32784
-
#32260 de mostmár igen...kb miután letöltöttem azután raktam fel... -
#32259 akkor nem is az orbit downloadert hasznalod? :D -
#32258 ok probléma megoldva.megőrült a rókám és valamiért nem akart rendesen tölteni. -
#32257 ezt már néztem...de valami bibi van mert 7%-nál megáll a letöltés :( -
#32256 Itt! -
#32255 hello bello!
tud valaki linket magyarításhoz?lehetőleg olyat ahol nem kell fizetni, regisztrálni meg ilyen baromságok... -
#32254 leírtam hogy ezek főleg makk-k és azt vágják bele de amúgy én is ismerek aki hasonlóan nyomja és nem kedvelem XD
-
uscGhost #32253 Modderektől kérdezném h hogyan lehet megcsinálni ha egy admin felmegy a szeróra akkor zene részlet szóljon? és hogy minden adminnál a kedvenc zenéje menjen? Köszi a választ előre is és B.U.É.K. :) -
#32252 ez ugyvan h felmegy egy wh val
felveszi betömöriti a 50 gigányi videot kiirja 10 dvd re fog 30 ezer forintot elmegy a városba előadja a képzelgéseit
a csávókám akihez vitte a vidit felmegy elkezd játszani felveszi azt elkér érte 50 ezret és pápusz egy low gamernek van egy fullos frag moovieja 50 ezerért amifen 1 lövése sincs benne
van 1200 órám 3 éve játszok de ember ilyen jó nem lehet! -
#32251 kompatibilitást XP-re rakd ha úgyse passz -
#32250 1.6-1.7 kell -
kpali888 #32249 hello. feltettem codot notebookomra, és amikor elindítom egyszerüen fekete a képernyő, zene megy a menüben, egeret ha húzom hallom hogy minden megy, csak nincs kép :/ codoztam aktívan pár évet szval értek a játékohz kivülről belülről de nemtudok rájönni. ezer fórumot olvasom, googlben is utána néztem nagyon és senki nemtudod sulutiont a black sreen re :/ valaki segítsen pls, sztem a windowsom nem lesz jów :/
windows 7 64biT!!!
-
#32248 elég felrakni az utolsó,1.7-es patchet a multihoz? (van origi keyem) -
#32247 tűzfalon engedélyezted? ha így se megy játék újra rakás vagy gép -
Jude666 #32246 Sziasztok!
Tud valaki elsősorban magyar, zombimodot, amiben lehetőleg nem egymást, hanem botokat kell irtani.
Előre is köszi! -
Rambo27 #32245 helo annyi lenne a problémám h a PB(punkbuster)kidob pedig 3.4 essel frissítettem segítséget előre is kösz
-
#32244 pedig CB az ilyenek minden naposak:)
talán ezért vannak kilassítva mert nagy MAKK? -
madmanic #32243 cod1 demo óta játszom...
olyan klánokkal, akikre ti már nem is emlékeztek, Csibész, Ghost Division, Code, TBT stb, majdnem mind meg is van eredetiben..
Szóval a tapasztalatról ennyit.
CSk egy példa a videoból: crash map, romos épület a heli roncs mellett, kinéz "B" fele az árkádok alá, füstben azonnal fejes, már kapja jobbra kezdő fele, nézi (lefele) padlón falon át a csávót felugrik, lő fejes..
általában be vannak lassítva ezek " véletlenül"..
ilyen NINCS. de pont leszarom egyébként, szerintem vannak benne wh s fragek, a többi kill nem nagy szám, a video egyébként szépen meg van csinálva. -
#32242 amúgy én sokat néztem ilyen videókat és azért tanulni is lehet belőlük(magamat nézve) -
#32241 players mappát mentsd el meg persze ha tört akkor a cd kulcsot -
#32240 ezért sok lövés szerencse kérdése meg gyakorlás, azért nekik nem 100 óra CoD van a hátuk mögött hanem 10 0000 legalább (nekem is 4000 óra CoD-m van és majdnem 2 éve játszok de utol se érem őket)
én úgy látom te nem játszottál sokat és nem láttál sok csalót hogy megkülönböztesd a Pro játékosoktól:) -
#32239 eSuba klán világ Top 30 benne van pontosan nem tudom hányadik de elég jól nyomják -
#32238 Újra szeretném rakni a rendszert, mit és honnan kell menteni, hogy e vesszen el rangom és a beállítások? -
#32237 csak viccelsz ugye? :D
amugy a fragmoviek sok-sok demobol összevágott killek.. és nagytöbbségük makk, és azt is vedd figyelembe, hogy kommunikálnak egymással, hogy merre van az ellenfél. nem beszélve a láma ellenfeleikről, akik egy helyen vannak 3-an 4-en és egy irányba néznek mindannyian..
részemről a fragmoviek csak kedvcsináló videók, ritkán lehet felfedezni bennük igazán skilles gyilokot -
#32236 NEm gondolod komolyan, hogy paradox es mazarini aim/whs... Ok ebbol elnek, nem tortprivaton nyomjak :) -
madmanic #32235 dolgoztak vele szépen, de szerintem az ilyen csírák maradjanak a videoszerkesztésnél és ne játszanak..
a lövések 80% a wh meg aim.. feléig bírtam nézni..
részemről kuka.. -
#32234 Kurvajo video, am 5:30-nal hogy beugrik a trollface. XDDDDDD -
uscGhost #32233 K*rva jó! Ezek vagy cod4 megszállottak vagy privát hackerek, de szerintem az utóbbi :D -
#32232 Mazarini and Paradoxjól megcsinált Fragmove -
#32231 +5 -
andris003 #32230 XDDDD EZMIEZ ????--->http://www.xfire.com/profile/andris003/screenshots/?view#107712526 -
#32229 Nem steames a játékod véletlenül? -
#32228 ne futtass semmit a háttérben ha nem megy semmi akkor lehet vírus -
#32227 próbáltam már leistöröltem (: -
#32226 xfire off -
#32225 Sziasztok!A cod 4em ezt irja ki 1-2 perc játékidő után hogy Punkbuster kicked with reason : RESTRICTION: disallowed program / driver[132088]:S
Valaki segítsen nekem :S 1cer már irtam de nem kaptam rá választ :S valaki létszi -
#32224 Arra sajnos nem emlékszem.
Nem lehet kideríteni valahogy? -
#32223 ugyan azt a cd kulcsot kell használnod -
#32222 Egy olyan kérdésem lenne, hogy jó pár hónappal ezelött letöröltem a játékot, lementettem a profil mappát.
Most felraktam a játékot, bemásolom a régi profilomat, de nem tudja betölteni.
Mi lehet a gond? 55-ös szintet nem szeretném megint újra kezdeni. -
uscGhost #32219 Nem tudom mi a baja ennek a sz*r cod4 de valaki megmondhatná hogy ilyenkor mivan?