Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
gyere oszd te is az észt lamika😊 éppen reggeli közben flémelek😊
amúgy benne van a pamban (pedig rühellek segíteni😄)
és amúgyse kell az oda, úgyis lelõllleeeekkkk... mondjuk most a surakin? m16 vs m16😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Fujiryu
Én nem barátkozom internetoldalakkal/szoftverekkel.Én annál szociálisabb lény vagyok.(meg lényegesen egyszerûbb ide beírni sg-re ami úgyis tele van segítõkész és okos emberekkel, akik tudják a megoldást a problémámra.Szóval mivel ti ketten egyik kritériumnak se feleltek meg várok tovább amíg jön egy olyan ember amelyik megfelel a fenti kettõbõl legalább egynek, vagy a kritériumok teljesítése nélkülk tudja a megoldást a problémára .pl sztem a csuszi ilyen) <#idiota>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
csak annyit tudok mondani én is h gugli 😊
beirod h zzz_sniper.iwd és nagy valoszinüséggel kidobja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

www.clanbase.com ott asszem meg van hozzá a cucc! 😊
vagy google.com a TE barátod! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fujiryu
Valaki a sniperfixhez(hogy ne mozogjon a sniper célkeresztje alapból) valaki tud adni egy linket hogy a surakikra feltehessük?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
átkell írni az egyik file kiterjesztését a programfilesben, már nem emlékszem melyiket

www.czekoart.hu

Hassel606
Jó, te tudod.

Dick Riddick
Vagy pont SD-be léptél be?
Mi a f*sz csipog itt??? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Õszintén remélem a PAM beállítása miatt történik. <#eljen>

Hassel606
Úgy értem, hogy két pálya közt kiakadt. Csak csipog és csipog és csipog...😊)

Dick Riddick
A kis betyárkörték biztosan képesek rá! <#nevetes1>

Hogy érted hogy meghalt?
Most is vannak fent.
Vagy ha úgy érted hogy gyakran üres akkor igen. Ha minden igaz a közeljövõben PAM-os lesz. Adná az ég...
Csak a TDM-et én igencsak unom, annyi jó játékmód van, lehetne válogatni.

Hassel606
Egyszer azért megnézném, hogyan csinálják.😊

Apropó, meghalt az RPC szerver.

Dick Riddick
Ez az új hullám. <#nyes>

Hassel606
Peccset krekkelni???<#wow1>

Valaki RPCre?Másnapos vagyok szal:easyfrag mod on nálam<#buck>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
Nem teljesen hülyeség, én Alcohollal imaget-t csináltam, és winyóról telepítettem. Ha DVD meghajtóról telepítettem, ugyanazzal a hibával dobott ki mint Reapert. Nem állítom hogy ugyanaz a hiba, de kipróbálni mindenképp érdemes.

jah igaz.

EnZsolt
Eredeti játékot, minek Daemon Tools-szal felrakni? <#ticking> Csináld azt, amit a többiek mondtak, rakd fel origi kulccsal, utána meg írd át a multiplayer options menüben, vagy hol. Több ötlet nincs

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

nem kell itt semmit se csinálni.
nyugodtan telepítsed fel warez kulcsal is.
de az a lényeg hogy tedd ujra a játékot (Daemon Tools 4.10-el)
utána szépen a patch-ek utána az 1.4 es crack-et tedd fel (ha akarsz singi-be nyomulni) mert 1.5 ös SP crack ról még nemtudok.
sztem nemm ondtam ujat ezzel de csináld meg még 1x ezeket.
utána Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak"-ra.

legfrisebb vga drivert tegyél fel.

Zomil
sztem is origi kulcsal rakd fel és csak utána ird át

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tehát eredeti dvd rõl telepíted nem eredeti kulccsal?

Rakd fel az eredeti kulccsal és utána írd át...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

BigReaper
drivereket megproblaum ujra a honlapokrol, ha akkor sem megy akkor hülyen halok meg...

www.team-gigabyte.com

BigReaper
Eredeti COD megy fel, csak nem eredeti a kulcsa, de az elvileg nem lehet gáz, Minden mas megy csak ez nem.... lehet ujrahuzom, pedig minden eredeti!

www.team-gigabyte.com

Dick Riddick
Nem írtad hogy eredeti vagy /khm... ,nem eredeti/ CoD-ot raktatok fel, wareznál a verzió is lehet rossz.
Erre ennyi ötletem van:
-VGA driver cseréje
-Másik DirectXc
-Hangkártya és alaplapi drivereket frissíteni
-Újratelepítés
-Rendszertelepítés /bár ha friss a rendszered kizárhatjuk, kivéve ha egy rossz driver felülírt valamit, bár ha más játék fut.../
Ha a Crysis megy, fura hogy ez nem.
Volt olyan probléma is, hogy ha meghajtóból, telepítõlemezrõl rakták fel, nem akart elindulni, csak ha elõtte image-be pakolták, és winchesterrõl telepítették.
Most ennyi jut eszembe. <#integet2>

ÕÕÕ ne tedd fel neki a lewgujabb privát hacket szerintem az sokat segitene! <#dumcsi><#idiota><#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

BigReaper
Egyszerüen duplakatt a cod4 mw ikonra, rendesen indul az exe, kapcsol a monitor, feketeképernyõ aztan 2 sec és vissza ki winfosba a szokásos hibakblakkal, hogy " elnézését kérünk a kellemetlenségért, de az iwmp.exe hibát generált a rendszerben ezért leáll, elnézést kérünk érte..." lehetõségek: hibakeresés, hiba küldése vagy mégse a szokásos hibaablak mikor vmi kifagy xp alatt és nem válaszol a progi es akkor ctrl+alt+del betudod zárni mert kidobja ezt az ablakot... ennyi, pedig sztem ezen a configon futnia kellene... nem értem

www.team-gigabyte.com

Minstrel
nemkell

http://topgearhungary.blogspot.com/

1.4 patch feltelepítéséhez is kell másik patch pl 1.3?
Nem jön valaki rpc-re?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sarapetike
ha a vidikarid 256 mb az böven elég a redszer memoriád legalább van 1024 akkor jó deitt keresd ki a cod4 et és megtudod hogy jó e a géped hozzá

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

leonforce
koszi!
amugy 256 MB...igy is?
koszcsi!

Seven-Four-Seven--Heavy

xotyi
Nem warez,mert eredeti a játék, a probléma elmult,de nem tudom hogy minek hatására..

Trance&Friends nothing more..

Sarapetike
böven

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Az lenne a kerdesem, hogy a Call of Duty 4 Multiplayer config-jaban vannak-e fontos parancsok, vagyis kell-e allitanom valamit, hogy kevesebb legyen a lagg (esetleg ugyan azt lassam mint masok, keses nelkul). Valami remlik, hogy a 2-ben kellett, de mar nem emlekszem ezekre a parancsokra. Elore is koszonom!

hoy ehh

leonforce
OFF...ne haragudjatok
evvel a kartyaval hogy futna a game:ATI RAD.SAPPHIRE X 1950 PRO ?
3GhZ-S 2 magos INTEL Pentium D procival ...
ON..
kszi a valaszt elore is!

Seven-Four-Seven--Heavy

Csö! Olyan gondom van hogy feltelepitettem a játékot a crackot is kicsomagoltam bemásoltam hibát ir ki ja és az 1.5-t nem lehet feltelepiteni mert enélkül nem fogadja el a magyarositást egy kisegitségrte lenne szükségem<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Dick Riddick
Mi ez a hiba pontosan?
Fekete képernyõ, hibaüzenet, egyáltalán el sem indul?

BigReaper
kicsi segítség hátha vágjátok, bár régóta itt vagyok ugye, de nem láttam ilyet, vagy csak nem emlékszem, haveromnak összeraktam a régi gépem és felvittem neki koliba: AMD 3000+, 1 GB 667MHz Ram, ABit nf7, Sapphire 1650Pro GDDR 3, na már most mindne kurvajol fut rajta, ami nekunk a koliba, de a COD4 inditaskor valami hibát generál winfosba😄 XP Pro SP2 erdeti van rajta, minden frisstéssel, legujabb abit driver, legujabb catalyst! Valami ötlet hogy mi lehet a baj, ja és csak viszionyitaskepp a Crysis meg elindul, de ezt tudtam mar elotte is ki lett probalva rajta, es jatszhato modon fut rajta, csak fura egy sokkal jobban megirt COD4 vmit elbasz.... Ötlet???? mhmhmhmhmhmhH??? 😄

www.team-gigabyte.com

ha már átírtad, akkor sehogy...

egybõl konzolból fel kellett volna menned egy szerverre, és meghalni egyzser, hogy megváltozzon a cfg-d..

így cumi...

ha megvan a profilod kimentve, illetve a régi kulcs, akkor még esetleg vissza lehet rakni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

SötétBarom
Okai. GG. khtxbai. 😄
Most fel is nézek, biztos nagy a tömeg 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

EnZsolt
😊 És az aláírásomat is lecsekkolhatod 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

bigapó
mivel nekem is megadták már korábban ezért visszadom a kölcsönt😊

87.229.106.24:28967

The Matrix has you...

SötétBarom
RPC ip-jét adja ,eg valaki, annyit megy itt róla a rizsa, valamikor felnézek.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

EnZsolt
Ha minden igaz hq és tdm lesz felváltva, de lényegi szerverápolás csak hétvégén lesz 😊

Dick Riddick
Domination, sabotage...

Red RPCn meg lehetne oldani hogy felváltva menjen:hq,sd esetleg tdm is?10 hq egymás után picit unalmas volt már<#unalmas><#zavart1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dick Riddick
Azzal nincs is gond hogy ezt csinálják, de ha valaki belép, kezdjenek el normálisan játszani.
Csak általában nem ez történik.
És különben is, harc közben szerezzék a fragokat.

Hello!
Most vettem meg a gamet és beirtam a kulcsot és a rangom az eltünt ami volt most egyes van hogy tom vissza állítania rangom?
valakinek vmi ötlet?
elõre is köszi

\\__/) (O.o) ( } { )

vidkari esetén a kérdés, mennyi a zsé rá! Ha megvan a mani felmész egy oldalra, pl:depo.hu és megnézed milyet tudsz venni!

Fatboyz4ever!

RPCn 3 arc fejeseket osztogat egymásnak...Nem jön valaki szórakoztatni öket egy kicsit?<#eplus2><#violent><#nevetes1>