Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy benne van a pamban (pedig rühellek segíteni😄)
és amúgyse kell az oda, úgyis lelõllleeeekkkk... mondjuk most a surakin? m16 vs m16😄
MJ rulz Pink Team The Only One
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
beirod h zzz_sniper.iwd és nagy valoszinüséggel kidobja 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagy google.com a TE barátod! 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.czekoart.hu
Mi a f*sz csipog itt??? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Hogy érted hogy meghalt?
Most is vannak fent.
Vagy ha úgy érted hogy gyakran üres akkor igen. Ha minden igaz a közeljövõben PAM-os lesz. Adná az ég...
Csak a TDM-et én igencsak unom, annyi jó játékmód van, lehetne válogatni.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nyugodtan telepítsed fel warez kulcsal is.
de az a lényeg hogy tedd ujra a játékot (Daemon Tools 4.10-el)
utána szépen a patch-ek utána az 1.4 es crack-et tedd fel (ha akarsz singi-be nyomulni) mert 1.5 ös SP crack ról még nemtudok.
sztem nemm ondtam ujat ezzel de csináld meg még 1x ezeket.
utána Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak"-ra.
legfrisebb vga drivert tegyél fel.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Rakd fel az eredeti kulccsal és utána írd át...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
Erre ennyi ötletem van:
-VGA driver cseréje
-Másik DirectXc
-Hangkártya és alaplapi drivereket frissíteni
-Újratelepítés
-Rendszertelepítés /bár ha friss a rendszered kizárhatjuk, kivéve ha egy rossz driver felülírt valamit, bár ha más játék fut.../
Ha a Crysis megy, fura hogy ez nem.
Volt olyan probléma is, hogy ha meghajtóból, telepítõlemezrõl rakták fel, nem akart elindulni, csak ha elõtte image-be pakolták, és winchesterrõl telepítették.
Most ennyi jut eszembe. <#integet2>#integet2>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
www.team-gigabyte.com
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Trance&Friends nothing more..
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
hoy ehh
evvel a kartyaval hogy futna a game:ATI RAD.SAPPHIRE X 1950 PRO ?
3GhZ-S 2 magos INTEL Pentium D procival ...
ON..
kszi a valaszt elore is!
Seven-Four-Seven--Heavy
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Fekete képernyõ, hibaüzenet, egyáltalán el sem indul?
www.team-gigabyte.com
egybõl konzolból fel kellett volna menned egy szerverre, és meghalni egyzser, hogy megváltozzon a cfg-d..
így cumi...
ha megvan a profilod kimentve, illetve a régi kulcs, akkor még esetleg vissza lehet rakni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Most fel is nézek, biztos nagy a tömeg 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
87.229.106.24:28967
The Matrix has you...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Csak általában nem ez történik.
És különben is, harc közben szerezzék a fragokat.
Most vettem meg a gamet és beirtam a kulcsot és a rangom az eltünt ami volt most egyes van hogy tom vissza állítania rangom?
valakinek vmi ötlet?
elõre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Fatboyz4ever!