Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
END-209 volt mindenidõk legjobb snipere BF42-ben
bf42ben nem volt waron hatásos a sniper, neki sikerül bebizonyítania az ellenkezõjét.

www.czekoart.hu

Kovács legény
jaja errõl van szó

www.czekoart.hu

Boron Power
Ha feltételezed, hogy az egér gomb lenyomásával picit elmozdul az egér maga is, illetve zavarja a két teendõ(célratartás, lövés) egy kézzel végzése egymást(persze ez mozgó célpontnál jöhet inkább elõ), akkor valóban pontosabb lehet a csipával lövés a billentyûzetrõl.

iet tuti nemmondtam 😊
Zomil
mért lehetne már pontosabban?😊
gyorsabban meg méginkább nem, max az automata csipákkal 😊

és space-en a jump van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kovács legény
próbáld ki és megtudod, pontosabban, gyorsabban lehet lõne igy, codban nem próbáltam ,bf42-ben jó volt.

www.czekoart.hu

Zomil
ugyan minek? 😄 bal klikk böven elég

zoom-ugrassz-lõsz-az ellen meg elterül 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kovács legény
legnagyobb bf42es csipától tanultam hogy a tûz gombot átkell rakni klavira is, neki a spacen volt

www.czekoart.hu

Fujiryu
Enter

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Hülyegyerek nemúgyvanaz.rclick-space-lclick-T-got owned 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

HD JOHNNIE
És eme sok gyakorlás mei gombokra öszpontosultak? 😊 Kíváncsivá tett engem is a dolog😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
sok gyakorlás 😊

JAG1
Mer ha azt mondom, hogy UAZ féltengely, azt érted mi? <#hehe>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mNzJean
<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

HD JOHNNIE
téééénnyleg!! <#eplus2><#eplus2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Kovács legény
jaja scorpionnak volt egy ilyen kombója távcsöves savspriccelés vagy mi<#alien>

www.czekoart.hu

HD JOHNNIE
Volt a mortál kombatban csipa? 😄D

Kovács legény
space+r.click+l.click ha ez nem jönne be akko kiskörbalra-le-le-fel-kisütés-balranagykör-felütés

www.czekoart.hu

NA akko zoomi azonnal mondja meg nekem mi a titka az ugorvazoomolvalövõs témának AKAROM tudni!<#bohoc><#help>

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Ha kommunikálni szeretnél velük, hajrá! 😄 de a hiba a te készülékedben lehet, nem hiszem, hogy náluk mert nálam minden rendben!
Gyakran frissül a PB, mert sok a köcsög csíter! Ebben a hónapban már vagy 4x volt frissítés!
http://www.evenbalance.com/

Fatboyz4ever!

Boron Power
Tegnap pl. nem tudtam ftp-zni. Megnéztem a tûzfalamat(csak norton antivírus 2005-ös a progi) és az kiírja az események között, hogy pontosan mit, mikor fog meg.

Ez a szar blokkolta az alg.exe-t, ami a windowsban felel ezért a kommunikációért. Újra engedélyeznem kellet, és lõn világosság.

Na kb. ezt kellene végignézni a pnkbstrb.exe-nél is, a tûzfal logjában.

Boron Power
A PB jól mûködik! Kár anyázni, nálatok van vmi gáz.

Korábban leírták, ellenõrzi egy csomó cvar-t dvar-t(ezek mindenféle változók), amiket a /pb_cvarlist paranccsal lehet elõszedni. Egyébként amikor felkapcsolódsz egy szerverre, és shift+0 val lehúzod a teljes consolt, látod, hogy van-e vmi probléma a cvarokkal. Ha nincs, akkor vmi ilyesmi van: 0 current cvar violations. Ha nem 0 van, akkor pirossal írja, mi a rossz.

A pnkbstrb.exe hiba szerintem a tûzfaltól lehet, engedélyezd! Ha nem feladatkezelõben megnézve nem fut, akkor passz, akkor fel kell telepíteni a pb-t újból.

B = PB! 😄

Fatboyz4ever!

Én ilyenkor az PBsvc-vel leszedem a B-t és újra felteszem.
Valamiért a szolgáltatás nem indul el! Lehet, tûzfal vagy valamelyik biztonsági progi blokkolja! Nézd meg fut-e a szolgáltatás!

Fatboyz4ever!

A változatosság kedvéért ma ez a hibaüzenet:

Service Commuication Failure: PnkBstrB.exe initalization failed

Mit kell tennem?

Köszönöm megértõ és szakszerû segítségeteket....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jó reggelt mindenkinek,

Csak engem szivat napok óta ez a kurva PB???
Szerver-beállítás függõ az hogy mikor, miért, mely verzió hiánya miatt dob ki?
Elnézést a kifakadásért, de megvettem egy eredeti játékot és ha multit akarok játszani a játék saját keresõjével, akkor mindenféle buherát kell alkalmazni?? Felháborító!!!
Hol lehet reklamálni??? Kiadónál? Röhögjetek ki de utána akarok járni....

Mégegyszer bocsi mindenkitõl

Sarapetike
na megnéztem valoban nekem is 3 .0 van XD a kép az oldalon csak illusztráció nekem jól frrisit passzolok hohy miért nem jó nektek ???😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
igen és ott futtatni és jó lesz

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

HUNMemphis
Leszedtem amit linkeltél de ugyanúgy maradt 3.0.<#buck>
Csaknem a verziójával van a baj.Különben hova kéne ezt bemásólnom?CoD4 mappába?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

amit linkeltem tölcsd csak le tedd a cod 4 mappába és indicsd el és válaszd ki a cod 4 és frissisd a 2.062 a jó pb a cod 4 -hez. leirtam meg csináltam de még mindig nem müködik tudna valaki segiteni?
mNzJean
/cl_maxpacets 60

ezt írd be pontosan

Denes888
Hy! Az a problémám, hogy kb 1hónapja abbahagytam a játékot és most újra akrom tolni, de indulásnál kb 3percig kell várni hogy elinduljaon a gém. Régen a Cod2 csinálta ezt, de a cod4 soha. MI lehet a baj?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Evil
Consolba: /pb_cvarlist aztán kikeresed a listábol hogy mitis ir 😊 Shift 0 val elõhozhatod a fullos consolt ugy megbirod találni 😄

Gondolom mert 1x már átírtad és akor config_mp.cfg ben megjegyezte.
Ez amugy a net csomag küldés hogy mennyit küldjön a servernek xx idõ alatt 😊
Rendes serveren ahol nézi átlag 60-100 ig állíthatod.

Ha megveszi a játékot és a model deltailt low ra rakja akoris kifogja vágni.. Ha nemtudsz segiteni mert nemtudod mit jelent akor inkább ne írj...

Rakd model deltailt normalra vagy ird be ezt a kettõt consolba r_lodscaleskinned 1 r_lodscalerigid 1

Ha valakit másal szór ki shift 0 aval lehozza a consolt beírja /pb_cvarlist megkeresi az adott cvart megnézi a végén hogy x to x hogy mi között engedi ha csak egyszám van akor egyértelmüen csak az lehet és átírja 😊 Persze Global punkbuster bannra vagy Aimbot,Wallhackra a fentebbi nem vonatkozik 😄<#idiota><#idiota><#idiota>

Sarapetike
jaaaaaaaaa hogy neked 3.0 pb-d van .na az a baj 😊
amit linkeltem tölcsd csak le tedd a cod 4 mappába és indicsd el és válaszd ki a cod 4 és frissisd a 2.062 a jó pb a cod 4 -hez

Sarapetike
mibol van neked 3 ?

HUNMemphis
Köszi a linket de sajnos nekem 3.0 van.<#worship>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sarapetike

HUNMemphis
Nah ezaz!!!Ugye hogy szemét mostanság?Kérnénk egy normális linket mert ez gyalázat amit a PB mûvel!

Sziasztok,

Elkezdett szopatni a PB....
Megpróbáltam a FAQ ban lévõ frissítõt de nem sokat segített.

Tudnátok adni egy linket ahol a legfrisebb PB -t le tudom tölteni??

Köszönöm

HUNMemphis
Nem jó!Egyszerûen beírom amit példaként megadtál de ugyanúgy kivág.
Miért nem lehet simán csatlakozni és akkor go shoot?
Megvettem 10K-ért és ilyennek szopat.
Consolba beírom de kell /-jel? igen kell. jó de ez a Cvar az mi az isten? és akkor azt hova írom? mi a szart írjak be ténylegesen?<#duma>

Sarapetike
egyépként ez mi a rosebb már engem is dobot ki ilyennel egyszer de azota nem pedig voltam már azon a szerveren ?

bigapó
ha olyannal dob ki, hogy maxfps 250, akkor ezt hogy tudom megnézni, hogy mekkora lehet az adott szervernél?

The Matrix has you...

HUNMemphis
Köszönöm szépen!

mNzJean
ugyanezt beírod consolba de 60-100 ig értékkel
pl. cl_maxpacets 60

HUNMemphis
Most már tényleg kezdek begolyózni!!!
Most mást taláõlt ki ez a kurva PB.
Valaki mondja már el miért csinálja ezt?
Mivel tudnám kivédeni?
Jah meg hogy akkor most mit írjak be a consolba?<#sir>

Zomil
én növelem ott a szinvonalat 😄DDDDDDD

Fujiryu
Hát reklámozzad több helyen mert mi nemtudjuk hogy ki merre hány méter a codban.Szóval ha lesz elég ember akik színvonalasabban tudnak játszani mint az átlag public akkor sztem lehet rajta jelszó 😊

HUNMemphis
<#buck>Pont ezen gondolkozom!
Úgy hogy meg is nézem a Surakit.
Szerintetek ha én szétverem kalapáccsal a modememet akkor kicserélik végre?

AntiHero
Próbáld ki, nagyon jó😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez tényleg jó hír. Bár a tegnapi ötletedet nem vetném el, mert nagyon jó ötlet.