32784
11273047011472975925.png
  • alcotb
    de mostmár igen...kb miután letöltöttem azután raktam fel...
  • Jim Morrison
    akkor nem is az orbit downloadert hasznalod? :D
  • alcotb
    ok probléma megoldva.megőrült a rókám és valamiért nem akart rendesen tölteni.
  • alcotb
    ezt már néztem...de valami bibi van mert 7%-nál megáll a letöltés :(
  • zotya10002
    Itt!
  • alcotb
    hello bello!

tud valaki linket magyarításhoz?lehetőleg olyat ahol nem kell fizetni, regisztrálni meg ilyen baromságok...
  • Bugi Misi
    leírtam hogy ezek főleg makk-k és azt vágják bele de amúgy én is ismerek aki hasonlóan nyomja és nem kedvelem XD
  • uscGhost
    Modderektől kérdezném h hogyan lehet megcsinálni ha egy admin felmegy a szeróra akkor zene részlet szóljon? és hogy minden adminnál a kedvenc zenéje menjen? Köszi a választ előre is és B.U.É.K. :)
  • juhi ati
    ez ugyvan h felmegy egy wh val
    felveszi betömöriti a 50 gigányi videot kiirja 10 dvd re fog 30 ezer forintot elmegy a városba előadja a képzelgéseit
    a csávókám akihez vitte a vidit felmegy elkezd játszani felveszi azt elkér érte 50 ezret és pápusz egy low gamernek van egy fullos frag moovieja 50 ezerért amifen 1 lövése sincs benne
    van 1200 órám 3 éve játszok de ember ilyen jó nem lehet!
  • Bugi Misi
    kompatibilitást XP-re rakd ha úgyse passz
  • Bugi Misi
    1.6-1.7 kell
  • kpali888
    hello. feltettem codot notebookomra, és amikor elindítom egyszerüen fekete a képernyő, zene megy a menüben, egeret ha húzom hallom hogy minden megy, csak nincs kép :/ codoztam aktívan pár évet szval értek a játékohz kivülről belülről de nemtudok rájönni. ezer fórumot olvasom, googlben is utána néztem nagyon és senki nemtudod sulutiont a black sreen re :/ valaki segítsen pls, sztem a windowsom nem lesz jów :/
    windows 7 64biT!!!
  • bakkerman
    elég felrakni az utolsó,1.7-es patchet a multihoz? (van origi keyem)
  • Bugi Misi
    tűzfalon engedélyezted? ha így se megy játék újra rakás vagy gép
  • Jude666
    Sziasztok!
    Tud valaki elsősorban magyar, zombimodot, amiben lehetőleg nem egymást, hanem botokat kell irtani.
    Előre is köszi!
  • Rambo27
    helo annyi lenne a problémám h a PB(punkbuster)kidob pedig 3.4 essel frissítettem segítséget előre is kösz
  • Bugi Misi
    pedig CB az ilyenek minden naposak:)
    talán ezért vannak kilassítva mert nagy MAKK?
  • madmanic
    cod1 demo óta játszom...

olyan klánokkal, akikre ti már nem is emlékeztek, Csibész, Ghost Division, Code, TBT stb, majdnem mind meg is van eredetiben..

Szóval a tapasztalatról ennyit.

CSk egy példa a videoból: crash map, romos épület a heli roncs mellett, kinéz "B" fele az árkádok alá, füstben azonnal fejes, már kapja jobbra kezdő fele, nézi (lefele) padlón falon át a csávót felugrik, lő fejes..
    általában be vannak lassítva ezek " véletlenül"..

ilyen NINCS. de pont leszarom egyébként, szerintem vannak benne wh s fragek, a többi kill nem nagy szám, a video egyébként szépen meg van csinálva.
  • Bugi Misi
    amúgy én sokat néztem ilyen videókat és azért tanulni is lehet belőlük(magamat nézve)
  • Bugi Misi
    players mappát mentsd el meg persze ha tört akkor a cd kulcsot
  • Bugi Misi
    ezért sok lövés szerencse kérdése meg gyakorlás, azért nekik nem 100 óra CoD van a hátuk mögött hanem 10 0000 legalább (nekem is 4000 óra CoD-m van és majdnem 2 éve játszok de utol se érem őket)

én úgy látom te nem játszottál sokat és nem láttál sok csalót hogy megkülönböztesd a Pro játékosoktól:)
  • Bugi Misi
    eSuba klán világ Top 30 benne van pontosan nem tudom hányadik de elég jól nyomják
  • sg27
    Újra szeretném rakni a rendszert, mit és honnan kell menteni, hogy e vesszen el rangom és a beállítások?
  • Jaffa 2843
    csak viccelsz ugye? :D
    amugy a fragmoviek sok-sok demobol összevágott killek.. és nagytöbbségük makk, és azt is vedd figyelembe, hogy kommunikálnak egymással, hogy merre van az ellenfél. nem beszélve a láma ellenfeleikről, akik egy helyen vannak 3-an 4-en és egy irányba néznek mindannyian..
    részemről a fragmoviek csak kedvcsináló videók, ritkán lehet felfedezni bennük igazán skilles gyilokot
  • MeoH #32236
    NEm gondolod komolyan, hogy paradox es mazarini aim/whs... Ok ebbol elnek, nem tortprivaton nyomjak :)
  • madmanic
    dolgoztak vele szépen, de szerintem az ilyen csírák maradjanak a videoszerkesztésnél és ne játszanak..

a lövések 80% a wh meg aim.. feléig bírtam nézni..

részemről kuka..
  • Daell Drow
    Kurvajo video, am 5:30-nal hogy beugrik a trollface. XDDDDDD
  • uscGhost
    K*rva jó! Ezek vagy cod4 megszállottak vagy privát hackerek, de szerintem az utóbbi :D
  • Bugi Misi
    Mazarini and Paradoxjól megcsinált Fragmove
  • Bugi Misi
    +5
  • andris003
    XDDDD EZMIEZ ????--->http://www.xfire.com/profile/andris003/screenshots/?view#107712526
  • Jaka923
    Nem steames a játékod véletlenül?
  • Bugi Misi
    ne futtass semmit a háttérben ha nem megy semmi akkor lehet vírus
  • roland2293
    próbáltam már leistöröltem (:
  • lolSL
    xfire off
  • roland2293
    Sziasztok!A cod 4em ezt irja ki 1-2 perc játékidő után hogy Punkbuster kicked with reason : RESTRICTION: disallowed program / driver[132088]:S
    Valaki segítsen nekem :S 1cer már irtam de nem kaptam rá választ :S valaki létszi
  • Duddits
    Arra sajnos nem emlékszem.
    Nem lehet kideríteni valahogy?
  • lolSL
    ugyan azt a cd kulcsot kell használnod
  • Duddits
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy jó pár hónappal ezelött letöröltem a játékot, lementettem a profil mappát.
    Most felraktam a játékot, bemásolom a régi profilomat, de nem tudja betölteni.
    Mi lehet a gond? 55-ös szintet nem szeretném megint újra kezdeni.
  • uscGhost
    Nem tudom mi a baja ennek a sz*r cod4 de valaki megmondhatná hogy ilyenkor mivan?