32784
11273047011472975925.png
  • soma12
    Nah akkor
    most mi van am minek kéne megvennem a cod4-et??
  • zotya10002
    GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4...Elmész a boltba és megveszed!

ott van fent a bannerban!
  • soma12
    nekem is hasonló hibám akadt leszedtem...1.7-es patch +pb frissítve és kako ezt írja ki: "LorD1 punkbuster permanent ban issued on this game server for player "LorD1" ....GLOBAL Punkbuster GUID BAN 18ce8fc8 " szal ennek mi baja és miért BANN?? nem is jutottam mégbe se ráadásul nem is vok hacker meg ilyesmi... XD
  • uscGhost
    Lenne egy kis problémám. 15-20 perc után kidob ezzel a felirattal:

Valami ötlet?
  • madmanic
    dobj fel egy no cd/dvd cracket.. gamecopyworld on fent van
  • Maxtreme
    Crackeld le az sp részt, vagy vidd vissza. Mást nagyon nem tudsz tenni.
  • ikszipszilonzé
    Volna egy problémám.
    Megvásároltam az eredeti játékot, szaküzletben vettem originál sértetlen csomagolásban, nem lehet hibás a lemez hiszen rendesen feltelepült, és a multi tökéletesen működik. De a singleplayer nem indul el, hiába van benn a meghajtóban a lemez azt írja ki -please insert the correct CD/DVD-Rom- Mégis mi a fenét kéne csinálnom vele ez csak 1 db Dvd mi mást rakhatnék be.
    Akkor is ez van, ha az asztali parancsikon helyett a lemez berakása után megjelenő menüből akarom elindítani. Ez agyrém.

• Novotsik
    hi,multizni szeretnék és ahogy belépek a szerverre rögtön kidob azzal h disconnect from the server,mi hiányzik neki pb frissítve 1.7-s patch fent van?!
  • steweee
    már anno végigjátszottam. most látom csak, hogy van ilyen enemy intel (modern laptop) a pályákon elrelytve. ből párat észrevettem. ha összegyűlik mint, milyen bónuszt ad ?

amúgy érdekesen másképp is meg lehet jópár pályát oldani mint elsőre.
  • Gman2142
    Sziasztok!
    Valaki tudna dobni egy linket ahol a mw1-2-nek a részletes története van?
    Lehet hogy szó volt már erről a forumban de nem szeretnék 100 oldalt visszaolvasni. Előre is köszi
  • soma12
    nem hiszem mert a cod cod2 cod3 cod4 nincsenek steamal levédve így lehet használni multyba letöltve is csak a többi codban nem lehet :)
  • Maxtreme
    "letöltöttem"

Esetleg ez lehet a probléma forrása....
  • uscGhost
    Sziaztok!
    Ma letöltöttem és feltettem a cod4-et nosztalgiából, szépen fel patcheltem 1.7-re, de mikor mennék be a szerverekre azt írja bannolva vagyok. Tehát,nem tudja valaki mért van az hogy az összes szerverről bannolva vagyok????
  • Maxtreme
    Megoldva
  • Maxtreme
    Srácok. Ilyenkor mi a szent szar van?

Tegnap este játszottam, akkor még nem volt semmi gond. ma fel akarok menni akármilyen serverre, ez fogad.
  • Daell Drow
    siman el fog menni.
  • Bence94
    miért fps-re kell venni ? ráadásul ez már elég régi játék nem nagy kunszt a mai gépeknek de amit leírtál már elég régi és a vga pedig egy hulladék...az a kérdés mennyit szánsz rá ? ja és menj át a hardver topikba majd ott válaszolnak minden kérdésedre...
  • hunok123
    Jah és low grafon
  • hunok123
    Sziasztok tudnátok segíteni vennék egy gépet és az lenne a kérésem hogy ha le írom a cuccokat ami benne van akk leirjátok mennyi fps em lesz kb a cod4 be ? köszi elöre is

Alaplap: Asrock sAM2
    Processzor: AMD Athlon 64 X2 6000+ CPU
    Memória: 2x1GB DDR2 800
    Merevlemez meghajtó: 500 GB, SATA
    Optika: DVD-RW
    Ház: Codegen 400W tápegységgel
    VGA: Radeon HD 4650 1 GB DDR2 (PCIe)
    Hangkártya: integrált
    Hálózat: integrált
  • Kulee
    Elnézést, itt a kép. Mi lehet a baj?
  • Kulee

Sziasztok!
    A Singleplayer mód megy hiba nélkül, semmi gond vele az ég világon, viszont Multinál ez a hibaüzenet jön ki... Mi lehet a baj? Patch fentvan. A válaszokat előre nagyon köszönöm, fontos lenne!
  • steweee
    rendben, akkor megvan mindegyik ami megjelent. köce
  • Kulee
    Sziasztok!
    Warez topik csak nálam nem jó? Hasonló kérdéseket hol tegyem fel?
    Esetleg valaki segítene, csak egy kérdésem lenne, amit megkéne válaszolni, tényleg nagyon hálás lennék. Privátba vagy itt aki lenne olyan szíves és segítene... Előre köszönöm!(:
  • soma12
    a call of duty 4 modern warfare -t a call of duty 5 world at war követte és aztán jött a call of duty 6 modern warfare 2
  • steweee
    ehhez jelent meg vmi kiegészítő, vagy már csak a modern warfare 2 követte ?
  • Jaka923
    A kevés RAM miatt butítanod kell, de 1024*768-as felbontással, medium grafikán meglesz a 35 FPS.
  • MeoH #32151
    Hat ez fugg a palyatol, szervertol es a felbontas/beallitastol is, de boven jatszhato lesz.
  • andris003
    Szasztok uj gépet fogok kapni:) és szeretném tudni hogy mennyi fpsel fog futni rajta a cod4.Léccives valaki vessen rá egy pillantást , és írja le menny fpsel fog futni a cod4.Előre is köszönöm. :)
    : AMD Athlon II X3 440 3GHz AM3 Processzor.
    Asus M3N78-SE Alaplap DDR2 , AMD, 5200mhz.
    ATI radeon HD4650 512MB DDR2 64 bit.
    TÁP:420W
    RAM:512MB
    win xp sp3
    ELŐRE kösz amit tudtam le írtam :D LÉCC FONTOS
  • nyau01
    szolnok megyébe lesz kisseb cod2-4 lan party ha érdekel valakit keressen meg msn:-> [email protected]
    nov5-6-7
  • Cris99
    Sziasztok, nem tudjátok mi lehet a probléma??,
    cod4 multinál pár perc játék után kifagy a játék és csak a reset segít...
    többször is csinálta
  • ffxi
    Nem szűnt meg. Csak én nemtok belép oda.
  • Bugi Misi
    vagy megszünt a szero
  • ffxi
    Akkor majd feloldódik. Akkor nem gáz.
  • Bugi Misi
    sztem IP
  • ffxi
    Csalás vádjával BANN-oltak. Pedig nem is csaltam :@ Sok low nem tud játszani :S Csatlakozok és állandóan server disconnect-et kapok. Ez mi féle BANN?
  • maniac78
    Akkor marad a memteszt.
  • Bugi Misi
    akkor passz:/
  • lolSL
    milyen géped van amiben 512 ram van? nem biztos hogy cod4-re tervezték :/
  • soma12
    maniac78 figy én eléggé noob vagyok az ilyenekben azt írtad hogy a memóriát vegyem ki az egyiket és próbáljam meg úgy , ha kidob csere és ha a másiknál nem akkor ok? vagy hogy? ha így akkor az a baj hogy a gépemen 512mb ram van és ha az egyiket kiveszem akkor 256mb marad ami azért baj mert azzal nem megy a cod4 mert annak 512mb-ra van szükség akkor marad a sima memóriateszt?
  • Kodek14
    sp3-ra van álltva de igy is fagy:S