Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Én meg ezt a szerver ajánlanám minden kikapcsolódásra vágyó kollégának:

212.187.247.140:28960

ez egy mod 1.6 alatt , iszonyat jó ,tegnap vagy 4 órát játszottunk rajt .Jók a hangok meg az egész úgy álltalában.
a lényeg : FFA , mindenki sniperrel kezd , 2 kill után fejlõdsz kapsz egy jobb fegyvert, ha lekéselnek buktad az új fegyvered , nagyon szórakoztató mod , esténként vannak is a szerveren.Majd valamikor összejöhetnénk ott funolni egy kicsit.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem tudjátok, hogy mit kell csinálni az xp-s profillal, hogy menjen vista alatt???

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

mNzJean
ez miez?

úúúúúúúúúúúúúúúúúbazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... <#help>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dick Riddick
Döglik az ember melóhelyen, ez meg mint egy felhúzható elemes nyuszi /illetve csuszi/. <#hehe>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
De, az volt... <#eplus2>

csuszi
azoknak a lámáknak akik patcheltek linux elõtt:
217.163.28.185:28960
most láttam mircen

iván

MJ rulz Pink Team The Only One

a szerver a barátod 😊

newszepiking
szervert soha ne ölj!!!!<#buck>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

newszepiking
hát, mégsem babahintõpor volt az a fehér csík.....<#vigyor1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

csuszi
én lenni rambo.menni ölni server

azt hiszem itt az ideje, hogy aludj egyet 😊))))))

Zomil
miaz csuszi beszivtál? 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
Ha lessz tört linux bináris egyböl jelezzétek pls, mert abban a pillanatban toljuk fel a surakikra.Az egyik server marad a szokásos TDM + uj mapok , egy másik meg szintén TDM de csak az uj mapokkal.

csuszi
😄

csuszi
gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva gyáva

igen amúgy igazából félek😊
És ne makarlak elkeseríteni, de valószínü, hogy este sem leszek, de holnap ha az idõm enged akkor felõlem mehet...bár ki kéne takarítani a kocsit is ,de mondjuk az nem egy egésznapos program 😊))

nem kifogást keresek még mielött az hinnéd 😊

csuszi
gyáva

bocsi de én dolgozok..tudom, hogy gáz de e van 😊

csuszi
le se feküdtem te puha
szójjá oszt shut on suraki? vagy ngz?

iván the rettegett

te már korán reggel jól felpörögtél csuszi😊
nekem még kell a reggeli kv-m és akkor majd talán😊

csuszi
bazzeg. elfelejtettem aláírni:

iván

csuszi
jut eszembe sok okos😄😄😄:
HOL A LINUX SERVER OLDALI FILE?????????
zom. bekaplak😊

csuszi
csak nem surakiról? tegnap bant adtam 2 spannak mert mindenkit kibaszkodtak a serverrõl😊 engem is. nem is tudtam, hogy dzsénék 1v1-re tartják a servert idegeneknek.😉
{chk{VaE}xzibit, BALINT - menendez (ez a balfasz baszott ki, nem?), feljött gyökérke a surakira, közöltem vele, hogy ha még egyszer hasonló dolgot mûvel (kickelgetés) bant kap a rákba. meg se mert szólalni...

iván

Szia Johnnie....

Majd írd meg nekem is priviben merre játszol hétvégén😊
Szólj Hassel komának is, kell egy jó fegyvermester😊

Üdv, mára még jó munkát....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Seithennin
váá most játszottam végig, tegnap kezdtem, olyan rövid😞 vagy én vok beteg állat hogy fel sem álltam innen amíg vége nem volt😛 így olyan volt mint a1 tom clancy film😄 azért remélem nem húz el ebbe az irányb a sorozat elvégre van már 1 ilyen sorozat, inkább legyen irak meg afganisztán😊

kimaradt az 1vs1 sztoriból, hogy mikor leraktam a lépcsõre, rögtön fel is robbant.
Hali

Mitõl lehet az hogy felrobban magátol a claymore-om?

De nem szalad bele senki, lerakom, mennék el, de már robban is.

Tuti nem sétál bele senki... mert multor kör végén 1vs1 maradt, lépcsõre leraktam, lefelé irányítva, majd mikor felmentem az emeletre, ott bújt az ellen.

És elég gyakran csinálja, kb minden 3.
 Evil
Ja Sorry az elöbb véletlen rosz klán linkjét adtam be nemazok voltak hanem Ezek

Evil
Ezek ellen se játszon senki: LINK játszottunk ellenük a cvar block nélküli szerverükön egyik másik két fejest lõtt egy kör alatt persze következõ körbe ugyanaz megint két makkos fejes, csak úgy rántásból vacanton, ami ügye az õ mapjuk volt, aztán mondjuk mienk showdown erre õk átrakják crash ra hogy nekik ez a showdown és elkezdtek oltani.. Többet se fogok warozni ien magyar szégyenekel és még High nak tartották magukat..

Zomil
de most komlyan, egy modern fegyvert hogy lehetne máshogy modellezni, mikor a cod rohatt pnotosan lemodellezték, ennél máshogy nem nagyon lehet max 1-2 helyen eltér

ennyi erövel az össze 2. vh-s játék lopta a cod1-2-t mert ugyanugy néztek ki a fegyverek 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HTS s3rg1nh00
miután elküldtem nekem is eszembe jutott h.lehetett volna egyszerûbben is fogalmazni...<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
mégis hogy lehet máshogy ábrázolni egy fegyvert?

HTS s3rg1nh00
attól,hogy valami grafikailag hasonlít,még nem lopás...mellesleg a fegyók kinézete közt jó h.van átfedés,elvégre mind2 játék a napjaink/közeljövõ technikáját használja...másrészt meg a bf mindig a nagy(akarom mondani:hatalmas)tereirõl volt híres,lásd a 64-es mapokat,és ha az sem elég,akkor 1-2 modban még azokat is majdnem kétszeresére nyújtották...ahhoz képest itt zsebkendõnyi nagyságú a terület.

SZiasztok, az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálnom az xp-s cod4 profilommal, hogy menjen vista alatt is, mert nem szeretném elõlröl kezdeni 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

DarkSector
Remélem nem nézel hülyének.
Ismerem mindkét szériát.
Az "ugyanaz" jelzés a kinézetére értendõ, mert akinek van érzéke, az láthatja, hogy a fegyók kinézete, meg a graf szinte ugyanaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dick Riddick
Írtam neked is Johnnie, de itt van még egyszer: 195.149.21.107:28860

Dave00
Igen igen én is örülnék egy 1.6-os szerónak már😊 kezdek unatkozni😊

HD JOHNNIE
Tudna valaki mondani nekem egy 1.6-os szervert? Lehetõleg HC-t 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

na senki nem tudja megmondani hogy mi kell az 1.6-os szerverhez? 😞

Vagyis nem az ip-t blokkolja, hanem a kulcsot szerintem,

Ip-t váltottam mert dinamikus van, na újrakezdem akkor a játékot. Új kulcs új név új karakter.

Morfi
Guid ban nem ip ban. Cd kulcsot érdemes banolni mert elvileg mindenkinek eredetije van... Ip cím meg nem minden szolgáltatónál változik még akkor sem, ha dinamikus ip-je. De ha csatlakozol kiírja, hogy mi miatt vagy bannolva. Ha ip akkor válts ip-t ha nem akkor mást válts.

NEOreg3
GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4...

ekkor kell cd-kulcsot cserélni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem CD kulcsot? Annó mikor elõször és utoljára bannoltam COD4-ben, azt tanácsolták CD kulcsot cseréljek, és be is vált. Fix IP-m van.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

NEOreg3
általában az IP-t szokták bannolni, ha dinamikus az IP-d, akkor fel fogsz tudni menni, amikor megváltozik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

most bannoltak egy szerverre, mi kell hogy vissza tudjak menni. Mondtam egy nem túl jó viccet, erre örök bannt kaptam. Viszont hozzászoktam erre a szerverre. Mit figyel a pb? Tört a seró.

HTS s3rg1nh00
grat,a vezethetõ jármûveket és a környezet rombolhatóságát észre sem vetted?a bf és a cod össze sem hasonlítható,kb.abban egyeznek meg h.menni kell és lõni.

Morfi
Nekem aztán nyóc hogy milyen lesz 😄