Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
amugy szvsz Acer v Samsung monitort vegyél, Samsung eszméletlen minöségü monitorokat rak össze, Acer szintén, viszont nem tudom h más monitornál hogy van, de az Acer monitorokon egy üveglap is van igy a tisztitás sokkal könnyeb és még taperolni is lehet 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
letöltöd,elindítod,kiválasztod a cod4 game-t(Add A Game),ha betette oda a fehér ezõbe a cod4 et akkor nyomj neki egy Check for updates-t (vagy vmi ilyesmire kell menni)
elkezd tölteni, 30mp és kész.
ha igy is kidob a punkbuster akkor légyszi ird ide hogy mit ír ki a fekete képernyõ mikor kivágott.
amikor kidob a PB és fekete képernyõt kapsz akkor PONTOSAN mit ír ki?
ha valami nicket ír akkor a neveden változtass . csakis kizárólag Angol abc betüi lehetnek benne. pontot zárójelet felejtsd el.
pl: menj fel a saját neveddel. ha Attila vagy azzal és próbáld ki hogy ugy is ki dob e. ha kidob akkor írj megint
sokat kihagy nekem, mégha lassan is klikkelek
http://www.urban75.com/Mag/java7.html
Ez egy klikkelés számláló...
legjobb eredményem 29 lett 10 másodperc alatt (szánalmas😊
haveromnak 65...
És nektek?
Zoom nem az én pénzem lesz, meg a család, nem is apuka anyuka pénze, hanem más...
www.team-gigabyte.com
<#eljen>#eljen>
tudtok nekem segiteni abban hogy az 1.0-ásról hogy 1.4 es vagy 1.5ös legyen a verzio
?
hoonanan tolthetem le?
elöre is köszi
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
megkérdezhetem, h mikor leszel a tv-ben?
mikor mutatják a körözési listán a fényképed? 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Amugy a leendõ gép : Intel Core 2 Duo Q9500, 4x 2GB Ram 1024 MHz, SLI 2x 9800 GTX 1024 GDDR3, WD 500 GB! és valamilyen Gygabite alapra megy majd! a VGA gyártójáról még nincs döntés, ami szoba jon: FX(eredeti Nvidia gyártótól), Gygabite, MSI! esetleg gainward... de ötleteket szivesen veszek!
Asszem egy darabig elég lesz a config! az a kár hogy nem az eém lesz a gép, de kit érdekel ha én használhatom! 😄
www.team-gigabyte.com
Running: hát azért ez durva, ez g9? mert akkor kicsit be van configolva az egér h egyszerre többnek vegye a lenyomást 😊
lehet én vagyok tul kétkedö, de sztem nem nyomja meg annyiszor a gombot ahányszor lö vele 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
/r_lodscalerigid 1
/r_lodscaleskinned 1
😄 szivesen.
és ne botolj, ne Wh-zz mert átírja a cfg-det
😄😄
Nincs HSF szarakszi ka modemem és még szopat a PB.
Most ilyenne vágott ki.Most akkor megint frissítsem?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
amugy meg ha valaki görgõre állította a lövést akkor az nemtud érsztrájkolni....
mellesleg a videón ugy láttam hogy 2 gombot nyomogat a srác és az ugy nem rossz ötlet.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Horda_Bazijoe és a G9 rejtelmeire fényt derült, köszönjük....😊))
nálam 25 fps alatt kezd el szaggatni(vagyis akkor tapasztalom) a fölött normálisan játszható.
multit szoktam játszani csak 1280*1024be minden low on csak a karakterek maxon igy 100 körüli fps van nálam. sok változást nemigazán tapasztaltam 35 fps és 100 fps között de biztos van vmi 😄
am minimumra mindent azért jó rakni hogy növeld az fps-t. multiba nem kellenek effektek azok csak fogják a gépet szerintem. a legnagyobb felbontást állítsad amit elbír a monitorod hozzá low settings.
amugy köszi 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
1 hete játszok a cod4-el (MULTI), de újra kellne rakni a gépemet, és nem tom hogy lehet a mentést kimenteni, hogy ne keljen lörõl fejlödni.
ha a cfg-met kimntm az elég???
(egyáltalán ki lehet menteni???)
thx
jah amugy elmondanám h maxon 1024-ben ég fele nézve ugyan megvan a 125 stabilan, de inkább 100körül mozog 😊
teszteket se nagyon szoktam olvasgatni, egyedül gépvásárlás elött bujtam át a netet akkor kb 1hétig tudtam mindent, most meg vhogy nem izgat 😄
amugy igy is néhány füstgránát egy nagyobb pályán rendesen meg tudja szorongatni az fps számlálot 😊
1: nem vagy képben számítõgép terén ugy látom 😄😄😄😄😄 kis fika igen 😄
2: azzal a konfiggal a legnagyobb felbontáson a legnagyobb grafikán is menne 125 fps-el 😄
kérdés, ha lehet nem kérek fikázást 😄
core 2duo 2,13(2,6-ra huzva) 8800gts 320mb (vagyis a régi) és 2gb memoriával birná a nativ felbontást minimumon 125 fps-el? 😊
gyertek Jump War-ozni LOL
😄 Hatalmasakat ugrálunk és szííjjel lõjjük egymást gyertek nagyon COOL 😄
nem muszáj eredeti cd 😄
IP: 92.249.215.128
gyertek 😄
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Itt meg tudod nézni, mennyivel lehet többet látni.
http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/cod2.php
ha nem csak 17"os lenne a monitorom kipróbáznám wideal de igy tuti sokat levenne a képbõl
www.czekoart.hu
Annyi még a tft-khez, ha szép képet akarsz nativra kell állítani a felbontást. Azt meg nem minden gép bírja kihajtani. Nekem ugye ez 1650 x 1050. Ezt még bírja a masina, 150-250 fps-el(itt maximálva van, passz, hogy meddig menne).
De ha gyenge a vidkari, akkor azért meg kell gondolni.