Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
gamecopywordon fenn van de nem lehet leszedni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Köszi köszi ,de nekünk olyan kell amihez törés is van ,mert a surakik no origi serverek.

bigapó
Fõoldalon van...

ja és szívesen

The Matrix has you...

mNzJean
Hi most jöttem haza, van linux patch ? linket tudsz adni ? aztán már rakjuk is a surakira,a TS dolog jó ötlet , ha kell a hun ts-en is csinálhatok egy szobát erre a célra.

'Ignore queries #9006"
nekem is sikerült kifogni ezt az üzit 1.6 patch telepiitése után
Game ORIGINÁL.. VIsta Ultimate 32-es.. tudom portot kell nyitni de speedtouch 350/ 350i nem szerepel a honlapon...
valamint ha ez jelent valami a routerrõl megy a net át egy net elosztóra (sztem az is router vagy nem tom hogyan mondják) tehát van egy router arról meg még egyre és onnen müüködik a net tesóm gépére és az enyémre 😄 tehát két router? 😮 nem tom 😄
mert meglepetések nélkül az élet nem élet 😛
csuszi
büszke vagyok magamra. hazajöttem seggrészegen és nem írtam be semmi hülyeséget a fórumba.
kl. van egy fasza ötletem.
kgb-nek 3 ts-e van, és annak idején az egyiket arra hazsnáltuk, hogy akik publikoltak feljöhettek a ts-re és dumálhattak publikolás közben. ezt én felajánlom az ngz-nek, aztán a jobb arcok ott pofázhatnának hentelés közben. a kicsik úgyse mernének feljönni (tapasztalat).

iván (www.duracell.com)

MJ rulz Pink Team The Only One

HD JOHNNIE
Az k**vamessze van 😄 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Morfi
Az is érdekes, hogy a windows szerveren az 1.6-tal automatán bekapcsolja a cd kulcs ellenõrzés opciót. Érdekes hogy ez linuxnál nem agy megy. Még szerencse, hogy Bill évvégén nyugdíjba megy 😄

HD JOHNNIE
Vérig vagyok sértve kéremszépen! 😊 Cod1 óta játszom a coddal ahogy te fogalmaztad, ugyanis korábban nem volt lehetõségem játszani vele mert hogy ki sem jött <#vigyor>
Nem azt mondom, h nem jó a carentan, csak már egy kicsit unalmas. Tecikéteni? Kéremkapcsoljaki<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szép jó reggelt Hassel,

Köszönöm😊

És ha már itt vagyok én is véleményezem az új javítást amit ideb...tak a PC társadalomnak.
Broadcast és Creek szerintem nagyon jól sikerült pályák, lehet kommandózni fedezékrõl fedezékre osonni, nem pedig két horda rohanunk egymásnak😊
Chinatown nekem kiismerhetetlen, mintha a Havanna lakótelepet ötvözték volna egy kínaipiaccal.
A negyedik....neve nem jut eszembe....mindegy, nagyon gyenge, szabályok közé szorítva talán lehet jókat játszani azon is.

jÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hassel606
Nem.😊

Sziasztok,

Láma kérdés: a linux patch -et nekünk user eknek is le kell tölteni vagy csak a szerver üzemeltetõknek??

köszi

NumLock-ot nyomd ki asszem ez a megoldas.

Evil
Leszeded a pam4 et mondjuk callofduty.hu ról, bemásolod a cod4/mods/pam4 könyvtárba, mapokat belerakod az usmermapsba (van némeik map amit a mods ba kell rakni a pam4 mellé) Ezután elindítod a jétékot ott van egy menüpont Mods néven kiválasztod a pam4 et elindítod a Launch al ezután pedig csinálod a servert.
A mapokat pedig Rconnal kell váltanod, elvileg nemrakja be a látható mapok közé amikor a servert csinálod.
Miután megcsináltad a servert consolt lehozod 0 ával majd beirod:
/map mp_burgundy (álltalában az adott file neve szokott lenni az rcon kódja és a mp_ t ne felejtsd el mindegyik elé tenni)

Hali! Nemtom, játszik-e valaki nyilakkal / körül cod4et? Sehogy sem sikerül mûködésre bírni a nyilak körüli gombokat. Optionsben be tudom állítani nyilak melletti számokra, nyilak feletti gombokra stb, épp csak nem mûködnek... Ha akadnak még esetleg hasonló nyilak körül gémelõ perverzek, pls segítsetek, ha van megoldás. Köszi
DarkSector
Huh ez durva, ennyire nem értek ehhez.
Csak mit hová másoljak, mert megvannak a modok, meg az iwd-k meg az ff fájlok, eamiket nem tudok hová tenni, mert 2-nél csak iwd-k voltak.
Na mindegy tudnál segíteni Itt egy példa:
\Call of Duty 4\Mods itt van monnyuk teve mappa, és benne a pályák.
\Call of Duty 4\usermaps ban meg az iwd-k
\Call of Duty 4\zone ban meg csak ff fájlok.

Kell valamit másolgatni ide oda?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evil
Moddal pedig belehet rakni ha tudod a map rconját.. pl: Pamal, amugy nemlehet berakni ranked servere custom mapot. Szóval inditsd a servert moddal.

DarkSector
Jah ma meg találkoztam Burgundy France modosított Cod4-es verziójával.

Csak tudnám, hogy miért nem lehet a letöltött pályákat kipróbálni lanba.
Pedig ott van az iwd fájl, de hiába teszem a mapp könyvtárba a többiez, nem jön be a listán.
Cod2 ben simán be lehetett rakni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ChuckyHUN
NEm lett rossz, ötletes eza chirentan😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DarkSector
Na bocs ezt akartam. <#buck>

hol tárolódik el az eredményem illetve a szintem, vagyis a rangom? azt a játék tárolja el? vagy másutt ráolódik?
DarkSector
Mert az a neve hogy Chirentán (Chinatown) <#vigyor2>

ChuckyHUN
Én miért nem találok benne carentant 1.6 után??<#rinya><#rinya><#rinya>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Zomil
carentant az tudja igazán értékelni aki cod1-óta játszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok,

ha újratelepítem a játékot akkor elég az 1.6 os patch??
benne van minden?
Köszi

rámész a cod4 sorra a játékoknál, jobb oldali panel legalsó legördülõjében kiválasztod a my country opciót

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HD JOHNNIE
Nah sikerült kipróbálnom az 1.6-os patchet, hááát a chinatown az csalódás volt nekem... carentan jó jó de unalmas már sztem. A Creek nekem hangulatos lett, bár nem játszottam sokat rajta. a killhouse az nevetséges, a broadcastot még nem sikerült kipróbálnom.
azonban hogy tudom beállítani azt, h magyar szervereket lásson az x-fire? Merhogy ugye angolt ad be nekem alapból...

Dick Riddick
Tõlem a killhouset az szokja aki akarja, én nem fogom. A jó csapattárs meg ritka mint a fehér holló.
Creeken meg én nem mondom 10x-20x hogy ne kempeljenek, egyszerûen elhúzok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Ez az, szvsz a legteknikásabb pálya, és nem élvezem úgy az alap mapokat.
Bár a véleményemmel úgyis egyedül vagyok, de ez van.

Én tök kocka vagyok, a sör is a fejemen áll csak meg 😄

Fatboyz4ever!

Mind jó map csak meg kell szokni. Olyan szerón játszottam ahol csak az új mappok forognak és vagy három kör kellett mire elkezdtem élvezni. Meg kell szokni ennyi! Meg persze normális csapattársak is kellenek, mert creek-en ha xar a csapat, akkor annyi (marad a camp). Anti-aliasing-ot persze érdemes kikapcsolni creek-en, úgy hamarabb észre lehet venni a mozgást!

písz!

Fatboyz4ever!

én nem vagyok kocka nézem a meccset 😊 meg iszom a shõõõõrt is 😊))

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

de dust2 a cs..jaj

csuszi
grillcsirke volt a kézben.
és ettõl függetlenül kocka vagyok😄
de sportkocka😊

x-fire vagy all seeing eye javallott multihoz? vagy mindegy?
Fujiryu
Sört a kézbe és eb-t nézzél...Ha ezt nem teszed meg akkor kocka vagy 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

csuszi
évi!!!!!!!!
ugye nem vagyok kocka??????????
(de😞)
😊

Nem tudja valaki mit csináljak, hogy ne dobjon ki PB-vel? Pedig nem csaltam a játékban.
DarkSector
Nem elég csak 1.6

Dick Riddick
Chinatown még így is az egyik legnyomasabb pálya, de nem értem miért nem mernek nyújtani egy kicsit a mapokon.
Tele a játék erõs fegyverekkel, erre 20nm-en megy a hent.
Esküszöm eddig a legjobb pálya amin toltam a dust2 volt.

ja

Zomil
chinatown aka carentan, cod1 óta jelen van apróbb változtatásokkal szoval ennek itt a helye 😊
broadcast nagyon jó 😊

creek gagyi és átlag 50fps powa

killhaus még szánalmasabb, 5embernek már sok, de kis méretéhez képest ez is creek-hez hasonlóan zabálja az fps-t :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

üdv. hogy kell felrakni a patcheket? ugyértem a legfirsebb az 1.6-os...akkor elõtte rakjam fel az összeset? tehát 1,2, 1.3, 1.4, 1.5, és végül az 1.6?
Dick Riddick
Bocs, elírtam, Killhouse.

Dick Riddick
A Creek fantasztikus pálya lett, nagyon technikás, már ha ez alatt azt értjük hogy 18 emberbõl 4 játszik /ebbõl 1 én vagyok/, 14 pedig mozdulatlanul kempel, nagyobbnál-nagyobb puskákkal.
Nevetséges.
Chinatown jó lett, de megint csak zsebkendõnyi méretû lett.
Broadcast viszont egész jó lett, ez jött be talán a legjobban.
Warhouse critikán aluli.

ne menj PB nélküli szerverre :

Pacal17
Fúj, máma egy aimbotos buzi volt az egyik szerveren, csak sajna nem volt admin meg votekick se. A konzolos PB cumó meg nem igazán akart összejönni... Meg kéne keresni az ilyen embereket és lebaszki egy akkora pofont hogy kirepüljön az ablakon. A fél társaság lelépett a szerverrõl..

te akkora 1 kockának tünsz😄

csuszi
csak egy kicsit...

de nem szoptam!!