Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bf42ben nem volt waron hatásos a sniper, neki sikerül bebizonyítania az ellenkezõjét.
www.czekoart.hu
gyorsabban meg méginkább nem, max az automata csipákkal 😊
és space-en a jump van 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.czekoart.hu
zoom-ugrassz-lõsz-az ellen meg elterül 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.czekoart.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Gyakran frissül a PB, mert sok a köcsög csíter! Ebben a hónapban már vagy 4x volt frissítés!
http://www.evenbalance.com/
Fatboyz4ever!
Ez a szar blokkolta az alg.exe-t, ami a windowsban felel ezért a kommunikációért. Újra engedélyeznem kellet, és lõn világosság.
Na kb. ezt kellene végignézni a pnkbstrb.exe-nél is, a tûzfal logjában.
Korábban leírták, ellenõrzi egy csomó cvar-t dvar-t(ezek mindenféle változók), amiket a /pb_cvarlist paranccsal lehet elõszedni. Egyébként amikor felkapcsolódsz egy szerverre, és shift+0 val lehúzod a teljes consolt, látod, hogy van-e vmi probléma a cvarokkal. Ha nincs, akkor vmi ilyesmi van: 0 current cvar violations. Ha nem 0 van, akkor pirossal írja, mi a rossz.
A pnkbstrb.exe hiba szerintem a tûzfaltól lehet, engedélyezd! Ha nem feladatkezelõben megnézve nem fut, akkor passz, akkor fel kell telepíteni a pb-t újból.
Fatboyz4ever!
Valamiért a szolgáltatás nem indul el! Lehet, tûzfal vagy valamelyik biztonsági progi blokkolja! Nézd meg fut-e a szolgáltatás!
Fatboyz4ever!
Service Commuication Failure: PnkBstrB.exe initalization failed
Mit kell tennem?
Köszönöm megértõ és szakszerû segítségeteket....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Csak engem szivat napok óta ez a kurva PB???
Szerver-beállítás függõ az hogy mikor, miért, mely verzió hiánya miatt dob ki?
Elnézést a kifakadásért, de megvettem egy eredeti játékot és ha multit akarok játszani a játék saját keresõjével, akkor mindenféle buherát kell alkalmazni?? Felháborító!!!
Hol lehet reklamálni??? Kiadónál? Röhögjetek ki de utána akarok járni....
Mégegyszer bocsi mindenkitõl
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Csaknem a verziójával van a baj.Különben hova kéne ezt bemásólnom?CoD4 mappába?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
amit linkeltem tölcsd csak le tedd a cod 4 mappába és indicsd el és válaszd ki a cod 4 és frissisd a 2.062 a jó pb a cod 4 -hez. leirtam meg csináltam de még mindig nem müködik tudna valaki segiteni?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Gondolom mert 1x már átírtad és akor config_mp.cfg ben megjegyezte.
Ez amugy a net csomag küldés hogy mennyit küldjön a servernek xx idõ alatt 😊
Rendes serveren ahol nézi átlag 60-100 ig állíthatod.
Ha megveszi a játékot és a model deltailt low ra rakja akoris kifogja vágni.. Ha nemtudsz segiteni mert nemtudod mit jelent akor inkább ne írj...
Rakd model deltailt normalra vagy ird be ezt a kettõt consolba r_lodscaleskinned 1 r_lodscalerigid 1
Ha valakit másal szór ki shift 0 aval lehozza a consolt beírja /pb_cvarlist megkeresi az adott cvart megnézi a végén hogy x to x hogy mi között engedi ha csak egyszám van akor egyértelmüen csak az lehet és átírja 😊 Persze Global punkbuster bannra vagy Aimbot,Wallhackra a fentebbi nem vonatkozik 😄<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amit linkeltem tölcsd csak le tedd a cod 4 mappába és indicsd el és válaszd ki a cod 4 és frissisd a 2.062 a jó pb a cod 4 -hez
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Elkezdett szopatni a PB....
Megpróbáltam a FAQ ban lévõ frissítõt de nem sokat segített.
Tudnátok adni egy linket ahol a legfrisebb PB -t le tudom tölteni??
Köszönöm
Miért nem lehet simán csatlakozni és akkor go shoot?
Megvettem 10K-ért és ilyennek szopat.
Consolba beírom de kell /-jel? igen kell. jó de ez a Cvar az mi az isten? és akkor azt hova írom? mi a szart írjak be ténylegesen?<#duma>#duma>
The Matrix has you...
pl. cl_maxpacets 60
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Most mást taláõlt ki ez a kurva PB.
Valaki mondja már el miért csinálja ezt?
Mivel tudnám kivédeni?
Jah meg hogy akkor most mit írjak be a consolba?<#sir>#sir>
Úgy hogy meg is nézem a Surakit.
Szerintetek ha én szétverem kalapáccsal a modememet akkor kicserélik végre?