32784
-
Majestic01 #32015 Komolyan mondom ennyi csitert cod 6ba se láttam. Akármelyik szerverre lépek be, indig van vhol egy buzi AIM os szar... szánalom -
#32014 codehook? -
bogyogyuri #32013 Sziasztok. Segítsetek rajtam. Tört CoD. 4-el szeretnék a neten játszani,lehetséges-e ,ha igen hogyan. Teljesen alapszinten értek csak a géphez,ugyhogy ha lehet én is értsem. Köszi -
#32012 Ja, az, hogy milyen csapatba kerülsz általában nem tudod eldönteni, főleg eleinte amig nincsenek ismerősök. akinek a nevénél van valamilyen zárójeles megjegyzés vagy olyan amit több játékosnál is felismersz az általában klántagokat jelöl akik régóta játszanak együtt, ők erősebbek is szoktak lenni, de ez sem mindig igaz. magyarok azért elég jók, ahogy Én tudom, szóval nem muszáj külföldi szerókra járni. egyrészt a ping miatt sem, de azért néha érdemes megnézni azokat is. majd megtalálod magad is a kedvenc szervereidet. -
#32011 igazából mindegy mivel kezdesz, meg fogod tanulni és találni, hogy miben vagy jó. van akinek a Team Deathmatch elég élményt nyújt és van aki csak Search & Destroy-t játszik. izlések és pofonok. van pár játékmód amiben van bizonyos cél, olyankor arra törekedj, deathmatch-nél nincs sok, csak annyi, hogy ÖLJ!! :D -
totus #32010 Ezzel a képernyővel dob ki!
-
totus #32009 Hello!
Valaki segítsen!!!!
Kidob pb : -disallowed program/driver ezt írja és kidob,
vagy azt h corrupted program/file
valami ötlet??
-
#32008 nm :P -
#32007 Nagyon szépen köszönöm a segítséged!:) -
#32006 telepited ezt: pbsvc.exe
googleban beirod, és legelső link.... -
#32005 Sziasztok Fiúk.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Fellépek akár melyik szerverre, 2 perc után ezzel ez üzivel dob ki:
-
Rossi #32004 Koszi!
Ma ki is probalom. Meg egy lama kerdes multiban nagyon kezdo vagyok. Szoval mit ajanlotok hol kezdjem. Melyik jatekmod a legjobb?...stb.
Nem lenne jo valami uberprofi csaptba ugrani elsore.:) -
#32003 el kell indítani a multiplayer.exe-t..azt hiszem :)
most már nem vagyok ebben sem biztos, de a lényeg, hogy ha tört, akkor xfire és ott keresgélj Te is, eredetinél meg van multis menüpont és ott van szerverkereső, beépített.
sok sikert. -
#32002 mit akarsz beüzemelni? ezt vagy a cod6-ot? -
#32001 jah, szedd le és telepítsd az xfire nevű programot. sokféle játékhoz találsz benne szervert, ez egyfajta kereső program, hasonló a steam-hez, csak itt nincs akkora support és nem lehet vásárolni sem játékokat. -
Rossi1 #32000 Hello!
Nincs valahol egy guide ami leírja részletesen hogyan lehet beüzemelni a multit?
Kísérleti verzióm van... -
Majestic01 #31999 Oks, meglesem akkor, köszi. -
#31998 törölhető a hozzászólás. -
#31997 lol télleg....:D -
killerkocka #31996 Dark, ez biztos jó topicba került nálad? :D Sok serót én is ip alapján vettem be játékon belül favorit hozzáadásnál, szóval van itt is ip. Picit megtévedtél :)
Majectic, oldalon "Servers"-nél meg tudsz keresgélni magyar, külföldi servereket egyaránt, nevükben már benne van, hogy milyen, hc, promod, stb, felveszed őket és próbálkozol. Ez a legegyszerűbb, túl sok van az alap "nem modosokból" is, hogy mindent felsoroljunk. Kis kutatómunka nem árt sose ^^
Am nem muszáj mindenképp magyar serverben gondolkozni, én kedvenc kis hc tdm serómat külföldiben találtam meg. Magyaroknál túl gyakori a paraszt chat, az meg hiányzik a fenének. -
totus #31995 Hello mindenki!
Kellene kis help.Mindig kidob a pb,vagy: -Corrupted file/memory[valami szám]
: -disallowed program/driver
már többször újraraktam a game-t, meg pb-t is frissítettem,de még mindig kidob! -
#31994 van ezzel egy mitang nagy probléma....
ezek host-ok, akkor dől el ki a host, mikor elkezdődik a meccs, ha pedig privátba mentek emberekkel (oda idegenek nem tudnak pikk-pack bemenni)
akkor hámácsit kell használni, ott van egy ip, de ugye csak akkor megy a host ha megy az illetőnek a gépe.... -
Majestic01 #31993 Üdv. Valaki tudna nekem adni pár olyan IP Címet ami magyar, és teljesen alap szerver? Tehát semmi mód nincs rajta. Tudom itt is van rengeteg IP a Servers menüben, meg tudom, van xfire-m is, csak akármikor keresek mindig valami módolt serverre rak be. Ezért kérném, ha valakinek van valami jó alap magyar szerver Ip-je, legyen olyan jó írjon párat. Köszi -
#31992 a halmozást nem ugy értik, hanem arra gondolnak, hogy ha leölsz 7 embert, és közben nem használod el a dolgokat, a 7 ölés után nyomhatsz egy helit és ennyi, a repcsi meg az UAV nem marad meg.... -
#31991 :) -
#31990 basszus, ennyire régen játszottam voltam vele? :) -
#31989 Igy van. Ha meg van a heli, amig el nem nyomod, addig hiaba van 3-5-7 killstreaked, nem halmozodik. -
#31988 cod4-ben ha megszerzed az UAV-ot, nem használod el, és még kettőt ölsz a repcsiért, UAV-ot elbuktad....:) -
#31987 rosszul tudod.
1-2 órát nyomtam már a játékkal, nekem soha nem halmozodott itt a cod4-ben ezért nincs is kijelzés, hogy éppen meik aktiv, mert mindig csak 1 van. -
#31986 Az Én emlékeim szerint mindkettőben lehet halmozni, csak mindig az utolsó az aktív, előbb azt kell felhasználni. MW2-ben tuti ez van, egy csomót lehet felhalmozni. ez meg olyan régen volt a kezem alatt, hogy nem emlékszem. -
Rossi1 #31985 Hello!
Nincs valahol egy guide ami leírja részletesen hogyan lehet beüzemelni a multit?
Kísérleti verzióm van, értsd nem orig. De ha jó ígérem megveszem!!!:) -
Majestic01 #31984 Köszi minden segítséget. -
#31983 Már nem azért, de pont fordítva van! A CoD 4-ben lehet halmozni a killstreakeket, és az MW 2-ben nem... -
#31982 ezeket az extra dolgokat ami nem perk!!! az 5-ös gombbal tudod használni, ha mégsem kell válts fegyvert, és visszavált az előző fegyverre, illetve ha újra megnyomod az 5-ös gombot akkor is elrakja... -
#31981 3 alap killstreak van: (ha elérted öket kapsz egy üzenetet a )
UAV: 3 ölés
Airstrike: 5 ölés
Helicopter: 7 ölés
(ha elérted öket kapsz egy üzenetet a képernyőre és megnyomod az 6-ös gombot! Vigyázz mert ha eléred monnyuk az egyiket, pl az uavot és nem használod el, hanem továbblépsz a repülőre vagy a helikopterre, csak mindig az utolsót tudod használni amit elérsz, nincs olyan mint cod6-nál hogy halmozod őket, és majd sorba később elhasználod, szóval ahhogy megszerzel valamit használd el mielőtt tovább ölsz!)
ha már van repcsi vagy helikopter a levegőben akkor hiába nyomod meg a 6-os gombot addig nem fogja aktiválni a te strike-odat mig tiszta nem lesz a légtér...mindig csak egy lehet a levegőben 1 repcsi és egy heli! -
Majestic01 #31980 Köszi.
Igen , én is controlls-ba kerestem, de nem lett meg.:) Na majd meglesem jobban. -
killerkocka #31979 Itt nincs killstreak állítás, csak ami van alapban, uav->airstrike->heli. Rpg-t meg beállításoknál a keybindeknél keresgéld, én alapban átállítottam ezeket ízlésem szerint, pasz hogy van alapban :) -
Majestic01 #31978 Ja, meg még egy olyat is kérdeznék, hogy, hogy lehet a killstreak-eket állítani? Ha lehet egyáltalán. -
Majestic01 #31977 Lehet hülyeséget kérdezek, de ugye az 1-es perkel kapok rpg-t két rakétával. Azt hogy tudom elővenni? -
Majestic01 #31976 Köszi és viszont. Amúgy abszolút egyet értek veled mindenben.