32784
11273047011472975925.png
  • zotya10002
    Vegyétek meg!!Mit szaroztok:-)
  • tajthy95
    Én is onnan szedtem... és működik.
  • Bugi Misi
    ami youtube-n van 100% hogy használnak
  • tajthy95
    Na erre már nem tudok mit mondani... :S Nem tudom!
  • guma1009
    punkbuster kicked players pbbanshub.enforced a priorbans on guid csomó szám.visitpb bans.com for details
  • tajthy95
    Buster az a baster... :D Mindegy!
  • tajthy95
    Punkbaster-kor mit ír ki pontosan?
  • guma1009
    Időközben eljutottam odáig amit mondtál és a pályákak betölti de azonnal kiirja hogy disconnected és kiléptet vagy a punkbusterre hivatkozik
  • tajthy95
    "key code in use" A kód használatban van. Olyan cd kulcsot használsz, amit más is. Keress egy másik kulcsot pl. itt: http://www.youtube.com/watch?v=n8K3PskK8gU
  • guma1009
    tajthy95 sikerült a dolog de ha én indíto servert nem dobki de ha szeretnék más szerveren játszani ezt irja ki:key code in use.pleasetry reconnecting later.Kb tudom miez de ha lenne egy gyorsabb megoldásotok hogy ilyenkor hogyan tovább akkor örülnék.
  • tajthy95
    Aha... szóval sikerült pont egy olyat kifognom, amit egy nyomorék is használ(t)? :D Kösz a segítséget! :)
  • Bugi Misi
    a CD kulcsod GUID bannolva van tehát semelyik szeróra nem tudsz felmenni amin van PB cserélj kulcsot és menni fog
  • guma1009
    tajthy95 köszönöm a válaszod. Remélem működni fog
  • tajthy95
    Multihoz nem kell crack, csak patch. 1.7-es patchet használnak a szerverek 99%-ban, de ahhoz szükség van az 1.6-ra. Szal 1.6-ot telepítsd, aztán 1.7-et.

Amúgy nekem is gondom van, én is ma tettem fel, nekem meg olyan gondom van, hogy x-ről elindítok egy szervert, betölt a map, majd kilép olyan szöveggel, hogy guid bannom van. Mindegyik szerveren ez van kivéve ahol offolva van a PB. Mi baja van?
  • guma1009
    Sziasztok olyan probémá lenne hogy letöltöttem a cod 4-et és az istenért se tudok multiban játszani tudom hogy a nem eredeti játékokhoz kell crack de nem tudom melyikre van szükség hogy biztosan mennyen a játék. Kérem a segítségeteket. köszönöm
  • petee94
    Mindenkit szivesen várunk szerverünkre: 94.199.183.212:32713
  • zotya10002
    Mindkettőtöknek a legfrissebb legyen!

:-)
  • renton7
    még egy kérdés, patch kell hozzá?
  • renton7
    még nem próbáltam, csak érdeklődtem, hogyan lehet, Köszi megpróbálom
  • ElectricalTech
    hát gondolom a multiplayerből indítasz egy szervert és megadod a barátodnak az ip címedet.
    vagy felrakjátok a hamachit, csináltok közös szobát, beléptek, csinálsz 1 szervert és lanból felcsatlakozik rád a haverod.
    van pár lehetőség, nem értem, h hol akadsz/tok el.
  • renton7
    sziasztok. egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet cod4-ben olyan servert csinálni, hogy ketten a haverommal tudjunk játszani.
    előre is nagyon köszönöm.
  • RoboKutya78
    most nem a topik volt a lényeg tee... hanem a szitu hogy mutassam mire gondot a srác meg ha nem zavar az első video cod 4 nem ismered a mapokat?
  • soo277
    Akko mennyééé a cod5topikba!!!
  • vegytek
    COD4:MW goty eladó
  • RoboKutya78
    Erre pl büszke vagyok hogy meg tudtuk csinálni a régi kolléga csapattársal
    a cheat funkció bekapcsolása mellett rengeteg c4 volt a víz alatt.:)

• RoboKutya78
    fun videokra nem gondolsz bizonyos dolgokat csak így leget megcsinálni gondolok pl a claymore láncra :)vagy a c4 dobálgatásra.sienge meg ha nem megy akkor ezt lehet alkalmazni
    Pl
  • mathyas
    Én multiban soha nem játszok.
    Szólóban meg kipróbálnám :)
  • MeoH #32313
    megoldas 1xru: ne cheatelj... Multiban paraszt dolog, soloban meg minek.
  • mathyas
    Megpróbáltam sajna nem működik.
    Ezeket állítottam át 0-ról 1-re:

seta cheat_items_set1 "1"
    seta cheat_items_set2 "1"
  • RoboKutya78
    a config fileban van egy cheat kapcsoló ha jól emlékszem a 0 át 1 re tenni és elvileg akkor lesz jó
    ha a multis mapokon szeretnél esetleg robbantgatni c4 el pl akkor a pbt is ki kell kapcsolni
  • mathyas
    Sziasztok csalás problémával küszködöm...

Végigvittem a játékot, de úgy sem működik.
    A "~" (Alt Gr+1) kombinációba nekem nem jön le a konzol, hanem a mellette levő "0" gombbal jelenik meg a konzol.
    De hiába írom be a csalások kódját, semmi reakció.
    A beállításoknál engedélyezve van a konzol.

Van még valami feltétel, hogy működjenek a csalások?
  • wantonly
    Meggyőztetek, akkor az első részét fogom megvásárolni, én is ezt néztem ki, de gondoltam előbb utánaérdeklődöm.

Köszönöm a válaszokat!
  • lolSL
    cod4 a jobb választás, csak a magyar tört servereket kerüld el és akkor csalókkal se nagyon fogsz összeakadni.
    mw2-ben már túl sok random dolog van ami az emberek tudásán felül segít killeket szerezni, vagyis sokszor meghalhatsz úgy hogy nem egy jobb játékos lő le, hanem vmi random killstreaket rádszarnak az égből
  • MeoH #32307
    +1 Cod4. MW2 sztem tul csicsas mar, halom perk, tul sok fegyver es kieg hozza, meg idiota KSek, es vhogy az uj palyak sem jottek be. Nekem nagy csalodas volt, szerencse nem vettem meg. Lehet, hogy MW2 az ujabb, de sztem a Cod4 jobb, es hosszabbtavon sokkal tobbet nyujt (megjelenes ota tolam vele, es meg mindig az egyik legjobb FPS multiban szamomra.)
  • RoboKutya78
    nem akarom lehúzni az mw2 sokig gondolkodtam megvegyem e de jött a megváltás a BFc2 és a vietnám és letettem róla
    Játszottam az mw2 vel mikor ingyenes volt meg próbáltam törtel is játszani
    de nem adta meg azt az élményt amit a cod4
    az a sok szívódzás amit a csapattal csináltunk hogy egy szerverre fel tudjunk menni az katasztrófa ha sikerült akkor valaki biztos kifagyott és csak a kör végén tudott meghívással visszajutni.
    ez a steames megoldás vette el igazán a kedvemet tölle
  • RoboKutya78
    ja és ha warokról álmodsz meg klán beállésra akkor is a cod 4 et ajánlanám
  • RoboKutya78
    azt is mondhatnánk ha nem akarsz beleunni az egy idő után egyhangúvá váló mapokba akkor inkább a csalók mert cod 4 hez legalább vannak értelmesnek mondható kiegészítők és mapok egyaránt nem mint mw2 amit legjobb esetben egy év játék után felteszel a polcra mert még eladni se fogod tudni egyhamar.
  • Bugi Misi
    1 rész Dedikált szerverek kis seb ping több a csaló
    2 rész nagyobb ping kevesebb csaló
  • wantonly
    Tanácsot szeretnék kérni. A II. VH-s Call Of Duty-k nem tetszenek, de a Modern Warfare nagyon bejön, viszont nem tudom, hogy az első vagy a második részt érdemes inkább megvenni? Melyik jobb multi szempontjából, mennyien játszanak vele, milyen a közösség? Az első rész GOTY verzióját látom mindenhol, a második rész drágább és rendelni is kéne, szóval nem tudom melyik legyen.
  • Bugi Misi
    lehet 1 újratelepítés megoldaná de amúgy passz