32784
11273047011472975925.png
  • Danton
    Sziasztok!

Előre is elnézést, ha valakit felbosszantanék, de nem találtam sehol egyértelmű magyarázatot a problémámra.

Nem eredeti játék, de minden stimmel, szépen felteszem a patchet, Xfire, ma már játszottam is két mentetet, de a szerverekhez történő csatlakozás hagy némi kívánni valót maga után.

A töltőképernyő megjelenik, és a csík végigmegy a helyén, amikor teljesen betöltötte a map-ot akkor fekete képernyő és kidob, server disconnected.

Ezután reconnect három-négyszer,akkor csatlakozik és utána fent maradok és nem dob le.

Végülis legalább tudok játszani, ám ez a folyamatos disconnect aztán reconnect nagyon idegesítő, és nagyon sok időt elvesz.

Mit lehetne tenni az ügy érdekében? A válaszokat előre is köszönöm!
  • JohnnyNapalm
    bocs, de nincs ilyesmire időm
    itt segítenek neked részletesen
  • cser
    és azt h kell??:$
    megadod az msn-ed és segítesz?:$
  • JohnnyNapalm
    tört játékkal xfire-ön keresztül tudsz multizni
  • cser
    ujjabb probléma:S
    key Code in use. Please try reconnecting later
    ezt adja be ha rámek az egyik szerverre...:/
  • JohnnyNapalm
    csak Punkbuster-t kell telepíteni
    meg a patcheket 1.7-ig ha még nincs
  • cser
    helló!
    olyan problémám lenne, h én most keztem el multiban nyomni, és amikor elindítom, akk ez fogad: unable to initialize PunkBuster. PunkBuster is disabled.
  • soo277
    Itt találsz hozzá!
    csak az a baj,hogy 1.5 höz való!!
  • Bugi Misi
    én se találtam sehol de régen ingyen lelehetett szedni valahonnan csak most már minden fizetős lett
  • pisuka
    Magyarositást honnan lehet letölteni mert csak egy fizetős helyen találtam?
  • JohnnyNapalm
    na újraindítottam a gépet, és most nem basz ki 2 perc után
    még nem kiabálom el, de úgy néz ki jó
    azért köszi a segítséget
  • JohnnyNapalm
    dehát ma telepítettem fel az egészet teljesen frissen:D
  • Bugi Misi
    sztem rakd újra
  • JohnnyNapalm
    üdv
    néhány perc játék után iw3mp.exe leáll
    régebben sokat multiztam, ma raktam fel a játékot megint, sorrendben patcheket, mikrofon is van bedugva
    mi lehet a probléma?
  • Bugi Misi
    van a fülhalgato meg a mikrofon bemenet tegyél mint 2 jack dugot hátha jó lesz
  • Bugi Misi
    Warez
  • bency
    SOSE IRD egy topikba hogy nem eredeti,mivel ott van hogy WAREZ OFF!!! Ne is várd hogy segitsen valaki igy.
  • Jaka923
    Vedd meg!
  • motosandu
    Hellótok. A cod4 et neten akarom játszani, de mindíg kidob a "punkbuster" Mem cheatalok semmi szabáj elleneset nem csinállok csak nem orginál játék. Mit csinálhatnák ellene?
  • Misi az ezredes
    Ha nincs pik pak lehetne csinalni hozza...
  • Bugi Misi
    ha jól tudom csak singlehez van magyarítás Multihoz nincs de kitudja hogy már csinálta-e hozzá
  • Slayerss
    Valaki tudna nekem adni 1 magyarítást (1.7-eshez ) amiért nem kell fizetni?Előre is megköszönöm :)
  • Bugi Misi
    akkor nekem nincs más ötletem
  • bency
    Ugyse akar ...:(
  • Bugi Misi
    próbáld meg a kompatibilitást XP-re állítani
  • bency
    Üdv,segitsetek légyszi!

Singleplayer megy minden rendesen,játszodtam is már,multival is játszodtam már pár napot,többet nem tudtam,ugyanis akármilyen szerverre megyek fel Don t Send el a játék,Crashel mielőtt a menübe érnék.Win7em van ha számit...
  • soo277
    Sokan!!!
  • pisuka
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni ,hogy a multi részén sokan játszanak külföldiek magyarok mert most olcson tudnék szerváni egyet.Ha sokan tolják akkor megveszem!
    Köszi
  • newszepiking
    köszi, én is így gondoltam.
  • Bugi Misi
    általában az eredeti mapokon folyik de ha olyan szeróra mész ahol Custom map van előbb letölti és utána enged fel:)
  • newszepiking
    sziasztok.
    régen játszottam vele, most újra felraktam. meg tudná valaki mondani, hogy milyen map packet, vagy különálló pályákat kellene felraknom, mártmint hogy melyikeket érdemes, min folyik játék?

köszi
  • argo001
    Remélem, tudtok segíteni, van egy elég kellemetlen problémám. Multiplayerben a bog nevű pályán relatíve kevés fps-em van, és fogalmam sincs, hogy mitől. Kb. olyan fél éve szenvedek vele (azelőtt jó volt), de nem tudom, hogy mi baja (hiába volt már azóta újratelepítve az xp, a windows 7). A gépem nem hinném, hogy kevés hozzá, mivel egy HD4870-ről van szó E8400-al megtámogatva. Persze, a játékot is újraraktam már párszor, javulást nem tapasztaltam. Valaki találkozott már ilyen problémával, esetleg megoldást is tudna rá?
  • GGaMeRR
    Sziasztok valamit nem értek, belépek a multiba minden ok de amikor játszok nem látom a chatet....kijön az h Say:..... írok, ENTER és nem hogy nem jelenik meg de még a többieké sem. Valami ötlet?
  • Misi az ezredes
    Multiplayerban az Opcio-ban engedélyezve van a PB?
  • zollt43
    Hali!
    Ezt próbáltuk, de a punkbuster olyankor nem enged belépni.
  • Jim Morrison
    Szia !
    Külön profilt lehet csinálni, a Profiles menüpont alatt. New menüponttal lehet létrehozni új karaktert Single és Multiplayerben is, ha jól emlékszem.
  • zollt43
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Van két fiam Akik CoD-oznak. Egy gépünk van milyen lehetőség van rá, hogy mindketten külön karakterrel tudjanak játszani? Üdv.:zoll
  • alcotb
    megnnéztem és nem találom.
    csak ilyen van: "cod4 mod single"
  • zotya10002
    Nézd meg a játék mappáját!
  • alcotb
    van egy kis problémám.megpatch-eltem, felraktam a magyarítást de nem találok "cod_single.bat" nevű fájlt amit elméletileg utánna futtatni kéne...így csak félig-meddig magyar.ilyenkor mit kell csinálni?