Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
212.187.247.140:28960
ez egy mod 1.6 alatt , iszonyat jó ,tegnap vagy 4 órát játszottunk rajt .Jók a hangok meg az egész úgy álltalában.
a lényeg : FFA , mindenki sniperrel kezd , 2 kill után fejlõdsz kapsz egy jobb fegyvert, ha lekéselnek buktad az új fegyvered , nagyon szórakoztató mod , esténként vannak is a szerveren.Majd valamikor összejöhetnénk ott funolni egy kicsit.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Heroes never die. They just reload.\"
217.163.28.185:28960
most láttam mircen
iván
MJ rulz Pink Team The Only One
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
És ne makarlak elkeseríteni, de valószínü, hogy este sem leszek, de holnap ha az idõm enged akkor felõlem mehet...bár ki kéne takarítani a kocsit is ,de mondjuk az nem egy egésznapos program 😊))
nem kifogást keresek még mielött az hinnéd 😊
szójjá oszt shut on suraki? vagy ngz?
iván the rettegett
nekem még kell a reggeli kv-m és akkor majd talán😊
HOL A LINUX SERVER OLDALI FILE?????????
zom. bekaplak😊
{chk{VaE}xzibit, BALINT - menendez (ez a balfasz baszott ki, nem?), feljött gyökérke a surakira, közöltem vele, hogy ha még egyszer hasonló dolgot mûvel (kickelgetés) bant kap a rákba. meg se mert szólalni...
iván
Majd írd meg nekem is priviben merre játszol hétvégén😊
Szólj Hassel komának is, kell egy jó fegyvermester😊
Üdv, mára még jó munkát....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mitõl lehet az hogy felrobban magátol a claymore-om?
De nem szalad bele senki, lerakom, mennék el, de már robban is.
Tuti nem sétál bele senki... mert multor kör végén 1vs1 maradt, lépcsõre leraktam, lefelé irányítva, majd mikor felmentem az emeletre, ott bújt az ellen.
És elég gyakran csinálja, kb minden 3.
ennyi erövel az össze 2. vh-s játék lopta a cod1-2-t mert ugyanugy néztek ki a fegyverek 😮
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ismerem mindkét szériát.
Az "ugyanaz" jelzés a kinézetére értendõ, mert akinek van érzéke, az láthatja, hogy a fegyók kinézete, meg a graf szinte ugyanaz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Heroes never die. They just reload.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ekkor kell cd-kulcsot cserélni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(