Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a patcheket is.(apropó tud valaki egy exe-t..a single playerhez?😊
De most nem enged csatlakozni a szerverekhez mert nincs bekapcsolva a punkbuster. Amikor meg bekapcsolom után ki kell lépnem a játékból és valamiért nem menti el a beállítást szóval ördögi kör... hiába kapcsolom be mindíg ki lesz kapcsolva...
Erre valaki tud megoldást?
Ja ez rippelt cucc(skullptura).
The Matrix has you...
Letöltöttem az Xfire-t, de arra nem tudok rájönni hogyan lehet szervert találni vele.
Amennyire csak látom ez inkább agy game community program. Néztem Youtube-ot is de ott is csak az install meg a profilbeállítás megy ezerrel.
Szóval megvan a játék
Megvan az Xfire
Hogyan lehet ebbõl onlne game?😊))
Elõre is köszi!
Vannak olyan szerverek ahol ellenõrzik hogy eredeti e a kulcs, és csak akkor tudsz belépni ha eredeti.
Key Code in use.Please try reconnecting later.Nem tudja valaki hogy mit lehet ezzel csinálni.
Tud valaki ajánlani jó TDM szervert? Lehet alap, custom mapos, midegy csak ne HC legyen, meg ne K3 mod.
The Matrix has you...
The Matrix has you...

Valaki segítsen!!!!
Kidob pb : -disallowed program/driver ezt írja és kidob,
vagy azt h corrupted program/file
valami ötlet??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
googleban beirod, és legelsõ link....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.
Fellépek akár melyik szerverre, 2 perc után ezzel ez üzivel dob ki:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Ma ki is probalom. Meg egy lama kerdes multiban nagyon kezdo vagyok. Szoval mit ajanlotok hol kezdjem. Melyik jatekmod a legjobb?...stb.
Nem lenne jo valami uberprofi csaptba ugrani elsore.😊
most már nem vagyok ebben sem biztos, de a lényeg, hogy ha tört, akkor xfire és ott keresgélj Te is, eredetinél meg van multis menüpont és ott van szerverkeresõ, beépített.
sok sikert.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nincs valahol egy guide ami leírja részletesen hogyan lehet beüzemelni a multit?
Kísérleti verzióm van...
Majectic, oldalon "Servers"-nél meg tudsz keresgélni magyar, külföldi servereket egyaránt, nevükben már benne van, hogy milyen, hc, promod, stb, felveszed õket és próbálkozol. Ez a legegyszerûbb, túl sok van az alap "nem modosokból" is, hogy mindent felsoroljunk. Kis kutatómunka nem árt sose ^^
Am nem muszáj mindenképp magyar serverben gondolkozni, én kedvenc kis hc tdm serómat külföldiben találtam meg. Magyaroknál túl gyakori a paraszt chat, az meg hiányzik a fenének.
Kellene kis help.Mindig kidob a pb,vagy: -Corrupted file/memory
: -disallowed program/driver
már többször újraraktam a game-t, meg pb-t is frissítettem,de még mindig kidob!
ezek host-ok, akkor dõl el ki a host, mikor elkezdõdik a meccs, ha pedig privátba mentek emberekkel (oda idegenek nem tudnak pikk-pack bemenni)
akkor hámácsit kell használni, ott van egy ip, de ugye csak akkor megy a host ha megy az illetõnek a gépe....
fuck mmo's..i.,
1-2 órát nyomtam már a játékkal, nekem soha nem halmozodott itt a cod4-ben ezért nincs is kijelzés, hogy éppen meik aktiv, mert mindig csak 1 van.
The Matrix has you...
Nincs valahol egy guide ami leírja részletesen hogyan lehet beüzemelni a multit?
Kísérleti verzióm van, értsd nem orig. De ha jó ígérem megveszem!!!😊
UAV: 3 ölés
Airstrike: 5 ölés
Helicopter: 7 ölés
(ha elérted öket kapsz egy üzenetet a képernyõre és megnyomod az 6-ös gombot! Vigyázz mert ha eléred monnyuk az egyiket, pl az uavot és nem használod el, hanem továbblépsz a repülõre vagy a helikopterre, csak mindig az utolsót tudod használni amit elérsz, nincs olyan mint cod6-nál hogy halmozod õket, és majd sorba késõbb elhasználod, szóval ahhogy megszerzel valamit használd el mielõtt tovább ölsz!)
ha már van repcsi vagy helikopter a levegõben akkor hiába nyomod meg a 6-os gombot addig nem fogja aktiválni a te strike-odat mig tiszta nem lesz a légtér...mindig csak egy lehet a levegõben 1 repcsi és egy heli!
Igen , én is controlls-ba kerestem, de nem lett meg.😊 Na majd meglesem jobban.