32784
11273047011472975925.png
  • DarkSector
    azért cod6 nem fog megszünni, mert warezban nagyon jo, csak nem annyira mint a 4....max a 8 ami majd leválthatja a páratlan részekben nem bízom....
  • killerkocka
    Mw2, mw2, ahogy kijön a black ops, megszűnik létezni, cod4-en még megmaradnak attól a nagyobb kockák, hobby játékosok, meg akiknek nem lenne pénze újabb játékra.
  • DarkSector
    igen cod4 sokkal jobb játszhatóságra, állitom az fps-ekből a legjobb, AMIVEL EDDIG VALAHA IS JÁTSZOTTAM....én akkora jövőt jósolok ennek, kb mint a cs-nek, vagy rpg-ben a wow-nak...ezt nagyon eltalálták, a cod6 meg szerintem nem fog ennyit megélni...
    amugy éppen nézem neked a steam-es verzió van meg a hibaüzenetet látva, jah ot sajnos nem vágom ennyire a dolgokat, de hallom megoldódott ugyhogy jó játékot hozzá...:)
  • Majestic01
    Köszi, úgy tűnik a steam miatt nem volt jó.
  • killerkocka
    Jómagam is nem olyan rég vettem meg, mert meguntam a sok csalót és kempert cod6-ban, de itt azért mindjárt másabb, ha találsz értelmes servert, ahol tiltva vannak a noobságok.
    Ilyen hibám nálam is volt. Ha steamhez társítottad a cod4-et, akkor ne tedd, mert annál nálam folyamat kidobált ezzel a hibával. Továbbá okozhatja más progi is elviekben, mint pl skype, msn, stb, igaz nálam skype folyamat be van kapcsolva legtöbbször, azzal nem dobál le. Másikat nem tudom.
  • Majestic01
    Nos, a hiba továbbra is fenn áll. Belépek a szerverre, és kidob egyből. Azt írja: Restriction: Disallowed Program/driver [125120]
  • Majestic01
    Tegnap föltelepítettem, de azóta nem próbáltam még. Amúgy ezzel frissítve lett akkor a punkbuster?
    Ám sűrűn látlak MW2 fórumon is.:) Én is azzal nyomtam eddig, de tegnap megvettem cod 4et, és komolyan mondom sokkal jobban adja ez, mint mw2:)
  • DarkSector
    nm.
    akkor most megy? :)
  • Majestic01
    Köszi.
  • Majestic01
    Hát ez hülye... eredeti a játékom..szted miért itt kérek helpet nagyokos?
  • DarkSector
    szedd le ezt: pbsvc.exe (googleba beirod és enter)
    tedd fel és 99% hogy ez megoldja a gondodat, már nem kevés hibát látam cod4-ben lefogadom hogy neked ez lesz a gond....

ha mégsem javulna, akkor ird meg pontossan mien hibát ir ki, a fekete képernyön mikro levág...ha nem ez, akkor bannolásra tippelek...arra is van megoldás
  • RoboKutya78
    ha meg eredeti frissítsd a pb-t
  • RoboKutya78
    VEDD MEG EREDETIBEN!!!
  • Majestic01
    Ja meg vki adna nekem alap, nem modolt magyar szerver IP ket? lattam van itt server lista, de nem tudom melyikek sima szerverek. Köszi
  • Majestic01
    Üdv. Vki tudna segiteni abban hogy miert dob ki a jatek allandoan vmi punkbuster miatt? köszi
  • Pusztító_78
    Hali Petya306
    a VJSZ klán sajna feladta a cod 4 el való foglaklozást
    Dragon-t James-t Gabo-t a legújabb cod szervereken megtalálod steamen is fent vannak.Én Robokutya avagy NeilonTacko volnék a volt szerver rendszer gazdája
    A legközelebbi újabb cod verzióban ha lesz dedikált szervere esetleg újrakezdjük a játékot, ha szeretnél velünk esetleg kapcsolatban maradni én meg adhatom x-fire elérésemet de csak prvátban.
    Rajtam keresztül elérheted a többieket is.
    Az oldalunk a Vjszklan.hu még egy évig aktív de jelenleg sql szerver hiba miatt nem elérhető http://vjszklan.hu/
    Köszi a Klán nevében is hogy hiányoltok minket:)
    Ui Én Átpártoltam Battlefield Bad Company 2 re most ott vagyok aktívabb robokutya néven
  • Petya306
    Cső Srácok! Nem tudom tudna-e valaki infót adni,hogy mi történt a VJSZ ( Veterán Játékosok Szövetsége) nevű szerverrel,megszüntek vagy új néven futnak, Főleg azok válaszát várom akik játszottak a szerveren és tudnak valami infót,rég játszottam már,de most újra kedvet kaptam ezért kérem a segítségetek. Előre is nagyon köszi a válaszokat!
  • palinho96
    gondolom varetról van szó nem igaz???...
    Mert ha igen akkor ne úgy csatlakozz mert úgy soha se fog menni... xD
    Xfire és ott akeressni kell...
    Azok amik ottvannak asszem dedikált serverek!
  • Benyaman987
    sziasztok!
    nekem az lenne a problémám hogy nemrég tettem fel a win7-et és amikor belépek a multiplayerbe akkorkiválasztok egy szervert és állandóan amikor belépek ezt írja ki:connection interputted
    kérlek szépen titeket segitsetek
    üdv,Benyaman
  • steweee
    vagy ha sikeres embernek...

bocs, de ez van, amúgy egyetértenék veled
  • Rehom
    Eladó egy 1 Jul 2007-ba készült cb account
    benne egy 08-as cod2 guid, 08as cod guid, és egy 08as cod4 guid
    teljesen tiszta és bann mentes az összes!

Ár: 8000 Ft.

de ha 11.000 Ft-ért elviszed kapsz mellé ajándékot amit privátba megbeszélünk !

elérhetőség: küldj privát üzenetet és ott megbeszéljük!
  • zotya10002
    Így jártál:-)
  • simonl #31953
    Nem szándékozlak így ismeretlenül semmilyen jelzővel illetni Téged.
    Inkább ellátlak pár apai intelemmel, ha már a sajátod nem tette meg. Ezek lehet a mai világban röhejesen hangzanak de később felnéznek rád az ismerőseid, családtagjaid.

Az életed során semmihez ne állj úgy hozzá, hogy hogyan tudod csalással, rövidebb idő alatt elvégezni az adott feladatot. Magadat csapod be vele. Ha egy PC játékhoz így állsz neki mi lesz veled az életben? Így mész majd a vizsgáidra, így tanulsz meg autót vezetni? Ilyen sportoló leszel? Csaló, ügyeskedő? Ne agy isten erre tanítod majd a gyermekeidet?
    Vedd azt a qrva játékot a legkönnyebb fokozatra, esetleg nézd meg a youtube -on mások hogyan csinálták, és állj neki férfiként.
    Meglátod egész más érzés lesz, még mesélni is róla a haveroknak.

Bocs a hosszú léért....

A fenti sorokat ne vedd figyelembe ha celebnek és/vagy politikusnak készülsz.

Légy
  • DarkSector
    szerintem nyomjad inkább könnyű fokon végig, még mindig jobb mintha csalnál, bár attól független, hogy korántsem nehéz a játék, ha már csalsz, inkább jobb ha itt csinálod, mint multiban.
  • soo277
    Jaaaa mega Csiteléshez minek AGY??
  • soo277
    nm
  • Ic3 m4n
    próbáld meg a shift+0 kombóval
  • bigapó
    a tied sem lehet sokkal nagyobb lúzerkém...
  • littleriver
    hatalmas agyról tanuskodik ez a poszt,köszi :)
  • Rossi1
    a Skullptura-s version van meg ami egy rip colt. Miután kicsomagoltam volt külön single és multi ikonja
  • Rossi1
    Köszi,

Na és azxfire az hol van. Komolyan mondtam hogy hülye vagyok hozzá. illetve még soha nem játszottam vele neten és gőzöm sincs mi a módi. Nemrég játszottam vele előszőr 2 nap alatt végigvittem aztán azóta is hiányzik.:)
  • soo277
    Google!! kis lámám

ui.:aCoD4 be csitelni
    undorito!!
  • littleriver
    sziasztok!

egy nagyon láma kérdésem lenne..én csak simán a story módot tolom,és van egy pálya,amin nem sikerül túljutnom,szeretnék cheatelni,viszont ha megnyomom a ~ gombot,nem történik semmi,nem jelenik meg a konzol,ahova a csítet kellene beírni..mi lehet a probléma,tudtok esetleg segíteni?köszi előre is!
  • Ic3 m4n
    xfireben jobb egérgomb a szervereknél>add custom ip oda beírod portostul majd connectelsz
  • Rossi1
    Háj,

Köszi, de nem igazán vágom egyáltalán hogy tudnám az IP-t beírni.

Van valahol egy guide hogy mit kell csinálni egészen az installtól kezdve?
  • Ic3 m4n
    HC szerókon gyorsabban bírsz fejlődeni, mivel könnyebb ölni.
    Itt egy 30 slotos HC SD szeró IP: 80.249.173.121:28991
  • Rossi1
    Hello Mindenkinek!

Most kezdtem el játzsani, állati jó. Érdekelne a multiplayer tört verzióval melyik szerverre érdemes menni?
  • Pusztító_78
    ja pluszba olvasni se tud 4500Ft.........és megold a probema
  • madmanic
    ja hogy warez...

cserélj kulcsot menni fog

de gyorsan olvasd el mert törölve lesz a hsz..
  • palinho96