Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Már kezdtem teljesen kétségbe esni de van remény /=)
Simonl:Az ilyen porbafingokkal nem kell foglalkozni vagy azért sír mert fedezékbõl taktikázva ölöd meg (AKKOR VAGY KEMPER) vagy azért mert nekirohansz (AKKOR VAGY WH-S).
Egyszerûen nem képes elfogadni hogy jobb vagy nála.=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ma én is felnéztem egy magyar HC szerverre, nem kellett volna......
4 vs 4, crossfire pálya, osonok lendületesen házról házra, fedezékrõl fedezékre...közben lelövöm ugyanazt a "háromnagybetûs" srácot, kétszer.
Beszól: ne kempeljek már...
Megkérdeztem, tudja e mit jelent kempelni...
Válasz: persze, de ne bújkáljak már fedezékbe...
Gondolom magamban ez teljesen hülye...majd a fõutcán fogok shoppingolni, hogy jó legyen neki...
Már nagyon hiányzik a régi társaság...😄
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Biztos kitárgyaltátok és talán nem is ide tartozik de lehet már tudni, hogy a HSF szerver miért nem mûködik?
Azóta nem játszom........
Kisszervíz? Nagyszervíz? Forgalomból kivonás?
Ha tudtok valamit szóljatok.....köszi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gyeretek a CMC Team szerverére játszani!
62.112.194.111:29047
HQ!!
NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net
www.team-gigabyte.com
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Mi nemtecc?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
móddal indítom (mert csak ugy tudok uj pályára menni) azután elindítom a szerót minden okés, haverom jönne fel hozzám játszani és a 10 mb es netem csak 3 kb/s al tölti felfele neki a mapot+a modot.
hogyan lehetne beállítani hogy mennyivel töltsön le a szerveremrõl az adatot.
Nem jön nekem be. Próbáltam erõltetni, de nem megy.
Sajnálom. <#hehe>#hehe>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Itt a világ vége...
Az én egerem megvan bf42/dc óta, azzal böfökettõzök, és most kod. Kit érdekel, jobb leszek e egy 3000 ft egérrel mint egy 300 ftössel? He?
ezeket volt szerncsém kipróbálni nekem mx518 van és klasszisokkal jobbak mint egy 100ftos tesco egér. pontosak, kényelmesek,állítható a dpi g5-g7ben plusz súlyokat is lehet rakni.
érdemes kipróbázni az egeret valakinél mielött veszel hogy kényelmes e.
Volt olyan egerem mint egy szappan és még súlya sem volt, borzalmas hogy mennyire alkalmatlan volt a játékra, de annyi pozitivuma volt hogy 7gombos volt és minden szart rátudtam rakni😊
www.czekoart.hu
igaz tescos 300 ft os egerem van.
le akarom cserélni az egerem valami jobbra milyet érdemes venni?
mit fog változni a lövésgyorsaságomon? sztem semmit. sztem ez nem egér kérdése vagy azért van vmi köze?
amugy meg eleve hülyeséget irtál, mert olyat nem fog kivágni a szerver aki csak low-ra rakja a cuccokat, azokat dibja ki akik nem oda illö parancsokat irnak be, lehet h gyorsitja a játékot, de az már nagy elönyt jelent, van néhány ilyen durva parancs
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az SD-serveren szerintem próbaképp fennhagyjuk ,oda úgyis olyanok járnak akik képben vannak ,a TDM -rõl viszont le kéne vakarni valahogy ,de sajna nem tudom ,hogy azért is állítottam le addig a servert .
Az sd-s slotokat nem akarjuk feljebb vinni mert 10vs10 ben már agyrém az sd publicon ,fõleg amikor mindenki 3 granyós perkekkel rohangál, extra slotok vannak lefoglalva ahoz a jelszót meg úgy is megadtam egy csomo klánnak ,ha valaki nem férne fel akkor be tudjon jönni.
Ahogy megfigyeltem az SD-serverünk elég népszerü este felé elég szép kis "elit" alakulat szokott összeverõdni.-HORDA<#wave>#wave> -Hew -KGB - VVH - Jcsr -Ex stb..
Az egérpadunk akkor megegyezik. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Heroes never die. They just reload.\"
egérpad: egy ezeréves szanaszéttkopott "szürke" szövet egérpad. Nem cserélném le semmi pézé😊
www.czekoart.hu
Ennyi asszem elég is nekem. <#vigyor>#vigyor>
Úgy látom nem csak én használok MX518-as egeret.
1600 dpi felbontáson kissé akadozva mozog az egérkurzor, nem tudok olyan pontosan pozicionálni ahogy vártam volna. CoD-ban zavaró. Másnak is van ilyen gondja? Milyen egérpadot használtok? Friss driver van fent.
Fura, nem pontosabb az egér nagyobb felbontáson.
OFF end.