Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem olyan gondom lenne hogy idáig tört gémmel nyotam... de csak 1 serverre tudtam felmenni szerintem a rosz cd kulcs miatt... még aznap vagy 6-7 szer install meg unninstal volt, igy a gép is összezavarodott és mikor már unninstaloztam a gémet akkor is azt hiszi hogy fenn van ez az autorunnal jelenik meg de ha mappából telepiitem akkor semmi baj... ez az elsõ kérdésem ez ellen mit lehet tenni? újrarakni a vistát?
második kérdés
ma jött meg az eredeti gém... feltelpitettem ahogy kell (igaz mappából mert autorunból csak uninstallozni lehetet a fent emliitett hibából) single player megy is elindiitja de a multiplayert nem adja be ugyanazzal a hibával mint ami volt a tört gémnél a bizonyos safe mondot irja ki meg hogy iw3mp müködése leállt.... valamint mostmár olyan ablak is bejön a safe mod helyett ahol a választási lehetõség upload és a mégse.
Mit csináljak segiitsetek létszi mert nem szeretném elcseszni sem a kulcsot sem a gémet és remélem nem kell újrarakni a vistát ez miatt :S
elõre is köszönöm
Üdv
Amikor neked írta ki a multihacket, az nem más csalása miatt volt, azt nálad találta! (esetleg vagy akkora fasz, hogy rögtön feltettél valami 55-ös rank cracket?)
A global guid ban, az már lehet, hogy más csalásától lett, de az is lehet, hogy a tiédtõl. Ez mondjuk tök mindegy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Ha tud valaki kérem segitse naz a problémám lenne hogy felmegyek egy serverre és kb 10 másodper után kidob a pb ezzel a hibaüzenettel:
violation
asszem ez vmi cheates sazr de sose ahsználtam ilyenekt és nem értem miért csniálja ezt, ha tudja vki irjon.
Elõre is köszi!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Új Játék telepítésénél mely patch -ek kellenek? elég az 1.4 és 1.5?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most h*lye vagy vagy nemvagy h*lye vagy? <#nevetes1>#nevetes1>
Elég is lesz az OFFokból. <#smile>#smile>
\"Heroes never die. They just reload.\"
vagy nem?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
jöttök?
kb. izé.vagy utána nem sokkal.
Kemény meló lesz, de bízunk benned. <#eplus2>#eplus2>
örülök hogy a korán megúszta....<#lookaround>#lookaround>
Kaptam a pofámba az ólmot mindenfelõl.