Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egy ilyen kártyával dx7 be akarsz játszani??
valaki megtudna mondani aki ugy nagyon ért a vga-khoz hogy egy ati x1950xtx-el cod2 mennyi fpsem lenne multiba dx7be?
elõre is köszönöm😊
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
www.czekoart.hu
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ma este ott leszünk olyan 9-tõl pirkadatig. remélem ott lesz egy pár láma jcsr/heg.
fuji homokos, múltkor bevallotta nekem war közben😞 (nem ugrált strat time alatt😊)
mondjuk engem nem zavar, de a jcsr-esek jobb ha vigyáznak lan-on hova fekszenek...
MJ rulz Pink Team The Only One
Gomdoltam egyet kilépés elõtt, beírtam egy cifra káromkodást. Murphy törvénye szerint ha beírom, tuti akkor jön be valaki. Begépelem, Enter, abban a pillanatbankiírja: Csuripi Connected.
Nem picit tátva maradt a szám!
Egyvalamit biztosra veszek ezután: Ebben a világban NAGYON NEM STIMMEL VALAMI!! <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
www.team-gigabyte.com
www.czekoart.hu
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
igenis kell crack az 1.5 ös patch-hez ha singli-ben akarsz nyomulni!
oda is írtam ; hogy ha SP -ben is szeretnél játszani akkor meg kell crak elni.
a mp.exe-t nem kell crackelni, hacsak nem akar csinálni szerót a gépérõl.
Pár emberrel többen lennétek. <#ravasz1>#ravasz1>
szerintem siess ,mert még mókából beregisztrálom a neved😛
www.czekoart.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szabványosítom a felhasználói neveimet, jó lenne ezt is módosítani.
Bár én nem találtam meg itt a módját, lehet hogy újra kell regelnem?
A játék telepítése során egy hibaüzit ír:
error 2 átalakító csomag
Valaki segíteni??
A miénk a héten indul, 20 slot, cb(bandolier, stopping power) vagy cbperks(itt még hozzájön ha jól tudom a deep impact, iron lung és az extreme condi) szerinti perkek, csiterek logfile alapján történõ banolása kulcs és ip alapján, stb.
KL
"No sway mod is used in all ClanBase Ladders & Cups along side PAM4."
Tehát minden ladderban és kupában a pam4 mellett használandó.
http://clanbase.ggl.com/miscdl.php?did=1577
KL
amúgy ja, semmi ilyen fasság nem marad bent+ heli és repcsi is számûzve
www.czekoart.hu
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha nem akkor bátran sorolj a másik táborba, úgyis szeretem a kempingezést. <#nevetes1>#nevetes1>
flém csuszika😊
ja és kl akopr csak igazam volt hogy a fixet kiszedték, csak pam van meg rules és pápá.
na meek skilled surakira lûni😊
gl hf bb gg😄
A múltkori hasonló témájú beszélgetés kapcsán utánanéztem, és cb-rõl azért vették ki, mert ezzel akkor is pontba lõ a sniper, ha nincs a lélegzet visszatartva(elõnyben azok, aki fax módon bejelölik a monitor közepét).
Ui: Várhatóan a héten indul a korábbi cod2-es ARC, Hitandrun szervereink mintájára 20 slotos SD public szerverünk. IP-vel jelentkezek majd.
Üdv!
KL