Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
valaki nem jön shutolni? mivel nem volt netem, kénytelen voltam alukálni az éjjel: tele vagyok energiával😞
ha itt lenne reap levezetném rajta, d emivel nincs...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
béna vagy.
2 span is kgb ben vista alatt tolta a cod2-õt.
de az túl pro game nektek, maradjatok a mario-nál.
de ha esetleg mégis, szívesen leshutolom a fejed 7-8 hónap kihagyás után😊
gyûlnek a retro/retard😄 meccseim. ricsit sc ben kell oktatni, reap lamzort meg cod2ben.
nem baj, majd visszaadod bf3ban (csak hiszed...)

BigReaper
óóó, Csuszi Isten szólt hozzánk, mondjunk egy Áment, mert megharagszik!

Egyébként lenne gy off kérdésem: haverokkal cod2õt szeretnenk feltolni gépekre, hogy a koliban szabadidonkben rohoghesunk kicsit, nade, a rendkivul jol fejlett PCken ma mar az a Vista nevu ize is fentvan, es kb egy ik Vistasnal se mhajlanod elindulni a cod2, de en biztosra veszem, h van valami kis trukkje, mivel a cod1 meg elidnul rajta. Szolval valakinek vmi otlet??? ja privatba is mert kuldjetek ha van leci, mert ingadozo a nethozzaferesem.... :S azert koszi elore is!

www.team-gigabyte.com

Zomil
halkan megsugom, h a játék megjelenését követöen mikor elindult a cod4 ladder, szinte mindenki p90-et vitt a warra, nos pont ezért vették ki, elég érdekes a war, ha mindenki ugyanazzal rohangál :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
tévedés:
az ûbertáp fegyverrel két probléma van.
1. ha az a legjobb, mindenki azzal rohangál, elveszti a játék az egyensúlyát, és akkor mi értelme van a többi fegyvernek? mindneki p90-el rohangálna.
2. ha szerencsére alapoz egy játék, cod4 hajlamos erre pam nélkül (néha pam-al is), hamar elveszi a kedvét a játékosoknak, és nem fair egy cb wraon😉
és azért nem pam-al szabályozzák a servert, mert a sok ütõdött nem jár rank nélküli serverre. marad a server nevében a tíltás.
kgb cod2ben állandóan tele volt pamos serverként, de ott nem volt rankosdi. utána kijött a 4, és egy ideje ki se nyitom, úgyis üres, mint a fejem...
uff én beszéltem
aláírás:
heg jcsr két láma banda... (fõleg fujimoto meg bari. dzsén se kutya a kurva húzott nédjével kressen. reap meg bazzeg....prof meg megházasodik??????????????? így se hagyják inni, mi lesz ezután?)

csuszi
bazzeg nem volt netem, pedig egész éjjel az olyan lámákat akartam vadászni, mint amilyen te vagy.
apagatya

Hassel606
Csinálhatnának már olyan mapot, ahol van elfekvõ is, és UAV helyett a nõvérkét hívnánk...és a stun gránát helyett a kacsát szabják be az ablakon! <#hawaii>

Boron Power
A cb-s közösség(ez több ezer játékos) igazából versenyszerûen játszik ezzel a játékkal, ezért az olyan fegyvereket, perkeket, amik nincsenek arányban a többivel, illetve szerencsére alapoznak kivettek.

Pl. a scorpionnal pipelineon úgy lõdözték a fejem szét, mintha sniperrel lettek volna. Persze vissza nem rúg, a 20 töltény meg azért elég bármire, fõleg, ha meg sem látom honnan ciripel, mert olyan messze van. Ha ezt még vmi hülye perkkel kombinálja, akkor világvége.

Gyere egyszer fel a szerverünkre, meglátod mekkora különbség van a pam-os normál játék és az alap pubokon folyó agytalan lövöldözés között.

Üdv!

KL

newszepiking
nem lassan, hanem régóta.<#buck>
a sok ifjonc meg csak rohangál,meg ugrál ...
nem baj, nemsokára megjönnek az új aksik a kerekesszékembe, akkor majd lesz osztás!<#vigyor1><#nyes>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

támogatom az ötletet 😊))))

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Lassan járókerettel közlekedünk a surakin.

Azért szedik ki cb-n mert a sok gyümölcstál nem bírja elviselni, hogy valaki nagyobb tûzerõvel rohangál mint õ, és meg le is lövi...felháborító.
Szerintem egyszerûen visszamaradott a cb-s közösség, nem modern warfare kellene nekik hanem napoleoni háborúk FPS. Mindenki szépen feláll egymással szemben sorfalat alkotva oszt' sortûz, a végén meg késelés helyett egy szuronyroham és aki életben marad az nyert.
Szerintem szánalmas a sok tiltás.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

zico87
egyszerû ilyen low perkeket senkise használ max pubon igaz én pubon is csak a cb perkek szerint lõtem be a fegyóimat..😄

skorpió nagyon elrontoták a fegyver tulajdonságát cod4-be+p90-nek is ezért vették ki cb-bõl már ezer éve!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Fujiryu
Ilyenkor merre vagy csuszi?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Igaz õk bérlik a szervert, természeresen a szabályokat is õk hozzák...

Csak érdekes volt ez a DS eset...
Voltunk fent páran Skorpioval, és miután nem bírtak velünk DS-ék mérgükben úgy döntöttek, hogy betiltják a Skorpiot.

És rögtön nyomtak server restartot, meg se várták a map végét, azért hogy kiírják, tilos a Skorpio.

"P90+dot+double+steady" ez elrontja a kedved? miért? annyira jó kombó lenne? de akkor miért nem ezt használja mindenki? és te is?
Dick Riddick
Én azt látom hogy van egy szerver, nagybetûkkel bennne van a nevében hogy mit nem lehet, és még csak el sem olvassák. Pedig valaki pénzért bérli azt a szervert.
Azért mert valaki nem akarja pamolni a szerverét, nem azt jelenti hogy mindent szabad.
És az hogy HC vagy normál, teljesen mindegy. A HC nem a "mindent szabad" rövidítése.
Személy szerint tele van a t*köm a P90+dot+double+steady meg M60+dot+stopping+deep kombós emberkéktõl. Hát még ha jó kis öngyilkos perkje is van, az ám a fincsi, vagy faken GL.
Úgy vágják haza a játékélményt mint a huzat!

\"Heroes never die. They just reload.\"

JCSR PROFESZOR
KÖSZI<#puszi><#buck>

www.jcsr.hu

áááá nincs idpm TVre. csak nagyon idegesitenek a láma csalók

Rocky

túl sok tévét nézel... 😛
naja, de mindig van 1 kis kapu, pl valami program amivel fel tudom törni a kódját vagy valami????

Rocky

Én nem értem ezt a tiltsunk ki mindent dolgot...

Ha ki akarják tiltani akkor indítsanak pam szervert!
Aki utálja hogy P90,el lelövik az majd oda megy...
Meg HC és pam-nak semmi köze egymáshoz, kb két külön tábor látogatja...

Tehát HC szerveren minek ezt csinálni?
P90 túl erõs??? akkor miért nem mindenki azt használja???

Lassan már mindenki majd késsel mehet csak?

És érdekes, de csak magyarokat láttam eddig P90, Skorpi, stb... miatt sírni.

Én csak miniszterelnük szeretnék lenni egy hétre. Semmi különös, egy-két törvény, vagy rendelet, egy kis adót visszaosztani. Semmi komolyabb, csak erre kéne, nincs megoldás?<#mf1> Ha volna ilyen progi, mindenki mindenhol admin volna, és hatalmas káosz lenne.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hassel606
Nem is kívánsz sokat...

csõ kéne nekem 1 program amivel átt tudnám venni az admin szerepét 1 feltört serveren. tök király server és néha jön fel 1-2 láma aim+autoshot LMG-és f@sz. és õket akarom csak kidobálni.

Rocky

Csirke4
Amikor belépsz kiírja a konzolba a kódodat.
Nincs is semmi baj a p90-nel, ha nem HC nyomja valaki. Oda nem való a paraméterei miatt! ennyi!
Písz!

Fatboyz4ever!

A COD2-nél, a serialhoz adtak valami 4 vagy 5 számjegyû másik számot, amit be kellett állítani a konzolban, és csak így lehetett cb-zni. COD4-nél nincs ilyen?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Az eladó értékelésénél látni hogy már adott el pár kulcsot, és mindenki pozitívan jelez vissza.

hátha már elkötelezted magad h eredetit veszel akkor olyat is vegyél. :S
én igy ilyen formában sohase adnék ki pénzt. ugy átvert ahogy kellett sztem. de aztán lehet h nem

repro
<#confused> szerintem a remény helyett megérte volna megvenni az eredetit 10-ért.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Na végre van eredetim. Ebay-en vettem serialt, csak serialt, e-mailban küldik el. 3-4 ezer forintért beszerezhetõ. Remélhetõleg nem csal az illetõ, és évente ugyanazokat a kulcsokat adja ki több személynek. Az a gáz, hogy a napokban volt full winyó törlésem, és nem volt kiírva a COD4 telepítõ, most töltöm le, remélem mûködik a cd kulcs.

Dick Riddick
Én régebben vitatkoztam itt pár emberrel a CB perkekrõl.
Azóta gyökeresen megváltozott a véleményem. Kidobálni a sok szemetet, nincs fegyver/perk elõny, jó szerverbeállítások, jó banda, nem kell más.

Dick Riddick
Amindenit, van egy kiváló ötletem:
Jelentkezzünk páran az EVO klánba, egyre feljebb küzdjük magunkat a ranglétrán, és szép lassan kidobáljuk a csírákat. Azután adunk a klánnak valami rendesebb nevet, mondjuk SÖR. <#bee1>

de miért?

GL-t azt megértem hogy tiltják sok helyen.
A P90 az lehet hogy kicsit tul erõsre sikeredett+nagy tár, de viszont azzal célozni nem lehet ha messzire akarsz éõni vele.

Skorpion nem rángat+kicsi tár+annyira nem erõs. és be van tiltva 😄

dejó lenne ha mindenki azzal menne amivel szeret...

aky93
Skorpion nagyon nagyon rég óta nincs cb pamban, szóval tökmindegy. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

mondjatok már pls ez ilyen szervert:

Magyar,SD,HC,NO GL.

ugyan, a skorpió miért? hm?
azért mert "kis müanyag golyókat" köpköd ki és nem ránt vissza azért?

............

zico87
skorpió & gl ??😄 ja sry clanbaserõl még nem olvastatok én kérek elnézést😄😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

csuszi
ki is a szánaloma köbön?
skorpió gl normálisabb helyeken tilos...nem beszélve a többi szarról.

HI.

No comment.
DS klán. ennyi 😄

newszepiking
"1992 khm, sorállományból való leszerelésem éve. "

1992 khm, az elsõ diplomám megszerzésének éve. <#vigyor4>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Pacal17
még 2 nap és itt a map pack juhuu

Call of Duty 4 verseny lesz Nyíregyházán!!!

2008. 06. 07. (szombat)9.30-tól

Nyíregyháza, Nyírplaza-nagyszínpad

Free for all

és

Search And Destroy

FÕDÍJ: GEFORCE 9800 GTX videókártya, további 200000,- összdíjazás.

Nevezés elõvételben: 1000 Ft a Camelotban!
Csapatoknak: 10,000 Ft ( ebben benne van az egyéni indulási lehetõség is)

Érdeklõdni: [email protected]
Tel.: 0642/451-379
Kopasz <#vigyor>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

aky93
Ez az off kicsit eltévedt.=D De azért fantáziadús oltás volt.😄

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Magam sem tudom melyik lenne a jobb.

most felvágsz, vagy panaszkodsz?😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

1992 khm, sorállományból való leszerelésem éve.

Hello all!
Van egy baj a cod 4 Multiplayer részével.
Az a baja hogy amikor az elején az a betöltõképernyõ van (az a csávó fegyverrel a kezében zöld háttérben) akkor nekem nagyon sokáig tölt be (kb. 1 perc). De régebben ez nem így volt. Akkor betöltött 10 mp alatt.
És még újítva is lett a gép, de még utána is jó volt. Egyszer csak belassult. Újratelepítettem de semmi.
VALAKI HELP!!!!!
Köszi
Na DS szerveren betiltották a skorpiot...

Tudtok ajánlani valami SD HC szervert, ahol 20 alatt van a létszám általába?