Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Meg szeretném venni a játékot, mert már sehova se enged fel, és mindig az a nyavalyás punkbuster bant emlegeti a tört verziónál😞
Természetesen azért mert tört... autobant kapok mindig.(gondolom nem tört szerverek)
Szóval, az lenne az én kérdésem, hogy ha megveszem, de elõtte leszedem a törtet, akkor nem lesz vmi automatikus punkbuster banom az eredetivel? :\
Vagy, ha ez elõfordulhat, mit kell honnan törölni még, hogy ha steam en akarom megvenni, hogy ne basszon be azonnal a cucc, annak ellenére, hogy nem csaltam?
félek 😞(
Single játékban már inkább látom értelmét, dehát a világ úgyis az elhülyülés felé tart.
Velem az élen...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha kidob a szeró vagy net probléma után (tehát ha nem rendesen lépsz ki) úgy veszi, hogy ott még bent vagy! Gondolom szabvány kilépésnél valami üzit küld valahová 😄, és ilyenkor az nem történt meg!
A netem gyakran szakad, és az idegeimre megy nekem is!
Vagy lenyúlták a számod! 😄
Fatboyz4ever!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.czekoart.hu
-First
-Shipment 2
-Village_night
Szerintem ezek jól szerkesztett pályák, de azért csak csekkoljátok meg õket. <#eljen>#eljen>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Nagyon szépen megtervezett pálya, nem kevés épületharccal, és a mérete is megfelelõ. A nevének még utánanézek.
Láttam carentan-t is, elég silány minõségben.
És ugye hogy a new shipment milyen játszható lett?
Eredeti csak viccnek jó (néha még annak sem).
Vkinek nincs meg vélatlenül az a cfg file ami fent volt cod.hu-n is? Amiben magyarul benne vannak a magyarázatok? Ha esetleg igen priviben dobjon már egy üzit. Elõre is köszi!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
és a sok faszláma így fragel...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szóval tényleg alaposan meg kell válogatni az új pályákat, mert van pár gagyi is.
The Matrix has you...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
-Nincs "félig elhasznált" tár
-Játék közben nem lehet leszedni a hangtompítót
-Nem választhatsz golyóálló mellényt
-Egyszerre csak egyféle szerelék a fegyverhez
-Nem választhatsz lõszertípust
-Nem választhatsz ruházatot
A CoD nem egy szimulátor, ilyennek szeretjük, csak a pályák lennének kicsit nagyobbak...
És üzenem Jean-nak: A szerver részében nem sokat tudok segíteni, de ha komolyan gondolod, pályákat tudnék ajánlani. Persze ha másokat is érdekelnek a custom mapok.
<#eljen>#eljen>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Csak úgy gondolatébresztõnek néhány kérdés:
- Van a lövedékeknek sebességük?
- Van a lövedékeknek esésük, ballisztikájuk?
- Kezeli a játék a csõben lévõ lõszert?
- Kezeli a játék a tárakat?
- Van normális sebzésrendszer?
Ez egy játék, egy arcade fps, nem pedig a valóság lemodellezése.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyobb pálya, a konténerek tetején is lehet mozogni és monokróm színek.
Ritka hangulatosra sikeredett, tiszta stalker fílingje volt.
Custom mapok csak moddal együtt mennek, mi?
Ritka mint a fehér holló az új pályás szerver, pedig sok igen profi mapot láttam (némelyik jobb mint az alap mapok).
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Tudom hogy már ezerszer kérdezték de újranyomtam a wint és a cd key nincs meg!átolvastam csomó hsz-t de nem láttam megoldást!a régi profil mappa megvan!csak azt akarom kérdezni hogy valaki megbírkózott e már a problémával?nem hiszem hogy az mpdata-ból nem lehet valahogy kiszedni!!!ha valaki tud segítsen!köszi
és kiírja a gép adatokat??? vmi system
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Láttam már roma származású tanulóvezetõt, sõt egy oktatóhoz is jártunk, szóval errõl ennyit.
ON:
Õszíntén megmondom, engem már az RPD is zavar double tappel, lényegében ott sem csinálsz semmit, csak darálsz és darálsz, amíg ki nem fogy. Persze ez is egy játékstílus, de engem spec jobban idegesít, mint a P90. Én azért elfogadnék egy olyan patchet, ahol végre vannak új fegyverek (mondjuk egy AK-74 😛) és olyan pályák, ahol lehetne base assaultozni, mint az UO-ban jármûvekkel természetesen. Sok az olyan pálya ami kicsi 😞 nem is értem, hogy a shipment-et miért kellett egyáltalán beletenni.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune