Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cod4, Cod5, Cod2-es origit cserélnék mw2 accountra!!!
x-em:boby0708
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Elõre is köszönöm a választ.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amikor teljesen szabályos volttam és mondta az egyik hogy tiltsd ki mármint az Adminnak hogy zárjanak ki csak azért mert jobb voltam nála .
Szoval ez nem csalás !!!
Enyi erõvel megérdemlik
Nem tudtok egy jó praktikát hogy lehet kijátszani a Bannt ???
(a CD kulcsoson kívül)
Fatboyz4ever!
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ismerõsöm nevében írok, mert valami csoda folytán cseszik billentyûzetet ragadni...
Olyan problémával küszködnek, hogy router mögött vannak, és ezért azonos netes ipjük van. Ez idáig nem lenne baj, csak a cod4 nem szereti, és azonos szeróra nem tudnak felmenni ->"connection to server timed out". Aki elsõnek csatlakozik, azt beengedi, aki késõbb, azt nem.
Próbáltam nekik minden félét csinálni:
port forward nem segített, megnyitva, .101-es gépre, ami az saját ipje (.1-re; router ipjére átrakva sem ment)
http://href.hu/x/c5zs ---> config_mp.cfg editálása (seta net_port "X") sem, pedig sokaknak bevált.
Valamint, az is mindegy nekik, hogy PB-s vagy anélküli szerverre mennek
Routerük pedig egy linksys wrt54gc v3-as csoda.
CD kulcs eredeti, mostani steam árengedmény alkalmával vették, tehát 2 külön kulcsuk is van.
Aki tud rá valamilyen gyógyírt, vagy bármi ötlete van, kérem h írja meg
Köszi elõre is
Tudsz valami jó szerót? Hol szoktad tolni?
Állítólag okozhatja ezt a fraps is, vagy olyan progi ami a proci hõmérsékletét figyeli.
Csak a kár, hogy elõlrõl kezdhetem a szinteket. Vagy van módja a jelenlegi warez szintet átvinni a legálishoz?
Fákjúal!
Mindenkit szeretettel várunk új, Star Wars (CoD4) szerverünkre az alábbi IP-n: 80.249.173.119:29010
Jó vétel.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Még tegnap megpróbáltam úgy, hogy a szûrõknél benyomtam a "Saját ország"-ot, nem volt jó és úgy hagytam! Most megint lenyitottam a listát, még mindig nem volt jó, visszaállítottam "Minden ország"-ra és akkor már jó volt! 😄
Na mindegy, kösz a helpet! 😄
<#zavart2>#zavart2>
Tegnapi problémámra itt jó megoldást kaptam, de most megint falnak mentem! 😄
Az a baj, hogy xfire-n lenyitom a cod4 szerók listáját, de nem ad ki, csak vagy 10-et és a 10 szerón kb. 4 játékos van (persze mindegyik másik szerón)! Nem hiszem el, hogy ilyen kevesen tolják... már csak azért sem, mert haverom szerója köztük sincs... ez mitõl van? A többit hogy lehet elõhozni? :S
ASD ASD ASD.