32784
11273047011472975925.png
  • Bugi Misi
    jaj de jót röhögtem:D
  • RoboKutya78
    tök nyóóc mi van odaírva ua a szitu mivel minden generált telepítőkódnak más és más lesz a guild száma... ugyan az a helyzet
  • madmanic
    generálj új kulcsot, írd át, menni fog.. a kulcsod bannolva van
  • darkerlomy
    először is nyugi nem kell így kiakadni... másodszor inkább te olvasd el a fejlécet mert oda a99c62a4 van írva nekem meg b78ce4f6-t ír ki és szerintem nem mind1
  • RoboKutya78
    VAGY CSERÉLJ KULCSOT A JÁTÉKBAN
  • RoboKutya78
    AKKOR OLVASS FEJLÉCET OTT A VÁLASZ .............
  • darkerlomy
    Notice : darkerlomy permanent ban by issued on this game server for player darkerlomy ... Global punkbuster guid ban b78ce4f6 Egészen pontosan ezt írja ki lécci valaki segítsen mert nagyon idegesít hogy nem csalok és nem enged játszani!!! előre is kössz
  • RoboKutya78
    vagy frissíteni kellene a pbt vagy lesd meg a pb üzenetet lehet hogy valamely kapcsoló rossz irányba áll
  • darkerlomy
    amúgy néhány szerverről miért bannol a punkbuster? előre leszögezem hogy NEM CHEATELEK. És mégis amikor néhány szerverre felmegyek egyből ezt adja be. ha valaki tudna segíteni annak köszi. Amúgy engem egy kicsit idegesít már hogy az emberek a cod multijában élik ki a vágyaikat hogy : noob vagy meg láma meg low meg ilyen kocka beszólások ... :D Engem rohadtul idegel hogy normálisan nemtok játszani egy netes játékkal.
  • RoboKutya78
    ha bemásolod a cfg leírást és ha nem dob ki a pb akkor akár ennyi is lehet
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    én a saját gép konfigommal és a beállított cfg vel ezt hoztam ki ano
    <object width="405" height="344"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="405" height="344" flashvars="videoid=26cda1"></embed></object>
  • RoboKutya78
    Szedd le a játékot torrentről bocs hogy ezt javaslom
    Meglesed vele mit tud a géped és utána eldöntheted hogy megveszed e a játékot vagy gyűjtesz egy jobb gépre.
    A leírásod alapján max egy 80 fpst mondanék hirtelen de ezt nem lehet megsaccolni így, mert ha lehetne már rég írtak volna fps saccoló progit a codhoz:)
    A leírásból hiányzik a rendszer mit használsz az is befolyásol főleg ha ilyen kevés a memóriád.
  • andris003
    Szasztok!
    Kéne nekem 1 kis segítség ien géppel mennyi fps-el tudna futni rajta cod4 :Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 ghZ MEMORIA 512 VIDEO KÁRTYA :NVIDIA GeForce 9500 gt. lécci minnél pontossabak legyetek és előre is köszönöm !!!
  • uikka
    cső!
    bocs már aznap este megoldódott...
    betöltöttem az alapbeállításokat és rendben lett minden...
    valószínű és biztos is hogy amikor felmentem a szeróra átállította
    a hangokat...
    de azért nagyon szépen köszönöm
  • Ic3 m4n
    töröld le az összes olyan modot amit nem ismersz
  • uikka
    Császtok!
    Van egy kis problémám a COD4 Multival....
    Fegyverhangok szarok Multiban (single tökéltes).
    Amikor mentem egy ZoMbi szeróra (korábban is jáccottam már ott) letöltött valamit és azót dobozos hangja van a fegyóknak...
    :(
    Valami ötlet?
    És nem tudom mit töltött le...
    Pls help...
  • Bugi Misi
    én alap cfg használok CoD 4-be és 250 FPS limittel 140 fps körül mozog, néha 250 is felmegy sztem ez elég:)
    igy is FFA Killhouse-n szoktak csíterezni még klántársak is:D
  • RoboKutya78
    hülye kérdések :)
    1. lefrissítetted?
    2. kiengedted a játékot a tűzfalon?
    valamelyik tuttti kimaradt:)

• steve000
    Hali!
    Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nem tölti be a szerver listát. Kiírja, hogy "Waiting for Master Server...", aztán annyi. Már többször is előfordult ilyen. Eredeti játék.
  • RoboKutya78
    Egy kicsit bonyolultabb az én ötletem a van a win 7 hez virtual xp mod Valahonnan le lehet tölteni próbáld ki, vagy ha nem akkor lehet, hogy a rendszered sérült húzd újra.

• RoboKutya78
    Én anno cod 2 ben meglestem egy csítet
    Használtam kb egy hétig, érdekes volt a dolog, de elvette a játék meglepetés érzetét amikor váratlan a hátad mögül valaki kikésel
    Tudjátok milyen adrenalin fokozó ez az élmény:)
    Mostanság max a cfgbe nyúlkáltam ott is annyira hogy a pb ne dobjon ki.
    Sokan mondták hogy a sko fps is segít a játékon nem hittem amíg ki nem csikartam a gépemből 250 fpst a 120 helyett:)
    Így is kaptam hogy nem lehet lelőni meg stb stb.
  • kr1szmester
    próbáltam mindet de nem jó egyik sem.
  • Bugi Misi
    probáld meg hogy XP kompatibilitást rakod, jobb gomb az ikonon Tulajdonságok és ott kompatibilitás XP
  • kr1szmester
    miért van hogy 64 bites win 7en multinál random befagy és csak újraindítá segít? ugyan ez történt a cod 2vel nekem...
  • Paranoia
  • kisgabo
    üdv

bénabanda szerverekről, tudtok valamit?
  • Bugi Misi
    csak a csicskák használnak csítet
  • RoboKutya78
    remélem mindenki nevében beszélek!
  • RoboKutya78
    vajon mér nem foglalkoznak veled ez a fórum NEM A VH-s AIMOS köcsögöknek van fen tartva sajna a fórum admina alszik hogy az ilyen beírásokat offoltatná
  • Bugi Misi
    ennyire nem értek hozzá csak bann meg kick map váltás játék típus váltas és kb ennyi :)
  • RoboKutya78
    valószínűleg azé laggol mert sok tényezőre akar egyszerre odafigyelni a pb config
    http://www.digsolution.hu/downloads.php
    itt találsz olyan pb beállításokat amitől tutti nem laggol a szero még fotózás közbe sem. án ezeket használtam és ésre se vettük mikor fotózott vagy futott a háttérben és persze dobálta a srácokat rendesen
    ha esetleg kell segítség x en megtalálsz.
  • Bugi Misi
    én is kerestem googleban csak nem találtam megfelelőt. amúgy az pb_sv_banmask-t használok(juk) CoD 2-be, de CoD 4 is kipróbáltam de nem sikerült, most a szeron nincs pb (laggol a szero tőle) így nem tudom kipróbálni megint.

IP nehezebb cserélni mint cd kulcsot

ui.:mivel tört a gamem nem tudnak kibannolni de IP bant kapok akkor cserélek:D(kaptam ip bannt cod 4 szeroról) és ezért érdekelt.

köszönöm a segítségeteket!
  • RoboKutya78
    ez egy nagyon jó leírás a mi honlapunkon is fent volt és sokat használtam
    a pb frissítéstől kedve.
  • RoboKutya78
    egye fene lásd milyen vagyok google a legjobb barátod

itt egy link a pb parancsokhoz tessék tanulmányozni és csak óvatosan mert még kibannolod magad a saját szerveredről:)
    Am az ip bannal nagyon sokat nem fogsz érni jó ha használod mellé a név bannolást is.Az ip bannt a legegyszerűbb ki védeni annak akinek változó.
    Pb parancsok codszerverhez
  • Bugi Misi
    CoD 2 (4 is szoktam) consol parancsokkal kickelek/bannolok és meglehet tanulni azt a pár parancsot ami szükséges:)
  • ILLNeo
    ezért írtam, amit írtam...
  • aboriginal74
    Bugi Misi!

A console parancsokat is angolul kell majd beírni csak szólok előre :)
    konklúzió: vegyél egy pár angol órát...

üdv...
  • Bugi Misi
    ModernRcon v0.8 használok, sajnos nem tudok angolul, consol paranccsal nem lehet?
  • RoboKutya78
    és az ilyen f...k miatt ment el a játéktól a kedvem mert a következő gondolatuk a wh meg az aimbot.