Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most mi van am minek kéne megvennem a cod4-et??
ott van fent a bannerban!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Valami ötlet?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Megvásároltam az eredeti játékot, szaküzletben vettem originál sértetlen csomagolásban, nem lehet hibás a lemez hiszen rendesen feltelepült, és a multi tökéletesen mûködik. De a singleplayer nem indul el, hiába van benn a meghajtóban a lemez azt írja ki -please insert the correct CD/DVD-Rom- Mégis mi a fenét kéne csinálnom vele ez csak 1 db Dvd mi mást rakhatnék be.
Akkor is ez van, ha az asztali parancsikon helyett a lemez berakása után megjelenõ menübõl akarom elindítani. Ez agyrém.
amúgy érdekesen másképp is meg lehet jópár pályát oldani mint elsõre.
Valaki tudna dobni egy linket ahol a mw1-2-nek a részletes története van?
Lehet hogy szó volt már errõl a forumban de nem szeretnék 100 oldalt visszaolvasni. Elõre is köszi <#vigyor4>#vigyor4>
Ma letöltöttem és feltettem a cod4-et nosztalgiából, szépen fel patcheltem 1.7-re, de mikor mennék be a szerverekre azt írja bannolva vagyok. Tehát,nem tudja valaki mért van az hogy az összes szerverrõl bannolva vagyok????
Tegnap este játszottam, akkor még nem volt semmi gond. ma fel akarok menni akármilyen serverre, ez fogad.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Alaplap: Asrock sAM2
Processzor: AMD Athlon 64 X2 6000+ CPU
Memória: 2x1GB DDR2 800
Merevlemez meghajtó: 500 GB, SATA
Optika: DVD-RW
Ház: Codegen 400W tápegységgel
VGA: Radeon HD 4650 1 GB DDR2 (PCIe)
Hangkártya: integrált
Hálózat: integrált
Sziasztok!
A Singleplayer mód megy hiba nélkül, semmi gond vele az ég világon, viszont Multinál ez a hibaüzenet jön ki... Mi lehet a baj? Patch fentvan. A válaszokat elõre nagyon köszönöm, fontos lenne!
Warez topik csak nálam nem jó? Hasonló kérdéseket hol tegyem fel?
Esetleg valaki segítene, csak egy kérdésem lenne, amit megkéne válaszolni, tényleg nagyon hálás lennék. Privátba vagy itt aki lenne olyan szíves és segítene... Elõre köszönöm!(:
fuck mmo's..i.,
: AMD Athlon II X3 440 3GHz AM3 Processzor.
Asus M3N78-SE Alaplap DDR2 , AMD, 5200mhz.
ATI radeon HD4650 512MB DDR2 64 bit.
TÁP:420W
RAM:512MB
win xp sp3
ELÕRE kösz amit tudtam le írtam 😄 LÉCC FONTOS
nov5-6-7
cod4 multinál pár perc játék után kifagy a játék és csak a reset segít...
többször is csinálta
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Fákjúal!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
X-Fire statjait, hogy lehet elmenteni, mert nálam gyakran elszáll és utálom mindig az elejérõl kezdeni?
"Cod4_MP.exe alkalmazáshiba
a 0x4500589 memóriacímen található hivatkozás 0x0000000 memória címre hivatkozott. az alábbi mûvelet sikertelen: read a
program bezárásához nyomja meg az ok-ot a
hibakereséshez a mégsét"
akármelyikre nyomok kidob .. és ez van cod2 -nél is csak ott be enged játszok és ha sniperrel leszednek vagy gránát megöl akkor dob ki cod4 -nél meg egybõl.. mi a baj ? pls segítsetek ..
Segítségeteket kérném.Eredeti COD4-esem 1-2 napja sokára listázza ki a szervereket,(van amikor kb 1 perc)és ha választok egyet ,time outtal kidob.Nekem azt javasolták, hogy ne frissítsem , ne rakjak fel semmi patch-et ,mert baj lehet.Én így is tettem, eddig jó volt. Jelenleg 1.0.525 -ös verzióm van.Érdekelne még az xfire-s tört szerverekkel lehet-e játszani, mert úgy tudom hogy mindegyik 1,7-es patch-el megy.1-2 pálya hiányzik és jó lenne azzal is játszani.Köszi , Hangya