Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hülyeség.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Morfi
Nekünk az egyik szerverszolgáltató azt írta, hogy ha felrakjuk az 1.6-ot akkor csak eredeti játékkal lehet felmenni a szerverre.

DarkSector
Megcsinálták a cod4-et Frostbite-ra
Cod4 lopás!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Megcsinálták a cod4-et Frostbite-ra
http://gamestar.hu/battlefield-bad-company-fuss-es-lojj.html

DarkSector
Jah és külföldi az van már.

DarkSector
Már sokat ki is kapcsoltak, gondolom a fejlesztés végett.
Estére biztos lesz.

DarkSector
1.6-OS SZERVERNEVEK ÉRDEKELNÉNEK.
NA TUDTOK, AKKOR PRIVÁTBA IS JÖHET.

NAGYON thx ELÕRE MINDEN HOZZÁSZÓLÁSÉRT.

Cod4 forever

Üdv mindenkinek! aki tudja hogy mi kell az 1.6-os szeverhez, az vegyen fel cfire-en legyen olyan kedves! (xfire: gomba001)
sehogysem tudunk rájönni hogy hol van a progi ami kell...
ennyit tudunk: 1.6os binary kell neki

elõre is thx

Bence94
helo lehet tudni kb. mikor lesznek a magyar szerverek 1.6-osak ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

csuszi
bekaphatod. van mán linux server vag ynincsen. akko hallgassál vagy bekaplak.

MJ rulz Pink Team The Only One

Zomil
amugy meg csuszi: az 1.6 linux patch már rég kész, csak jóváhagyásra vár az activision-nál

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
mert? 1.6os lettél?

mNzJean
akkor most egy hétig nem tudunk harcolni egymással?<#rinya>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
#legalább olvasnál néha...26123

Sarapetike
aha

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

cod4 alatt nem igen

Sarapetike
végülis a mapokat nem tom csak felteni az 1.5 ös szerveremre?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Zomil
hát szvsz max egy napot fog csuszni(csuszni nem csuszi 😄 ), de fogadni mernék rá h estére kész lesz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Ez valóban vicc.

csuszi
mert jobb.
zom😊 ne egyél meg, azt csak nekem szabad. te vagy a kisebb. és nem azt mndtam hogy mindig így van, attól függ, hogy ér rá a srác. tom vicces, de egy emberre vár az egész világ😉 és volt amikor egy!!!!!hónap volt a különbség😉

zico87
jaja a linux patchet mások fordítják le elõbb jön a windowsos server utána majd 1-2 hét linux.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Sarapetike
puf neki hivatalosan nincs linux pesc akkor mért linux allat futa nak a szerverek?

Zomil
egyelek meg, nekünk amikor kijött az 1.4,1.5 már aznap az uj verzio volt a szerverünkön 😊

csuszi
egyelek meg zom. a hivatalos patch után néha 1 hét míg kijön a linux. azt nem a hivatalos brigád csinálja, hanem egy amcsi srác.

Zomil
ma van a patch hivatalos kiadási dátuma, tegnap elvileg csak az nvidia sli zone (vagy mi a franc) tagjai tölthették volna le, csak nvidia vmit elbaszott igy mindenki megkapta, de ma van a hivatalos megjelenés igy ma jön a linux patch is 😊

DarkSector
jah vágom én is azért mondom, hogy aki felrakta, és esetleg vissza szeretné csinálni, az tudjon róla.

vissza lehet, nem errõl van szó.
hanem arról hogy 1.6 os gammával pl 1.5 ös szerverre nem lehet felmenni.

DarkSector
Játék terén nálam mûködtek a pachek visszafelé.
És az 1.5-re raktam az 1.4-et, és vissza tudtam alakítaní!!!!!!!!!!!

Sarapetike
az hol látod hogy ma jön ki a linux pecs ?

csuszi
nem hiszek neked...

Zomil
ma jön ki a linux patch ugyhogy lassan nyomhtasz az install gombra 😊

csuszi
de😊 amint van linux alatti patch😊
addig nem. szerinted hobbiból szerencsétlenkedtünk az 1.5 alá új mapokat?😊
és ne vakargasd afejed mer megvakargatom neked de nem gyengén...

mNzJean
opp egy smile lecsúszott <#hehe>

mNzJean
C<#fejvakaras>suszi drága a warserverünket nem lehet 1.6 ra áttenni?

de nem akarom...

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Dick Riddick
Nem kell elb*szni, el*aszódik az magától is. <#nevetes1><#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
bekaphatod😄
én el nem baszom a game-t 1.6ra amíg nincsen linux, szal ezért kellett😉
😊

gratulálok a haverodnak meg neked is....

csuszi
hála kedves kis barátomnak magnumnak (aki most diplomázott😊) és újra kodozik😊 megcsinálta hogy 1.5 serveren mûködjenek az új mapok.
gz faszkalap😊

aricsi
Ja,épp néztem egy hosszab videt róla youtubon. Kár érte.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Dick Riddick
Killhouse nem SD map???
Az a pálya egy rossz vicc, három embernek már sok!

szerinted??
Miután felraktad az 1.5-öt fel tudtál menni 1.4-re? 😊

aricsi
hopp,a utolsó elõtti mondta az nem kérdésxD

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Ne má!Ajánlom, hogy mindegyik warmap legyen,bár a killhouse az asszem nem anagyon sd map,így videóból nézve.Na de a chinatown az alap,az mindenképp kell warmapnak. Fel kell tekerni a brightness-t oszt kész,vagy a asszem a pamba is van éjjellátó szemcsi,még nem néztem?Vagy a nightvisiont is betiltották a cb-s bossok? :S

Zomil
dehogy, majd arról még döntenek, broadcast-ra meg chinatown-ra van esély h hivatalos warmap legyen, de china-nal azért necces mert esti pálya és azt a codos cb kockák nem szeretik :S

aky93
Szerintem Chinatown nagyon feelinges lehet... még nem töltöttem le, de ahogy carentant ismerem... =) Cod1 ben anno warmapunk volt, Cod2 ben mondjuk annyira nem szerettem mert minden lami tunker klán azt választotta, mi meg brecourton puskázgattunk. =D
A többi map is biztos jó... =)
De ezek a mapok ugye hivatalos, warmapok is?

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Ha felrakom az 1.6-t, 1.5-re feltudok menni?

Dick Riddick
Vagy valaki lelövi, nem hallhatod a csengést, sprintelsz a hulla mellett és bummm!
Még a GL-t tenném hozzá a sorhoz.

Running
A sima publik szerverektõl már annyira elment a kedvem, a mártir lásztstend miatt pl. Ha nagyobb tömeg van egyszerûen képtelenség életben maradni, mindig el kell ugrálni a kipottyanó gránátok elõl. Vicc amikor 3 embert sorba lekaszálok aztán 3 gránát marad alattam, na most az alól fuss el vagy ugrálj el. Nem is értem mi szükség volt ezekre a perkek-re. A többi variáció nem zavar, mert az ilyen double tap-es p90-es megalámák nagyrésze nincs hozzászokva h célozni is kell azért a játékban. Szerencsére azért a surakin esténként jó játék szokott kialakulni és nincs ilyen gond. Habár jót röhögtem amikor a JCSR Bigleslie double tap-es AK47-el osztotta az igazságot.<#vigyor3>

DarkSector
1.6-os pach ami egyben 4 új mappot tartalmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OFF
Devil 4 demo is ma jött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON

LOL