Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
22-es wide van nekem is és csít monitor, pötty középen, az extra csít, és ts-t is használok, mondom mindig hullaként kit merre láttam, szóval erre már nem is tudok mit mondani. Ne bántsatok kérlek....<#rinya>

Boron Power
Többet látsz, sokkal.

Van is valahol egy weboldal, ahol mutatja a különbséget egy csomó játéknál(természetesen, amelyik támogatja a szélesvásznat(ma már mind)). Ha megtalálom belinkelem.

Nem tudja a képet széthúzni, mert akkor már torzulna, teljesen mások a képarányok. (tv-n a szélesvászú adásnál kisebb a kép, hogy a széle is beleférjen, és felül két feket csík látszik)

Kovács legény
tehát a wide monitoron többet látni?
azthittem eddig ,h ugyanazt a képet húzza szét.

(nem kezdem ,el hogy ez milyen elõnyhöz juttatja a játékost<#kuss><#vigyor5>)

www.czekoart.hu

Boron Power
Nemrég vettem egy Samsung 206 BW-t 2 ms-os, 1650*1050 native felbontás.
Pixelhiba nem volt.

Egy CRT-rõl ültem át, elõször láttam az utánhúzást még ezen a 2ms-oson is, de most már teljesen megszoktam.

A játéktérbõl oldalra nagyon sokkal többet látni mint a hagyományos, nem wide monitorokon.

Létezik 22 colosban is.

HTS s3rg1nh00
ha már monitor,én ezt venném
persze ha találsz olcsóbban akkor nem itt<#bohoc>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kovács legény
füledre ragasztottad a lézerceruzát?<#idiota>

www.czekoart.hu

Hali

Összedobtam egy lézeres középpont-megvilágítót…
Csak mókából, amúgy nem használom… kipróbáltam, de inkább zavart, mint segített.

Néhány fotó 😊

És a T2000-es célzó egysége 😄

JAG1
Mind1 milyet veszel, úgy is Samsung, vagy Lg panel lesz benne.
Jahh és ne TN+film panelest vegyél.
MVA, P-MVA, S-IPS, S-PVA-s legyen.

Hogy ezek mik, fingom nincs, de ezek a jók. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BigReaper
mondjtaok mar valami jó wide screen monitort ami kurvajó játékra (codra) és lehetõleg olyan 20" felett, lehet kicsit nagyobb is (24,28)!

www.team-gigabyte.com

JAG1
Sztem annyira nem szar...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
"neked annyi eszed van mint nekem" - nálam ez a befutó<#nyes>

Kovács legény
"annyi eszed van mint egy pöcsízû nyalókának", nálam most ez megy😊

www.czekoart.hu

NEOreg3
tudod, hogy ez szánalmas volt?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

JAG1
Te olyan hülye vagy, hogy az óvodában is megbuknál játszásból.

csuszi
hagyjad kl reménytelen

MJ rulz Pink Team The Only One

Törölt felhasználó
Én sem tudok semmit sem 😞
Sziasztok,

Tudtam én, hogy annak a "csak kés"elésnek nem lesz jó vége😊D

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Running
Köszönöm srácok az infót ma kipróbálom. <#vigyor>

Hassel606
Dettó. Még a kedvem is elment tõle...

Memphis: igaz, hogy az utóbbi idõben kicsit lagolt, de nem egyszerûen leállt, hanem kilõtték Gabék. Ez nem egy szolgaltató cég szervere volt, hanem úgymond "házi". Reménykedjünk benne, hogy csak valami technikai hiba, ami javításra kerül, és nem szüntették meg végleg. 😞

Zomil
a nogunsway.iwd-t kell letörölni, ez az uj pam-ban már benn van de sok szeron még a régi található meg és ezért dob ki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Evil
Töröld ki a mods /pam4 vagy ameiket használja a server a mod.ff en kivül mindent 😊

Running
Hiba van a rendszeremben. Waroknál mikor mapváltás van, kidob a szerverrõl a következõ hibaüzivel:

Simán vissza tudok menni, csak bosszant h mindig ledob. Találkozott már valaki ilyesmivel és ha igen mi a megoldás az újratelepítésen kívül?

<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>A fenébe. Azthiszem abbahagyom a COD4 multit. Nekem a cod4 multi egyenlõ volt a HSF szerverrel. De komolyan, még az elsõ nap rátaláltam, és olyan jó társaságot találtam, hogy azóta csak egyszer voltam másik szerveren, amikor nem volt valamiért HSF. Szerintem a játékban töltött idõm 99%-a ide köthetõ.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HUNMemphis
Áhh kész vagyok én is!<#sir>
Olyan jó volt oda járni.
Csak oda mentem lõni,harcolni,gyõzni.Jó volt a társaság meg nagyából ott ismerkedtünk össze sok emberrel.Sokan is voltunk.Emlékszem volt hogy 20 percig csatlakoztam mire felengedett.
Ez a laggolgatás ez érdekelne.
Nekem most Invitel a netem és pölö most is megszakadt a net.Kiszolgáló nemtalálható üzivel.
Erõsen gondolkodom hogy megfûzöm anyáékat váltsunk jobbra mert ez azért szívás.
Visszatérve a laggra lehet hogy nem is velem van a baj hanem a server volt ennyre lepusztult?
Igazából volt olyan map amit be sem tõltött.Következõ mappot meg betõltöttem ott nyertünk és a kövit már nem.Ráadás játék közben csinált olyat hogy connection interrupted.
Áhh nem tudom mitévõ legyek.Egyik oldalon ott van a server a másikon a kiszolgáló.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Te sem tudsz semmit a HSF-rõl?

Fujiryu
Hát nemtom m16 még HC nélkül is az esetek 50%-ában 1 sorozat nekem 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Én mindig berettát használok, hangtompító nélkül.

Egyszerûen imádom a hangját.

De nagyon! <#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Lehet hogy beteg ember vagyok, de néha még a HC-n is kevésnek tartom a sebzést. Sima M16-al bele eresztek egy sorozatot /két lövedék talál testre/, és még elszalad.
Mindezt 30 méterrõl. Mellény legyen a talpán ami megfogja a lövedékeket.
Ezért HC-n is használom a Stoppingot. <#gonosz3>

Dick Riddick
Akkor úgy nézett ki a helyzet hogy bazi táblákkal a homlokotokon rohangáltatok, nem?

IDEEE!!! IDE LÕÕÕJETEK!!!

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Fujiryu
m16+desert ftw 😊 ha mákodvan közelre is egy sorozat...Mondjuk errõl zoom tudna mesélni.Csak az a baj hogy közelre a sotija ellen 10-bõl 9 esetben én szopok <#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sadist
Biztos nem tanult játékelméletet 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
UAV Jammerben csak az a rossz, hogy nem tudsz mellé semmi offenzív perket rakni. Az AKS-74U az ingame statbar alapján a legerõsebb automata fegyver, gusztustalanul darál is. Viszont amint ráraksz egy hangtompítót, azonnal egy vacak köpõcsõ lesz belõle, nevetséges hatótávval. De a többi fegyver is siralmas. A félautomata assault fegyverekkel még lehet kezdeni valamit, de azokkal meg 30 méteren belül esélytelen az ember.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fujiryu
Nemtom emlékeznek-e rá azokm akikkel egyik este TS-en játszottunk én meg Jean(asszem Zoom meg Speady volt nemtudom pontosan).A lényeg annyi volt hogy közös szobában voltunk TSen azokkal akikkel játszottunk.Jean nagy taktikája védõ oldalon az volt, hogy ha A-n kempelt bemondta a TS-be hogy "Jé A-t mért hagytuk üresen", ha meg támadtuk A-t akkor mindig mondta TS-en, hogy "Fuji másik oldalról menjünk B-re" vagy "Fuji nem lenne jobb ötlet mégis az A?".Értelemszerûen B-vel az ellenkezõje volt.A vicc az egészben az volt hogy ezt minden körben eljátszotta...Remélem egyszer valaki elmagyarázza neki hogy mi volt ezzel a probléma, vagy lehet hogy csak túl bénák voltunk azért lõttek minket szarrá?<#vigyor5>

bigapó
ha már kihalt a tdm szeró, miért nem jöttök HQ-ra?? egy kicsit értelmesebb...vagy Sab vagy Dom, lehet válogatni és nem muszály magyarnál maradni. Én például nagyon kedvelek egy Cr0c Swamp nevû szervert - nem ugrik be milyen nemzetiségû- de k*rva jó warok mennek. az egyik Dom és Hq felváltva, a másik csak Sab. persze mindkettõ HC módban, miben másban? 😊)

The Matrix has you...

azt nem értem ohgy emiken vanna k néhényan arra egyik se enged fel!!! de ahol nincs ergy ember se ott énmeikre felis enged:@ ott egy csomó szerver üreesen:@:@

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Megnéztem.Magyarnak magyar,hc is viszont ffa és csontüres...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Bár ottlettem volna,bírom az ilyen nagypofájú embereket,lehet lenyomsz,lehet nem nemérdekel...De azal a stattal csak annyi jön ki hogy feleannyi akciót láttál mint Fuji errõl ennyit..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Dick Riddick
Sok komment ez egyszerre, na de mindegy.

Teljesen kiábrándultam az UAV jammerbõl. Pedig egy ideig meg sem voltam nélküle.
Viszont hiába a jammer, az esetek 95%-ban olyan banális módokon vesznek észre, hogy hogy olyan már nincs is.
Akkor már inkább valamivel erõsítem a fegyvert /stopping vagy double tap/, ha már úgyis mindig észrevesznek.
A halk lépést azért megtartottam.

<#eljen>

Dick Riddick
<#nyes>

Mini-univerzum elmélet, mi?
Minden egy pontba tart.
De várjunk csak, nem egy táguló univerzumban élünk?
Akkor viszont...

Dick Riddick
A csapda állításának lehetõségét ne felejtsétek el!

Párszor be lehet ám sz*patni az ellent ha tudod hogy beszélgetnek.
Biztosan nem mondok vele újdonságot. Ha tudod hogy megy a drót, szinte biztos lehetsz benne hogy megpróbálnak megtalálni, és a vadászból könnyen vad lehet... <#gun>

Kovács legény
nekem mágnespöttyöm van az megakadályozza a szórást, az egész képet összerántja középre<#idiota>

www.czekoart.hu

Dick Riddick
A piros pont a monitoron nem segtett nekem sokat, pedig HC-t játszok.
Sõt inkább idegesített.
Emberek és pofonok, de szvsz codban nem sok hasznát venni...

Sadist
A fegyverek meg szórnak, a piros pötty ellenére is, errõl ennyit.

Boron Power
Waroztál már valaha?

Még ha be is tudja nyögni az illetõ akit lelõttek, hogy honnan(mert ezt sem biztos, hogy látta), akkor is mire odaér a társ, már rég nincs ott senki, sõt megszívhatja az ellen, ha arra a helyre rohan/néz. Tudniillik, ilyenkor szokás a helyváltoztatás.

Persze ha nem szoktál warozni, akkor értem a tájékozatlanságodat.

És még ha tudnád is hol van az ellen(de nem), akkor is még le kellene lõni.

És még egyszer utoljára mondom, a külsõ kommunikációs szoftver engedélyezett, a segédprogival berakott piros pöttyért például kibasz/kibanol a punkbuster.
Mivel ezt a rendszert játékosok ezrei alakították ki, sõt logikus is, ezért légyszi gondolkodj már el azon, melyik csalás melyik nem.

Hassel606
Ehhez mit szólsz? 84.2.39.235:28966

Hassel606
Ne mond, a sírás határán állok...

Szerintem a HSF szervere nem birta hogy folyton ott lógok,ezért inkább szépen csendben kimúlt...béke poraira.Kéne 1 magyar hc tdm szerver mostmár mert játszhatnékom van...olyan mintha kivágtak volna belölem 1 darabot...ez a függöség jele<#confused><#nevetes1><#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Sadist
Melyik a pofon, és melyik a fejlövés?
Piros pöttyel látod, hogy hova kell lõni vs. tudod merre van az ellenség, és tudod hova kell lõni.

JCSR ODIN
És a gáz az, hogy én vagyok a hülye, hogy válaszolok egy ekkora faszságra <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JCSR ODIN
Szóval ha én lelövök 4 embert, majd elbújok kör végéig, akkor én lennék az überpro, mert jobb az arányom. <#vigyor5> <#nyes><#taps><#taps><#taps>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!