Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
korántsem, ne félj! 😊
Sajnos az elsõ és egyben negatív tapasztalatom itt kint nem máshoz, mint egy magyarhoz köthetõ. Természetesen vannak kivételek, de azt kellett észrevennem, h tökmindegy mi van, hol vagy a magyar úgy tesz be a másiknak ahogy azt nem szégyenli. Ez van. Ezt a fajta viselkedést egyre inkább észreveszem a szerókon is.
Na de elkanyarodtunk a témától: csalódtam a Tudatlan klánban. Ennyi.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Kovács legény
azé azt ne mond hogy ott cukorkából van a kerítés

www.czekoart.hu

<#rolleyes>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

HD JOHNNIE
Na ja sajnos... Ezért is élek angliában...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

16gaborm
Hy
Azt miért csináljak belépek egy szerverre Xfire-el és betölti a game-et és kb 2mpig bent vagyok a csapatválasztás menünél és kidob "server Diconnect"üzivel!!

PunkBuster frissítve!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

tegla
xD

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Ha a klán szerverén egy klán taot megõlsz fix, hogy repülsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Magyarország, Magyarország..."

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

HD JOHNNIE
Gratulálok a TUDATLAN klánnak a mindenféle felszólítás nélküli kickért!!
Az Uo GFM ideje alatt nem ilyen klánt ismertem meg... <#levele>

helo!a segítségeteket kérem, minden 1es alkalommal mikor belépek a játékba a kasztok nevei és a különbözõ grafikai és irányítási beállításaim elvesznek!ha tudtok megoldást akkor osszátok meg velem léci!

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

tommyg
majd megkérdem miért adták

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Mert remélem, hogy a ma délutáni bant jól meg tudják indokolni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommyg
igen, mert?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
TudatLAN SD szerver adminjai közül szokott valaki ide írogatni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
"Klegény jol megrakd a szekeret 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hi, mindenki 😊
Zene a fülemnek...

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

EnZsolt
Szegény gyerekek, akik éneklik a béreslegény jól megrakd a szekeret... kezdetû nótát 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kovács legény
nem, csak egy fizetési meghagyást kap az aki használja😊

www.czekoart.hu

BigReaper
tavasszal😄

www.team-gigabyte.com

helósztok!

meg tudja valaki esetleg mondani hogy,mikorra várható az 1.6-os javítás a játékhoz?

köszi

bigapó
a játék DVD-jén rajta van a pbsvc, azt futtasd...

The Matrix has you...

Ja és feltelepítettem az 1.4-es és 1.5-ös patchot a direct x 9-et és azzal a parancsikonal indítottam el amelyikel kell! De érdekes, hogy ha az eredeti exe filet használom akkor simán megy a game de a menün kivül minden angol!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Csa!

Feltelepítettem a magyarítást a játékhoz de ha elkezdek játszani ezt a hiba üzenetet küldi:
exeeded limit 6144 localize asseets. Esteleg van valakinek valami ötlet? Elöre is kösz!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

newszepiking
jó ellen adja be....<#buck>
nekem ez a munkám, egész nap ezt csinálom. (keresetet)

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

EnZsolt
Hiszen már az vagy, ide írsz 😊 KLegény mindjárt adja be a keresetét a bíróságon névlopás miatt <#szomoru1>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

newszepiking
lehetek én is sg-legény?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

zotya10002
De még sem jó valamiér!!!Ahol punk baster van oda nem tok felmenni!!!!Help!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Kovács legény

www.czekoart.hu

LackoMester
tudod,h.az RPC-re gondoltam,csak az van tele SG legényekkel...

élet a legjobb méreg

zotya10002
Gyerekek valaki adjon egy linket a punk bastert szeretném letõlteni!!!Köszi!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Dick Riddick
<#nyes><#nyes><#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
M4 helyett Svéd Vibrátor-Szopó automatát 50 köbcentis motorral!

Kovács legény
Knife<#hehe>

www.czekoart.hu

Zomil
persze, befoglaljátok a szervert mi? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kovács legény
ez követelés😊

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Ez kérem nem fantáziálás.

Úttörõ lépés lesz a játéktörténelemben!

Kéretik komolyan venni!

Running
Mi ez a fanatizálás itt. 😊)

Kovács legény
mod készítõk!
kivan adva a feladat, kéretik monokinis csajszis szkinek csinálni ez a sok rusnya katona helyett!!!

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Szívembõl beszéltél! <#vigyor>

Kovács legény
jah és odáll a piros X mellé egy hosztesz csaj fürdõruciban, simizi a tank oldalát a másik kezével meg kecsesen rámutat az X-re, hogy ide lõjj. Az én kedvemért😄

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Az lett volna még ütõs fordulat, ha odajön egy OpFor-os másodosztályú tüzértiszt, és segít beüzemelni.
-Ott nyomd meg azt a piros gombot, vedd a válladra, várj egy kicsit, ha villog akkor tûz.
-Mondom ha villog!
-A másik gombot.
-Nem az a piros!
-El ne b*szd, ne kelljen még egyszer idejönnöm!

Esetleg segítségként gyorsan mázolnak piros festékkel egy nagy ikszet a tank oldalára, a gyengébbek kedvéért. <#nyes><#nyes><#nyes>

Running
Suraki SD szerverre nyugodtan fel lehet jönni ha tele van klánossal. Nagyon sokszor van az h valaki bemerészkedik és megkérdi lehet e jönni, mert tök úgy tûnik mintha war lenne. Public szerver, jöhet mindenki. Azért megyünk fel mindig 6-7-en hordások h jöjjenek a többiek.

Kovács legény
a légkondi zavart be tutira, mágneses tér, meg a gépbõl kiáramló pollenek.

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Ez sem lehetett gond,a tetõ közepén van egy 60 centi magas klíma, az mögött voltam, mögöttem senki /még az emeleten sem/.

Végülis kilõtte, gond letudva.

Ez azért jó, menj kijjebb, még, még egy picit, ki a tetõ sarkára, mi?

bigapó
azért nem engedte, mert kell hely a kilövéshez, nem mögötted, hanem feletted. Nálam legalábbis ez volt, mindig mondta, hogy menjek kintebb, mert éppen az egyik épület tetején, de egy ajtóban álltam. mondom persze, hogy menjek kintebb mikor ezren lõnek😊) aztán kicsit kihúzódtam és már ki is vágta a rakettát, nekem ez a fegyó tetszett legjobban, kár, hogy nincs multiban.

The Matrix has you...

Dick Riddick
Hatásosabb lett volna idõkorláttal, kicsit olyan érzésem volt, hogy a tankok már pózoltak a rakétáknak, gyerünk már te b*lfasz, lõdd ki õket, oszt irány a következõ felvonás. <#vigyor>

EnZsolt
SG szervert nem ismerek, csak az RPC-t, de ez most mellékes. Reagáltam is a hibafelvetésedre. Tegnap olyan 11 fele is már jó volt a szerver 😊 csak senki nem volt fenn 😞 Dick: tudod ez olyan, mint a filmekben, mikor már majdnem meghaltok és igen sikerül kilõni a rakétát. Mikor majdnem felrobban, de 1 mp-el a detonáció elõtt elvágod a drótot, mikor vacakol a helikopter, pilóta becézget és szidalmaz, majd pont elindul mielõtt a zombik/szörnyek/ellenségek elkapnák. Ennél jobb, mikor hátrafordulna a közlegény és azt mondaná, azt hittem nem lövöm ki, de Allahnak hála... Hupsz. (Innen jönne az a küldetés, amikor el kell menekülni egy osztagnyi amcsi katona elõl)

Dick Riddick
A csibész mindenségit!

Szegény Rangerek meg szívnak a felszabadító hadmûveletekben.

Mikor pedig ki kell lõni a T55-ösök 14 éves legénységét, hoppon maradnak!

Nem baj, sok gyerekkatonát fogunk fejbelõni ezért az arcátlanságért!
Az igaz ügyért természetesen bármit.

<#ravasz1>

Hassel606
Pont errõl susmotolnak az amik, hogy valami hibás lõszerszállítmányt küldött irakba a Pentagon. (reggel-hírek) Lehet, hogy pont belefutottál? <#idiota>

Dick Riddick
Ha meg nyakon lövöm az egész osztagomat, annyit sem mond hogy ejnye-bejnye... <#gun><#vigyor5>

Dick Riddick
Nem voltak mögöttem, pislogtam én mindenfelé, a tetõ közepén senki, lent volt 2-3 ember.
De jó móka volt.