Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert semmit nem találok róluk csak a neveket a cb-n.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyébként ha ilyen lõvések csítnek számítanak akkor a 75%EU ladder az..na ennyi flame off good game
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Kicsit olyan volt mint anno a MoHAA-ban a gázálarcos rész.
Ennél többet nézek ki belõlük, kötve hiszem hogy lejáratnák magukat a csalás gondolatával is (bár nem ismerem különösebben õket).
Ha már ennyit szöszöltek a videóval, szavazzunk meg nekik egy kis bizalmat...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Marv és mégis miben voltaál th tagja?
v te játszottál egyáltalán valaha bármelyik cod résszel, v most 1 hónap után azt mondod, h nagyofasza gyerek vagy és ilyen lövések márpedig nincsenek, mert akkor el kéne gonodlkodnod
és meglátszik h lövésed sincs miböl áll egy IGÉNYES fragmovie összerakása, gondolom fingod sincs mi az a /avidemo 30 parancs
és fingod sincs, h egy igényesebb movie ott kezdödik h beszurnak fölülre, meg alulra két csikot, h kitakarják a felesleges részt
jaaaa h a tek9 is csítelt biztos CODQCUP-on (gondolom lövésed sincs miaz) és azért takarták ki
olyanról ne alkoss véleményt amiröl alig van fogalmad, te nagy TH-s emberke
régota lövöldözök a JCSR-el és tudod h sosem csitelnének, mégis megörjitenek tp.peti "fura" (ahogy te mondanád) lövései
de tölik is tudnának mesélni, h pl. néha én is milyen "furáka" lövök
nah ennyi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pföjjj...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ezért vannak a külön progik.
Szóljatok ha a Super Mario Team megalakul, oszlopos tag lehetnék!
<#eljen>#eljen>
Más: Akinek van Nvidia kártyája illetve Radeon, írjátok már le, hogy miéyen beállításokat használtok a videkártyára windowson belül! Teljestmenn v minose, elsimias, szures iylenek...
Ja es olyanok irjanak akik ennek hatasara nagyobb fps-t és szebb futást értek el codban! köcce
www.team-gigabyte.com
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Milyen gameben voltál TH-s talán fifa vagy aknakeresõ ?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
1. a csitek nagyrésze is felül és alul van, pont ott ahol ez itt ki van takarva. Elhiszem hogy más is.
2. bár csak 1 hónapja CoD4-ezem (igaz 6 éve fps-ezek online gamekkel), azért mindig az elsõ két hely valameikét szoktam elfoglalni. Gyanitom nállad jobban játszom.
3. Amióta CoD4-ezek sosem csitereztem le senkit. 98%-ban a killcam megmutatja hogy tiszta cél voltam, vagy elõtte észrevehetett. a többit meg betudom "belött" shotnak.
Mivel clanbases laddereken és kupákon játszottam, volt alkalmam TeamHungary tagjaként-ként (adott játék válogatottja) játszani (igaz nem CoD4ben), tudom mi a gyanus lövés. Peace
1.: azért van fekete csik, h kitakarják a HUD-ot térképet stb.
2.: fura lövések...lol...te csak aztán tudod
szolok h a csehek nagyon is jó játékosok, és ezek nem fura v csiterlövések...
gondolom te is akkor az a tipus lehetsz aki minden 2. embernek beszol h hülye csiter...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ez killcam-es szerón minimum egy csíter vádat ért volna, pedig semmi különöset nem csináltam, csak próbálkoztam. igaz nem volt túl fair, de nem is ebbõl szedem össze a killjeimet😊
The Matrix has you...
Battlelog: Purga5
Vagy csak túl rosszindulatu vok.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
És még hozzászólnék az elõzõkhöz:
1. Van arany shoti is és arany LMG abban is az M60E4
2.Találkoztam egy gl-es noob-bal kb fél órája és szóltam neki hogy ne gl-ezzen de mintha nem értené nem szólt vissza, erre egy másik ember beszól nekem hogy mit basztatom.Mert szerinte hülyeség hogy nincs gl és neki lehet hogy bejön.Úgyhogy hagyjam had gl-ezzen.Hát dobtam egy hátast ettõl a szövegtõl.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kedves kis történet! 😄 következtetés: Nem csak a magyar szervereken vannak hülyék! 😄
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
www.czekoart.hu
Igen az egy csit fajta ha nem rug vissza a fegyó, de jó sok féle van, az ember nem is gondolná, pont multkor olvastam errol egy cikket.
Simonl: én sem fogom megérteni a csalókat. ez kb olyan mint a vakok között nyerni rajzversenyt. szánalom.
Régen mohaa-ztam és kezdetben azt hittem csak a kis tizenévesek csalnak, akiknek önértékelési válságuk van, hogy ezzel is csökkentsék a "az én senki vagyok" érzést.
De aztán bebizonyosodott, hogy 20 és 30 éves emberek is csalnak. Sajnos ez ilyen
Mondom hogy mostanában mi a helyzet a szerverükön, páran kisajátították azt.
Erre közli hogy még õt is kidobták délután mikor belépett játszani.
Visszament és kitakarított mindenkit, azóta nincs call vote.
Olyat röhögtem ezen... <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Így kezdték: Popsimon, húzzak a rákba....
Fel sem vettem....így 30 felett már nem zavar, fõleg miután óvodás és általános iskolás éveimet ezen álnév alatt kellett túlélnem 😄
Hmmm.....mondom ennek fele sem tréfa, gondoltam kilépek mielõtt megkezdõdne nálam is a teljes szellemi leépülés.
Az ilyen selejt emberkezdeményeknek üzenem, hogy sose legyen nagyobb sikerük az életben mint csalással elõrébbjutni egy PC játékban.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Valahogy nem az igazi... <#buck>#buck>
Csak azt nem szeretem hogy leírom mit kell csinálnia, erre megint kérdezi ugyanazt. Csak el kell olvasni figyelmesen.
Az arany fegyverekhez még annyit hogy nincs is annál faszább mikor a kedvenc szerveremrõl kib*sznak, mert öt félnótás egymást lövöldözgeti fejbe. Én meg legszívesebben õket, rohadna réjuk az ég... <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Amugy meg ha ottmarad Zombi mod elvileg akorse zavarhat be más szervereknek mivel nemtölti be alapba.. 😊
Tudja e vki, hogy hogy lehet teljesen leszedni a zombi modot a géprõl? Mert ugyan én leszedtem, de mikor pl futok pisztolyal akkor sántikálva fut mint egy balfasz és nemtom miért de rohadtul idegesít 😄
Amit csináltam: simán töröltem a mod mappából a zombi modot. Kerestem uninstall témát, de nem találtam.
Vki vmi ötlet?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Na sikerült megnéznem mind a két múvit. A TEK9-es nekem annyira nem jött be személy szerint. Viszont az R2 nagyon durva, hogy mit levágnak azzal a csipával! Úgy lõnek ezek célzás nélkül vele, mintha M4 lenne nála😄 Jól és igényesen megszerkeztett múvi! Grat nekik!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ekkor elkezdtem nézegetni, nem csak nekem, mindenkinek egy lövésbõl fejes....ráadásul a Bog pályán ahol azért valljuk be rosszak a látási viszonyok.
Aki ismer és játszik velem az tudja, hogy nem szoktam sipákolni játék közben de ez alkalommal jeleztem a srácnak, hogy nem gondolja e menyire feltûnõ.
A fölényes és lekezelõ válasza: majd kikapcsolja az aim -ot....
Én kiléptem...oda sem megyek többet...sosem fogom megérteni ezeknek az embereknek mi járhat a fejében játék közben és úgy általában az életben.
Na üdv mindenkinek, kipanaszkodtam magam mára😄
Tegnap összefutottam egy emberkével akinél a Barrett nem rúgott vissza, de egyáltalán nem. Ez csalás volt ugye? de milyen? megkérdeztem, hogy mit használ, hogy nincs visszarúgás, utánna már nem volt ilyen (vagy kilépett vagy leszedte😊 )
The Matrix has you...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein