32784
11273047011472975925.png
  • RoboKutya78
    skacok én nem akartam a csókát ennyire lehúrrantani:)látom megteszitek helyettem is, de a pontok közé gondoljatok amit akartok:)
  • RoboKutya78
    jaj de szívtelen vagy felajánlod a legdrágább oldalt :) neki
    látogasson el a cd galakszis oldalára ott olcsóbb ha jól emlékszem
  • RoboKutya78
    ha tied a szerver akkor használd a CoD RConTool10 progit megkönnyítheti a szerverre való felügyelést.
    ha tudsz egy kicsit angolul megtalálod rá a választ a progiban
  • Bugi Misi
    cscs az lenne a kérdésem CoD 4-be hogy lehet IP bannt adni?
  • hungary27
    amugy nem csak eredetivel megy de nézz el ide...
  • aboriginal74
    Drága Ghin barátom, látom az agyadat és a szellemiségedet sikerült a palckban hagynod...Tudod olvasni és (tételezzük fel a gép elött ülni, vagy netán a Te esetedben lebegni...) keresőt használni nem szégyen!!!
    Ha már warez akkor keress magadnak egy warez fórumot és nem itt kunyerájl mint a kisebbség az út mellet!!!
    A topic "head"-ben tudod ott felül van egy faq1 ill. faq2 plussz mögötte egy szöveg "mielött kérdeznél" + van egy topic szabályzat is!!!
    Ha ezek neked nem mennének, mert úgy véled ez személyiségedből eredve nem megy, ez esetben segítek neked:

Online 1: itt találod mindkét gémet!!! ha figyelmesen keresel megtalálod és meg is veheted

Online 2: ezt használd még ha fáj is néha!!!

Ezt pedig egy link képajánló hogy erről nekem mi a véleményem: íme

Remélem kielégítő volt a segítségem a számodra, csak azért fogalmaztam virágnyelven, hogy a Módik ne büntessenek, egyébként már réges rég elküldtelek volna melegebb éghajlatra inne te kunyerálós, nevenics friss regges low perfonmance...
  • ILLNeo
    WTF ezért reggeltél ide? Esetleg le is töltsük neked a játékot írjuk ki DVD küldük el postán. Semmi keresni valód itt!!!! Kerüld az ilyen kérdéseket!

Felül ott van ahol lehet warezol. Ott felteheted az ehherz hasonló láma kérdéseidet.
  • soo277
    Nagy a pinged(tudom ,hogy nem azt irja ki)de akkor is aza baj,Ennyi
  • RoboKutya78
    VEDD MEG .... NEM KUNYI FóRUM!!!
  • Ghin
    ja és a 6 kódja kellene mw 2.. ha nem gond
  • shiroken
    Hellósztok !
    Problémám adodott a multyplayerrel mégpedig hogyha elinditom, elérek a team választáshoz és rákattintok egy teamra akkor azt irja ki hogy server disconnected és ledob ezt minden szereren megcsinálja :S

Üdv.: B.Patrik
  • hunok123
    császtok nézétek meg uj movie cfg met nagyon állat ha tetszik pls cool =) http://www.xfire.com/profile/hunok123/screenshots/?view#103585035
    vagy 1v6 kés owned =)http://www.xfire.com/profile/hunok123/screenshots/?view#104001166
  • exTrem
    tárgytalan, megoldottam
  • exTrem
    Hi all. Indításkor a Create2DT texture hibaüzenettel elszáll a játék, eddig nem volt ilyen probléma. Aki tud segíteni az kérem írjon !
  • Ic3 m4n
    1.5-1.6 os patchet megtalálod egyben, utána tedd fel a 1.7eset is.
  • neevous
    Sziasztok.
    Mi lehet az oka, hogy abszolút nem indul el a multim? A single tökéletesen megy? 1.7 fentvan és a legújabb punkbuster is, de a multi csak a splashscreen jön be.
  • kpali888
    sziasztok.en ma kezdenem el a multit de nem tom h milyen patchak is kellenek hozza, tudnatok segiteni?elore is kosz.
  • norbi56
    Sziasztok, eredeti a játékom.
    Ujraraktam a windowst bemásoltam a régi profilom, de nem működik lvl 1 és ami a legjobb h amilyen hülye voltam felülírtam az lvl 1-essel az 55-t nagyon sok játékom odaveszett, nincs valami okosság ami nem bassza el az eredetit és 55 leszek tőle?Legalább a fegyvereim meglegyenek ha már a stat meg a játékidő elveszett:(
  • rexHUNter
    akkor csináld úgy ahogy akarod
  • roland4
    de ott van 1 giga hely ....nehogymá 1giga+-t rakjon a c-re mikor a d-re rakom.,........
  • rexHUNter
    a c-n kevés a hely oda csomagolja ki ideiglenesen
  • roland4
    csá all valaki megmondaná miért irja ki ezt?? nincs elég hej... de csak akor irja ki mikor az 1.6-os pachet rakom fel pedig van hej 30giga a c-n meg 1giga.szal nemtom pls help!
  • bigapó
    ez mw2, de attól kurvajó :D
  • hungary27
    Tessék gyakorolni
  • RoboKutya78
    ha olvasnád a topik fejlécét máris megspóroltál volna néhány gombnyomást.
  • laca no1
    Helló.Mikor belépnék egy szervere mindig ezzel a hibával kidob a punkbuster.pedig már frissítettem is a pb-t,Vki meg tudja mondani mi lehet a megoldás hogy ne dobjon ki?
    http://kephost.hu/share-0D6A_4C6842F2.html
  • laca no1
    Helló.Mikor belépnék egy szervere mindig ezzel a hibával kidob a punkbuster.pedig már frissítettem is a pb-t,Vki meg tudja mondani mi lehet a megoldás hogy ne dobjon ki?
  • andris003
    http://www.xfire.com/screenshot/top/?view#102349755 my movie cfg
  • totus
    Hy! és az mi???
  • bigapó
    ezt console-on keresztül is tudod kapcsolni, asszem úgy jobb is vagy a cfg-be ird át, de ebbe nem vagyok most biztos

amúgy jobb lenne, ha eredetivel játszanál, úgy bizutosabb, hogy milyen szeróra enged be és jobban is fut a játék...szerintem. mármint stabilabb.
  • Rossi1
    Oké már alakul...:)

Letöltöttem a patcheket is.(apropó tud valaki egy exe-t..a single playerhez?:)

De most nem enged csatlakozni a szerverekhez mert nincs bekapcsolva a punkbuster. Amikor meg bekapcsolom után ki kell lépnem a játékból és valamiért nem menti el a beállítást szóval ördögi kör... hiába kapcsolom be mindíg ki lesz kapcsolva...

Erre valaki tud megoldást?

Ja ez rippelt cucc(skullptura).

• Pusztító_78
    skacok remélem valaki rajta van ezen a képen:)
  • bigapó
    hát először be kéne állítani, hogy milyen játékok vannak meg neked, de ez az elején automatán megy, ahogy emlékszem, ha nem akkor keress ilyenre rá, pl add game vagy hasonló. ha magyar akkor értelemszerű. ott add hozzá, a cod4-et és aztán már működik a server-kereső.
  • Rossi1
    Köszi bigapó!

Letöltöttem az Xfire-t, de arra nem tudok rájönni hogyan lehet szervert találni vele.

Amennyire csak látom ez inkább agy game community program. Néztem Youtube-ot is de ott is csak az install meg a profilbeállítás megy ezerrel.

Szóval megvan a játék
    Megvan az Xfire

Hogyan lehet ebből onlne game?:)))

Előre is köszi!
  • Ic3 m4n
    Akkor azért nem enged föl:)
    Vannak olyan szerverek ahol ellenőrzik hogy eredeti e a kulcs, és csak akkor tudsz belépni ha eredeti.
  • electroboy
    Nekem nem bolti van de akkor töltök még néhány pach-et.Köszi.
  • killerkocka
    Patcheld fel újra, az is segít néha, bármilyen hihetetlen. Ha nem...., bolt.
  • FSpofon
    vidd vissza a boltba és cseréltesd ki
  • electroboy
    Segitség!Akárhányszor ba akarok lépni hogy multizzak mindig ezt írja ki:
    Key Code in use.Please try reconnecting later.Nem tudja valaki hogy mit lehet ezzel csinálni.
  • csuripi
    Hali!
    Tud valaki ajánlani jó TDM szervert? Lehet alap, custom mapos, midegy csak ne HC legyen, meg ne K3 mod.