Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PunkBuster kicked player 'nevem'(for 0 minutes)...Restriction:CorruptedFile/Memory<81329> ezt írja ki
HD JOHNNIE
Tisztelt JCSR! A Suraki (TDM) jelentem 9999-es gondokkal küszködik 😞 A PB kavart be neki?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
mondom én h a bank pénze az, multkor is magadon hagytad a harisnyát 😄DDD

amugy szvsz Acer v Samsung monitort vegyél, Samsung eszméletlen minöségü monitorokat rak össze, Acer szintén, viszont nem tudom h más monitornál hogy van, de az Acer monitorokon egy üveglap is van igy a tisztitás sokkal könnyeb és még taperolni is lehet 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HTS s3rg1nh00
72...laptopon:-D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

õõ igen 😄😄😄😄 nem is néztem hogy kinek küldöm 😄

pam mod az nem befolyásol semmit se . az csak 1 mód. csináld meg amit az elõbb írtam.

Kovács legény
szerintem Tominak hívják

www.czekoart.hu

ezzel frissítsd a PB-edet.
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
letöltöd,elindítod,kiválasztod a cod4 game-t(Add A Game),ha betette oda a fehér ezõbe a cod4 et akkor nyomj neki egy Check for updates-t (vagy vmi ilyesmire kell menni)
elkezd tölteni, 30mp és kész.
ha igy is kidob a punkbuster akkor légyszi ird ide hogy mit ír ki a fekete képernyõ mikor kivágott.

már próbáltam más névvel is ékezetessel ékezet nélkülivel de ugyan az!
Valaki legyen szives segiteni , lenne egy problemam a cod 4 multival percenkent kidob azzal az uzenettel hogy frissitsem a punkot pedig mar frissitve van mindent megprobaltam a feladatkezeloben is, a pnkbstrA meg B futtatni is. kerlek segitsetek ja és lehuztam valami pam4 szarságokat is lehet hogy ez a probléma
heló
amikor kidob a PB és fekete képernyõt kapsz akkor PONTOSAN mit ír ki?
ha valami nicket ír akkor a neveden változtass . csakis kizárólag Angol abc betüi lehetnek benne. pontot zárójelet felejtsd el.
pl: menj fel a saját neveddel. ha Attila vagy azzal és próbáld ki hogy ugy is ki dob e. ha kidob akkor írj megint

Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni hogy miért léphet ki multi a game,alig lépek be a serverre pár másodperc és kidob a punkbaster ilyen nick ..... memory hibával!Lehet hogy visszáb ez megtalálható de most nemfogok elolvasni 22000 hozzászólást!Elõre is kösy!
AntiHero
68 a max nálam 3x próbáltam😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hassel606
Most vettem észre hogy rosszul számol... 😞

sokat kihagy nekem, mégha lassan is klikkelek
Kiváncsi lennék milyen értéket kapna itt:

http://www.urban75.com/Mag/java7.html

Ez egy klikkelés számláló...

legjobb eredményem 29 lett 10 másodperc alatt (szánalmas😊
haveromnak 65...

És nektek?
BigReaper
ja és Dell monitor,???? vélemény?

www.team-gigabyte.com

BigReaper
ja igen, egy két dolgohoz értek, de mi a fasz a natív felbontás????

Zoom nem az én pénzem lesz, meg a család, nem is apuka anyuka pénze, hanem más...

www.team-gigabyte.com

at16 nagyon szépen köszönöm megpróbálom igy
<#eljen>
Alexandra888888
sziasztok

tudtok nekem segiteni abban hogy az 1.0-ásról hogy 1.4 es vagy 1.5ös legyen a verzio
?
hoonanan tolthetem le?
elöre is köszi

Kovács legény
hát ez dúrván több<#guluszem1>

www.czekoart.hu

Fujiryu
A régi géped elkérném...<#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
hát neked aztán van pénzed böven lol

megkérdezhetem, h mikor leszel a tv-ben?
mikor mutatják a körözési listán a fényképed? 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HUNMemphis
Köszi a segítséget.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

BigReaper
és ha Dell vagy Apple moncsit nézek? 24"os Dell, abba milyen képcsõ lenne?

Amugy a leendõ gép : Intel Core 2 Duo Q9500, 4x 2GB Ram 1024 MHz, SLI 2x 9800 GTX 1024 GDDR3, WD 500 GB! és valamilyen Gygabite alapra megy majd! a VGA gyártójáról még nincs döntés, ami szoba jon: FX(eredeti Nvidia gyártótól), Gygabite, MSI! esetleg gainward... de ötleteket szivesen veszek!

Asszem egy darabig elég lesz a config! az a kár hogy nem az eém lesz a gép, de kit érdekel ha én használhatom! 😄

www.team-gigabyte.com

Zomil
model detail normálra ---> örül 😄DD

Running: hát azért ez durva, ez g9? mert akkor kicsit be van configolva az egér h egyszerre többnek vegye a lenyomást 😊

lehet én vagyok tul kétkedö, de sztem nem nyomja meg annyiszor a gombot ahányszor lö vele 😊

ott irja bazzdmeg!!!!!!!!!!! R_lodsclaeridig 1 igy mar nem fog kibaszni!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ha levan frissítve a pb-d akkor írd be a console ba hogy
/r_lodscalerigid 1
/r_lodscaleskinned 1

😄 szivesen.

és ne botolj, ne Wh-zz mert átírja a cfg-det
😄😄

hellosztok , lenne egy problemam a cod 4 multival percenkent kidob azzal az uzenettel hogy frissitsem a punkot pedig mar frissitve van mindent megprobaltam a feladatkezeloben is a pnkbstrA meg B futtatni is. kerlek segitsetek
HUNMemphis
Kezdek megbolondúlni.
Nincs HSF szarakszi ka modemem és még szopat a PB.
Most ilyenne vágott ki.Most akkor megint frissítsem?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ez akkora egy hülyeség 😄 és ha görgõzik valaki akkor mi van?
amugy meg ha valaki görgõre állította a lövést akkor az nemtud érsztrájkolni....
mellesleg a videón ugy láttam hogy 2 gombot nyomogat a srác és az ugy nem rossz ötlet.

Fujiryu
G9...Nem is lennél Running ha nem kúrtad volna el 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Running
Nagyon sokan megszólták a csapattársam amiatt h görgõzik, és úgy ló a g3-al. Pedig nem, és ime egy kis prezentáció arról h tiszta ufó van a kezibe vazzeee.<#vigyor>

Horda_Bazijoe és a G9 rejtelmeire fényt derült, köszönjük....😊))

Running
csak a low graf mi te klánfattya<#nyes>

nem elég neked a 100 fps? 😄😄😄😄
nálam 25 fps alatt kezd el szaggatni(vagyis akkor tapasztalom) a fölött normálisan játszható.
multit szoktam játszani csak 1280*1024be minden low on csak a karakterek maxon igy 100 körüli fps van nálam. sok változást nemigazán tapasztaltam 35 fps és 100 fps között de biztos van vmi 😄

am minimumra mindent azért jó rakni hogy növeld az fps-t. multiba nem kellenek effektek azok csak fogják a gépet szerintem. a legnagyobb felbontást állítsad amit elbír a monitorod hozzá low settings.

Zomil
én ugyis csutka minimumon játszanék 😊

amugy köszi 😊

Hát ha mindent fel dobsz fullra akkor néha leesik 60-70 fpsre is,de szaggatni nem fog,ha árnyékot, dinamikus fényeket,AA-t nem kapcsolsz, akkor bõven meg lessz.Nekem gyengébb procival,88GT,1680x1050, ritkán esik 120 környékére.

felírod a kulcsot amivel fel van rakva ( ha eredeti akkor nyilván megvan <#ravasz1> ), kimented a mappát, és ugyanazzal a kulccsal rakod vissza

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hi all
1 hete játszok a cod4-el (MULTI), de újra kellne rakni a gépemet, és nem tom hogy lehet a mentést kimenteni, hogy ne keljen lörõl fejlödni.
ha a cfg-met kimntm az elég???
(egyáltalán ki lehet menteni???)
thx

Zomil
figy: mivel egy régi crt monitorom van és 1024x768 felett még nem jártam 😄DD igy nem igazán tudtam kiprobálni nagyobb felbontásban is😊
jah amugy elmondanám h maxon 1024-ben ég fele nézve ugyan megvan a 125 stabilan, de inkább 100körül mozog 😊
teszteket se nagyon szoktam olvasgatni, egyedül gépvásárlás elött bujtam át a netet akkor kb 1hétig tudtam mindent, most meg vhogy nem izgat 😄

amugy igy is néhány füstgránát egy nagyobb pályán rendesen meg tudja szorongatni az fps számlálot 😊

lol
1: nem vagy képben számítõgép terén ugy látom 😄😄😄😄😄 kis fika igen 😄
2: azzal a konfiggal a legnagyobb felbontáson a legnagyobb grafikán is menne 125 fps-el 😄

Zomil
én is szeretnék egy uj monitort és nagyon tetszik az a 22"-es samsung 😊

kérdés, ha lehet nem kérek fikázást 😄

core 2duo 2,13(2,6-ra huzva) 8800gts 320mb (vagyis a régi) és 2gb memoriával birná a nativ felbontást minimumon 125 fps-el? 😊

halihó!

gyertek Jump War-ozni LOL
😄 Hatalmasakat ugrálunk és szííjjel lõjjük egymást gyertek nagyon COOL 😄
nem muszáj eredeti cd 😄
IP: 92.249.215.128

gyertek 😄

HD JOHNNIE
Ejjj ez de nagyon megteccet! 😊 Samsung syncmasterem van nekem is csak még a régi fajtából, nem vájdos.😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boron Power
Nah megvan a link.

Itt meg tudod nézni, mennyivel lehet többet látni.

http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/cod2.php

Kovács legény
<#puszi>

www.czekoart.hu

Boron Power
Persze lehet nem native felbontáson játszani, sõt wide monitort hagyományos felbontásra kényszeríteni, de mivel egy megjelenítendõ képpont akkor nem pont egy pixelre esik, ezért csúnyább lesz a kép.

Kovács legény
aha, eddig nemigen értettem a lényegét a wide-nak, ennek tükrében ha csere lesz ilyen kõ😊
ha nem csak 17"os lenne a monitorom kipróbáznám wideal de igy tuti sokat levenne a képbõl

www.czekoart.hu

Boron Power
A pötty változatlanul faxság 😊

Annyi még a tft-khez, ha szép képet akarsz nativra kell állítani a felbontást. Azt meg nem minden gép bírja kihajtani. Nekem ugye ez 1650 x 1050. Ezt még bírja a masina, 150-250 fps-el(itt maximálva van, passz, hogy meddig menne).

De ha gyenge a vidkari, akkor azért meg kell gondolni.

JAG1
Pföjjj, béefes ivadék... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...