Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
Nem hiszem hogy lehet ilyesmit, de ha nem szeretnéd újra 55re szenvedni magad(nekem nem szenvedés mondjuk) akkor:
Rangra: LvLHack
Statra: CheatEngine

wolf magic
cs all
arra lenne kérdésem ho cod4 be mindig idõ túllépési hibám van..,de cod2 be a game mükszik csak a pingem 40-100 ig ugrál nem lehetne vhogy a pinget lekorlátozni vagy valami?pls help

ffxi
Gyerekek! A rang és a statjaimról van most szó. CD kulcs már nincs meg, de megvan a GUID szám. Abból ki lehet olvasni a cd kulcsot vagy ilyesmi?

Fákjúal!

Pusztító_78
se fraps se egyéb dolog nem akad össze az eredetivel
Pusztító_78
ne mondja senki hogy egy hétvégi fiziai munka nem ér meg egy eredeti dvd-t
Pusztító_78
szerintem meg ez a legjobb megoldás
http://cdgalaxis.hu/PC/14115/call-of-duty-4-modern-warfare-game-of-the-year-edition.html

szinte minden problémára
Boccs de ez a forum nem a warez hibákért alakult szerintem.
DarkSector
jah thx multiplayer-t soha ne krekkeld, ez szép és igaz is, mert utána már nem dobja ki ea hibát sõtt semmit se dob ki...😄

fps meg érdekes, mert nem megy semmi program a háttérben, mert minden t leállitott a feladatkezelõben
xfire steam meg mindent.
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

belapeter
Hát én tudnák!
Ebbe na problémában énis vagy 1 évig szenvedtem!
lehet 2 dolog is okozza!
1. A MP-ert soha nem szabad crack-elni!
2. Fraps,vagy egyéb FPS mérõ progik,ne fussonak a játék alatt!
Tuti jó lesz , hát jó játékot <#smile>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

DarkSector
hy haveromnak a cod4 szarakszik, kibassza Corrupted File/Memory (81354)-el....
a zárójelben lévõ szám folyamat más.

állitolag egy srác azt irte valahol hogy erre a megoldás egy uj iw3sp.exe....tudnátok neki segíteni.

nekem amugy megy tökéletessen pedig én pb-t se frissitettem már vagy 1.5éve, de neki az se segitett...

válaszokat elõre thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

cod2-es origit adok cod4-es origiértt xem andris003
pls valaki help http://www.xfire.com/profile/andris003/screenshots/?view#98215107
ááá rosz forumba irtam .... nah mind mw 2 rröl lenne szó
szijasztok
valaki tudna segiteni? O.o
az a gond hogy amikor azon a pályán vagyok hogy cpt.price al kell osonni hangtompittos fegyverekkel (nem tom a pálya nevét) mindig meg fagy a játék direct3ddevice9 present failed driver internal error szöveggel
pedig nem is olyan rég még jó volt
mi lehet a baj és hogy tom megldani? O.o
elörre is köszi szépen ^^'
Ic3 m4n
megvan a 14000 kill \o/

UPH -=United Power of Hungary Promod FFA/SD/ Public Szerver=-| pwd by fsR.hu
Server IP 80.249.173.154:28969

1kör sd 1 kör ffa

nagyon zsír szerver!!!!!
DarkSector
én jövök...<#eljen>

ChaosTeam
Sziasztok!

Elindult a CoD4 szerverem, várok mindenkit szeretettel! Cím az aláírásomban.
a konfigtól nem leszel jó játékos hidd el..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

titty
Csá ha valaki tud jó config_mp t szerkezteni az vegyen fel xfire: fdevil95 mert kéne egy jó cfg már vagyis az enyémet kéne megcsinálni hogy fasza legyen!! xD asd kösz bye bye

VIA AC'97 Audio Controller - ez az alaplapi hangkártya! Ezt tiltsd le a biosban és és a másikat telepítsd!

Fatboyz4ever!

Pusztító_78
akkor ha az új kártyával futott
nézd meg biosban hogy le lett e tiltva a régi és ha nem akkor melyiket telepítetted fel
Már sokszor újratettem de még mindig nemjó 😞( bedugtam a hangkariba mikrofont meg fölhalgatót is de egyiktõl se mûködik :S!! Régebben e-miatt elvittük szervízbe ott azt mondta az emberke hogy hangkártyát kell kicserélni.. ki is cseréltesimán vitte utána a codot de újralett téve a gép és az után már nemjó :S:S esetleg a legújabb hangvidi drivert kéne letöltenem?? ilyen vidi kari van benne ha esetleg valaki tudna linkelni hogy honnan tom letölteni a legújabb drivert hozzá elõre is köszi. 😊
<#kacsint>
VIA AC'97 Audio Controller
Ja és ez Levcsinek ment! 😄

Fatboyz4ever!

Lehet hülyén hangzik, de a headset be van dugva? Vagy valami a hangkariba? Mert érzékeny arra ha nincs bedugva. Sokszoros tapasztalat, már vagy 3 ismerõsöm is ezzel szívott és miután bedugta elindult. Informatikus vagyok, tudom hülyén hangzik, de igaz! 😄

Fatboyz4ever!

Pusztító_78
esetleg egy újra telepítés javasolt hátha az bejön.
Igen minden driver frissítve van! Directx is!! nem tudom mi a baj de nagyon kéáne segíteni!! <#duma>
Pusztító_78
driverek frissítve? dirext x?
Csa all!! Pls valaki segitsen!!! : föltettem a codot single megy tökéletesen meg miden,, de a multit elindítom tölt elfeketül a kép kilép és azt írja ki ( Hibajelentés küldésben) hogy cod4 exe hibát észlelt ezért leáll.. a kellemetlenségért elnézést kérünk.. Valaki pls segitsen nagyon nagyon fontos lenne!!! windows xp-m van!! Gépigény duplán megvan !! Eredeti a játék!!! Pls HELP!!<#zavart2>
nem tom hogy, de megcsináltam 😄
mindig arra megyek mégis berakja az eredeti cfg-t
Ic3 m4n
Amikor kidob valami hibaüzit, a lehetséges válaszok Igen, Nem, Mégse
NE! az igenre menj, mert akkor visszaállítja az alap dolgokat. Menj a NEM-re.

ujraraktam a gépet (win7 64) elõször nem akart profile -t csinálni... azt megcsináltam, most meg nem tudom kicserélni a cfg -t vagy átírni benne vmit, mert elindítom a gamet és röktön átírja alapra... ez mi a faxom?
DarkSector
közben lehet megvan ezekszerint nem minden iwi--t lehet átkonvertálni dds-re...

DarkSector
nah akarom convertálni az iwi fájlt a programmal dds-be. erre azt irja hogy FAILED és a végeredmény egy üres fájl lesz...most ez akkor mi a tököm valaki ha tud segítsen.....<#help><#help><#help><#help>

DarkSector
players mappa

sopi
Hali. csak annyi lenne a kérdésem , hogy mentéseket a multiplayer részröl tehát profile mentéseket hol tárolja a gép? mert lehet hogy ot ahol a rendszer is van? mivel ujrakellet raknom a gépet és el se indult a windows igy nem tudtam lementeni semmit a profilom resetelödött de nem 5ös szintnél hagytam abba a játékot :S valaki aki tud segiteni abban hogy hol menti a játék a prfilokat vagy megoldhato e az hogy én másik gépröl másik profilt bemásolok magamnak akkor irjon légyszives. Elõre is köszönöm.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

DarkSector
köszönöm szépen a segítségedet, megoldottam ezalapján hogy megadtad a fájlt, a converterek beszerzése már nem jelent gondot...😄

Pusztító_78
ha jól tudom itt egy extra megoldást használ a rendszer ugye mert itt rejtett képfilok vannak iwi kiterjesztéssel elvileg kell hozzá egy dekodoló
ha meglesel egy elkészített módot pl a frontline módot ott az iwd ben a image könyvtárban iwi fileok vannak és ide van itt is elrejtve a kezdõ kép.
tga-t jpg-et ne is reménykedj hogy talász. ritka
DarkSector
jah csináltam már tga-t crysis esetében, fegyver skinek, de itt eleve nekem a képeket tartalmazó fájl kéne, vagyis nem az hogy hogyan moddoljam, hanem hogy meik fájlt....😄

Pusztító_78
elvileg hasonló az eljárás itt is de ezt csak tippelem
DarkSector
jah thx, én nem ien mélységig gondoltam
hanem hogy a menüben a háttérképet ielletve a feliratokat....😄

Pusztító_78
elvileg ugye vannak azok a bizonyos iwd fileok amik ugye csomagolt fileok
tartalmaznak tga kiterjesztésû képeket elvileg ha igaz ezekkel kell mokolni valamit.
anno nekem cod 2 vel sikerült olyat csinálnom egyszerû cserével hogy egy képet kicseréltem a pályán .
de ez régen volt
DarkSector
oks most kezdtem éppen...csak mindig idáig jutok, hogy nincs válasz...

Ic3 m4n
tanulj meg moddolni.

DarkSector
valaki tudja hogy miképpen lehet megváltoztatni a játék hátterét, meg a feliratokat stb???

Pusztító_78
egy kis shot video elsõ próbálozás sony vegas-al

shot video
<#banplz>

Fatboyz4ever!

takarodj már a vérbe...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://InspiredMu.com/Vote-djrise.html lécci kattolj nagyon fontos!!! jtákhoz kell kredit és ha kattolsz kapok!! és ha lehet küld tovább! midnen nap lehet kattolni egyszeri kattot is megköszönöm !!! NEM VIRUS!!!! nagyon fontos lenne KÖSZI!!
NEM VIRUS MUONLINE MMORPG-hez kellene KÖSZI!!!
Bugi Misi
cscs aki jártas a fragmovie készítésben az legyen szíves vegyen fel x-firere:bugimisi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi