Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
The Matrix has you...
nekem is sikerült kifogni ezt az üzit 1.6 patch telepiitése után
Game ORIGINÁL.. VIsta Ultimate 32-es.. tudom portot kell nyitni de speedtouch 350/ 350i nem szerepel a honlapon...
valamint ha ez jelent valami a routerrõl megy a net át egy net elosztóra (sztem az is router vagy nem tom hogyan mondják) tehát van egy router arról meg még egyre és onnen müüködik a net tesóm gépére és az enyémre 😄 tehát két router? 😮 nem tom 😄
mert meglepetések nélkül az élet nem élet 😛
kl. van egy fasza ötletem.
kgb-nek 3 ts-e van, és annak idején az egyiket arra hazsnáltuk, hogy akik publikoltak feljöhettek a ts-re és dumálhattak publikolás közben. ezt én felajánlom az ngz-nek, aztán a jobb arcok ott pofázhatnának hentelés közben. a kicsik úgyse mernének feljönni (tapasztalat).
iván (www.duracell.com)
MJ rulz Pink Team The Only One
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nem azt mondom, h nem jó a carentan, csak már egy kicsit unalmas. Tecikéteni? Kéremkapcsoljaki<#vigyor>#vigyor>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Köszönöm😊
És ha már itt vagyok én is véleményezem az új javítást amit ideb...tak a PC társadalomnak.
Broadcast és Creek szerintem nagyon jól sikerült pályák, lehet kommandózni fedezékrõl fedezékre osonni, nem pedig két horda rohanunk egymásnak😊
Chinatown nekem kiismerhetetlen, mintha a Havanna lakótelepet ötvözték volna egy kínaipiaccal.
A negyedik....neve nem jut eszembe....mindegy, nagyon gyenge, szabályok közé szorítva talán lehet jókat játszani azon is.
jÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Láma kérdés: a linux patch -et nekünk user eknek is le kell tölteni vagy csak a szerver üzemeltetõknek??
köszi
A mapokat pedig Rconnal kell váltanod, elvileg nemrakja be a látható mapok közé amikor a servert csinálod.
Miután megcsináltad a servert consolt lehozod 0 ával majd beirod:
/map mp_burgundy (álltalában az adott file neve szokott lenni az rcon kódja és a mp_ t ne felejtsd el mindegyik elé tenni)
Csak mit hová másoljak, mert megvannak a modok, meg az iwd-k meg az ff fájlok, eamiket nem tudok hová tenni, mert 2-nél csak iwd-k voltak.
Na mindegy tudnál segíteni Itt egy példa:
\Call of Duty 4\Mods itt van monnyuk teve mappa, és benne a pályák.
\Call of Duty 4\usermaps ban meg az iwd-k
\Call of Duty 4\zone ban meg csak ff fájlok.
Kell valamit másolgatni ide oda?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak tudnám, hogy miért nem lehet a letöltött pályákat kipróbálni lanba.
Pedig ott van az iwd fájl, de hiába teszem a mapp könyvtárba a többiez, nem jön be a listán.
Cod2 ben simán be lehetett rakni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha újratelepítem a játékot akkor elég az 1.6 os patch??
benne van minden?
Köszi
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
azonban hogy tudom beállítani azt, h magyar szervereket lásson az x-fire? Merhogy ugye angolt ad be nekem alapból...
Creeken meg én nem mondom 10x-20x hogy ne kempeljenek, egyszerûen elhúzok.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Bár a véleményemmel úgyis egyedül vagyok, de ez van.
Fatboyz4ever!
písz!
Fatboyz4ever!
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
és ettõl függetlenül kocka vagyok😄
de sportkocka😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Tele a játék erõs fegyverekkel, erre 20nm-en megy a hent.
Esküszöm eddig a legjobb pálya amin toltam a dust2 volt.
broadcast nagyon jó 😊
creek gagyi és átlag 50fps powa
killhaus még szánalmasabb, 5embernek már sok, de kis méretéhez képest ez is creek-hez hasonlóan zabálja az fps-t :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nevetséges.
Chinatown jó lett, de megint csak zsebkendõnyi méretû lett.
Broadcast viszont egész jó lett, ez jött be talán a legjobban.
Warhouse critikán aluli.