Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Valaki segítsen nekem :S 1cer már irtam de nem kaptam rá választ :S valaki létszi
Most felraktam a játékot, bemásolom a régi profilomat, de nem tudja betölteni.
Mi lehet a gond? 55-ös szintet nem szeretném megint újra kezdeni. <#puszi>#puszi>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ez egy totális árkád lövöldözõs játék jelenkori fegyverzetre kicsinizve. annak viszont nagyon jó, aki ezt a mûfajt kedveli
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Valaki segítsen nekem :S
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: iw3mp.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 47043f08
Hiba – modul neve: iw3mp.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 47043f08
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00276555
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Amikor el akarom indítani a multipplayer részét ezt írja ki???
patch-eltem, illetve elõtte sikeresen játtszottam is vele,de most nem tudom mi lehet a gond?😞
a válaszokat elõre is nagyon köszönöm!!!!
Akinek megvan/volt a COD4: GOTY, az kérem segítsen. ÉN most vettem egyet, felhasználatlan map pack kóddal, amit itt kéne beírnom. Nekem kurvára nem jön be az oldal, a netet túrom már egy ideje, de egyelõre 0 eredménnyel. Akinek anno megvolt, pls írja meg, hogy õ hol írta be. Vagy mivel ez már ennyire régi cucc, esélyem sincs, hogy megszerezzem ezt a packot ingyen?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
feltettem ujra, gondoltam nyomok par menetet a hetvegen, de szeretnem megkapni az osszes fegyot, mert nem szeretnek vele annyit most jatszani... anno mikor torlodott a profilom volt egy kis app, amin csak ki kellett valasztanam a verzio szamot es mar patchelte is, de sehol sem talalom. tudna valaki segiten?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
mondjuk felejtõs lenne nálam, ha nincs ez a fejlõdéses rendszer. jók a fegyverek benne, és hogy össze lehet válogatni
amit nem értek, hogy a falon miért megy át a lövedék? téglafalon...
fent leugrik egy sáv ( õ a konzol ) kitörlöd ami oda van írva, és bepötyögöd ezt:
/connect IP ( az IP helyére természetesen az IP címet írod )
enter
szájbarágósan, hülyegyereknek címezve hogy értsem leírnád hogy pontosan hogy járjak el, mit csináljak ?
/connect IPcím a parancs, ha IP vel akarsz szerverhez kapcsolódni
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a patch és , hogy mire jó??
Van egy problémám: Egy éve vettem a játékot, minden ok volt eddig.
Pár napja létrehoztam egy másik felhasználói fiókot is. Ott beléptem a multiba, amire valamit kiírt, ebbõl csak a 'reset' szóra emlékszek.
Szóval az van hogy elveszett minden (fegyver, játékidõ), 55-ös szintrõl most újra 1-es vagyok. Visszaléptem az alap fiókomba és ott is ugyanez a helyzet.
Valaki érti hogy ez miért történt?

Volt egy nem kívánatos program a gépemen ami zavarta a lejátszóm rendes mûködését.
1.Újrainstallálni, de ugyan az a hiba.
2.Kipróbáltam egy másik gépre telepítve és ott mûködik.
3.Felrakom az enyémre megint, nálam nem jó
4.Egy harmadik gépre is felraktam ott is jó
De nálam telepítés után nem indul el a single, nem ismeri fel a lemezt, na de akkor telepítésnél meg hogy ismeri fel
Valami gebasz van a gépemmel de nem tudom mi lehet mert a játék más gépeken rendesen mûködik. Valami ötlet.