32784
11273047011472975925.png
  • maniac78
    Gondolom van több modul is a gépedben. Egyik kivesz játszol, ha kidob, csere, ha nem megvan a ludas. Így gyorsabb, legalább ki is fújkálod őket.
  • soma12
    igen memória hibára én is gondoltam.... el is akartam indítani egy memtestet de az 1 egész nap és arra nem nagyon lenne kedvem.. de most már akkor inkább megcsinálom... ugyis 2 hétig itthon leszek.. valaki nem tud adni egy linket memória testről honnan lehet leszedni.? meg hogy hogyan is működik egy ilyen memóriateszt ? és thx ...:D
  • maniac78
    Talán memórihiba.

X-Fire statjait, hogy lehet elmenteni, mert nálam gyakran elszáll és utálom mindig az elejéről kezdeni?
  • soma12
    Hali. nekem az a bajom cod4 -nél hogy felraktam meg midnen (ISO, daemon toolsal) és amikor elindítok x-fire-ön egy multy szerót akkor elsötétül a kép és ezt dobja ki:
    "Cod4_MP.exe alkalmazáshiba
    a 0x4500589 memóriacímen található hivatkozás 0x0000000 memória címre hivatkozott. az alábbi művelet sikertelen: read a
    program bezárásához nyomja meg az ok-ot a
    hibakereséshez a mégsét"
    akármelyikre nyomok kidob .. és ez van cod2 -nél is csak ott be enged játszok és ha sniperrel leszednek vagy gránát megöl akkor dob ki cod4 -nél meg egyből.. mi a baj ? pls segítsetek ..
  • Bugi Misi
    próbáld meg hogy xp-re rakod a kompatibilitást
  • Kodek14
    Az én problémámra van valami megoldás?
  • Skynet
    Rakj csak fel minden patchet...
  • hangya77
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném.Eredeti COD4-esem 1-2 napja sokára listázza ki a szervereket,(van amikor kb 1 perc)és ha választok egyet ,time outtal kidob.Nekem azt javasolták, hogy ne frissítsem , ne rakjak fel semmi patch-et ,mert baj lehet.Én így is tettem, eddig jó volt. Jelenleg 1.0.525 -ös verzióm van.Érdekelne még az xfire-s tört szerverekkel lehet-e játszani, mert úgy tudom hogy mindegyik 1,7-es patch-el megy.1-2 pálya hiányzik és jó lenne azzal is játszani.Köszi , Hangya
  • Kodek14
    operációs rendszer Windows 7
  • Kodek14
    8.692.1.0 ez a mostani verzió van fent de kerestem de még keresek hogy van e újabb.
  • RoboKutya78
    az ati drivered mennyire friss?
  • Kodek14
    Hello!
    lecseréltem az asztali gépemet egy laptopra.
    Ami Packard bell easynote tm-re hallgat:proci:intel pentium p6000 2X 1,87mhz, vga ati mobility radeon hd 5470 512mb, HDD :320gb, kijelző 15,6" 16:9 led LCD és cod4ben lefagy 10-20 perc múlva de van olyan mikor belépek 1-2perc után is.Cod6, medal of honor 2010 és assassin's creed 2 sem fagy. Mi lehet a gond .Válaszotokat előre is köszi.
  • berczely
    úú bocsánat az előbbi posztért elnéztem a topicot!

Elnézést kérek!
  • berczely
    Hali!

Tört játékom van és szeretnék multizni fent van 1.7 -ig a javítás, indítanám a multit de fekete kép és exe hibával leáll!Ilyenkor mi a teendő?
  • Glesthor
    Kicsit elszomorodtam most. Elég mobilis életem van. Tehát nem cserélhetem le a laptopot. Hjajjj.... Valamit majd kitalálok a probléma orvoslására.
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • RoboKutya78
    megtudakoltam sajna csak úgy lehetne vgat cserélni a notidon hogy az alaplappal együtt cseréled,és akkor se biztos hogy jó lesz a játékhoz sajna
    ha játszani szeretnél cseréld el a notit egy asztali masinára.
  • Glesthor
    Az biztos, hogy MSI és még az is, hogy nagy betűkkel rá van írva: ATX Computer.
    Kell még valami?
  • RoboKutya78
    ez jóó.. kérdés:) nem tudom hogy integrált notikon lehet e cserélni vga-t de úgy tudom mintha nem lehet.
    ha pontosan leírod a noti tipusát és ha jókedvem van ráleshetek
  • Glesthor
    Jesszus!!!! Ennyi pénzzel nem rendelkezem!
    Külön vga-t nem lehet venni a géphez?
    Ha nem, akkor kénytelen leszek elkobozni valamelyikőtök gépét, hogy tudjak lövöldözni...
  • RoboKutya78
    ja látom nem olvastam el figyelmesen a beírást
    akkor viszont passzolom..

• darkerlomy
    Mondtam hogy a mod mappában nincsenek benne :)
  • RoboKutya78
    van egy Mods mappa amman vannak felsorolva a modok amikkel játszottál. külön mappákban a ModWarfare mapát hagyd meg csak ha törölni akarsz
  • darkerlomy
    amúgy a modokat hol lehet kitörölni? Mert egy csomo szerverre mentem fel ami modokat töltött le velem és sehol sem találom hol lehet kitörölni. a mod mappában meg csak az alap mod van. A modwarfare a többit nem tom hova rakja ...
  • RoboKutya78
    Ez érdekes
    Nem lehet hogy olyan szeron játszottál ahol a térképet a mod-ban más helyre pozicionálták?
    Első ötlet töröld a cfg-t a profilod alatt
    vagy less bele hátha találsz valami utalást a térkép pozíció megadására.

• ffxi
    Csátok!
    UAV és chat nem férnek el. Egymás hátán hegyén vannak :( Mitől van?

• darkerlomy
    jó azt tudom de vidéken élek és ritkán megyek oda ahol megtudnám venni persze meg akarom venni majd de addig is szeretnék játszani. Amúgy csak azért szedtem le mert kiváncsi voltam milyen és nagyon megtetszett (eredetileg nem vártam sokat tőle de nagyot tévedtem) de amúgy olvasgattam a neten és írta pár angol csávó hogy neki eredeti és mégse megy normálisan a multi. De azért meg veszem mert ez a játék megérdemli
  • Titinke
    Hamachin lehet jáccani cod 4 mw -t??? ha vkinek van szervere akk írja meg a hálózat nevit meg a passt
  • RoboKutya78
    Ha már a wow-ot említetted ezen még auz Aion is elfut :)
  • RoboKutya78
    ha már a 120e ft-os árkategóriát vetted célba.
    mondanám a samsung notik r528-as szériáját az nvidiás vga val felszereltet
    Nekem bevált simán használható játékra is anno akcióban adtak mellé egy alap samsung telcsit is :)
  • MeoH #32108
    Normalis ar eleg relativ :) Laptop amin jatszani is lehet normalisan, az nem a 100-120e kategoria, 180e kornyeken kezdodnek.
  • Glesthor
    Köszönöm az infókat. Legalább a WoW fut rajta...
    Laptopba egyáltalán lehet normális áron vga-t szerezni? Elnézést, ha ez hülye kérdés volt, de a laptopok területén nem igazán vagyok még otthon.
  • RoboKutya78
    4000 ft nem egy nagy pénz manapság ezért a játékért
  • darkerlomy
    most meg nem guid ban -t ír ki szóval ezt megoldottam de most ezt írja :punkbuster corrupted error 81354 memory file ennek már más az oka nem vagy még mindig az a baj hogy nem eredetí.
  • RoboKutya78
    a vga- d igencsak alapteljesítmény és ha jól sejtem pluszban még integrált kártya is.Ha valaki a notin szeretne játszani annak minimum egy olyan gépet kell választania ami nem integrált kártya van benne.
  • lolSL
    ezt a videokártyát sajnos nem játékra tervezték.
  • Glesthor
    Jó reggelt mindenkinek!

Még anno megjelenés napján nagy örömmel vettem meg a játékot. Hónapokon keresztül lekötött. Végül egy kis szabadságra küldtem. Azóta az asztali gépem lecserélődött egy laptopra. Mostanában megint kedvet érzek a játékhoz. Gondoltam, hogy visszarakom.... Nos, a probléma a következő: iszonyatosan szaggat!!!!!!!!!!! Próbaként felraktam a CoD1 + UO kiegészítőt is és azoknál szintén szaggatás fogadott!

A gépemben ezek vannak:

Amd 3800
    2Gb ddr
    Ati Radeon x1200 256Mb

Remélem valaki tud szolgálni nekem hasznos információval, mert ettől én meg tudok őrülni.
  • RoboKutya78
    mindenképpen futtatni kell egy modot a letöltött mapokhoz anno ezért nem volt sokáig új modder által készített map mert mod kellett a futattáshoz.
  • RoboKutya78
    ha tudod hogyan kell egy modot betölteni játékban akkor nem lesz nehéz a feladatod
    Van egy ModWarfare nevű mod a mod könyvtárban azt elindítod és utána megadod a conzolban a letöltött mapp nevét és voálá elindul a mapp.
    Ugyan ez a megoldás ha demot akarsz lejátszani.
  • jocking
    Hali!
    Az a gondom, hogy letöltöttünk egy csomó pályát cod4-hez. Beraktuk a fájljaikat a cod4/usermaps könyvtárba. De amikor pályát akarunk indítani, a berakott pálya nem jelenik meg a pályák között a listában.:( Hogy lehet így játszani a pályákkal?
  • hungary27
    talán mert neked nem a99c62a4-al végzödik a guidod-.- vedd meg eredetibe