32784
11273047011472975925.png
  • bauer15
    na most magadat minősítetted "balga"
    a kérdésbe nem volt semmi balgaság
    ha reagálsz erre homi vagy:D
    jolegyél:)
  • Zicsi85
    Üdv van köztetek profi szerver készítő??. GameRangert használok. Szerverkészítésnél hogy kell lekorlátozni a fegyvereket?? Kell hozzá valami kiegészítés?? Segítsetek ha tudtok.. Köszönöm!!
  • hk417
    Balga kérdésre balga válasz-ennyi.
  • bauer15
    azért kérdeztem itt mert ez "PC-S" fórum" .ÉS A pc-s változathoz kérdeztem.
    Ja és megspóroltál volna pár leütést ha nem válaszolsz balgaságot.Miközben már rég válaszoltak rá .
  • hk417
    Ez "PC"-S fórum. Tudtad?
  • RoboKutya78
    nem szimulátor tehát nem támogat
  • RoboKutya78
    joystik mi a ráknak ehhez a játékhoz??
  • bauer15
    hello anyi lennea kérdésem hogy joystick-ot támogatja a játék?
  • Bugi Misi
    én sose csaltam de számtalanszor bannoltak ki(nem tudnak mert nem eredeti)mert lelőttem az admint vagy hasonló
    volt olyan eset hogy csipáztam Crossfire-n és 1x csak bannoltak mondom "mi a .........?"

vannak cheat ellenes rendszerek mint a PB vagy GV de azok közel sem elég jók hogy kiszűrjék a privát cheatet csak a mezei csalókat szűrik ki a többit meg az Adminokra van bízva hogy mit tesznek
  • RoboKutya78
    Akkor megszívtad
    h
    Ha eredeti mert, valaki bannolta a kódodat a rendszer.
    Kéz alól vetted, vagy boltból?
    Ha kéz alól vetted add vissza neki.
    Ha boltból vetted írd ki ezt az üzenetet és a számlával együtt battyogj el oda ahol vetted
    Ha 1 évnél nincs idősebb a számalakkor van remény ha nem akkor veheted meg ujjra.
  • imre079
    sziasztok légyszives segitsetek!!!
    problámám cod 4-nél mindig ezzel az üzenettel dob ki:
    punkbuster permanent ban issued on this game server for players global punkbuster guid ban 2cb19ec6

a játékom eredeti!
    már frissitettem a pb-ét ujra telepitettem a gamét felhivtam a termék támogatást senki nem tud segiteni!

• hk417
    Azt irod nem tudják bannolni. Érdekes,hogy amikor mindenféle csalás nélkül játszik valaki,de mondjuk káromkodik,vagy használ valamit,amit az adott server nem engedélyezett (pl.martydom,vagy néha a claymore),azonnal kivágják. A nyilvánvalóan csalást használó játékos meg csak röhög,mikor mindenki az adminnak kiabál,hogy tegye már ki--nna! ez miért van? Szerintem van "kézivezérlési" lehetösége a "gazdának"
  • hk417
    Egyszer,valami fórumon volt erről vita:"j",vagy "ly"
    Valami nyelvész ember aztán elmondta,hogy a "hülye" vagy "hüje" is teljesen jó,mert a helyesírási szótár nem tartalmazza. A "netes" szótárakba teljesen önkényesen került bele az "ly"-os verzió,tehát azt használod,amelyik éppen a "kezedre" áll.Mondjuk eddig még nem is tették szóvá sehol,bármely írásmódot is választottam.
  • hk417
    Rákerestem a neten,hogy honnan szerzik--találtam egy csomó helyet,de van 2-3 komolynak látszó cég,ahol pénzért megveheted a hacket és aztán ugyanugy frissül,mint pl. a windows. Azért az nem semmi,hogy a játék gyártói semmit nem tesznek ellenük. Megnéztem pár videót is,hogy hogyan müködik a cheat--hát a jó qurva annyukat. Esélyed sincs. Tegnap azt csináltam mérgemben,amit szintén tőlük láttam,hogy mindig mentem utána,gránrátot vágtam hozzá,aztán csapatot váltottam gyorsan.(ez is már mekkora szemétség) Elég hamar elkezdett anyázni,föleg,hogy a jó pénzért vet cheatjét nem tudta használni-nekem azért jól esett,de hamar átmentem egy aránylag tiszta helyre.
  • Bugi Misi
    ha tudja a módját azt csalót soha nem tudják kibannolni
  • uscGhost
    A hülyegyerek az ly xD de amúgy teljesen igazad van
  • hk417
    Szerintem félreértettél,mert ez a legutolsó lépés(tehát nem az elején,...)
  • hk417
    JA!!Meg mi a ráknak eröltetik a PB-t,ha nem jó semmire??
    Persze sejtem én,hogy idióta kissebségikomplexusos hüjegyerekek ezek,akiknek még életükben nem volt nagyobb örömük(nő--felejtös).
    Ilyenkor kéne a GOD módot bekapcsolni,aztán mindig odasétálni és levágni késsel--meg is örülne a hülyéje
  • hk417
    A faxom ki van! most kellett kiszállnom ma másodszor az egyik favorit szerverröl,mert két hülye idióta csaló miatt nem lehetett játszani.Azt azért nehezen hiszem el,hogy ilyen balfaxok a szerverek,hogy nem vágják ki azonnal és örökre.
  • Viktorr
    Persze,azt még az elején ki kellett választanom,na mindegy...
  • darkerlomy
    1ébként itt 1 szótár az ilyen és ehhez hasonló kifejezésekhez!
  • hk417
    köszi
  • darkerlomy
    wh= wallhack vagyis "átlát a falon" és előre látja a helyzetedet így könnyebben leszed!
  • hk417
    mi az,hogy wh-zik? külömben én is rühellem a sok csaló szemetet--szétcseszik a játékot.Az is gáz,hogy kell a szervernek vagy 5-6 perc,mire ki tudja vágni a francba.Mondjuk nem értem miért nem tiltjá ki az ilyent örökre?
  • hk417
    már ugy értem a PB-be! Tudod,ha futtatod a letöltött PB file-t,feljön egy ablak,hogy adj hozzá játékot--na oda.
  • hk417
    betetted a játékot?
  • Viktorr
    Srácok punkbuster ügyben segítsetek már egy kicsit:evenbalance.com-ról letöltöttem az automata punkbuster frissítést,de azóta nem enged fel egyetlen serverre sem.Tudtok rá valami megoldást? Köszi!
  • MeoH #32353
    Rossz szervereken jatszol akkor, de sajnos szomoru, hogy ez a helyzet.
  • uscGhost
    Hát nemtudom én csak zombi és jump módba nem találkoztam csalókkal, minden szerver tele van velük, nincs becsületes gamer ez az én véleményem
  • lolSL
    UAV
  • MeoH #32350
    Nem feltetlenul WHzik. Okozhatja ezt a nagy ping/fps kulonbseg is, ill. ha van radar, akkor lathat, tapasztaltabb jatekos "tudja" hol vagy, csipobol kiszed.
  • uscGhost
    Az ellenfél wh-zik
  • chicopadre
    Sziasztok!

Nekem van egy problémám. Cod4 ben az ellenfél kb egy fél másodpercel hamarabb lát meg engem és ezáltal könnyebben le is szed. Ha állok egy helyen célozva az ellenfél felé, kilép a sarokról és leszed. pedig célozva várom. visszanézem a killcamot és látom hogy belép én meg ott állok mint egy darab sz*r és simán van ideje leszedni. mi lehet az oka?
  • lolSL
    (PC-n)
  • lolSL
    hát a wowosok nem nagy része használ xfiret. codhoz meg patchbe is csomagolták. este fent van egyszerre kb 1 millió ember b.neten, összes coddal együtt 10-ed annyian ha játszanak :)
  • uscGhost
    Xfire.com-on a mai eredmény :) Le lett hagyva a wow ilyet se láttam még :)
  • Misi az ezredes
    BBasher vs aNimush

Lassan vége!
  • Bugi Misi
    azért megvegyem hogy ha az admint lelövöm bannoljon?:D
  • Bugi Misi
    akkor szerencséd volt
  • guma1009
    Mostmár megy gond nélkül.A punkbustert kellett frissíteni.