Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Fölszeretnék menni egy szerverre kiírja hogy awaiting connection elszámol 11-ig és ledob. Mit csináljak? Minden szervernél ezt csinálja.
Fölszeretnék menni egy szerverre kiírja hogy awaiting connection elszámol 11-ig és ledob. Mit csináljak? Minden szervernél ezt csinálja.
Kösz, megpróbálom!
bannolva van a kulcsod
generálj másikat ídr át, jó lesz
generálj másikat ídr át, jó lesz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ja, és minden szerón ezt írja ki!
Szevasztok!
Hasonló a problémám, mint Danton-nak! Én is x-rõl felmegyek szeróra, betölt a fehér csík, majd kidob ezzel az üzenettel:
"xy PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player xy... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a"
Az xy helyén értelemszerûen a mp-s nevem van írva, csak azt itt nem tüntetném fel...
Ha jól értelmezem, örökös bannom van ezen a szerveren, de gõzöm sincs, miért! Életemben most CoD4-ezek (CoD4-ezNÉK) elõször! :S Mit tudok ellene tenni?
1.7-es patch van fent természetesen és az Options-ben engedélyezve van a PB! Mi lehet a baj? :S
Hasonló a problémám, mint Danton-nak! Én is x-rõl felmegyek szeróra, betölt a fehér csík, majd kidob ezzel az üzenettel:
"xy PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player xy... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a"
Az xy helyén értelemszerûen a mp-s nevem van írva, csak azt itt nem tüntetném fel...
Ha jól értelmezem, örökös bannom van ezen a szerveren, de gõzöm sincs, miért! Életemben most CoD4-ezek (CoD4-ezNÉK) elõször! :S Mit tudok ellene tenni?
1.7-es patch van fent természetesen és az Options-ben engedélyezve van a PB! Mi lehet a baj? :S
próbáltam már csak néha jön be, mi van ezzel?
Sziasztok!
A következõ a problémám: fel telepítem a játékot, normálisan felpecslem 1.7-re.
Xfire-t használok, rámegyek a tört magyar szerverre, bejön a játék, awaiting connection, utána challange majd setuping game. Bejön a pálya loading screenje, fut a fehér csík, és mikor telejsen betöltött, hirtelen fekete kép és ezt írja: Server Disconnected...
EZ mitõl van? elõre is köszönöm!
A következõ a problémám: fel telepítem a játékot, normálisan felpecslem 1.7-re.
Xfire-t használok, rámegyek a tört magyar szerverre, bejön a játék, awaiting connection, utána challange majd setuping game. Bejön a pálya loading screenje, fut a fehér csík, és mikor telejsen betöltött, hirtelen fekete kép és ezt írja: Server Disconnected...
EZ mitõl van? elõre is köszönöm!
Hogy lehet a PB-t frissíteni?
értem. kösz.
ne kempelj. azaz ne maradj 1 helyben hanem menj is. bebujsz a bokorba pl és ha látod h valaki elmegy elötted akor lövöd el. megse mozduslz
sziasztok!
Nemrég játszok a cod4 multijával (eredetivel). A kérdésem az lenne hogy mit jelent hogy 'stop camp'? Néha figyelgetem a chatet játék közbe és egymásra rászolnak néha úgy hogy 'camper' vagy vmi ilyesmi.
Szóval sabotage közben kétszer is írták nekem hogy stop camp, de fogalmam nincs hogy mire céloztak. Ha vki tudja leírhatná.
Nemrég játszok a cod4 multijával (eredetivel). A kérdésem az lenne hogy mit jelent hogy 'stop camp'? Néha figyelgetem a chatet játék közbe és egymásra rászolnak néha úgy hogy 'camper' vagy vmi ilyesmi.
Szóval sabotage közben kétszer is írták nekem hogy stop camp, de fogalmam nincs hogy mire céloztak. Ha vki tudja leírhatná.
az ku**a fa***a fõleg most OC elött.....
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
10000000000% h origi
Hello nekem az lenne a problémám h origi cd kulcsom van de ha felakarok menniegy szerverre kiírja h cd keyin use.... csak nemtudom h miért ujraraktam a cod4et de akkor is ezt írja ki ...
proci: intel core 2 duo 3.00 Ghz
vga: Nvidia Geforce 9600 GT 512mb
ram: 2gb
vga: Nvidia Geforce 9600 GT 512mb
ram: 2gb
Hali!
Amikor felrakom a cod 4 -et belépek a multiba csinálok egy profilt. De az a baj, hogy a cod4 mappájában nincs meg a profiles mappa. De nagyon kellene légyszives segítsetek.
Amikor felrakom a cod 4 -et belépek a multiba csinálok egy profilt. De az a baj, hogy a cod4 mappájában nincs meg a profiles mappa. De nagyon kellene légyszives segítsetek.
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget Tõletek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a cod 4 multiplayert az a kis kép aminek az elején ott kell lennie az nekem kb 5 percig ott van(nem pedig 2-3 másodpercig ahogy lennie kéne) és csak utána indul el a játék. <#szomoru1>#szomoru1> Újratelepítés nem segít. Mit kéne csinálnom, hogy rendesen mûködjön vagy miért van ez így???
Segítségeteket elõre is köszönöm!
http://palesz.info/cod/multi.php
Üdvözlet!
Kérnék egy kis segítséget Tõletek!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a cod 4 multiplayert az a kis kép aminek az elején ott kell lennie az nekem kb 5 percig ott van(nem pedig 2-3 másodpercig ahogy lennie kéne) és csak utána indul el a játék. <#szomoru1>#szomoru1> Újratelepítés nem segít. Mit kéne csinálnom, hogy rendesen mûködjön vagy miért van ez így???
Segítségeteket elõre is köszönöm!
http://palesz.info/cod/multi.php
Üdvözlet!
Rap 4eva\'!!!!
Van egy eladó MW2 accountom ha kell valakinek írjon privet!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
nem mindegyik hamachi jó utoljára amikor játszottunk ezt használtuk hamachi 1.0.1.5 és jó volt hozzá
nem kellene szívatnod magad a sok szar cfg s beállításokkal ha nem érted a pb üzeneteket!
át kell állítanod a cfg filet a megadott érték alá vagy fölé.
az összes hasonló üzikkel is ez a megoldás
át kell állítanod a cfg filet a megadott érték alá vagy fölé.
az összes hasonló üzikkel is ez a megoldás
PB:Cvarr_lighttweakAmbient=0.4 és kibasz
mitõl lehet pls HELP<#gun>#gun>
mitõl lehet pls HELP<#gun>#gun>
Nem tudja valaki hogy 1.7-en lanba hogytudok haverokkal zombizni? A hamachit próbáltuk de nem ment pls help!
Miért van az, hogy elindítom a játékot, és csak azt írja ki hogy setting up games, pedig eddig minden rendben volt..
Mi lehet a gond?
Kösz elõre is.
Mi lehet a gond?
Kösz elõre is.
Üdv. Kéne csinálni egy listát az elsõ hozzászólásban azokról a szerverekrõl, amelyeket ajánlott messze elkerülni az önkényes adminok miatt.
Én most tapasztaltam egy ilyet.
Szóval, a <|HK|> clan Pub szervere Tilos: MD LS GL Camp!! szervert messze kerüljétek el.
Nem csak azért, mivel maguk a tagok és az adminok is csalnak, de önkéntesen elõzetes figyelmeztetés miatt rúgtak ki.
Név szerint RockerLord, mivel spectator módban írtam a többeiknek hol rejtõzött, lévén WH-zott.
Én most tapasztaltam egy ilyet.
Szóval, a <|HK|> clan Pub szervere Tilos: MD LS GL Camp!! szervert messze kerüljétek el.
Nem csak azért, mivel maguk a tagok és az adminok is csalnak, de önkéntesen elõzetes figyelmeztetés miatt rúgtak ki.
Név szerint RockerLord, mivel spectator módban írtam a többeiknek hol rejtõzött, lévén WH-zott.
Nem találom hozzá a jelszót!😞
Ha ez nem segít, akkor telepítsd újra a játékot, mert valamiért nem tetszik neki ez a file, de lehet hogy több is problémás! Egyszerûbb újratelepíteni mint keresgetni a problémás fileokat.
Fatboyz4ever!
Valahol a játék könyvtárjában a zone>english -be másold be ami ebben a zip fileban van: code_post_gfx_mp.ff
A zip file jelszava: www.compuparadise.com
A zip file jelszava: www.compuparadise.com
Fatboyz4ever!
osan kösz a segítségek,de most már megint ki ír valamit,mégpedig:Fastfile for zone 'code_post_gfx_mp' is corrupt or unreadable.
Nevezd át a filet mssmp3.bak-ra! És menni fog gond nélkül!
Fatboyz4ever!