32784
-
Danton #32300 Sziasztok!
Előre is elnézést, ha valakit felbosszantanék, de nem találtam sehol egyértelmű magyarázatot a problémámra.
Nem eredeti játék, de minden stimmel, szépen felteszem a patchet, Xfire, ma már játszottam is két mentetet, de a szerverekhez történő csatlakozás hagy némi kívánni valót maga után.
A töltőképernyő megjelenik, és a csík végigmegy a helyén, amikor teljesen betöltötte a map-ot akkor fekete képernyő és kidob, server disconnected.
Ezután reconnect három-négyszer,akkor csatlakozik és utána fent maradok és nem dob le.
Végülis legalább tudok játszani, ám ez a folyamatos disconnect aztán reconnect nagyon idegesítő, és nagyon sok időt elvesz.
Mit lehetne tenni az ügy érdekében? A válaszokat előre is köszönöm! -
#32299 bocs, de nincs ilyesmire időm
itt segítenek neked részletesen -
cser #32298 és azt h kell??:$
megadod az msn-ed és segítesz?:$ -
#32297 tört játékkal xfire-ön keresztül tudsz multizni -
cser #32296 ujjabb probléma:S
key Code in use. Please try reconnecting later
ezt adja be ha rámek az egyik szerverre...:/ -
#32295 csak Punkbuster-t kell telepíteni
meg a patcheket 1.7-ig ha még nincs -
cser #32294 helló!
olyan problémám lenne, h én most keztem el multiban nyomni, és amikor elindítom, akk ez fogad: unable to initialize PunkBuster. PunkBuster is disabled.
-
#32293 Itt találsz hozzá!
csak az a baj,hogy 1.5 höz való!! -
#32292 én se találtam sehol de régen ingyen lelehetett szedni valahonnan csak most már minden fizetős lett -
pisuka #32291 Magyarositást honnan lehet letölteni mert csak egy fizetős helyen találtam? -
#32290 na újraindítottam a gépet, és most nem basz ki 2 perc után
még nem kiabálom el, de úgy néz ki jó
azért köszi a segítséget -
#32289 dehát ma telepítettem fel az egészet teljesen frissen:D -
#32288 sztem rakd újra -
#32287 üdv
néhány perc játék után iw3mp.exe leáll
régebben sokat multiztam, ma raktam fel a játékot megint, sorrendben patcheket, mikrofon is van bedugva
mi lehet a probléma? -
#32286 van a fülhalgato meg a mikrofon bemenet tegyél mint 2 jack dugot hátha jó lesz -
#32285 Warez -
#32284 SOSE IRD egy topikba hogy nem eredeti,mivel ott van hogy WAREZ OFF!!! Ne is várd hogy segitsen valaki igy. -
#32283 Vedd meg! -
motosandu #32282 Hellótok. A cod4 et neten akarom játszani, de mindíg kidob a "punkbuster" Mem cheatalok semmi szabáj elleneset nem csinállok csak nem orginál játék. Mit csinálhatnák ellene? -
#32281 Ha nincs pik pak lehetne csinalni hozza... -
#32280 ha jól tudom csak singlehez van magyarítás Multihoz nincs de kitudja hogy már csinálta-e hozzá -
Slayerss #32279 Valaki tudna nekem adni 1 magyarítást (1.7-eshez ) amiért nem kell fizetni?Előre is megköszönöm :) -
#32278 akkor nekem nincs más ötletem -
#32277 Ugyse akar ...:( -
#32276 próbáld meg a kompatibilitást XP-re állítani -
#32275 Üdv,segitsetek légyszi!
Singleplayer megy minden rendesen,játszodtam is már,multival is játszodtam már pár napot,többet nem tudtam,ugyanis akármilyen szerverre megyek fel Don t Send el a játék,Crashel mielőtt a menübe érnék.Win7em van ha számit... -
#32274 Sokan!!! -
pisuka #32273 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy a multi részén sokan játszanak külföldiek magyarok mert most olcson tudnék szerváni egyet.Ha sokan tolják akkor megveszem!
Köszi
-
#32272 köszi, én is így gondoltam. -
#32271 általában az eredeti mapokon folyik de ha olyan szeróra mész ahol Custom map van előbb letölti és utána enged fel:) -
#32270 sziasztok.
régen játszottam vele, most újra felraktam. meg tudná valaki mondani, hogy milyen map packet, vagy különálló pályákat kellene felraknom, mártmint hogy melyikeket érdemes, min folyik játék?
köszi -
argo001 #32269 Remélem, tudtok segíteni, van egy elég kellemetlen problémám. Multiplayerben a bog nevű pályán relatíve kevés fps-em van, és fogalmam sincs, hogy mitől. Kb. olyan fél éve szenvedek vele (azelőtt jó volt), de nem tudom, hogy mi baja (hiába volt már azóta újratelepítve az xp, a windows 7). A gépem nem hinném, hogy kevés hozzá, mivel egy HD4870-ről van szó E8400-al megtámogatva. Persze, a játékot is újraraktam már párszor, javulást nem tapasztaltam. Valaki találkozott már ilyen problémával, esetleg megoldást is tudna rá? -
GGaMeRR #32268 Sziasztok valamit nem értek, belépek a multiba minden ok de amikor játszok nem látom a chatet....kijön az h Say:..... írok, ENTER és nem hogy nem jelenik meg de még a többieké sem. Valami ötlet? -
#32267 Multiplayerban az Opcio-ban engedélyezve van a PB? -
zollt43 #32266 Hali!
Ezt próbáltuk, de a punkbuster olyankor nem enged belépni. -
#32265 Szia !
Külön profilt lehet csinálni, a Profiles menüpont alatt. New menüponttal lehet létrehozni új karaktert Single és Multiplayerben is, ha jól emlékszem. -
zollt43 #32264 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van két fiam Akik CoD-oznak. Egy gépünk van milyen lehetőség van rá, hogy mindketten külön karakterrel tudjanak játszani? Üdv.:zoll -
#32263 megnnéztem és nem találom.
csak ilyen van: "cod4 mod single" -
#32262 Nézd meg a játék mappáját! -
#32261 van egy kis problémám.megpatch-eltem, felraktam a magyarítást de nem találok "cod_single.bat" nevű fájlt amit elméletileg utánna futtatni kéne...így csak félig-meddig magyar.ilyenkor mit kell csinálni?