Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Ja az kimaradt hogy Cod4 1.5 ös ase fix van rajta de nálam gond nélkül megy 1.6 al is csatlakozásal, server rcon kezelésel együtt.

Evil
Anno haver ujrarakta Vistát, nemment fel neki az Ase átküldtem a progit, neki ment, majd énis op rendszert telepitettem viszaküldte szintén megy. Valahova kitömörited mondjuk All Seeing Eye könyvtárba majd elinditod, Optionsba beállítod a Cod4 helyét és készen is vagy Favorites1 ben pár külföldi origi szerver van viszont Favorites 2 tõben ottvan majdnem minden magyar server ha az alap lista nem mûködne (nálam megy azis) frissiti is rendesen. (Felraktam data.hu ha valakinek kell leszedheti:
Letöltés: All Seeing Eye

ha a yahooo megszüntette az a.s.e. -t akkor hol találok tört servereket..FAQ-ba nemvolt benne... meg az a probléma nekem nem jut el a telepítésig.. valamit töltene le kérdezi elõtte hogy europai vagy észak amerikai szerverrõl szeretném-e és utánna hibákra hivatkozva megszakítja a telepítést... akinek van kis ideje az segíthetne...

aky93
Emberek, ma láttam, hogy a pamos JCSR, HEG server ujra felfele ível, hála annak h levették a cd key ellenõrzést (gondolom én). =)
Hála, mert a dignitas tdmre versenyezni kell már mapváltásnál is h felkerüljön az ember, és jó hogy van itt is egy ilyen server. =)
Ma este 2 silenced p90es emberke temp bant adott nekem mikor beálltam. =) Node sebaj már biztos ti is találkoztatok olyannal, h felmentél, és szavazás: kick XY és a következõ pillanatban: Vote passed, You are kicked from the server. =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

mNzJean
Én ha modi volnék ezért simán dobnék egy-két ilyet<#felkialtas> ,még ha nem is rosszszándék vezérelt.

Paranoia töröld a linket pls.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Minstrel
a default class-ban lévõ fegyvereket meg perk-eket nem lehet valahogy átírni egy cfg-ben vagy ilyesmiben?

http://topgearhungary.blogspot.com/

de a faszomért linkeled be te elõember??

nincs elég seggarc így is a szervereken???

<#action>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dick Riddick
Ez régebben is így volt.
De különben teszek rá. Ha normálisan játszol, minden egyes lövéssel fejlõdsz, wh-zhat, aim-ezhet, de egy sima lanon meghal.

Bemegyek a Gyõri Felderítõk szerverére, Killhouse, az elsõ gránátom kit talál el, na kit? E.V.O.BigBoy. Huhúúúú, ebbõl lesz még valami! Utána lövök tovább, jól fejbelõttem, jött is az üzi: A k*rva g*ci szájbab*szott r*hadék anyádat de gyökér spawnkiller Ricsárd!!!!! R*hadt looooowwwww!!!
Írtam sgy szmájlit, aztán még lelõttem vagy hatszor, a lényeg hogy a következõ tablenyomáskor már nem volt bent.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Régebbi kiadás lehet, nem?

Danecay
Ha a cheat oldalán leírtak igazak, akkor még a PB sem véd:

"PB & SS Proof + Clear View
PB Proof: Currently 100% undetected by PunkBuster. Simply check our forum daily for detection status before playing. If PunkBuster detects it we will recode and release a new build FREE!
Clean SS: If an admin screenshots you it returns a clean SS.
Clear View: If another player spectates you they don't see the hack."

A lényeg, nagyvonalakban az, hogy nem látja a PunkBuster, de ha a késõbbiekben mégis felderítené csinálnak egy újabb verziót, amit feltételezhetõen ismét nem fog felismerni a PB.
A következõ oldalon részletesebb leírást lehet róla olvasni:
www.fpscheats.com
Egyébként ma több szerveren is játszottam és sajnos azt kell mondjam, hogy mindegyiken fennállt a csalás gyanúja egy pár emberkénél 😞

Evil
Azért ezt cáfolnám hogy "Mindegyik x2 am2 foglalatú" Nekem x2 3800+ osom van és csak 939 es socketes 😊

csuszi
kl privi.
fuji te lámaaa😄😄😄😄😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Sok az off, még a végén kibannolnak... <#nevetes1>
Mindegyik x2 am2 foglalatú, szóval passzolni fog. Vétel elõtt is rákérdezhetsz ha biztosra akarsz menni.
A 6000+ és a 6400+ is 2*1mb gyorsítótárral van, 1000mhz-es fsb-vel. Elõbbi 3ghz-es magokkal, utóbbi 3,2-vel. Én a 6400+ -t ajánlom, 25 körül már kapsz.
És a CoD-al ssem lesz probléma. <#integet2>

Köszi Dave meg mindenkinek... ha 100% hogy alaplapomhoz jó a 6400+-as akkor azt veszek 😊 !! sokat segitettetek lehet hogy majd még lesz pár kérdésem de egyenlõre ennyi 😊 Köcce <#wave><#worship><#wave><#worship><#smile>
mind1... de a 6400 a jobb. mind2 2 magos. és megy az alaplapodon

szasztok tudja valaki, hogy hogyan lehet nem eredeti game-l multiba játszani vagy tudtok szervert amelyiken lehetne?
hát igen
Hali! Oké köszi a választ még arra lennék kiváncsi hogy, ha vannék egy athlon 64 x2 6000+ vagy egy 6400+-ost akkor nm lenne procinak baja az alaplapommal? mármint megfelel alaplapnak az ASUS M2N-MX -em?

Vagy 6000+ vagy 6400+ lesz! melyik a jobb? mindegyik két magos?
Dick Riddick
A kari jó, csak szerintem a proci lesz gyengécske.
Ha most van zséd lecserélni tedd meg, a 6000+ már jobban hangzik. Hiába van jó kártyád ha a proci nem tudja kihajtani.

értem szóval nem jó a kari hozzá?
Ha a procimat kicserélem és alaplap marad akkor rendben lesz?
athlon 64 x2 6000+ az akor jó?
Dick Riddick
Elszomorító.
Az egyetlen védõbástyánknak a punkbuster marad.
És esetleg a szemfüles adminok, bár errõl is megvan a magam különbejáratú véleményem.

<#nyes>

Szedd le az ASE-t és próbáld újra telepíteni! Már nem tudod! A telepítés csak egy szir-szar ami leszedné a Yahoo szerverérõl a teljes progit! Na ez már nem megy!!!!

Mad: I LUV U! 😄

Fatboyz4ever!

Zomil
grat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jaja gratula neked is és Mrs. Professzornak is <#vigyor2>

Dick Riddick
Ha már itt tartunk: Kongratulésön Prof. <#integet2>

Dick Riddick
Az alaplap és a videókártya memóriák függetlenek egymástól.
Viszont egy Athlon 64 x2 6000+ elkelne azért bele, kb. egy huszasból megvan. Esetleg 30 ropi körül egy 6400+.

ez még a 8600GT-t sem hajtaná ki...

Hali! Köszi a válaszokat 9800 gtx 512mb-osat választom 😛 Remélem bírja majd a proci???????!

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz jó lenne ha elbírná 9800 gtx-et!!! De alaplapon jó e vajon??

ASUS M2N-MX DDR2-es !! a kártya meg DDR3-mas?? akkor is passzol a géphez?

soha nem igazodok el ebben 😊 THX A VÁLASZOKAT!!!! Bye!!<#worship>
Fujiryu
És mér van rajtad menyasszonyi ruha? Csuszi tudja hogy mással vagy, vagy így közlöd vele?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

EnZsolt
Nem aprózta el, rögtön egy egész halom cheatet használt. Némelyiknél nem is lehetne gondolni, hogy az volt, némelyik meg nagyon levágós. A Desert meg egy picit gyors volt 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Danecay
Ez a videóbeszúrás nem igazán jött be, ezért legyen inkább link formában 😊 COD4 CHEAT
Mondhatnám, hogy dögöljön meg az ilyen, de nem mondom, mert az egy kicsit durva kívánság lenne, de minimum bannolják az össze szerverrõl ahová beteszi a lábát. Nem tudom, mi járhat azoknak a fejében akik csalva érnek el jó eredményeket, arra gondolhatnak közben, hogy "de ku*va jól nyomom ma is" vagy mi?

Danecay
Multizgattam ma is egy kicsit, és gyanúsan sokszor öltek meg falon, füstön keresztül és közben gyakran chat-en is feltûnt a WH kifejezés. Nem igazán vágtam, hogy mirõl van szó, mert sohasem keresgetek olyan dolgokat, amiket egy kis böngészés után találtam. Na ilyen kor megy el az ember kedve a játéktól:

JCSR PROFESZOR
HAj
Kössz a gratulációt,fõleg dzsénnek.
Ezek vagyunk mi<#taps>

www.jcsr.hu

JCSR PROFESZOR

www.jcsr.hu

Hassel606
degecííííííííííííí!<#mf2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

BigReaper
vegyél 9800gtx-et! Szfváron a Kégl György utcában van a Users! Kék szép reklámtáblával, a Skálától menjél, és gyalog, mert az egy egyirányú utca, és feléd jönnek autókák, és bal oldalon lesz a bolt! 8800 GTS leadja a stabil 250et, szal nemtom haverod mit csinalt vele, h csak 130on van...😄 jó vásárlást!

www.team-gigabyte.com

newszepiking
khm. gyapjas, x-lábú köpködõ kérõdzõ vagyok.

életben nem használtam még ts-t.
hogyan kell?

khm. bocs.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

newszepiking
Gratula Prof!!!<#puszis>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

csuszi
prof tetszik a bajuszod. illik a játékodhoz😉
ünneplõd is fasza...

mNzJean
tényleg jut eszembe Professzornak szombaton volt a lagzija ,sok boldogságot ezúton is.

Bruhaha<#hehe>

mNzJean
Vedd fel a fülhalgatót ,10 perce huhogok neked ts-n<#hehe>

mNzJean
nem tudom mi van vele, te nem tudod elindítani ?

csuszi
bazzeg dzsén a jcsr servert letíltották. már nem kell?
kl😊
hoztam a kettõnk versenyén😉

csuszi
attól még lehet telepíteni, csak nem keres. én használom serverkezelésre, fav.ba ott figyel az ngz meg a surakik, meg dzsénék és a kgb warservere. szal jó az még mindig😊

<#hehe>

utállak...

nekem 1280x... minden maxon és stabil 125fps (bár lehet hogy, lehetne több is, de maxfps-t belöttem a kedvenc szeróim miatt!
kari: Nvidia 9800 GX2

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
Gtx-et már 50 rugó környékén is lehet kapni.
Ha nagyon nem találsz boltban online is rendelhetsz, a garancia miatt érdemes olyan helyrõl, aminek vannak boltjai is, nem online áruház.