Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ajánlom, h takarits registry-t és teljesen töröld le a játék könyvtárád ugy rakd fel, és vistánál ha nem megy vmi hangal kell bohockodni, ezt majd vmi vista tudor megmondja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jah és a patceh még nincsenek felrakva...
Sziasztok
Nekem olyan gondom lenne hogy idáig tört gémmel nyotam... de csak 1 serverre tudtam felmenni szerintem a rosz cd kulcs miatt... még aznap vagy 6-7 szer install meg unninstal volt, igy a gép is összezavarodott és mikor már unninstaloztam a gémet akkor is azt hiszi hogy fenn van ez az autorunnal jelenik meg de ha mappából telepiitem akkor semmi baj... ez az elsõ kérdésem ez ellen mit lehet tenni? újrarakni a vistát?
második kérdés
ma jött meg az eredeti gém... feltelpitettem ahogy kell (igaz mappából mert autorunból csak uninstallozni lehetet a fent emliitett hibából) single player megy is elindiitja de a multiplayert nem adja be ugyanazzal a hibával mint ami volt a tört gémnél a bizonyos safe mondot irja ki meg hogy iw3mp müködése leállt.... valamint mostmár olyan ablak is bejön a safe mod helyett ahol a választási lehetõség upload és a mégse.
Mit csináljak segiitsetek létszi mert nem szeretném elcseszni sem a kulcsot sem a gémet és remélem nem kell újrarakni a vistát ez miatt :S
elõre is köszönöm
Üdv
Boron Power
Pontosan a csitereket szedi ki, végzi a dolgát.

Amikor neked írta ki a multihacket, az nem más csalása miatt volt, azt nálad találta! (esetleg vagy akkora fasz, hogy rögtön feltettél valami 55-ös rank cracket?)

A global guid ban, az már lehet, hogy más csalásától lett, de az is lehet, hogy a tiédtõl. Ez mondjuk tök mindegy.

Zomil
azt hiszed, h eredeti játékkal tolta? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cd kulcsodnak annyi, az fix. Ha tényleg nem tettél semmit megpróbálhatsz fellebbezni, Írj a pb-nek (sok sikert, elkel! Esély szinte semmi.)

Fatboyz4ever!

tök vicces mert msot meg már ezt irta ki: global punkbuster: guid ban....hello kitty, elemeht az anyjaba, jaccani szeretnek neha egy kicsit es engem baszogat ahelyett ha cheatereket szedne ki
hat az vicces, mert 3 napja rakta mfel az xp-t😄 2 napja a cod4-et és edig jo votl és msot kezdte el az anyjat baszni, letezikh vki szinten ezt a kuclsot hasznalja es az epdig csalt valoban?
Gondolom viccelsz! Nem tudom (nem néztem utána) mi pontosan ez a kód a pd-nél, de az biztos hogy, csít van vagy volt a gépeden. Az is lehet, hogy másik játéknál, de biztos, hogy valami ilyen. Ez nem kommunikációs vagy egyébb hiba ami ellen lehet apelláta. Ez csalás és kész!

Fatboyz4ever!

Zomil
hát pedig ilyet csak ugy nem irogat ki 😊

Csáó mindenki!
Ha tud valaki kérem segitse naz a problémám lenne hogy felmegyek egy serverre és kb 10 másodper után kidob a pb ezzel a hibaüzenettel:
violation #70515
asszem ez vmi cheates sazr de sose ahsználtam ilyenekt és nem értem miért csniálja ezt, ha tudja vki irjon.
Elõre is köszi!
Ati catalyst drivert sikáld le és tedd újra. Aztán directx, und a játék. Ha így sem megy, akkor xp install. Aztán passz.

Fatboyz4ever!

Garyskillz
szep estet mindenkinek! tegnap csereltem videokartyat, radeon hd2600xt-re, es olyan gondom van vele h a jatek toltes kozben kidob egy directx error hibauzivel, amibol csak annyit latok h villog a talcan, es foggalmam sincs mi lehet az uzenet szovege. regi kartyamon tokeletesen mukodott, mi lehet a gond szerintetek? reinstall volt, dx9 update volt, semmilyen progi nem fut ami zavarhatna. ha valakinek sikerult megoldania, megkoszonom ha szol.

Zomil
akkor bukta, a players könyvtárbol nem lehet elöszedni

HTS s3rg1nh00
basz6od

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

GSXR
Ööö azt nem mondtam hogy a windows új csak a régi install van fent. Abból szeretném megtudni hogy valamelyik cfg fájlba van-e. Players könyvtárról vab mentésem a rang miatt de a cdkulcsot elkevertem:8

Dave00
futtatásba beírod hogy regedit utánna megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 utánna pedig a codkey-nél megtalálod!😊

a játékban vagy a registry-ben egyszerübb!

Fatboyz4ever!

GSXR
Urak!

Feltelepített cod-ba megtalálom a cd kulcsom valamelyik fájlba?
Köcc

davidka003
Igen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sziasztok,

Új Játék telepítésénél mely patch -ek kellenek? elég az 1.4 és 1.5?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

davidka003
Próbáld ki és meglátod hogy fut. Nem lesz gond vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

elitehun
lehet anyázni meg minden me nem vok nagy guru de mi rossz benne?
davidka003
640x480-ban low-on meglenne a 30FPS.<#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
sehogy, sztem el sem indul

elitehun
hogy futna?
Core 2 Duo 2.80GHz
2GB RAM
GeForce 9600GT
84.2.39.238:28971 Itt voltam!!Hú vazze ez a szeró nagyon király csak uj pályák pb-van!Rang rendszer van.Aszem 26 uj pálya van fent.Nézzetek be!!!!!!<#violent><#violent><#violent><#violent>
193.6.242.242:28960 itt voltam most 1 map erejéig, ámúltam-bámúltam, h 1esek miket tudnak lõnni, aztán kezdett gyanus lenni, h esetleg nem õ rángatja a kezét hanem valami más, kilépek akkor látom pb off. A gyerek 1mp alatt 3 fejes 3 különbözõ pontra,én voltam a 3. a killkam olyan szépen mutatta, ekkora ganyé embereket akik ott voltak. 14-bõl min. 4-en csaltak, de lehet, h többen is. Kerûljétek nagy ívben.

Dick Riddick
<#vigyor>

\"Heroes never die. They just reload.\"

newszepiking
ok.
ON.
(akkor ott.)
tényleg ON.
ON.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
Akkor akár valamikor is.
Most h*lye vagy vagy nemvagy h*lye vagy? <#nevetes1>
Elég is lesz az OFFokból. <#smile>

newszepiking
miért, az késõn van? jó, hát akkor nem akkor. de ott?
vagy nem?

HD JOHNNIE
<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
A khm... szerveren találkozunk. De talánkor lehet hogy jobb lenne. Túl késõnkorán van ez a nappaléjszakához.

Tower Guard
Hát lehet, de az a fura hogy csak a cod4-nél semmi másnál más is mondta hogy tuti valami túlmelegszik pedig van hûtés a gépben bõven, meg mondta egy ismerõs hogy a haverja ugyanígy van ezzel de õ csak cod2-nél, sztem is az a melegedés lehet a gond baxameg:S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

newszepiking
szerintem én is megyek ma az izére.
jöttök?
kb. izé.vagy utána nem sokkal.

Dick Riddick
Hát mindegyikre!
Kemény meló lesz, de bízunk benned. <#eplus2>

csuszi
meikre is?

MJ rulz Pink Team The Only One

Snexi
Jön valaki este v holnap hc-re közbe ts-el?

Dick Riddick
Allah akb... akarom mondani, ámen! <#vigyor>

newszepiking
mondjuk az én burnuszom keresztülköpéséhez sem kellett nagyon célozni egy idõ után.<#wow1>
örülök hogy a korán megúszta....<#lookaround>

Dick Riddick
Téged sem kellett félteni, az biztos. <#nyes>
Kaptam a pofámba az ólmot mindenfelõl.

newszepiking
én is álmos voltam mint a dög.

csuszi
suraki now

MJ rulz Pink Team The Only One

Thx. Jót játszottunk, csak sajnos hamar kiürûlt a szerver. 2 map, és vége is volt.

newszepiking
te is csuripi.

newszepiking
na. csak összefutottunk...<#eljen>
jó voltál.

ok, köszi, csekkolom 😊

Hát az sajnos eltünt. Nézd meg ezt, hátha tetszik:Golden Army.... 62.112.194.111:29065, felváltva hq+tdm.

Bocsi, ha már volt szó róla, de mi van pár hete a RAB szerverrel. Mióta nem mûxik, nem is nagyon játszunk, mert azt szerettük. Nó tömeg, nem az unalmas pályák körbe körbe... Vagy tudtok esetleg hasonlóról?