Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Egyszer meg kellene próbálnom ezt az SD módot, de <#lama>vagyok hozzá.<#lookaround>

mNzJean
Jah ismét mennek a suraki serverek ,volt egy kis technikai malõr ,amit én okoztam de hála Szamócának a mi mindenható serveradminunknak ,a serverek ujra mûködnek.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Ne TDM serveren kersd a boldogságot<#hehe>.Hidd el ha kiprobálod az SD modot , lopakodos , neszekre figyelõs taktikus játékban lessz részed , és nem eszetlen öldöklésben.Sajna sokan a tdm és hq-s 30 fõs serverek alapján itélik el a játékot .Ez az egész cod4 az sd-mod miatt népszerü a többi csak mellékes kikapcsolódás.

HUNMemphis
Juppiii!!!
Már kezdtem teljesen kétségbe esni de van remény /=)
Simonl:Az ilyen porbafingokkal nem kell foglalkozni vagy azért sír mert fedezékbõl taktikázva ölöd meg (AKKOR VAGY KEMPER) vagy azért mert nekirohansz (AKKOR VAGY WH-S).
Egyszerûen nem képes elfogadni hogy jobb vagy nála.=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A mai nap legjobb híre, köszönjük Mester😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hassel606
HSF rajongók, jó hír. Kedvenc szerverünk fel fog támadni, technikai újításon megy át! <#taps>

Úgy látom a régi HSF tagok elvonási tüneteit más szervereken kezelik 😄

Ma én is felnéztem egy magyar HC szerverre, nem kellett volna......

4 vs 4, crossfire pálya, osonok lendületesen házról házra, fedezékrõl fedezékre...közben lelövöm ugyanazt a "háromnagybetûs" srácot, kétszer.

Beszól: ne kempeljek már...
Megkérdeztem, tudja e mit jelent kempelni...
Válasz: persze, de ne bújkáljak már fedezékbe...
Gondolom magamban ez teljesen hülye...majd a fõutcán fogok shoppingolni, hogy jó legyen neki...

Már nagyon hiányzik a régi társaság...😄

Törölt felhasználó
Ne menj oda többet <#nyes>
szucsy89
lõdd tovább õket 2 golyóval xD
Tört volna le a keze aki kitalálta a last standet.Hulljon ki a haja meg a fogai,egyik szemét a holló vájja ki,a másik essen ki magától és legyen átkozott az egész családja 100 évig...Sikerült olyan szerverre bemennem ahol 15 enemyböl 14nek last standje volt<#lama><#lama><#lama><#falbav>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Sziasztok,

Biztos kitárgyaltátok és talán nem is ide tartozik de lehet már tudni, hogy a HSF szerver miért nem mûködik?
Azóta nem játszom........
Kisszervíz? Nagyszervíz? Forgalomból kivonás?

Ha tudtok valamit szóljatok.....köszi

NEOreg3
PSP-n 62-t "klikkeltem" 😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

volvoFH
Szevasztok!!!

Gyeretek a CMC Team szerverére játszani!

62.112.194.111:29047

HQ!!

NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net

BigReaper
Nekem mx518, steel S and S padom van, és kurvajo! 1600 dpi, es 0.8as sensitivity Codban!pontos, nem ugrál és nekem elég!

www.team-gigabyte.com

EnZsolt
268

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

JAG1
Pedig jön nemsoká sok-sok új pálya. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

268?

EnZsolt
Banyek nekem csak 268 sikerül ezen a kattintgatásos dolgon, elég szar 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Zerénd
Úgy összességében nemtecc. BF2 alá kreáltak sokkal jobb modokat is. Pl Poe2.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

JAG1
?
Mi nemtecc?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zerénd
Inkább kodnégy mint efhákettõ. FH nagyon sz@r mod lett.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

JAG1
Akkó' gyere FH2-ni'. :-)

csinálnék szervert az uj pályákkal.
móddal indítom (mert csak ugy tudok uj pályára menni) azután elindítom a szerót minden okés, haverom jönne fel hozzám játszani és a 10 mb es netem csak 3 kb/s al tölti felfele neki a mapot+a modot.
hogyan lehetne beállítani hogy mennyivel töltsön le a szerveremrõl az adatot.

Zerénd
Eh, kaptam egy biztonsági másolatot megint, mert a régi cimbik ( CoRosok ) azzal játszanak, és kipróbálom megint. Második ránézésre, szép a játék, nem kell akkora gép hozzá mint a bf2-höz, de nincs inyimre az esztelen, menj és jöjj féle játék. Bf-et nem übereli.

JAG1
Ti hullák. :-)

Nem jön nekem be. Próbáltam erõltetni, de nem megy.
Sajnálom. <#hehe>

tommyg
hát ha még te kodozolnál mi lenne<#vigyor3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Én A4tech x7est használok 5-6K Ft volt asszem,5 gombos lehet skálázni a dpi-t 2000ig,elég kényelmes is.Nekem böven elég

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

JAG1
Má' te is kódozol?

Itt a világ vége...

Zerénd
Bazeg egyesek ugy izélnek ezzel az egér dologgal, mintha az életük múlna, több embert letudnak e lüne a kodba.
Az én egerem megvan bf42/dc óta, azzal böfökettõzök, és most kod. Kit érdekel, jobb leszek e egy 3000 ft egérrel mint egy 300 ftössel? He?

Zerénd
És azt, hogy? Bevitted a klotyoba és rakakáltál, vagy kihiztad kézben a kakát és rátetted? 😄DDDDDD

Running
Nekem a munkahelyin 68 klikk lett a legtöbb. Normális egéren több is lesz az szerintem.

AntiHero
Én 386 tudtam😛 (entert is nyomtam közbe😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kovács legény
mx518,g5,g7
ezeket volt szerncsém kipróbálni nekem mx518 van és klasszisokkal jobbak mint egy 100ftos tesco egér. pontosak, kényelmesek,állítható a dpi g5-g7ben plusz súlyokat is lehet rakni.
érdemes kipróbázni az egeret valakinél mielött veszel hogy kényelmes e.
Volt olyan egerem mint egy szappan és még súlya sem volt, borzalmas hogy mennyire alkalmatlan volt a játékra, de annyi pozitivuma volt hogy 7gombos volt és minden szart rátudtam rakni😊

www.czekoart.hu

én azon a klikkelõs számlálóson 63 tól többet nemtudok akármennyire is nyomogatom 😄😄😄
igaz tescos 300 ft os egerem van.
le akarom cserélni az egerem valami jobbra milyet érdemes venni?
mit fog változni a lövésgyorsaságomon? sztem semmit. sztem ez nem egér kérdése vagy azért van vmi köze?

Kovács legény
normális szerverek alapból kidobnak ha lowra van állítva

www.czekoart.hu

Zomil
te vmit nagyon féreértettél, pl. a model detailt low-ra venni felér egy csittel mert csomo dolgot kiszed, amugy elmondanám h én is low-on játszok egyedül model van normal-on

amugy meg eleve hülyeséget irtál, mert olyat nem fog kivágni a szerver aki csak low-ra rakja a cuccokat, azokat dibja ki akik nem oda illö parancsokat irnak be, lehet h gyorsitja a játékot, de az már nagy elönyt jelent, van néhány ilyen durva parancs

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

most miért köcsögök? mert szar a gépük és nem akkarnak egy halom pénzt kidobni uj gépre? ezért lennének köcsögök? nekem 6600GT és én FULL LOWon játszok és igy meg van a 80-125 fps! de overgrownon meg 60fps kb! nem akkarok vitazni csak leirtam a véleményemet! PEACE!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Zerénd
Tört? Ugye tört! Mond hogy tört! 😄DDD

mNzJean
Oh elnézést , talán még nem késõ ...<#hehe>

Az SD-serveren szerintem próbaképp fennhagyjuk ,oda úgyis olyanok járnak akik képben vannak ,a TDM -rõl viszont le kéne vakarni valahogy ,de sajna nem tudom ,hogy azért is állítottam le addig a servert .
Az sd-s slotokat nem akarjuk feljebb vinni mert 10vs10 ben már agyrém az sd publicon ,fõleg amikor mindenki 3 granyós perkekkel rohangál, extra slotok vannak lefoglalva ahoz a jelszót meg úgy is megadtam egy csomo klánnak ,ha valaki nem férne fel akkor be tudjon jönni.
Ahogy megfigyeltem az SD-serverünk elég népszerü este felé elég szép kis "elit" alakulat szokott összeverõdni.-HORDA<#wave> -Hew -KGB - VVH - Jcsr -Ex stb..

Kovács legény
nem az én hibám hogy szar a rendszer
te sem dolgozol kocog😊

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Ki is próbázom. Thx.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Talán nem is akadásnak nevezném, de nem pixelrõl-pixelre ugrik, az biztos!
Az egérpadunk akkor megegyezik. <#nyes><#nyes><#nyes>

JAG1
Hogy mit csinál? :-)

Kovács legény
lehet más dolgozik😉

www.czekoart.hu

csuszi
a faszba mán hogy senki nem gammál egyik surakin se...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
az új driver-e szarabb mint a régi. 2.47-es a nyerõ.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kovács legény
nem akad, de cod-ban túl gyors nekem az 1600, bf-ben jármûveknél használtam csak
egérpad: egy ezeréves szanaszéttkopott "szürke" szövet egérpad. Nem cserélném le semmi pézé😊

www.czekoart.hu

Dick Riddick
62 kattintás harmadszorra.

Ennyi asszem elég is nekem. <#vigyor>

Dick Riddick
Egy kis OFF:

Úgy látom nem csak én használok MX518-as egeret.
1600 dpi felbontáson kissé akadozva mozog az egérkurzor, nem tudok olyan pontosan pozicionálni ahogy vártam volna. CoD-ban zavaró. Másnak is van ilyen gondja? Milyen egérpadot használtok? Friss driver van fent.
Fura, nem pontosabb az egér nagyobb felbontáson.

OFF end.

Kovács legény
<#puszi>

www.czekoart.hu