Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
jah, CoD4 klán

www.czekoart.hu

AntiHero
eSigns klánt ismeri valaki?
Mert semmit nem találok róluk csak a neveket a cb-n.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kovács legény
nekem is vannak érdekes lövéseim, csak nem úgy<#hehe>

www.czekoart.hu

szucsy89
ezen a két movien "tiszta" fagek vannak ez tuti...
zico87
tek9 ozwald tuti csiter mert pofándobott nadeval..😄😄

Egyébként ha ilyen lõvések csítnek számítanak akkor a 75%EU ladder az..na ennyi flame off good game

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Dick Riddick
Fura, nekem külön tetszett a letakarás...

Kicsit olyan volt mint anno a MoHAA-ban a gázálarcos rész.

Ennél többet nézek ki belõlük, kötve hiszem hogy lejáratnák magukat a csalás gondolatával is (bár nem ismerem különösebben õket).

Ha már ennyit szöszöltek a videóval, szavazzunk meg nekik egy kis bizalmat...

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
Running: pontosan 😊

Marv és mégis miben voltaál th tagja?

v te játszottál egyáltalán valaha bármelyik cod résszel, v most 1 hónap után azt mondod, h nagyofasza gyerek vagy és ilyen lövések márpedig nincsenek, mert akkor el kéne gonodlkodnod

és meglátszik h lövésed sincs miböl áll egy IGÉNYES fragmovie összerakása, gondolom fingod sincs mi az a /avidemo 30 parancs
és fingod sincs, h egy igényesebb movie ott kezdödik h beszurnak fölülre, meg alulra két csikot, h kitakarják a felesleges részt

jaaaa h a tek9 is csítelt biztos CODQCUP-on (gondolom lövésed sincs miaz) és azért takarták ki

olyanról ne alkoss véleményt amiröl alig van fogalmad, te nagy TH-s emberke

régota lövöldözök a JCSR-el és tudod h sosem csitelnének, mégis megörjitenek tp.peti "fura" (ahogy te mondanád) lövései

de tölik is tudnának mesélni, h pl. néha én is milyen "furáka" lövök

nah ennyi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JAG1
Sztem is csíter szarok és akik védik õket, azok is azok...
Pföjjj...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Dick Riddick
Media Player kodek nélkül semmit sem ér, a kodekekbõl meg az évek során már megjöttem.
Ezért vannak a külön progik.

Dick Riddick
Team Hungary aknakeresõ meg WoW? <#nyes><#nyes><#nyes>
Szóljatok ha a Super Mario Team megalakul, oszlopos tag lehetnék!

<#eljen>

BigReaper
Én megnéztem az R2 fragmoviet, nekem sima media player lejátszotta, nemtom nemtek mi a bajotok vele, mind1! Egyébként tetszik, igényes, bár néhány lövés meg van csinálva benne, a 95%a valódi, és "sajnos" pro munka, sokat kell még fejlõdnöm, és erõltetni a játékot az asztali vason, mert az erõsebb mint a laptop!

Más: Akinek van Nvidia kártyája illetve Radeon, írjátok már le, hogy miéyen beállításokat használtok a videkártyára windowson belül! Teljestmenn v minose, elsimias, szures iylenek...

Ja es olyanok irjanak akik ennek hatasara nagyobb fps-t és szebb futást értek el codban! köcce

www.team-gigabyte.com

Running
Fuji ne szítsd a flémet, mert elverlek csalánnal. <#mf2>

Running
Na na na, fejezzétek már be a marakodást, nem kúrva ovoda ez. Mindenkinek joga van véleményt alkotni. Marv-nak gyanús volt pár lövés, másnak nem volt az, ennyi a sztori. Azért mert különbözõek a vélemények, nem kell egybõl torokra ugrani. Egy kis tisztelet rátok férne. Szóval písz...

Fujiryu
Na és miben voltál Team Hungary?WoWban vagy mi?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

zico87
teamhungary..😄😄 hát elég szégyen ez ránk nézve ha ilyeneket írsz kivan takarva a csít dobj egy cb PID pls.

Milyen gameben voltál TH-s talán fifa vagy aknakeresõ ?

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zomika

1. a csitek nagyrésze is felül és alul van, pont ott ahol ez itt ki van takarva. Elhiszem hogy más is.
2. bár csak 1 hónapja CoD4-ezem (igaz 6 éve fps-ezek online gamekkel), azért mindig az elsõ két hely valameikét szoktam elfoglalni. Gyanitom nállad jobban játszom.
3. Amióta CoD4-ezek sosem csitereztem le senkit. 98%-ban a killcam megmutatja hogy tiszta cél voltam, vagy elõtte észrevehetett. a többit meg betudom "belött" shotnak.

Mivel clanbases laddereken és kupákon játszottam, volt alkalmam TeamHungary tagjaként-ként (adott játék válogatottja) játszani (igaz nem CoD4ben), tudom mi a gyanus lövés. Peace
Running
"Heeding The Call, one and for all" Ezmiez Hammerfall?

Zomil
látom nem sok fragmovie láttál...

1.: azért van fekete csik, h kitakarják a HUD-ot térképet stb.
2.: fura lövések...lol...te csak aztán tudod
szolok h a csehek nagyon is jó játékosok, és ezek nem fura v csiterlövések...

gondolom te is akkor az a tipus lehetsz aki minden 2. embernek beszol h hülye csiter...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bigapó
szerintem is vannak. Tegnap jártam egy angol szerón, nemtom melyiken, a lényeg, hogy nem volt killcam. kipróbáltam egy-két dolgot, hogy csak úgy belövök pár általam is gyakran használt fedezéket, hátha bújkál ott valaki (ez elsõsorban olyan helyen érvényes, ahol egyébként sem sokat látsz, pölö Bog, Overgrown). Meglepõ gyilokokat értem el és nagyon sok volt köztük a fejlövés😊)
ez killcam-es szerón minimum egy csíter vádat ért volna, pedig semmi különöset nem csináltam, csak próbálkoztam. igaz nem volt túl fair, de nem is ebbõl szedem össze a killjeimet😊

The Matrix has you...

Hassel606
21039, 21058

Biztos volt már linkelve a videó, de nem találom, ha valaki újra belinkelné esetleg, megköszönném. 😊

Battlelog: Purga5

Csak szerintem vannak érdekes lövések ebben a movieban? Na nem mind, de min. 5 olyan van ami nem az hogy skilles, hanem kicsit nagyon fura. Meg persze az is érdekes hogy pont a kép teteje és alja van kitakarva.
Vagy csak túl rosszindulatu vok.
ja akkor ezt már látam vannak benne szép lövések tényleg! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Szega87
a pro gl nélkül is pro, a láma meg azért láma mert még gl el sem tud akkor miért ne? nagyon rajta vagytok a témán. waron meg ugy sincs pam alatt noobtube :]

ghost rider
És ezt a moveit hol lehet megnézni?
És még hozzászólnék az elõzõkhöz:
1. Van arany shoti is és arany LMG abban is az M60E4
2.Találkoztam egy gl-es noob-bal kb fél órája és szóltam neki hogy ne gl-ezzen de mintha nem értené nem szólt vissza, erre egy másik ember beszól nekem hogy mit basztatom.Mert szerinte hülyeség hogy nincs gl és neki lehet hogy bejön.Úgyhogy hagyjam had gl-ezzen.Hát dobtam egy hátast ettõl a szövegtõl.

Szega87
a bosszú 2 cimet viselõ cseh közösségi videó, highend graf,5 csillagos fragek!

Fujiryu
Olvass vissza és megtalálod.Vmi cseh fragmovie

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

R2? ameg mi?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fujiryu
Na ma megnéztem az R2-t.Durva, és ami igazán durva az az hogy mennyi magyart ölnek meg benne<#hawaii>

ennyit a diplomáciáról.. <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Régen azt hittem a magyar szerón van több hülye, ezért nyomtam német szerókon, de sajna az elmúlt 1 hétben 2-rõl bannoltak, mert szerintük biztos csalok? 😄. Szerintük nem lehet minden körben granyóval ölni és 20-3-as arányom sem lehet. Megkérdeztem a honlapjukon miért is pontosan, bizonyítsák már amiért bannoltak. Válasz: nem tudják hogyan, de biztos csalok! Válaszom: köcsög NOOB náci nyomik! 😄

Kedves kis történet! 😄 következtetés: Nem csak a magyar szervereken vannak hülyék! 😄

Fatboyz4ever!

Windows auto update? tedd off-ba! minden olyan folyamatot ami nem fontos állíts le! Ebböl még elég sok dolog lehet!

Fatboyz4ever!

teddymac
systemnek a feledatkezelöben max 10-en kene lenni nekem meg 60-70 játék alatt ,miért virust nem talál a gép. Valami ötlet ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Tegnap irtam,hogy a cod4 ben leesik az fps 7-30ra , pedig siman megy 125 el. A hiba meg mindig fent áll az okat meg nemtudom,de system nem enged gemelni

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Kovács legény
hát jah ez aberáltság, és igazából soha nem fogom megérteni mi jó abban, hogy szép zöld,sárga,pirosan átlát a falakon mindenkirõl tudja hogy hol van nem tud megpusztulni és még céloznia sem kell hogy lelõjjön bárkit... hol a kihívás? hol a fejlõdniakarás? Ha még nagy pénzekre menõ versenyek lennének,akkor még megérteném a céljukat, de így... csak annyit érnek el,hogy felkurják a tiszta játékosokat és elbasszák a kikapcsolódásukat😞

www.czekoart.hu

Bigapo:
Igen az egy csit fajta ha nem rug vissza a fegyó, de jó sok féle van, az ember nem is gondolná, pont multkor olvastam errol egy cikket.

Simonl: én sem fogom megérteni a csalókat. ez kb olyan mint a vakok között nyerni rajzversenyt. szánalom.
Régen mohaa-ztam és kezdetben azt hittem csak a kis tizenévesek csalnak, akiknek önértékelési válságuk van, hogy ezzel is csökkentsék a "az én senki vagyok" érzést.
De aztán bebizonyosodott, hogy 20 és 30 éves emberek is csalnak. Sajnos ez ilyen
Dick Riddick
Egyik ilyen kidobás után még aznap este az adminokkal nyomtuk a játékot, mondom magamban itt az ideje egy kis árulkodásnak.
Mondom hogy mostanában mi a helyzet a szerverükön, páran kisajátították azt.
Erre közli hogy még õt is kidobták délután mikor belépett játszani.
Visszament és kitakarított mindenkit, azóta nincs call vote.
Olyat röhögtem ezen... <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Nemrég egy délelötti órán beléptem egy viszonylag új magyar HC szerverre, gondoltam játszogatok picit.

Így kezdték: Popsimon, húzzak a rákba....

Fel sem vettem....így 30 felett már nem zavar, fõleg miután óvodás és általános iskolás éveimet ezen álnév alatt kellett túlélnem 😄

Hmmm.....mondom ennek fele sem tréfa, gondoltam kilépek mielõtt megkezdõdne nálam is a teljes szellemi leépülés.

Az ilyen selejt emberkezdeményeknek üzenem, hogy sose legyen nagyobb sikerük az életben mint csalással elõrébbjutni egy PC játékban.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dick Riddick
Egy-két fegyverhez van csak Red Tiger festésem, az arany nálam pisiszínû.
Valahogy nem az igazi... <#buck>
Csak azt nem szeretem hogy leírom mit kell csinálnia, erre megint kérdezi ugyanazt. Csak el kell olvasni figyelmesen.
Az arany fegyverekhez még annyit hogy nincs is annál faszább mikor a kedvenc szerveremrõl kib*sznak, mert öt félnótás egymást lövöldözgeti fejbe. Én meg legszívesebben õket, rohadna réjuk az ég... <#violent><#violent><#violent>

Hassel606
Ne törõdj vele, a shotit én is benéztem! 😄D

Német HC szerver Shipment map.Belogolok elö az mp5,3 embert leszedek vele nyilt terepröl kettöt megbicskázok ugy Hasfelmetszö módra= jöhet az air,belehal kb 5 ellen...Erre kapom hogy campn00b<#conf><#fejvakaras>késsel kempelés....ez új nekem<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Evil
Még az Usermaps ot lehet törölni de nemhinném hogy az bezavarna 😊 Ha engem kérdezel levan szedve a mod csak anyit zombiztál hogymár elfelejtetted mien is volt normál sebeségel futni és szokatlan 😄😄😄 Vagy rakd be a gyors futást+ valami spec ops fegyot azal szépen lehet haladni 😄

Amugy meg ha ottmarad Zombi mod elvileg akorse zavarhat be más szervereknek mivel nemtölti be alapba.. 😊

HD JOHNNIE
Lenne mindjárt egy kérdésem is így hirtelen 😊

Tudja e vki, hogy hogy lehet teljesen leszedni a zombi modot a géprõl? Mert ugyan én leszedtem, de mikor pl futok pisztolyal akkor sántikálva fut mint egy balfasz és nemtom miért de rohadtul idegesít 😄
Amit csináltam: simán töröltem a mod mappából a zombi modot. Kerestem uninstall témát, de nem találtam.
Vki vmi ötlet?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Jó reggelt! 😊

Na sikerült megnéznem mind a két múvit. A TEK9-es nekem annyira nem jött be személy szerint. Viszont az R2 nagyon durva, hogy mit levágnak azzal a csipával! Úgy lõnek ezek célzás nélkül vele, mintha M4 lenne nála😄 Jól és igényesen megszerkeztett múvi! Grat nekik!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ja, és persze nem sniperrel.....

A mennyire szót ezúton javítom😄

Nem mondom melyik (magyar) szerveren: a srác csak fejest osztott, nem is figyeltem oda kb. a 20. alkalomig 😄
Ekkor elkezdtem nézegetni, nem csak nekem, mindenkinek egy lövésbõl fejes....ráadásul a Bog pályán ahol azért valljuk be rosszak a látási viszonyok.
Aki ismer és játszik velem az tudja, hogy nem szoktam sipákolni játék közben de ez alkalommal jeleztem a srácnak, hogy nem gondolja e menyire feltûnõ.
A fölényes és lekezelõ válasza: majd kikapcsolja az aim -ot....

Én kiléptem...oda sem megyek többet...sosem fogom megérteni ezeknek az embereknek mi járhat a fejében játék közben és úgy általában az életben.

Na üdv mindenkinek, kipanaszkodtam magam mára😄

bigapó
hali!

Tegnap összefutottam egy emberkével akinél a Barrett nem rúgott vissza, de egyáltalán nem. Ez csalás volt ugye? de milyen? megkérdeztem, hogy mit használ, hogy nincs visszarúgás, utánna már nem volt ilyen (vagy kilépett vagy leszedte😊 )

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Asszem ezt ma már megtetted <#ravasz1>

ja Pendulum-tarantula nem rossz zene bár én inkább Black Sun Empire-Arrakist pakoltam volna a videjó alá<#eljen>És ha nekem még 1x azzal jön egy kempember hogy snipával csak kempelni lehet megnézetem vele a videot és hátbakéselem<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein