Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre 1.5 ig peccseld szerintem, kevés 1.6 os szerver van még.
www.callofduty.hu ról le tudod tölteni a peccseket, vagy:
verzió váltó #26255 hsz ben
1.6 #26112 hsz ben
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
gg
iván
MJ rulz Pink Team The Only One
az, h benne van minden azt jelenti, h az elözö patch-ek változtatásait tartalmazza, de attól még ez ujabb verzio, nem enged fel régebbire 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Madmanic: Életemben egyszer használtam xfire-t nem nagyon ismerem, de lehet, h az lesz a vége... Honnan tudnék leszedni magyar nyelvût?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Köszi
KL: ugye be lesznek rakva broadcast és chinetown? 😊
a másik 2 nem kell azok szarok, de ez a 2 map sztem simán befér oda 😊
You wha'????? <#idiota>#idiota> szal pls <#help>#help> me!
Overgrown, a híd egyik sarkánál fejbelõttem egy gyereket 40 méterrõl mp5-el, és beadott még +3 fejest. Sorban álltak vagy mi...
Már vártam mi lesz itt, de csak gratulák jöttek, nem a bunkóbb fajtából voltak.
HC szerver volt persze.
\"Heroes never die. They just reload.\"
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
kornélka a zseni
elvileg ha az obi összeszedi magát, és lehet végre resizni a servereket (hetek óta szarozik a login oldal...), akkor 1.6-osak lesznek.
duracell rettegett iván
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
valaki tudja hogy kell crackelni?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
1. Tudtok olyan v1.6 Version Changer-t belinkelni, amit a Vista is támogat? Az alább belinkelt verzióváltót nem támogatja a Vista, Google-val is csak ilyet találtam.
2. Van már frissített ASE filter v1.6-hoz?
3. Légyszi írjatok be pár tört hc 1.6-os szervert IP címmel. Túl korán váltottam, most meg nem tudok hol játszani 😞
Cod 4 be szeretnék saját szervert készíteni.
Haveromnál már nagyba nyomjuk csak neki kicsi a gépe.
Nálam meg az a gond hogy tûzfal van. Namost a routerembe van a tûzfal. ha a routert kihuzom és közvetlen kapcsolódok a netre ugyse látszódik a szerverem sehol se,ugyan olyan mintha routerrel csinálnék szerót.
Windows tûzfal ki van kapcsolva. Vírusírtó ki van kapcsolva mégis blikkolja a kifelé irányuló jeleket.
Portforward is megvolt semmi értelme nem volt.
szerintem
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830