Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
lehet hogy mü, de nekem tetszik, h utána ott marad egy folt a falon 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nem azt mondom hogy szar a grafika, hanem nézd meg amikor pl fejen lövöd sniperal, ami kifröccsen belõle vér, annyira mû hogy ha olyan lesz az 5 be is akkor az nagyon béna lesz

Boron Power
Ilyen beállítások mellett viszont egyáltalán nem szar a grafika.

errõl 1280x1024 max graff 4xaa rol beszélek

Boron Power
Azért errõl ne 640*480-ban lebutított grafikával ítélkezz 😊

Nekem az a fura, hogy "emberek elvágott torkábol fog sriccelni a vér) nemtudom hogy fogják ezt megcsinálni.de a CoD4-be eléggé valótlan amikor fejbelövöd és kispriccen egy nagyon szar minûségû vér. és ennyi

ProGabe
"a nádkunyhók oldalában egy jól irányzott sorozattal lyukat üthetünk és azonnal át is bújhatunk rajta"

remélem ezt jól megcsinálják!persze minden mást is,amit ígérnek!ha úgy lesz,tõlem akár jöhet még 5 2-ik vh-s rész is,a lényeg hogy legyen hangulata!
multiban meg remélem nem lesz lángszóró

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
cod és és realisztikus harc? 😊

ugyanmár 😄

ez attól cod, mert arcade és pörgös, de emellett löni is kell tudni, jó ez igy ahogy van, igy a leirásból eléggé félek h elbasszák

bár mivel nem a IW késziti, igy még talán el is nézném, csak akkor ne cod néven adják ki😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Snexi

Dick Riddick
Nagyobb pályák, jó történet, nem kívánok mást...

\"Heroes never die. They just reload.\"

HUNMemphis
Hát igen azért nem szabad összehasonlítani MOHPA-val.Valószínüleg jobb lesz.Igen ez a borzongás kéne azért bele.Véres, mocskos harc.
Jármûvekre rátérve repcsi lesz?Mondjuk P-51-es Mustang?Vagy valami komolyabb?
A történet az nagyon jó lehetne ha esetleg BF Bad Company féle storyt találnának ki.Nem aranyat lopnának hanem valami jobb ötlet kéne.Akármi.
Bevallom gyûlöltem a Japó hadszintereket.Kis Japó Szamuráj Jack rohan feléd mint az atom és lõheted.Nah jópofa a srác.
A rombolhatóság nah az érdekes lesz.BF Bad Companyról mindenki látott vidiket.Hát ott kõ kövön nem marad.
Online része izgat a legjobban.Mennyire lesz BF2-es feelingje.Annak is örûlnék hogyha lenne orvos vagy valami.Kicsit realisztkusabb harc.
Mondjul ellövi ka lábadat fõldrevágódsz és bizony matatsz a fegyód után.Hívod az orvost,felcsert.Ha te magad lehetnél orvos akkor meg jó kis para lehetne bevarni egy sebet a harc kellõs közepén.Remélem Perkek lesznek ismét.Arra nem merek gondolni hogy a fegyvereket lehessen fejleszteni.A kiegészítök nem nagyon voltak elterjedve a II Világháborúban.Sok kérdés van még de most ennyi elég.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Evil
E unalmas forró hétfõi nap döntött úgy az Activision, hogy lerántja a leplet a már javában készülõ Call of Duty sorozat legújabb részérõl.

A dolog várható volt, hiszen pár héttel ezelõtt az Activision már kijelentette, hogy hegesztik a Guitar Hero és a Call of Duty frencsájz folytatását, ellenben nem teszik tiszteletüket az idei E3-on. A Call of Duty 5: World at War címû folytatást nem az Infinity Ward fejleszti, hanem a CoD 3-at is fejlesztõ Treyarch. Az ötödik rész - sokak örömére, de talán inkább bánatára - visszatér a II. világháborús hadszíntérre, ám a Csendes-Óceáni hadjáratokat tûzi ki célpontul.

A jól bevált Call of Duty 4 enginet használó CoD5 állítólag jóval darkosabb stílust vesz fel elõdeinél, és ellenfeleink is sokkal okosabbak lesznek, tehát a srácok az AI-ra is rágyúrnak. A sorozat legújabb részében debütál a 4 fõs co-op mód, és a Treyarchosok igyekeznek legalább olyan jó multiplayer részleget összedobni, mint amit a CoD4-ben tapasztalhattunk; mindezt vezethetõ jármûvekkel, és a CoD4-bõl már megismert perk-ekkel szeretnék elérni. Sajnos se képpel, se videóval nem rendelkezünk ezidáig, viszont még annyit tudunk, hogy a World at War alcímet viselõ háborús gáma Xbox 360, PlayStation 3, Wii és PC platformnégyest célozza meg. (Forrás)

Elég szivásnak tünik hogy ugyanezzel a motoral csinálják..

Dick Riddick
A második világháború hat éven át tombolt.
Egy darabig még biztosan ad a játékok számára táptalajt, és még lesz jó néhány téma amit nem dolgoztak fel belõle.
Ha tud újításokat felmutatni, érdekes történet, profi kivitelezés, tanulnak a korábbi verziók hibáiból, akkor csak örülni tudok ennek a folytatásnak.
Remélem nem a most dívó egyszerûsítésnek /konzol/ esik áldozatul.

SötétBarom
Nem tom mi a baj a jármûvekkel.. UO BAS módja a legjobb volt az egész szériánban -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

HUNMemphis
Hát nem is tudom.Ismét II Világháború? Hmm ráadásul megint a Japók ellen?Ugye sokan a Medal Of Honor Pacific Assaultra gondolnak és idézik fel újra a harcokat.Nekem nem annyira jött be de érdekes lesz Activision keze alól kapni egy ilyenfajta FPS-t.
Bizalommal várom én is.Jah a jármûvek jók lesznek kicsit feldobja már a csatát egy közeledõ tank.=P

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Evil
Co-op nagy királyság lesz azért tuti megfogja érni, cod4bõl is hiányzik nagyon.

Ez a halottnak tetetõsdi stb jó ötletnek tûnik a vérel együtt csak a végén nehogy azlegyen hogy olyan gagyinak tünjön hogy azmár játszhatatlanná válik.

Jármûvek miatt pedig valószinü hogy nagyobb gépigénye lesz, vagy nemlesz olyan részletes. Aról nemis beszélve hogy azmár nem a megszokott Call of Duty lesz hanem egy teljesen új játék battlefield beütésel.

Zomil
nekem ebböl egyedül a co-op tetszik 😄

Dick Riddick
Faken. <#worship>

Vigyázni fognak rád, lesz az 10,5 négyzetméter is.

Dick Riddick
Elsõre nagyon jól hangzik.
De ha ott is 10 négyzetméteres pályák lesznek felvágom az ereimet.

Na jármûvezhettek ha minden igaz.Sajnos.

A Call of Duty 5: World at War címû új részrõl az angol gamesTM újság szellõztette meg az elsõ részleteket. A már bejelentett új hadszíntér a Csendes-óceán a II. világháború idején, de a játékba bekerült a Berlin elfoglalására indított orosz offenzíva is. A stílus jóval keményebb lesz (brutális kivégzések a japánok részérõl, katanával elvágott torokból sprickol a vér), az ellenfelek félelmetesebbek és újszerû taktikákat alkalmaznak (az ellenfél hullának tetteti magát majd közelrõl váratlanul támad). A fõdesigner szerint itt-ott már inkább egy túlélõ horrorra emlékeztet a játék, ami igyekszik a hûen visszaadni a háború borzalmait. Bemutatkozik a lángszóró, amely kiválóan használható ellenséges bunkerek kifüstölésére. A lángoló, üvöltõ katonák megjelenítése igencsak naturalisztikus és sokkoló. A környezet részlegesen rombolható lesz, a nádkunyhók oldalában egy jól irányzott sorozattal lyukat üthetünk és azonnal át is bújhatunk rajta. Ezúttal már megtanultak az amerikai katonák úszni, egyes objektumokat akár víz alatt úszva is észrevétlenül megközelíthetünk. A COD sorozatban elsõként co-op módot is tartalmazni fog a játék. A multi részben lesz jármûves harc és csapatirányítási funkciók is helyet kapnak. Platformok: PC, PS3, 360 and Wii. A Wii verzió állítólag meglepõen jól néz ki és támogatja a Wii Zappert.

mNzJean
Olvatam a privit , részemrõl mehet nálunk a dolog , ráadásul mi is mindíg fenn vagyunk , tehát adminként is figyelni tudunk a szobára.Részleteket majd megtárgyaljuk.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Snexi
Simán csinálnak egy nagy pályát ami dimbes-dombos és nincs tele épületekkel.

Evil
Ezis egy lehetõség csak talán nehezebb neki 😊

Igen az a könyvtár az!
A cd kulcsot a regisztrációs adatbázisban keresd! start- futtatás- regedit.exe és ott keress rá a call ofduty-ra lesze egy ilyen mezõ: cd-key vagy hasonló. (sajna most nem tudom megnézni.)

Fatboyz4ever!

Evil
Jaja azt a mappát meg a cd kulcsot amivel telepítetted a játékot, mert ha másikal rakod be nemfog mûködni.

Ha véletlenül nemtalálod a cd kulcsot a DVD boritjóján akor:
Options/multiplayer/Enter Key Code (innen szépen kiirod és mellérakod txt be a profilhoz)

Dave00
Ha vki szereti a hc tdm-et annak ajánlom ezt a szerót😊 87.229.109.49:28985

üdv. szóval akkor hol találom meg a profiles-mappát, hogy kimentsem a multis mentéseim? C:\valami\cod4\players\profiles\szabi? ez volna az? ezeket mentsem ki usb-re, ha máskor is szeretném foyltatni a multis mókát? meg még irtátok a serial numbert, azt hol találom, vagy azt hogyan?
csuszi
privi

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Más az idõbeosztásunk 😄

Mehet a TS, mi kiírjuk szerver üzenetben az ip-t. Viszont adminolását nem biztos, hogy meg tudjuk oldani, elég a szeróra is figyelni. Ezt jó lenne, ha te, illetve a te megbízott embereid bevállalnák.

A ts-en esetleg lehet axis/allies szoba, de lehet egyben is, mivel ha nem vált automatán, úgyis keveredés lesz.(régen a Tudatlan megoldotta vhogy, de ott ugyanolyan néven kellett a játékban és a TS-en is lenni, hogy jól mûködjön.)

Kösz!

KL

csuszi
nálunk is befigyel a killhouse bug. nem is tudjuk használni azt a mapot. kl:
most akko miva a ts-el?
feszt lelépsz msn rõl😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Boron Power
Úgy érzem, nem véletlen, hogy hivatalosan még nincs kint a patch.
http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/

Két durva hiba is van, ami elõjött:

1.
Somewhere there is a thread on the Chinatown Crash
Standard servers + SAB + Overtime >>> players kicked / crash

2.(ez csak modoknál, de a saját modwarefare modjánál is)
mp_killhouse weapon error
Weapon index mismatch for "m16_reflex_mpm16_silencer_mp"

Kicsit korán kiadta az nvidia, az iw nélkül sztem.

Fujiryu
Játsz egyszer a BF2-vel és rájössz hogy teljesen más stílus a két játék.CODba nem kell jármû, mert kis pályára felesleges jármû.Ennél 1000x nagyobb pályákon lenne értelme, de ott meg nem jönne ki az amitõl a cod cod...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Evil
Jaja túl kicsik a mapok aról nemis beszélve hogy hogyan nézne ki amikor a domboldalon bugolodna a kocsi meg minden patkába belelógna stb.. És ráadásul hova raknád a helikopter felszállóhelyet 😄 Battlefieldben teljesen jó de itt felszálna és már a mapon átis repült volna 😄 Ha pedig BF2 méretû mapokat csinálnának meghalna majdnem minden gépen a játék.

ghost rider
Csinálnak pályát hozzá...

Zomil
aha és mindezt azon a zsebkendõnyi területen? 😮

Snexi
Egyébként szvsz nem lenne megoldhatatlan jármûveket rakni a cod4-be.Mivel alapból benne van egy csomó jármû,mint pl helik közül MI-24 vagy Cobra,szállitó helikból pedig Blackhawk és a MI-8T,terepjáróból a Hummer-1 és az UAZ-469,tankok közül a T-90,M1A1.Tehát mindegyik félnek meglennének a jármûvei.Valamelyik modoló csapat összedobhatná

aricsi
Az érdekes mer mi épp ma waroztunk broadcaston udt ellen. Egy map tényleg kidob ready up-nál,ez a killhouse.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

ghost rider
Mintha én úgy láttam volna, hogy a call of duty 3-ban lehet menni jármûvekkel multiban.(Youtube-n egy videóban)<#idiota>

Morfi
"Tapasztalatok szerint a PAM4 versenymódnak nem okoz gondot az átállás. Aki mégis problémát észlel, próbáld meg mod nélkül indítani a szerverét!" Csak egy kis idézet az obinettõl.

Evil
"a másik, hogy jól tapasztaltam, hogy sajnos ezúttal nem lehet jármûveket használni multiban? vagy ezeket is fel kell oldani? vagy már a 2-ben sem volt?"

Csak CodUO ban vannak jármûvek multiplayerben a Call of Duty pályafutása alatt.
Ha szabad kérdeznem te mien játékban oldottál fel jármûveket? 😄😄😄 <#idiota><#idiota>

Evil
Fgc nél webfelületen lehetett már tegnap váltani 1.6 ra a servert (crackedre is).
Pamal viszont gondok vannak az új mappoknál.
Broadcaston Sd ben ha mindenki rupol elkezd számolni 10ig(ügye ekor kezdõdne) ehelyett kivág mindenkit valami idióta erroral és a játék meg megy tovább.
Másik gond pedig hogyha az új mapokon Fast_restartolod a servert kivág megintcsak valami erroral mindenkit a szerverõl.

Clanbasen meg már bevannak rakva az engedélyezettek közé a mapok, nemtudom hogylehet így játszani vele de õk tudják. <#idiota>

Morfi
Mivel gondolom én hogy eredeti a játékod ezért a cd kulcsod fix és ha megvan hozzá a profil mappád akkor gond nélkül mûködik.
Multiban alapból nincs jármûhasználat, maximum repülõ vagy helikopter hívás amit MI irányít.
Szerverkeresõ: mindenki másra esküszik. Én inkább pl piszkálgatom az ASE-t mert hozzám nõt. De ez az én véleményem.

Morfi
Törés csak az egy személyes játékhoz kell. A multi részhez nem kell. És lassacskán a szervertulajdonosok átállnak majd 1.6-ra. És ha 1.6-od van nem tudsz másra csatlakozni csak 1.6-ra.

pár kérdésemre szeretnék választ kapni. tehát a multis eredményeim, kaszom, rangom az a játék egyik mappájában tárolódik el, és mondjuk bármikor ki is tudom menteni usb-re, ha gáz van a géppel, majd ujratelepitésnél visszamásolhatom, és minden az eredetiben lesz?

a másik, hogy jól tapasztaltam, hogy sajnos ezúttal nem lehet jármûveket használni multiban? vagy ezeket is fel kell oldani? vagy már a 2-ben sem volt?

a harmadik pedig, hogy sokan az x-fire-t tartják jó szerverkeresõnek. nekem az all seeing eye annyiban jobban tetszett, hogy ott jobb volt a szûrõ...szal érdekelne még, hogy mi van a gamespy-al? vagy az nem ingyenes?

köszi
üdv
bigapó
jah, ezt nem tudtam, kár, hogy nem origis😊

The Matrix has you...

Morfi
Az egyes és a kettest le lehet szedni, hármast nem lehet. Nekünk az #1-vel gyönyörûen megy cd kulcs ellenõrzés nélkül.

Prince23
Ha felteszem wrz cod4 1.5-re az 1.6-ot tudok attól játszani? mer nincs hozzá 1.6 törés. viszont már látom, h pár wrz szeró áttért 1.6-ra!

Zomil
öhm tudtommal nem megcrack-elni kell a szervert hanem egy port-ot tiltani benne, ami a cdkulcs ellenörzésére való