Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
azt szeretném kérdezni hogy egyik nap majd LAN-ozni készülünk haverokkal😊 De tegnap kipróbáltam egy lan szervert inditani sikerült is csak ! töltöttem le egy pam módot hogy megnézzem menni fog-e amikor bemásoltam a main mappába akkor elinditottam a játékot csináltam egy sima nem dedikál szervert és azt irta ki hogy "script compile error (see console for details)" és nem engedett be a szerverre😞 hogyan tudnám megoldani majd a lanra hogy legyen pam is a szerveren de tudjunk is gamelni? ja és még 1 kérdés hogy szerver konfigot kell csinálnom vagy nem muszály?
aki ért az ilyesmihez és tudna nekem segiteni akkor nagyon meghálálnám.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
MJ rulz Pink Team The Only One
(falon át hitblipet kivettük)
Csak még arra jönnék rá, miért vágott ki mindenkit csak úgy. Lehet, hogy az afkmonitor van elcseszve a pam-ban, mert olyan, mintha spectbe került volna mindenki. Ma megnézzük kfa-val a lelkét. 😄
www.team-gigabyte.com
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Plusz sebzés, nagyobb életerõ, vietnámi masszõrlányok?
Amolyan VIP rendszer?
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Egyébként többieknek is jeleztem, hogy ti (KGB, JCSR, HEG, HEW, Horda) kiemelt ügyfelek vagytok a szerón, mert jól is játszotok, meg normálisak is vagytok. Tehát ha ilyen van szóljatok az adminnak(kfa, Danken, 3D, vagy KL), intézi a rendbontót.
KL
Rendezem õket, meg a többieknek is szólok, hogy azonnal kick az ilyenért. Majd hétvégén jobban fent tudok lenni, akkor ezeknek az agyáig is el fog jutni, hogy sokáig nem fognak tudni feljönni, ha nem lesznek normálisak.
Csuszi, ennyin még ne akadj ki szerintem, még nem tudják mi a rendszer. Amiket én JCSR-en kaptam az elején, az sokkalta durvább volt(amíg ki nem vote kickeltek). 😄
KL
Samfishert egyébként ismerem, néha tényleg meghülyül. Ha látom fent leállítom, ha nem érti akár õt is banolom.
Itt rend lesz. 😄
KL
Ezt a bugot a pam készítõjének is jelezték, de a srác (worm) lelépett a színrõl kb. február vége óta, azóta nem ír a fórumába.
Esetleg vki találkozott már a problémával?
Thx
KL
Ha van fent admin, az anyázásért elõször szól, majd kickel, majd ha visszajön szájtépni banol. (lebeszélve a többiekkel)
A mostani esetre ha tudsz nevet mondani ki volt, visszanézem log fileba, és ha tényleg durva volt kibanolom.
Az eddigi szervereink is tiszták voltak ilyen szempontból, ez is az lesz. Csak még pistikéék erre nem jöttek rá.
KL
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Mentem .. Jóéjt, sok fraget ! 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.team-gigabyte.com
Lehet hogy nagyon válogatós vagyok, de volt már részem benne, és nem az én világom.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hogy tudok ingyen olyan szervert csináli a játékban amibe más is betud lépni? Vagy legalább ugy megcsinálni h csak haverokkal játszhassak multiban ??? segítsetek köszike
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
és rajtam kivül 20 kgb kiabálta hogy aki nem ugrál az homokos, de bezzeg rögtön lefeküdtél, hogy nemi identitásodat kihangsúlyozd😊
éjfél re, vagy beszari vagy elmondom az egész utcának...
Aztán meg holnap úgysincs egyetem szóval majd szétlõlek délelött.Úgyis másnaposan megy a legjobban a játék 😊