Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
de HA FRISITEM Rcon nala szerot akkor semmi gond.de ha kilépek és ujra visszamegyek löni egyböl kiba..z!!elöreis thx
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Remélem sniper mód lesz rajta, vagy ha esetleg wawoztok arra meg majd ha elkészítik ott lesz a base assault mod😊
Mert szerintem normál moddal kész öngyilkosság a 30 slotos sero😊
Mi is indítottunk egy szervert:
30 slotos HC SD szeró, NO GL!
Ez a szerver van a régi TudatLan helyett, ami hamarosan megfog szûnni.
Ha van rá érdeklõdés késõbb magasabb lesz a slotszám.
Az IP: 80.249.173.121:28991
Gyertek, és játszatok!
Ok: meguntam
próbálj utána érdeklõdni a http://www.totalcod.hu/ oldalon talán ott nagyobb kockák vannak mint én és tudnak segíteni
Most meg olyan bajom van hogy amikor a cod4-be belépek multizni,már betölt, amikor elakarok indulni,a gépem olyan lenne mintha lefagyna,és újraindul.Megpróbáltam hátha a játék a rossz de szerintem nem.Tudna valaki segíteni?THX
BY
a megoldással én is szenvedtem anno😊
tedd a következõt:
1-- van a mod könyvtárban elvileg egy modrenwaffare nevû mod
2-- indítsd el majd pötyögd be a conzolba a demo lejátszást és lõn csoda a demo betöltõdik😊
3-- ha x firevel próbálkozol lehet hogy csúszni fog a hang
A tv tõl függõen max 1280*1024 es felbontásban tudod kivezetni a tvre a képet.
Nekem olyan bajom lenne,hogy nem menti el a demot.Miért van ez?Beírom a parancsot a war elején veszi rendesen írja is és a végén is,de nem menti el.Ha valaki tudna segíteni írjon!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
normal mod, console parancs a játék menüben: /map mp_dahman_b2
Cheat mod, console parancs a játék menüben: /devmap mp_dahman_b2
csak ezeket a fájlokat szedjétek le: ez a térkép majd az új patchben lesz benne.mp_dahman_b2
ide másoljátok a 3 fájlt: zone->english
ezután felmentek a szerverre, és vagy irtok nekem, vagy ha bent van valameik admin, akkor neki, és átváltanak arra a mapra.
azért kell külön kérnetek, mert a sima mappokkal nem tudják körbeforgatni ezt a mappot.
én addig eljutottam hogy ki tudom szedni a képeket, eredeti skin-eket
átalakitom png-be, meg vissza is
de mikor átszerkesztem, ugy elmentem ahhogy a leirásban van és átalakitoom a helyére rakva nem fogadja el a játék azt irja, hogy a fájlt nem tudja betölteni....:S
ok: beleuntam az egész quake engines csodába
consolba: /cg_chatHeight 8
valószínûleg 0-ra lett állítva!
(Én a te problémád a Refix-Movie cfgnél tapasztaltam)
A post igaz egész régi, lehet már meg is oldottad, de ha valaki tapasztal hasonlót, próbálja ezt ! 😄
A Tek9 amúgy a 3. cod játékfejlesztõ csapat (lenne ha Infinity Ward-ék ne táávoztak volna), illetve a Techyard mellett.
4 map közül 1 80%-os, 1 map 98%-os, van egy ami valszeg végleges, és 1 map aminek még nevet se adtak.
a részben kész térképeket itt kipróbálhatjátok, DE CSAK ORIGISEK tudnak felmenni rá: 80.94.74.141:28960
miles könyvtárbanlévõ mssmp3.asi fájlt átnevezni mssmp3.bak-ra
lehet ez a gond
Szal most indítom el elõször, ezért nem értem, h mivan...
Ha az igenre mész, akkor alap grafon fog indulni a játék, ha a nem-re akkor olyanon amin volt, ha a mégsem-re, akkor el sem indul. 😊
Próbáld meg kikapcsolni a tûzfalad, ill. fps mérõt és a többi programot ami fut kapcsold ki.
Ha elindítanám a Single-t ezt írja ki: Run In Safe Mode???
It appears that Call of Duty 4: Modern warfare did not quit properly the least time it ran. Do You wont to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
IGEN NEM MÉGSE
akármelyikre nyomok rá, semmi se történik! Mit tegyek?? Kérlek segítsetek! nagyon kéne!!!
ha kell és van admin megoldható hogy kértek mappot vagy modot rá...
probáljátok ki....
egy ideig eljutottam én is, de mikor beteszem az iwd-be akkor nem veszi be a modositást.
cod4.
mitõl van hogy egy adott gépen rányomok az exe-re, és nem indul el a játék, holott a játéknak semmi baja, mert a másik gépen meg ugyanez igy ebben a formában megy.
mitõl lehet hogy az exe-re nem reagál a gép, még egy hibaüzenetet sem dob ki??
arra tippelek hogy a gépen valami ki van kapcsolva, ami néhány exe futtatását nem engedi.
van erre valami tipp??? ujratelepités nem lehetséges...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
hanem elvesztek a mentései, és vissza szeretné tenni egy uj cd-kulcsra. a meglévõ kulcs, vagyis a nemmeglévõ már nem megy neki.