Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Még az a szerencse hogy nem vagyok szefós...
Hát persze, csak három évig szaladgáltam a mapon 2-ben.
Nagyon mókás lett, ha még jó meccseket is lehet rajta tolni...

\"Heroes never die. They just reload.\"

newszepiking
jót játszottunk tegnap!<#vigyor2>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

mNzJean
felraktam én is , nekem tetszenek az új mapok , de semmi más változtatást nem tapasztaltam.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
chinatown caretan modern változata

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én is elkezdtem letölteni, de semmi idõm nincsen a gamére most hétköznap, szóval marad a hétvége a kockulásra😞

Addig meg fórumozgatok szorgosan és várom az élménybeszámolókat a patchrõl😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Dick Riddick
Hát engem ez a pálya felmérgesített.
Ilyet belerakni, nem értem. Mikor úgy kellenek a méretesebb mapok mint egy falat kenyér.
A Chinatown nem rossz, csak nem vágom honnan az ötlet. A történet arról nem szól ugye...
A másik kettõvel viszont elégedett vagyok, elsõre teknikás pályáknak tûnnek, de a puding próbája ugye...

de a beígért NEW KILLCAM ból semmit se kaptunk.
és erõsen gyanítom h ez az 1.6 os "javítás" nem is javítás hanem csak 4 db uj pálya. :S

de amugy jók a pályák csak azért kicsit többet vártam tõlük.
Pl: Új fegyvereket is rakhattak volna be. vagy uj perkeket. mert már mindenki 55 ös ha hack-el csinálta ha nem. azt azért beletehették volna hogy végtelen szint és egyre több és több skillpont kell a nagyobb szinthez :

NEOreg3
creek-el az a bajom mint az ambush-sal, 40 körüli fps mindenhol:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ProGabe
kellett az is!
a 3 másik valami eszméletlen!fõleg a creek!hatalmas pálya,rengeteg úttal,nagy nyílt tér az egész.nagyon jó!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NEOreg3
killhouse helyett azért csinálhattak volna valami nagyobbat is, de a többi pálya jó😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hibás tömörített file!!!

De már van 1.6-os szerver
ProGabe
a szerverek még nem álltak át.amíg megteszik,én megkukkantom a pályákat,megismerkedem velük.persze chinatown-nal nem kell,hiszen COD2-ben talán carentan volt a kedvenc 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HD JOHNNIE
Szóval akkor mûködik az 1.6 mindenhol?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Hála az égnek kiadták végre. <#eljen>

HD JOHNNIE
Még nem tudom, de napok kérdése és lesz sztem 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Na végre mûködik. Be is regeltem a Guidom cb-re. Hogyan tudom listázni az eredeti magyar szervereket? Eredetit csak a belsõ keresõvel lehet? Vagy mivel?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Prince23
Már hivatalosan is tölthetõ!!!!!!
1.6 patch!

ja benne van minden,az összes eddigi patch😄D
Dick Riddick
Van már hozzá szerver?

HD JOHNNIE
Végre! Szedem én is a patchet! <#eljen>

Fujiryu
Na akkor majd ma este bepótolhatod 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ez nem mindig jön be.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Dick Riddick
Ilyen oktalanságot, hát persze hogy nem!
/Mi a SÖR-be akarunk belépni./ <#eplus2>

Én csak torrenten láttam, de ez a 283 MB brutál, remélem tényleg minden benne amit igértek! Meg remélem hamar átálnak a szerók!

Fatboyz4ever!

COD 4 1.6 patch:

http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/CoD4MW-1.6-PatchSetup.exe

JÁJJ DE VÁRTAM MÁR 😄

hol hol????

Most találkoztam vele, kijött! De egy két napig még várok, amíg a szerverek is átálnak!

Fatboyz4ever!

ja mintha az lenne fent pár helyen, hogy jún. 5, vagyis holnap..majd meglássuk mi lesz....

LackoMester
info,valkinek mikor jön az 1.6patch,valahol azt olvastam,h. holnap?
valaki?

élet a legjobb méreg

hát én biztos nem leszek láma evo-s...már most megmondom a tuti..<#mf1><#mf1><#mf1>

HD JOHNNIE
Jééé beletrafáltam <#idiota>

HD JOHNNIE
Mi folyik itt? 😊 Csak nem be akartok lépni az EVO-ba? <#ravasz1>

Jobb klikk-tulajdonságok-futtatás xp kompatibilis mod,futtatás renszergazdaként-alkalmaz

király <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Dick Riddick
Meg. <#nevetes1><#nevetes1>
Már csak csuszi hiányzik.

na megnézted a pmet? 😊

Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

inkább öntetek egy spanyol csizmát azt úgy is csak egyszer kell feladni és nem alakul ki torlódás az emberek között, meg nem foglalják a helyet. Felpróba aztán lehet elmenni 😊

Dick Riddick
Mátyás király ha bûnösnek talált valakit, fas*án megbotoztatta.
Ezt tartsd szem elõtt!
Asztalosnál tudsz kalodát legyártatni /több megrendelés esetén árengedmény/. <#nyes>

na akkor azt hiszem jelentkezek is a klánba álruhában mint annak idején Mátyás király😊

Dick Riddick
Nem lámázok én le senkit. Szerintem nem csökken a játékélmény attól ha néhány dolog ki van szedve. És tapasztalatból mondom hogy pam nélküli szerveren nem lehet hatásosan tiltani semmit.

Szerintem is a változatos perkektõl színes a játék.

Aki nem szereti, az játszon pamos szerveren, vagy nyomja a cod2 -t.

De ezt ezerszer kitárgyaltuk már, és úgyis csak az lesz, hogy jön a sok cb - függõ és nyomja a lámaperkes szöveget.

Nem kell pubon játszani ahol engedélyezve van az összes perk

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dick Riddick
Akkor a feladat adott! <#nevetes1>

Dick Riddick
Én erre azt mondom, public szerverekre járok, HC-zek is, de beleuntam az öngyilkos perkekbe, a húzott fegyverekbe, a beszólogatásba. Hibát követett el az activision, nem is egyet, és emiatt ritkán éri meg pam-os szervert indítani. Haverokkal lanon simán belefér minden, de hosszabb távon nem.

csuszi
baszki😞 4 mapon át 1v1-eztem meg 1v2õztem ngz-én (lásd banner😊) most ellépek egy kicsit, azátn délben re zom meg apó. ngz-re megyek, vagy surakira még nemtom😊 majd belépek x-re

MJ rulz Pink Team The Only One

Zomil
elég volt 1-szer nem kell a reklám

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
csuszi ha még délben is vagy akkor megyek énis addig picit tanulok vizsgára 😄

Call of Duty 4 verseny lesz Nyíregyházán!!!

2008. 06. 07. (szombat)9.30-tól

Nyíregyháza, Nyírplaza-nagyszínpad

Free for all

és

Search And Destroy

FÕDÍJ: GEFORCE 9800 GTX videókártya, további 200000,- összdíjazás.

Nevezés elõvételben: 1000 Ft a Camelotban!
Csapatoknak: 10,000 Ft ( ebben benne van az egyéni indulási lehetõség is)
Gépeket biztosítjuk+projektoros kivetítõ!
Érdeklõdni: [email protected]
Tel.: 0642/451-379
newszepiking
bizony-bizony!

vén kecske is meg........ a nõvérkét!<#buck>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

bigapó
hol vagy csuszi? xfire-be jelentkezz be, megyek én is😊

The Matrix has you...