Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Sose szerettem stb lenni...sértõ az egész, ebbõl örök harag lesz és flém.<#sir><#szomoru2>

EnZsolt
Tegnap MSGT szerver, fenn volt egy wh-s hacker néven. Mindenki oltotta, hogy ugyan menjen már innen. Aztán egyszercsak kiírja, hogy na jó lelép, reméli így jobb lesz a játék. WTF? <#banplz>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

newszepiking
tegnap éjszaka mittudomén melyik magyar tdm szerveren, minimapon látom, hogy nagy büdös piros pöttyel jelezve egyhelyben dekkol valaki, amikor odaérek látom hogy hasal egy ellenfél egy egyébként nem túl eldugott helyen.
agyonlõttem.
(kb.2 perce voltam fenn a szerveren, egyébként.)
srác csípõbõl közölte: "SZEPI, te buzi wh-s!"
visszakérdeztem: "a piros pötty a mapon az WH? buzi."
mire õ: "na jó, de a buzit nem vonom vissza"

bazz!
??????????????????????????????????????????????????????????????????

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Kovács legény
te vagy a stb<#law>

www.czekoart.hu

Running
Kössz h minket kihagytál. <#mf2>

Kovács legény
jaja, imádom szidni a sok rohadékot, úgy hogy hallják TSen😊
múltkor is miután prof egymás után 5* ölt meg 1percen belül ÁÁÁÁÁÁ😄

www.czekoart.hu

mNzJean
Az SD-serveren szerintem próbaképp fennhagyjuk ,oda úgyis olyanok járnak akik képben vannak ,a TDM -rõl viszont le kéne vakarni valahogy ,de sajna nem tudom ,hogy azért is állítottam le addig a servert .
Az sd-s slotokat nem akarjuk feljebb vinni mert 10vs10 ben már agyrém az sd publicon ,fõleg amikor mindenki 3 granyós perkekkel rohangál, extra slotok vannak lefoglalva ahoz a jelszót meg úgy is megadtam egy csomo klánnak ,ha valaki nem férne fel akkor be tudjon jönni.
Ahogy megfigyeltem az SD-serverünk elég népszerü este felé elég szép kis "elit" alakulat szokott összeverõdni.-Hew -KGB - VVH - Jcsr -Ex stb..

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
nemigen értem mi olyan hihetetlen,abban hogy valakinek gyorsabban jár a keze. Amúgy rohadtúl egér függõ is a dolog, kipróbáztam én is az otthoni mx518-al fele annyit sem tudtam klikkelni mint a céges gagyi hp egérrel.
Ennek a képességnek gondolom asszonyka örülhet a legjobban, ti meg ne irígykedjetek<#mf1>

www.czekoart.hu

Boron Power
- 20+ slot, mindig volt élet
- a jó játékosok szoktak oda, egyrészt a mirc-en hírdetés miatt, másrészt mert pistika a cb-nek megfelelõ pb config miatt fel sem tudott jönni
- folyamatosan log file alapján bõvített banlista(amíg még nem volt origi, addig ip alapján, utána guid alapján)

Boron Power
Az, hogy a stramelést megszûnteti, még nem elég, mivel a szerverre ezek szerint felraktátok a pb cvar és md5tools figyelõ file-jait(pbsv, pbsvuser, public és war). Amíg ezeket vissza nem butítjátok, addig bizony a fogalmatlan egyedek lepattognak a szerverrõl.

Én a helyetekben viszont így hagynám, kis marketinget fektetnék fõleg az SD szerverbe(mirc, ismerõsök msn-en, fórumok), emelném a slotszámot 20-ra, és egy úgymond elit szervert csinálnék.

Most aki normálisan akar játszani, megy külföldi szerverre.

Cod2-ben mindig tele voltak a fentiek szerint üzemeltetett szervereink(ARC, Computerbrothers, Hitandrun), csak a felfuttatás volt nehéz.

És amiért jöttek a népek:

DarkSector
Nem kell ehhez senkit leszopkodni.
Ez azért van, mert túl sokáig csatlakozol a szerverhez, és semmi köze a PB frissítéshez.
Vagy ne használj mellette semmit, se letöltések se MSN se Skype, max tûzfal menjen.
Hogy NE FOGJA SEMMI A NETED SEBESSÉGÉT.
Ha ezután is gázos, akkor erõssebb gép kell.

Haverom is ezzel szenved egy ideje.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HD JOHNNIE
Jó választás a Samsung, nem fogod megbánni!
A PB téma. Én speciel nem állítottam el semmit a maxpacketsnél, mégis kivágott. Asszem akkor 30 az alapértéke. No de megoldottam, úgyhogy majd meek vissza 😉

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

JAG1
Hûha, mivan, csák noriszt néztél este?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

jaaaaj ...legalább plusszos lenne a statod akkor TALÁN el is hinnék...<#gunyos1><#boxer>

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

csuszi
75😊 majdnem doctor

MJ rulz Pink Team The Only One

Running
Meni elbasztad a posztjaimat, de lol, pedig kezdtem spam jelleget ölteni végre.

Running
Ami kimaradt: Én az esportolok új kategóriájába tartozom, egyelõre egyedül. Nekem azért fizetnek a szponzorok, h ne játszak.<#eplus2>

csak. Mert te vagy a fõkolompos<#nyes>
Amúgy nekem volt szerencsém személyesen látni ahogy "kattingat" egy mx518 on, csak ugy üresen semmiféle játék nem volt csak egy egér és úgy kattingatott...gyorsan.

Running
Mai napra is szállítok témát, hogy legyen mirõl beszélgetni.
Szal én csítelek, átlátok a falakon, meg ráránt az aim az ellenfél fejére, és 2x gyorsabban szaladok mindenkinél. Nem dob ki a pb, mert fizettem a csítért. A mai világban minden megvehetõ, megteheti más is, olyan ez mint a ventri meg a ts, majd elterjed és tök normális lesz h mindenki csítel. Igazam van vagy nincs igazam? Kövezzetek meg...<#smile>

Semmit sem kötelezõ elhinni Zoom, nem azért tettem fel a videjót a mi dzsónkról, h mindenki istenként tisztelje az újjait. Én is hihetetlennek tartom ezt a képességét, de ugye az a fontos, hogy a cod4-ben még mindig én vagyok a legkirályabb a világon.<#ravasz1>

Running
Mai napra is szállítok témát, hogy legyen mirõl beszélgetni.
Szal én csítelek, átlátok a falakon, meg ráránt az aim az ellenfél fejére, és 2x gyorsabban szaladok mindenkinél. Nem dob ki a pb, mert fizettem a csítért. A mai világban minden megvehetõ, megteheti más is, olyan ez mint a ventri meg a ts, majd elterjed és tök normális lesz h mindenki csítel. Igazam van vagy nincs igazam? Kövezzetek meg...

bigapó
és akkor még nem beszéltünk arról, hogy kedves barátnõje mit gondol az ujjairól? ...khm, nincs 18-as karika kirakva...

The Matrix has you...

Zomil
jah amugy nem lecheaterezni akarom, csak szmáomra hihetetlen a dolog 😄
szoval nehezem hiszem el, de ha igy van akkor csak azt tudom mondani, h gyorsak az ujjai 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát inkább kickelje a sok configos köcsögöt 😄DDD

amugy meg néztem már g9-et nekem g5-van, de ilyen gyorsan fizikai képtelenség nyomogatni, bár tudom h jobbkezem kurva lassu, ezért jobbal megfogtam egeret ballal meg kat-kat és tényleg kurvagyorsan kattint viszont ennyire azért nem...
ilye gyorsan én görgöval tudok löni, amit nem tartok valoszinüleg h simán kézzel utol lehetne érni, de mind1 ez csak az én véleményem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigReaper
A Suraki serverek azért állnak, mert kipróbáltuk, azt, hogy legyen mindegyik server Streamelt (vagyis legyen Global PB figyelt) de mindenkit kidobalt r_lodscalrigid, r_lodscaleskinned, cl_maxpackets parancsokkal! mert el van allitva a configjuk, amit a PB nem hagy, de nem figyleik a fekete képernyõt, csak reconnect es kerdezik bent hogy miert kickeltetek??? erre mire leirjuk h mi a baj, a PB ujra kickelte, de a Streamelést csak a serveradminunk tudja kikapcsolni, csütörtökön, ezért állnak! Nem azért buzik az adminok, és mindenkit kickelgetnek! 😄

www.team-gigabyte.com

BigReaper
Nemtom mennyibe fog krülni, nem én fogom fizetni, én cask leadtam a rendelést! 😄 de gondolom olyan 3-3,5 kilo körül lesz majd!(nagyker)

A masik en is probalgattam kattintagatni, nekem a jatek nem veszi be olyan gyorsra a loves,t pedig mx518am van és driver is fent van, ehhez én keveés vagyok, de mivel én nem g3zok, inkább az AKával lelövöm 😄

szal akkor samsung a befutóóóó!

www.team-gigabyte.com

AntiHero
és ezt miért nekem címezted<#wave>

Amit írtam ez csak vitzc

Mer én Joe mellet vagyok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Komolyan mondom ennyi gyépés idiótát nem hordott a hátán a föld! Megkaptátok a videót, hogy is lõ a mi Joe barátunk de az sem volt elég, mert:
nem lõhet úgy
másik ujjával is nyomja a gombot
átírta a cfgt
nem is kattint annyit
pff haver..számoltad már mennyit kattint? valóban nem 20at többet mivel ha azt a részt nézed amikor a kezét látni csak akkor még vagy 5öt kattinit utána. Komolyan mondom gyász..intézzünk egy személyes találkozót ahol elötted kattingat egy egérrel te meg számolni fogod????
Nemhogy már valaki véééletlenül tudjon gyorsabban pötyögtetni mint TE!
Persze aki gyorsabban fut nálad gondolom az is egy csaló,egy speedhackes rohadék. Ne legyetek már szánalmas ovisok...köszi

AntiHero
nem baj, legalább van téma😄

ez Isten gépe...különbejáratu angyalt is ad mellé<#nyes>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

mNzJean
Már látom elõre a következõ napok top témája ez lessz -vajon tényleg gyorskezü e BaziJoe?<#hehe>

AntiHero
nem vitatkozunk veled, elkönyveltünk. goodbye after a thousand years

mNzJean
Ez a BaziJoe... , hihetetlen .<#eljen>

Evil
Probáltad már hogy bazi gyorsan nyomkodod az egeret mint az állat másra nemis koncentrálsz hanem csak nyomkodod... És nem valami vacak 1000 forintos egeret... És ami a vicc akor se lõ úgy mint annak ott.. És nem azvan hogy elismerni hogy valaki jobb persze hogy vannak jobbak.. Mint mais szidtak mint a retket hogy mekora cheater vagyok waron.. Persze én Ak val mentem. Probáld ki te birsz-e valahogyan olyan gyorsan lõni..

És nem nemtiltja a vacak pb sajnos a fast cfgt, de úgy cheat ahogy van.

Hogy az aki nemért hozzá annak leirom hogy mûködik mert be nemrakom mert minden vérpisti ezzel nyomná utánna.

Lényegében van egy config_cfg féleség abba vanak bindek ezt a cfgt betöltöd a játékban egy parancsal consolban. Azután a bindek numpadon vannak van ameik 5 lövés van ami 10 lenyomod a numpad egyik számát akor betõlti az adott bindet azután anyit lõ a fegyver persze egylövetüknél mûködik. A config fájlban pedig tüzelés tüzelés tüzelés van leirva egy script segitségével persze kicsit bonyiban. Volt hasonló cod2 tõben is de az csak hason mûködött és nagyon felismerhetõ volt mivel 1 sec alatt lõtte ki a tárbol minden egyes töltényt.

AntiHero
" a hülyék és idióták is büntetlenül élhetnek"
lásd: Running😄

Running
Azt gondolsz amit akarsz, feltettem a videót h képes megcsinálni görgõzés meg mindenféle hókuszpókusz nélkül és ennyi. Aki meg kételkedik, az megteheti szabad országban élünk, a hülyék és idióták is büntetlenül élhetnek akkor a hitetlenek miért ne tehetnék.<#smile>

Az a nem mind1 😄 Jesus.. kb mennyibe fog fájni sacc?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Boron Power
A natív felbontás az megegyezik a tft monitor fizikailag meglévõ pixel darabszámával, pl. az én 20 colosomnál 1650 x 1050.

Ha nem ezen futtatod, szarabb a kép, nem látható jól az írás, mert egy megjelenítendõ képpontra mondjuk 1,2 pixel jut. Ekkor nyilván hibázni kénytelen a monitor.

A színbeállítás sem sima ügy egy TFT-nél, sztem egy CRT ebben is, utánhúzásban is jobb, de hosszú távon szétlövi a fejed/szemed 😊

Fujiryu
Hát nem 20at kattint 1 mp alatt.Legalább saját magaddal szemben legyél õszinte...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

AntiHero
<#gonosz1>

Soldiers
BASZKI EGY MEGOLDÁS VAN MEGVESZED EREDETIBE A JÁTÉKOT BAZDMEG ÉS NEM FOG KIDOBNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

AntiHero
Pffffff...nyomorék. Mivan, ilyen az emberi test. Elképesztõ dolgokra képes. NEM NEM NEM csíterezik (nem írta át a cfg-t). Ja meg nem görgös tescós egere van!

Ez kb olyan, hogy én Guitar Hero-ba most mediumon olyan béna vagyok mint egy gyerek, valaki meg experten 100%-ra lejátszik egy számit hiba nélkül na az hihetetlen. De el hiszem mert van ilyen.

"az viszont képtelenség hogy mindezt egérrel 1 kattintással csinálja. "

azt akartam írni hogy képtelenség az hogy 1 mp alatt 20 at kattintani...

nézd meg; a kispisztoly mintha automata lenne 😄

nade ennyivel jobb?? hát ha lemérnénk hogy 1 mp alatt hányszor lõ a fegyó akkor az kb 20-30 lenne. az viszont képtelenség hogy mindezt egérrel 1 kattintással csinálja. akármien ujjai is legyenek annak a gyereknek valami nem kóser sztem se.

Fujiryu
Egyszerûen röhej hogy még így se tudjátok elfogadni hogy valaki jobb képességekkel rendelkezik mint ti...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

miféle cfg ez a numpados dolog?
a PB ezt nem tiltja le?

hát jobban jársz ha ujratelepíted a játékot.
mert valami nagyon elállíthatta. gondolok ilyenekre hogy Aimbot vagy WH. persze ha nem csaltál akkor elnézést de más magyarázat nemigen van, mert ilyet nem szokott csak ugy kiírni.
ugyanis az Aimbot vagy a Wh meg ilyen hack-ek teljesen átírják a játékodat és a PB ezt észreveszi(ezért van)

telepítsed ujra a játékot!
és a játék könyvtárából mindent törölj ki(az Uninstall hagy némi szemetet)

Evil
Vicc az egészben az hogy esküdni mernék nem klikkel az anyit a videon mint amenyit kilõ.. Nem nyom két gombot egyszere legalábbis ugylátszik..

Szerintem olyan fast cfgs hogy beszarsz ha kell lazán csinálok azzal ien kamu videot.. Én nemhasználom mert rohadtul csalásnak tartom és nemakarom hogy cbrõl is kibaszanak.. Nomeg ottvan azis hogy sose megyek ien fegyverel 😊 Lényege hogy numpadon szabályozhatod menyit lõjõn középsõ gombal deafult ra rakod akor rendesen lõ. Választhatsz 3-5-10-15-20 as sorozat között.. És szerintem az a gyerek ott a videon berakta mondjuk 5 re és kattingat akor dettora igy lõ nálam is.. Nomeg ottvan azis hogy ma egyik magyar serverõl sikerült az egyik hasonlót lebannoltatni demo alapján szóval csak hajrá használjátok majdcsak sikerül minden iet lebannoltatni csak kell demo és elküldeni az adminak 😄

HTS s3rg1nh00
nálam nem...viszont a Samsung ha minden igaz 1 pixelhibánál cseréli a monitort(ami mondjuk ma már igen ritka,de jó tudni😄)
(btw,a számlálósban simán 60-70et lehet elérni,ötödszörre már fáradtam a 62 után😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D