32784
-
#32380 na most magadat minősítetted "balga"
a kérdésbe nem volt semmi balgaság
ha reagálsz erre homi vagy:D
jolegyél:) -
Zicsi85 #32379 Üdv van köztetek profi szerver készítő??. GameRangert használok. Szerverkészítésnél hogy kell lekorlátozni a fegyvereket?? Kell hozzá valami kiegészítés?? Segítsetek ha tudtok.. Köszönöm!! -
hk417 #32378 Balga kérdésre balga válasz-ennyi. -
#32377 azért kérdeztem itt mert ez "PC-S" fórum" .ÉS A pc-s változathoz kérdeztem.
Ja és megspóroltál volna pár leütést ha nem válaszolsz balgaságot.Miközben már rég válaszoltak rá .
-
hk417 #32376 Ez "PC"-S fórum. Tudtad? -
#32375 nem szimulátor tehát nem támogat -
#32374 joystik mi a ráknak ehhez a játékhoz??
-
#32373 hello anyi lennea kérdésem hogy joystick-ot támogatja a játék? -
#32372 én sose csaltam de számtalanszor bannoltak ki(nem tudnak mert nem eredeti)mert lelőttem az admint vagy hasonló
volt olyan eset hogy csipáztam Crossfire-n és 1x csak bannoltak mondom "mi a .........?"
vannak cheat ellenes rendszerek mint a PB vagy GV de azok közel sem elég jók hogy kiszűrjék a privát cheatet csak a mezei csalókat szűrik ki a többit meg az Adminokra van bízva hogy mit tesznek -
#32371 Akkor megszívtad
h
Ha eredeti mert, valaki bannolta a kódodat a rendszer.
Kéz alól vetted, vagy boltból?
Ha kéz alól vetted add vissza neki.
Ha boltból vetted írd ki ezt az üzenetet és a számlával együtt battyogj el oda ahol vetted
Ha 1 évnél nincs idősebb a számalakkor van remény ha nem akkor veheted meg ujjra.
-
imre079 #32370 sziasztok légyszives segitsetek!!!
problámám cod 4-nél mindig ezzel az üzenettel dob ki:
punkbuster permanent ban issued on this game server for players global punkbuster guid ban 2cb19ec6
a játékom eredeti!
már frissitettem a pb-ét ujra telepitettem a gamét felhivtam a termék támogatást senki nem tud segiteni!
-
hk417 #32369 Azt irod nem tudják bannolni. Érdekes,hogy amikor mindenféle csalás nélkül játszik valaki,de mondjuk káromkodik,vagy használ valamit,amit az adott server nem engedélyezett (pl.martydom,vagy néha a claymore),azonnal kivágják. A nyilvánvalóan csalást használó játékos meg csak röhög,mikor mindenki az adminnak kiabál,hogy tegye már ki--nna! ez miért van? Szerintem van "kézivezérlési" lehetösége a "gazdának" -
hk417 #32368 Egyszer,valami fórumon volt erről vita:"j",vagy "ly"
Valami nyelvész ember aztán elmondta,hogy a "hülye" vagy "hüje" is teljesen jó,mert a helyesírási szótár nem tartalmazza. A "netes" szótárakba teljesen önkényesen került bele az "ly"-os verzió,tehát azt használod,amelyik éppen a "kezedre" áll.Mondjuk eddig még nem is tették szóvá sehol,bármely írásmódot is választottam. -
hk417 #32367 Rákerestem a neten,hogy honnan szerzik--találtam egy csomó helyet,de van 2-3 komolynak látszó cég,ahol pénzért megveheted a hacket és aztán ugyanugy frissül,mint pl. a windows. Azért az nem semmi,hogy a játék gyártói semmit nem tesznek ellenük. Megnéztem pár videót is,hogy hogyan müködik a cheat--hát a jó qurva annyukat. Esélyed sincs. Tegnap azt csináltam mérgemben,amit szintén tőlük láttam,hogy mindig mentem utána,gránrátot vágtam hozzá,aztán csapatot váltottam gyorsan.(ez is már mekkora szemétség) Elég hamar elkezdett anyázni,föleg,hogy a jó pénzért vet cheatjét nem tudta használni-nekem azért jól esett,de hamar átmentem egy aránylag tiszta helyre. -
#32366 ha tudja a módját azt csalót soha nem tudják kibannolni -
uscGhost #32365 A hülyegyerek az ly xD de amúgy teljesen igazad van -
hk417 #32364 Szerintem félreértettél,mert ez a legutolsó lépés(tehát nem az elején,...) -
hk417 #32363 JA!!Meg mi a ráknak eröltetik a PB-t,ha nem jó semmire??
Persze sejtem én,hogy idióta kissebségikomplexusos hüjegyerekek ezek,akiknek még életükben nem volt nagyobb örömük(nő--felejtös).
Ilyenkor kéne a GOD módot bekapcsolni,aztán mindig odasétálni és levágni késsel--meg is örülne a hülyéje -
hk417 #32362 A faxom ki van! most kellett kiszállnom ma másodszor az egyik favorit szerverröl,mert két hülye idióta csaló miatt nem lehetett játszani.Azt azért nehezen hiszem el,hogy ilyen balfaxok a szerverek,hogy nem vágják ki azonnal és örökre. -
#32361 Persze,azt még az elején ki kellett választanom,na mindegy... -
#32360 1ébként itt 1 szótár az ilyen és ehhez hasonló kifejezésekhez! -
hk417 #32359 köszi -
#32358 wh= wallhack vagyis "átlát a falon" és előre látja a helyzetedet így könnyebben leszed! -
hk417 #32357 mi az,hogy wh-zik? külömben én is rühellem a sok csaló szemetet--szétcseszik a játékot.Az is gáz,hogy kell a szervernek vagy 5-6 perc,mire ki tudja vágni a francba.Mondjuk nem értem miért nem tiltjá ki az ilyent örökre? -
hk417 #32356 már ugy értem a PB-be! Tudod,ha futtatod a letöltött PB file-t,feljön egy ablak,hogy adj hozzá játékot--na oda. -
hk417 #32355 betetted a játékot? -
#32354 Srácok punkbuster ügyben segítsetek már egy kicsit:evenbalance.com-ról letöltöttem az automata punkbuster frissítést,de azóta nem enged fel egyetlen serverre sem.Tudtok rá valami megoldást? Köszi! -
#32353 Rossz szervereken jatszol akkor, de sajnos szomoru, hogy ez a helyzet. -
uscGhost #32352 Hát nemtudom én csak zombi és jump módba nem találkoztam csalókkal, minden szerver tele van velük, nincs becsületes gamer ez az én véleményem -
#32351 UAV -
#32350 Nem feltetlenul WHzik. Okozhatja ezt a nagy ping/fps kulonbseg is, ill. ha van radar, akkor lathat, tapasztaltabb jatekos "tudja" hol vagy, csipobol kiszed. -
uscGhost #32349 Az ellenfél wh-zik -
chicopadre #32348 Sziasztok!
Nekem van egy problémám. Cod4 ben az ellenfél kb egy fél másodpercel hamarabb lát meg engem és ezáltal könnyebben le is szed. Ha állok egy helyen célozva az ellenfél felé, kilép a sarokról és leszed. pedig célozva várom. visszanézem a killcamot és látom hogy belép én meg ott állok mint egy darab sz*r és simán van ideje leszedni. mi lehet az oka? -
#32347 (PC-n) -
#32346 hát a wowosok nem nagy része használ xfiret. codhoz meg patchbe is csomagolták. este fent van egyszerre kb 1 millió ember b.neten, összes coddal együtt 10-ed annyian ha játszanak :) -
uscGhost #32345 Xfire.com-on a mai eredmény :) Le lett hagyva a wow ilyet se láttam még :)
-
#32344 BBasher vs aNimush
Lassan vége! -
#32343 azért megvegyem hogy ha az admint lelövöm bannoljon?:D -
#32342 akkor szerencséd volt -
guma1009 #32341 Mostmár megy gond nélkül.A punkbustert kellett frissíteni.