Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki segitsen pls #23843

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

repro
A templomtoronyban van javelin... 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

menj vissza a fehér kerítés mögé és várj míg elmennek

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Alattomos kutyasz@r módjára lapulj meg a füben a lövész mögött és nem lesz baj,lényeg hogy ne mozdulj meg.Az sem árt ha nem a tankok utjában fexel a földön...Legegyszerübb ha behasalsz 1 fa mögé sztem,Fujira meg ne halgass nem a kerekét kell löni<#ejnye1> hanem a tornyát<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Fujiryu
Kilukasztani a kerekét egy lövéssel, és akkor megálnak szerelni.Addig át lehet kúszni közöttük😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Mit kell csinálni, mikor MacMilan-nel megyek és mondja hogy jönnek a tankok és hasaljak le. Lehasalok, de mikor odaérnek hozzám mindig elkezdenek lõni és meghalok.
csináltam már konfigot is meg minden de még mindig kiirja

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Kovács legény
"vagy nem muszály?"
hát nem bizony, mert az muszáj

www.czekoart.hu

de ugyse megy ugyan azt irja ki😞

Zomil
hát elöször is nem a main-be kell berakni, hanem a mods mappába 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hello all

azt szeretném kérdezni hogy egyik nap majd LAN-ozni készülünk haverokkal😊 De tegnap kipróbáltam egy lan szervert inditani sikerült is csak ! töltöttem le egy pam módot hogy megnézzem menni fog-e amikor bemásoltam a main mappába akkor elinditottam a játékot csináltam egy sima nem dedikál szervert és azt irta ki hogy "script compile error (see console for details)" és nem engedett be a szerverre😞 hogyan tudnám megoldani majd a lanra hogy legyen pam is a szerveren de tudjunk is gamelni? ja és még 1 kérdés hogy szerver konfigot kell csinálnom vagy nem muszály?

aki ért az ilyesmihez és tudna nekem segiteni akkor nagyon meghálálnám.

Zomil
lol 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
Na jó nektek is elmesélem ,tegnap warozunk ,nagy átélés taktikus kusolás stb.. erre bejön egy csóka ts-re úgy vette a levegõt mint dart vader , és benyögi"--125 ccm enduró sárga eladó..." gondolhatjátok döltünk a röhögéstõl.Végül is abban maradtunk ,hogy megvesszük Fujinak lanra járni.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
kö enduró?<#wilting> /ezt csak Csuszi érti/<#hehe>

csuszi
tudod amikor 3-4 faszkalap ugat hogy anyád, meg de pro, meg red dot láma, meg waron (sose wsaroztam velük, pláne nem 40:0 loss) nyomorék voltál stb stb akkor úgy 3 map után inkább lécelek. csak tudnám miért nem a pályán mutogatták milyen faszagyerekek, mert az összes hátul kullogott sam takony is.

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Beszéltem velük, majd ha hazaérek, kereslek.
(falon át hitblipet kivettük)

Csak még arra jönnék rá, miért vágott ki mindenkit csak úgy. Lehet, hogy az afkmonitor van elcseszve a pam-ban, mert olyan, mintha spectbe került volna mindenki. Ma megnézzük kfa-val a lelkét. 😄

BigReaper
HEG részélõl köcce, megpróbálunk ehhez megfelelõen játszani ott, ja amúgy KL majd ha sikerált beszélni haverjaiddal szólj, aztán dumálunk!

www.team-gigabyte.com

Kovács legény
a reklámért bünti jár<#nezze><#banplz>

www.czekoart.hu

V43 1105
Hehehe 😄 Elég jó szervernek hangzik, nem bánjátok ha reklámozom, bindként ? <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dick Riddick
Járnak a kiemelt ügyfeleknek extra szolgáltatások is?
Plusz sebzés, nagyobb életerõ, vietnámi masszõrlányok?
Amolyan VIP rendszer?

<#nyes><#nyes><#nyes>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
köszönjük😛

mNzJean
<#worship>

Boron Power
Beszéltem kfa-val is azt mondja többet kickelt is azok közül, akik csusziba belekötöttek. Samfisher maradt egyedü. 😊 Vele majd beszélek.

Egyébként többieknek is jeleztem, hogy ti (KGB, JCSR, HEG, HEW, Horda) kiemelt ügyfelek vagytok a szerón, mert jól is játszotok, meg normálisak is vagytok. Tehát ha ilyen van szóljatok az adminnak(kfa, Danken, 3D, vagy KL), intézi a rendbontót.

KL

Boron Power
Na megnéztem. Samfisher és iszonyatszar nevû playerek ugattak, ebbõl csak iszonyatszar jutott el anyázásig. Megnézem ki az.

Rendezem õket, meg a többieknek is szólok, hogy azonnal kick az ilyenért. Majd hétvégén jobban fent tudok lenni, akkor ezeknek az agyáig is el fog jutni, hogy sokáig nem fognak tudni feljönni, ha nem lesznek normálisak.

Csuszi, ennyin még ne akadj ki szerintem, még nem tudják mi a rendszer. Amiket én JCSR-en kaptam az elején, az sokkalta durvább volt(amíg ki nem vote kickeltek). 😄

KL

Boron Power
Ok, megnézem a logot.

Samfishert egyébként ismerem, néha tényleg meghülyül. Ha látom fent leállítom, ha nem érti akár õt is banolom.

Itt rend lesz. 😄

KL

mNzJean
Figy tegnap fenn voltam amikor a Csuszi-t csesztették ,fõleg egy samfiser nevü player, nagyon durván .Voltak adminok de ejnyebejnyén kívül semmi nem történt ,úgyhogy mi is inkább leléptünk kollektívan.Amúgy a server tényleg jó ,és jó hogy összejövünk valahol de ezek a szájkaratés gyerekek nem kellenének oda.

Boron Power
Nagyobb gáz a szerónál, hogy a legfrisebb 4.01-es PAM "pam_mode pub" játékmódban véletlenszerûen fogja magát és félbeszakítja a meccset, egy csapatba vágja a játékosokat.

Ezt a bugot a pam készítõjének is jelezték, de a srác (worm) lelépett a színrõl kb. február vége óta, azóta nem ír a fórumába.

Esetleg vki találkozott már a problémával?

Thx

KL

Boron Power
Pont ez a szeró, amire ezek miatt nyugodtan jöhetsz.

Ha van fent admin, az anyázásért elõször szól, majd kickel, majd ha visszajön szájtépni banol. (lebeszélve a többiekkel)

A mostani esetre ha tudsz nevet mondani ki volt, visszanézem log fileba, és ha tényleg durva volt kibanolom.

Az eddigi szervereink is tiszták voltak ilyen szempontból, ez is az lesz. Csak még pistikéék erre nem jöttek rá.

KL

csuszi
cigó😊

Fujiryu
Mert ideggyenge vagy b+ azért 😊 relax ilyenkor és a szájat felfelé görbíteni.az a megoldás 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

V43 1105
Ilyen kisnyomorékokkal felesleges leállni .. az agyi szintük nem üti meg a a karuk hosszát, hagy pofázzon .. egy kis takony miatt ne legyél idegbeteg ..

Mentem .. Jóéjt, sok fraget ! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csuszi
nem fogadom el hogy édesanyámat szidják takony kis szarok akiket az életben úgy megvernék eg yilyenért hogy kihullana kicsi kis tejfoga a drágának.

BigReaper
nekem bejön a tcfc szervere, bár kicsit sok a 10v10, Csuszi a red dot-os mp5ér engem is lámztak, meg elhordtak midnennek, meghogy a HEGesek csiterek, mert steve-vel vezettünk ketten egy mapot, és nyertünk, de ezt el kell fogadni ott is! szal jó lesz az!

www.team-gigabyte.com

Dick Riddick
Múltkor egy frissen connectelt gyereket szabad területen futás közben fejbelõttem. Lecsalózott, leaimbotosozott, elküldött a francba és kilépett. Én voltam az elsõ aki lelõtte. Eddig ez a rekord.

Fujiryu
Na rew.Feltelepítek valami msnnel kompaktibilis cuccot hogy legyen mit csinálni amíg ki vagyok taskolva és várom hogy lelõjj.(csak valamiért peti gépe nem fogadja a szervezetébe az msnt 😊

csuszi
anyáztak cukkoltak cheatereztek red dotlamaztak stb stb...úgy 3map után boring😉

Dick Riddick
Nekem a 10v10-es SD nem igazán jön be.
Lehet hogy nagyon válogatós vagyok, de volt már részem benne, és nem az én világom.

Zomil
csak nem le-cheatereztek? 😄

csuszi
hát cimbiket kérdezheted miért is nem fogok oda járni, de sejtettem én elõre hogy ez lesz.

Sadist
Start new internet server, haveroknak megmondod az IP-det, õk meg /connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx-el csatlakoznak. De ne számíts valami fantasztikus játékélményre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Attól függ hova. Ide a topikba pl. a kép beszúrása gombbal érdemes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szevasztok lene pár kérdésem amultival kapcsolatban ?
hogy tudok ingyen olyan szervert csináli a játékban amibe más is betud lépni? Vagy legalább ugy megcsinálni h csak haverokkal játszhassak multiban ??? segítsetek köszike
hogy kell képet küldeni???

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Dick Riddick
Helyes! <#eljen>

csuszi
jó lesz.

Boron Power
Hi!

Az ARC és Hit&Run szerverek mintájára Pam SD public szervert indítottunk cbperks beállításoknak megfelelõen:

84.2.39.200:28960

Ha van kedvetek gyertek.

KL

csuszi
még annyit se tudsz bazzeg hogy strat az a start😊
és rajtam kivül 20 kgb kiabálta hogy aki nem ugrál az homokos, de bezzeg rögtön lefeküdtél, hogy nemi identitásodat kihangsúlyozd😊
éjfél re, vagy beszari vagy elmondom az egész utcának...

Fujiryu
Sztem meg az a buzi aki ugrál start alatt(az hogy van egy barátnõd nem változtat a tényen...) <#vigyor>

csuszi
mosmicsináljak ha én ugrálok strat alatt te meg nem? nem tehetek róla hogy nem uyganazon az oldalon hajtjuk a bringát szivi😄

Fujiryu
Sajnos most nincs idõm szétlõni azt a nagyképû fejedet😊 De lehet este felmászok játszani olyan éjfél-egy körül(igyekszem majd jól berugni hogy azért egyszer legalább le tudj lõni 😊
Aztán meg holnap úgysincs egyetem szóval majd szétlõlek délelött.Úgyis másnaposan megy a legjobban a játék 😊