Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
agyonlõttem.
(kb.2 perce voltam fenn a szerveren, egyébként.)
srác csípõbõl közölte: "SZEPI, te buzi wh-s!"
visszakérdeztem: "a piros pötty a mapon az WH? buzi."
mire õ: "na jó, de a buzit nem vonom vissza"
bazz!
??????????????????????????????????????????????????????????????????
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
múltkor is miután prof egymás után 5* ölt meg 1percen belül ÁÁÁÁÁÁ😄
www.czekoart.hu
Az sd-s slotokat nem akarjuk feljebb vinni mert 10vs10 ben már agyrém az sd publicon ,fõleg amikor mindenki 3 granyós perkekkel rohangál, extra slotok vannak lefoglalva ahoz a jelszót meg úgy is megadtam egy csomo klánnak ,ha valaki nem férne fel akkor be tudjon jönni.
Ahogy megfigyeltem az SD-serverünk elég népszerü este felé elég szép kis "elit" alakulat szokott összeverõdni.-Hew -KGB - VVH - Jcsr -Ex stb..
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ennek a képességnek gondolom asszonyka örülhet a legjobban, ti meg ne irígykedjetek<#mf1>#mf1>
www.czekoart.hu
- a jó játékosok szoktak oda, egyrészt a mirc-en hírdetés miatt, másrészt mert pistika a cb-nek megfelelõ pb config miatt fel sem tudott jönni
- folyamatosan log file alapján bõvített banlista(amíg még nem volt origi, addig ip alapján, utána guid alapján)
Én a helyetekben viszont így hagynám, kis marketinget fektetnék fõleg az SD szerverbe(mirc, ismerõsök msn-en, fórumok), emelném a slotszámot 20-ra, és egy úgymond elit szervert csinálnék.
Most aki normálisan akar játszani, megy külföldi szerverre.
Cod2-ben mindig tele voltak a fentiek szerint üzemeltetett szervereink(ARC, Computerbrothers, Hitandrun), csak a felfuttatás volt nehéz.
És amiért jöttek a népek:
Ez azért van, mert túl sokáig csatlakozol a szerverhez, és semmi köze a PB frissítéshez.
Vagy ne használj mellette semmit, se letöltések se MSN se Skype, max tûzfal menjen.
Hogy NE FOGJA SEMMI A NETED SEBESSÉGÉT.
Ha ezután is gázos, akkor erõssebb gép kell.
Haverom is ezzel szenved egy ideje.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A PB téma. Én speciel nem állítottam el semmit a maxpacketsnél, mégis kivágott. Asszem akkor 30 az alapértéke. No de megoldottam, úgyhogy majd meek vissza 😉
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Amúgy nekem volt szerencsém személyesen látni ahogy "kattingat" egy mx518 on, csak ugy üresen semmiféle játék nem volt csak egy egér és úgy kattingatott...gyorsan.
Szal én csítelek, átlátok a falakon, meg ráránt az aim az ellenfél fejére, és 2x gyorsabban szaladok mindenkinél. Nem dob ki a pb, mert fizettem a csítért. A mai világban minden megvehetõ, megteheti más is, olyan ez mint a ventri meg a ts, majd elterjed és tök normális lesz h mindenki csítel. Igazam van vagy nincs igazam? Kövezzetek meg...<#smile>#smile>
Semmit sem kötelezõ elhinni Zoom, nem azért tettem fel a videjót a mi dzsónkról, h mindenki istenként tisztelje az újjait. Én is hihetetlennek tartom ezt a képességét, de ugye az a fontos, hogy a cod4-ben még mindig én vagyok a legkirályabb a világon.<#ravasz1>#ravasz1>
Szal én csítelek, átlátok a falakon, meg ráránt az aim az ellenfél fejére, és 2x gyorsabban szaladok mindenkinél. Nem dob ki a pb, mert fizettem a csítért. A mai világban minden megvehetõ, megteheti más is, olyan ez mint a ventri meg a ts, majd elterjed és tök normális lesz h mindenki csítel. Igazam van vagy nincs igazam? Kövezzetek meg...
The Matrix has you...
szoval nehezem hiszem el, de ha igy van akkor csak azt tudom mondani, h gyorsak az ujjai 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy meg néztem már g9-et nekem g5-van, de ilyen gyorsan fizikai képtelenség nyomogatni, bár tudom h jobbkezem kurva lassu, ezért jobbal megfogtam egeret ballal meg kat-kat és tényleg kurvagyorsan kattint viszont ennyire azért nem...
ilye gyorsan én görgöval tudok löni, amit nem tartok valoszinüleg h simán kézzel utol lehetne érni, de mind1 ez csak az én véleményem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.team-gigabyte.com
A masik en is probalgattam kattintagatni, nekem a jatek nem veszi be olyan gyorsra a loves,t pedig mx518am van és driver is fent van, ehhez én keveés vagyok, de mivel én nem g3zok, inkább az AKával lelövöm 😄
szal akkor samsung a befutóóóó!
www.team-gigabyte.com
Amit írtam ez csak vitzc
Mer én Joe mellet vagyok.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nem lõhet úgy
másik ujjával is nyomja a gombot
átírta a cfgt
nem is kattint annyit
pff haver..számoltad már mennyit kattint? valóban nem 20at többet mivel ha azt a részt nézed amikor a kezét látni csak akkor még vagy 5öt kattinit utána. Komolyan mondom gyász..intézzünk egy személyes találkozót ahol elötted kattingat egy egérrel te meg számolni fogod????
Nemhogy már valaki véééletlenül tudjon gyorsabban pötyögtetni mint TE!
Persze aki gyorsabban fut nálad gondolom az is egy csaló,egy speedhackes rohadék. Ne legyetek már szánalmas ovisok...köszi
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
És nem nemtiltja a vacak pb sajnos a fast cfgt, de úgy cheat ahogy van.
Hogy az aki nemért hozzá annak leirom hogy mûködik mert be nemrakom mert minden vérpisti ezzel nyomná utánna.
Lényegében van egy config_cfg féleség abba vanak bindek ezt a cfgt betöltöd a játékban egy parancsal consolban. Azután a bindek numpadon vannak van ameik 5 lövés van ami 10 lenyomod a numpad egyik számát akor betõlti az adott bindet azután anyit lõ a fegyver persze egylövetüknél mûködik. A config fájlban pedig tüzelés tüzelés tüzelés van leirva egy script segitségével persze kicsit bonyiban. Volt hasonló cod2 tõben is de az csak hason mûködött és nagyon felismerhetõ volt mivel 1 sec alatt lõtte ki a tárbol minden egyes töltényt.
lásd: Running😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ha nem ezen futtatod, szarabb a kép, nem látható jól az írás, mert egy megjelenítendõ képpontra mondjuk 1,2 pixel jut. Ekkor nyilván hibázni kénytelen a monitor.
A színbeállítás sem sima ügy egy TFT-nél, sztem egy CRT ebben is, utánhúzásban is jobb, de hosszú távon szétlövi a fejed/szemed 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ez kb olyan, hogy én Guitar Hero-ba most mediumon olyan béna vagyok mint egy gyerek, valaki meg experten 100%-ra lejátszik egy számit hiba nélkül na az hihetetlen. De el hiszem mert van ilyen.
azt akartam írni hogy képtelenség az hogy 1 mp alatt 20 at kattintani...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
a PB ezt nem tiltja le?
mert valami nagyon elállíthatta. gondolok ilyenekre hogy Aimbot vagy WH. persze ha nem csaltál akkor elnézést de más magyarázat nemigen van, mert ilyet nem szokott csak ugy kiírni.
ugyanis az Aimbot vagy a Wh meg ilyen hack-ek teljesen átírják a játékodat és a PB ezt észreveszi(ezért van)
telepítsed ujra a játékot!
és a játék könyvtárából mindent törölj ki(az Uninstall hagy némi szemetet)
Szerintem olyan fast cfgs hogy beszarsz ha kell lazán csinálok azzal ien kamu videot.. Én nemhasználom mert rohadtul csalásnak tartom és nemakarom hogy cbrõl is kibaszanak.. Nomeg ottvan azis hogy sose megyek ien fegyverel 😊 Lényege hogy numpadon szabályozhatod menyit lõjõn középsõ gombal deafult ra rakod akor rendesen lõ. Választhatsz 3-5-10-15-20 as sorozat között.. És szerintem az a gyerek ott a videon berakta mondjuk 5 re és kattingat akor dettora igy lõ nálam is.. Nomeg ottvan azis hogy ma egyik magyar serverõl sikerült az egyik hasonlót lebannoltatni demo alapján szóval csak hajrá használjátok majdcsak sikerül minden iet lebannoltatni csak kell demo és elküldeni az adminak 😄