Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Toltsd le. Futtatas, PB reinstall, utana tudod tesztelni is, ezzel a fajllal.

fuck mmo's..i.,

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Tud ebbe nekem valaki segiten ez mi lehet?
de HA FRISITEM Rcon nala szerot akkor semmi gond.de ha kilépek és ujra visszamegyek löni egyböl kiba..z!!elöreis thx

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Pusztító_78
vagy jobbat tudok van a StarWars mod nem tudom csináltak e már más mapot is mint ami alapra van hozzá a tatooin map
Pusztító_78
Úr isten 30 slot
Remélem sniper mód lesz rajta, vagy ha esetleg wawoztok arra meg majd ha elkészítik ott lesz a base assault mod😊
Mert szerintem normál moddal kész öngyilkosság a 30 slotos sero😊
Ic3 m4n
Üdv!

Mi is indítottunk egy szervert:
30 slotos HC SD szeró, NO GL!
Ez a szerver van a régi TudatLan helyett, ami hamarosan megfog szûnni.
Ha van rá érdeklõdés késõbb magasabb lesz a slotszám.
Az IP: 80.249.173.121:28991
Gyertek, és játszatok!

Cod4 kulcs eladó ha érdekel valakit... Cb reg mentes ill. banmentes.
Ok: meguntam

Pusztító_78
át ez az üzenet már rajtam is kifogott😊
próbálj utána érdeklõdni a http://www.totalcod.hu/ oldalon talán ott nagyobb kockák vannak mint én és tudnak segíteni
Valami Nod efect material mode arabot ír ki és újraindúl 😞
Hy
Most meg olyan bajom van hogy amikor a cod4-be belépek multizni,már betölt, amikor elakarok indulni,a gépem olyan lenne mintha lefagyna,és újraindul.Megpróbáltam hátha a játék a rossz de szerintem nem.Tudna valaki segíteni?THX
BY
Pusztító_78
ja elfelejtettem a felvett modokat elvileg tedd bele a mod konyvtár modernwaffare alkönyvtárában egy demo mappába
Pusztító_78
hali
a megoldással én is szenvedtem anno😊
tedd a következõt:
1-- van a mod könyvtárban elvileg egy modrenwaffare nevû mod
2-- indítsd el majd pötyögd be a conzolba a demo lejátszást és lõn csoda a demo betöltõdik😊
3-- ha x firevel próbálkozol lehet hogy csúszni fog a hang
Pusztító_78
Ez egy olyan kütyü amivel ki tudod kötni a számítógép pépét a tvdre A cod játékot néztem meg vele nem fut rajta rosszul játékra alkalmas.
A tv tõl függõen max 1280*1024 es felbontásban tudod kivezetni a tvre a képet.

Hy
Nekem olyan bajom lenne,hogy nem menti el a demot.Miért van ez?Beírom a parancsot a war elején veszi rendesen írja is és a végén is,de nem menti el.Ha valaki tudna segíteni írjon!
bigapó
ez mi lenne? nem értem.

The Matrix has you...

Pusztító_78
Pusztító_78
skacok nem vagyok megszállott egy kicsit se!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
http://www.xfire.com/video/2d7df9/[/flash
DarkSector
war-ban mutatja, meg néhány modban....snipers.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skacok a játékba hogy lehet beállítani hogy lássam hogy hány pontot kapok a lövésért?mint pl:mw2 vagy bc2 köszi..

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

DarkSector
nem, ezért béta....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csak nekem rossz a betöltõképernyõ és a hud a béta mapon?
DarkSector
jah elfelejtettem aki akar majd az uj béta map végett irni, az megteheti itt is, privátba vagy ha felvesz xfire-n (e6550).....

DarkSector
nem ha magad akarsz csalingálni, akkor
normal mod, console parancs a játék menüben: /map mp_dahman_b2
Cheat mod, console parancs a játék menüben: /devmap mp_dahman_b2

DarkSector
THX ....😄

még azt kérdezném hoyg ez a map látszik a start new szerverben és ott ki lehet próbálni?
kijavítanám az IP-t: 178.77.65.107:28930 😊
DarkSector
amugy akit a béta állapotban lévõ pályák közül érdekel az egyik, az nyugodtan jöhet erre a szerverre: 178.77.65.107.28930

csak ezeket a fájlokat szedjétek le: ez a térkép majd az új patchben lesz benne.mp_dahman_b2
ide másoljátok a 3 fájlt: zone->english
ezután felmentek a szerverre, és vagy irtok nekem, vagy ha bent van valameik admin, akkor neki, és átváltanak arra a mapra.

azért kell külön kérnetek, mert a sima mappokkal nem tudják körbeforgatni ezt a mappot.

DarkSector
jah engem is ez érdekelne, csak én egy háttérképet szeretnék betenni a menübe, de egy modder sincs a topicban aki segíthetne ahhogy látom.
én addig eljutottam hogy ki tudom szedni a képeket, eredeti skin-eket
átalakitom png-be, meg vissza is
de mikor átszerkesztem, ugy elmentem ahhogy a leirásban van és átalakitoom a helyére rakva nem fogadja el a játék azt irja, hogy a fájlt nem tudja betölteni....:S

Ha kell valakinek egy alig használt cod4 kulcs, ami reg ill. banmentes írjon privátot és 2500Ft-ért az övé lehet akár még ma is!

ok: beleuntam az egész quake engines csodába

Hogy lehet telepíteni skineket?<#help>
andris003 próbáld ezt:

consolba: /cg_chatHeight 8

valószínûleg 0-ra lett állítva!

(Én a te problémád a Refix-Movie cfgnél tapasztaltam)

A post igaz egész régi, lehet már meg is oldottad, de ha valaki tapasztal hasonlót, próbálja ezt ! 😄

DarkSector
Tek9-es srácok fejlesztenek 4 új mappot, és uj patch-el fogják kiadni a cod4-hez ahogy értesültem lehet 1.8-as patch lesz a neve.

A Tek9 amúgy a 3. cod játékfejlesztõ csapat (lenne ha Infinity Ward-ék ne táávoztak volna), illetve a Techyard mellett.

4 map közül 1 80%-os, 1 map 98%-os, van egy ami valszeg végleges, és 1 map aminek még nevet se adtak.
a részben kész térképeket itt kipróbálhatjátok, DE CSAK ORIGISEK tudnak felmenni rá: 80.94.74.141:28960

rexHUNter
próbáld meg ezt
miles könyvtárbanlévõ mssmp3.asi fájlt átnevezni mssmp3.bak-ra
lehet ez a gond

mert rányomok , hogy nem, nagyjából 1 mésodpercig megjelenik a kép, és rögtön eltûnik , és semmi se történik....
án szivesen nem tõrõdök vele, de a játék nem indul el😄😄😄
DarkSector
igen ezt nálam sokszor kiirja, szokj hozá, mindig a nem-re kell kattintani, nem kell a kiirással törödni, ha meg 2x dob ki üzenetet, akkor 2x a NEM-re

Csak az a baj, hogy még sohase játszottam a játékkal😄
Szal most indítom el elõször, ezért nem értem, h mivan...
Ic3 m4n
Ezt valószínûleg azértt írja ki, mert nem szabályosan léptél ki ajátékból.
Ha az igenre mész, akkor alap grafon fog indulni a játék, ha a nem-re akkor olyanon amin volt, ha a mégsem-re, akkor el sem indul. 😊
Próbáld meg kikapcsolni a tûzfalad, ill. fps mérõt és a többi programot ami fut kapcsold ki.

CSõsztök! Profikhoz szólna a kérdésem, akik értenek hozzá!
Ha elindítanám a Single-t ezt írja ki: Run In Safe Mode???
It appears that Call of Duty 4: Modern warfare did not quit properly the least time it ran. Do You wont to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
IGEN NEM MÉGSE

akármelyikre nyomok rá, semmi se történik! Mit tegyek?? Kérlek segítsetek! nagyon kéne!!!
DarkSector
egy jo kis szerver: 178.77.65.107:28930
ha kell és van admin megoldható hogy kértek mappot vagy modot rá...
probáljátok ki....

DarkSector
Ha meg valaki tudna segiteni a cod4 háttér modositásban az kérem irjon THX.<#help><#help><#help>
egy ideig eljutottam én is, de mikor beteszem az iwd-be akkor nem veszi be a modositást.

DarkSector
nah egy érdekes dolog.
cod4.

mitõl van hogy egy adott gépen rányomok az exe-re, és nem indul el a játék, holott a játéknak semmi baja, mert a másik gépen meg ugyanez igy ebben a formában megy.

mitõl lehet hogy az exe-re nem reagál a gép, még egy hibaüzenetet sem dob ki??
arra tippelek hogy a gépen valami ki van kapcsolva, ami néhány exe futtatását nem engedi.
van erre valami tipp??? ujratelepités nem lehetséges...

ChaosTeam
De elvileg a PunkBuster egyik frissítésében - azóta lehet javították már - minden olyan progit ki kell kapcsolni, ami "teljes képernyõs" módban is megy. Akár FRAPS, akár Steam Community cucca, akár Xfire ... Bár ekkor azt írja, hogy valami invalid driver vagy corrupted file vagy ilyesmi... De sajnos valóban kidobott engem is saját eredeti szerveremrõl a PB, eredeti játékommal..
ha kiveszed az újakat, akkor megy rendesen?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

DarkSector
õ nem erre gondolt.
hanem elvesztek a mentései, és vissza szeretné tenni egy uj cd-kulcsra. a meglévõ kulcs, vagyis a nemmeglévõ már nem megy neki.

Sziasztok arra tud valaki valamit mondani hogy a gépembe raktam még 2gb corsair ramot olyat amilyen már volt benne eddig is kettö és azota nem indul a cod4 iw3mp exe müködése leállt üzenettel az op rendszer windows 7.
ffxi
Mégegyszer. Ezt nem értem.

Fákjúal!

rexHUNter
ha a player mappa mentése megvan akkor nem gond indítod a játékot majd kilépsz az asztalra bemásolod a mentést a játék könyvtárába vissza a játékba konzolból csatlakozol valami szerverre és ok

Ic3 m4n
Igazad van, én sem így csináltam, csak egy megoldás volt..

ffxi
Nem az 55 lvl a lényeg, hanem az eddigi egyénileg megszerzett dolgok. Azzal, hogy feltuningolom. Attól nem én csináltam 😊

Fákjúal!