>
Ha nincs eredménye lehet hogy rendszertelepítés lesz belõle.
Ha semmi sem segít egy haverhoz vidd el a karit (akinek hasonló konfigja van), és próbáljátok ki, nehogy a kártya haldokoljon.
Így elsõ körben ennyi jut eszembe.

köszönöm megpróbálom..😊
teddymac
igen több
cod 4 is mimimum 125 ment most meg 7fps- 30fps

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Dick Riddick
De korábban több volt?

teddymac
nál is csak 15fps

teddymac
campany of heroes

Dick Riddick
Ilyen gondom nincs, csak szórakozásból gamelek. <#vigyor>
Nem vagyok nagy klános...

Dick Riddick
Alaplap driverei fent vannak?
És nézd meg máshol is csinálja-e ezt vagy csak a codnál.

AntiHero
HC ment nálam is sokáig. Aztán klánba léptem azóta fúúújj HC.😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

teddymac
memoria ?

Dick Riddick
Drivercsere esetleg rakoncátlankodó memóriák?
Más game esetén is néztél FPS-t?

Dick Riddick
Nem hülyeség, tényleg javít a pontosságon, viszont lõtáv-sebzés keményen csökken.
Egy falon azonos helyrõl lõve jól látszik a különbség.
Valahogy a hangtompítós G36 nem jött be, nekem ordít a red dotért.
M4 - M16 viszont tompítós, bejött nekem.
Amúgy szinte csak HC megy nekem is <#eljen><#eljen><#eljen>.

teddymac
Mitol van az ,hogy az nvidia 8500gt kártya alatt a cod4 ben az fps leesik 15-30ra ,de ha ujrarakom a gamet akkor 125fps -1 óra mulva megint 15-30fps a gpu 50C-os

szucsy89
a red dot lehet könnyíti a célzást, de már én is áttértem arra, hogy csak a g3on használom, a többi fegyveren semmit...amikor megjelent a cod4 kb. az elsõ 3-4hétben mindent használtam ami csak létezett (acog, silencer stb.) de rájöttem h ezek nem mindig jók és mostmár az alap fegyverrel nyomulok😊 még a festést is leszedem pubon😊)
ez szerintem hülyeség...

silenceres g36 tal semmi különbséget nem tapasztalok pontosság tekintetében, viszont gyengébb... de hc modban szinte mindegy <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

KlinikaHUN
nincsenek hírek egy esetleges új pálya készülésérõl ?

Dick Riddick
Én csak annyit tennék még hozzá a játékban a silencer növeli a pontosságot és csökkenti a szórást.
<#vigyor5>

ProGabe
lövéskor megjelensz,persze.uav jammer arra van,hogy ne jelenjél meg,ha az ellen 30 mp-es uav-t aktivál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KlinikaHUN
hiába van UAV jammerem,de a fegyveren nincs hangtompító,akkor lövéskor megjelenek az ellenség radarán? vagy csak a sérülés irányát nem jelzi?

KlinikaHUN
pár napja nem tudom miért olyat csinál a múlti,ha elindítom nincs kép.A feladatkezelõbe pedig nem válaszol.A következõ próbálkozásnál pedig felajánlja a Safe modba induljon,visszaveszi a felbontást alapra.Játék elindúl ,visszateszem a megszokott beállításra,és utánna már kiléphetek és újraindíthatom megy simán.(patch 1.5,x1950pro)
mi lehet a gond?

Zomil
jó akkor ugy néz ki ez a helyzet, viszont akkor is hülyeségnek tartom olyan fegyverre rakni reddotot ami kicsit is ránt, pl. AK esetében a nagyobb zoom miatt megnöveli a rántás érzését és (legalábbis ahogy én tapasztaltam) nehezebb ujra ugyanoda célozni, föleg nagy távolságnál érzékelhetö
persze egy m4-en ez nem gond, de pl. engem m16-on is zavar a red dot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigReaper
és mielõtt valaki elkezd kételkedni, keresztfaterom az ország legjobb lõkikézõje, és többszörös magyar IPSC (szituációs verseny bajnok major, senior kategoriában pisztollyal) valamint Kommandósokat õ képzi ki, és ha valaki akkor Õ ért hozzá, és elhsizem neki azt amit mond, mivel õt a HK (Heckler and Koch támogatja, valamint a Paraordenance) és emiatt en is fegyverbuzi vagyok és némiképp értek hozzájuk...

www.team-gigabyte.com

BigReaper
nekem 5 perc alatt lent volt a fragmovie (R2) 😄 LANT3😄😄😄😄 😛
még nem néztem meg, nem volt idöm, egyébkétn ZOOOOOOM a fegyko miert rantanának nagyobbat, attol, hogy egy célzást segítõ kiegészítõ rajta van?????????? ilyen nincs, már annyira realisztikus a cod, hogy ilyet nem csinalnak.... de ezt mársokz elmondtam, jókat mosoloygtam mikor nemcsak Te hanem mások is , igen-igen nagyobbat ránt! a silncer az egyedüli ami csökkenti a pontosságot meg kicsit lassitja a lovedekeket, mint az életben! a többi red dot, acog csak célzást segítõ kiegészítõ, nem szól bele a fegyver vislekedésébe! red dotnal jobban zoomolsz többet kitakar, ezért rossz néha....

www.team-gigabyte.com

Szia Johnnie,

Te jobb ha nem nézed meg azt a videót, nem fog jót tenni....hidd el nekem😄D

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dick Riddick
KMPlayer, VLCPlayer...

HD JOHNNIE
Na leszedtem ezt a TEK9-es movie-t, ami mp4, amit próbáltam volna lejátszani Quicktime playerrel, elindul aztán megáll<#szomoru1> Tudna vki vmi lejátszót vagy codek-et hozzá?

Zomil
ez igaz, de emiatt nehezebb is célozni vele, pl ha AK-n van 😊

EnZsolt
Pucéran sok minden jó 😊 Viszont az hülyeség, hogy red dottal nagyobbat ránt a fegyver, csak azért érzékeled nagyobbnak, mert kb 1,5X-es zoom van rajta.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

HD JOHNNIE
Köszi a linket! 😊

<#worship>

szucsy89
azért pl a g3-on volt nekik red dot😊