Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltés: All Seeing Eye
Hála, mert a dignitas tdmre versenyezni kell már mapváltásnál is h felkerüljön az ember, és jó hogy van itt is egy ilyen server. =)
Ma este 2 silenced p90es emberke temp bant adott nekem mikor beálltam. =) Node sebaj már biztos ti is találkoztatok olyannal, h felmentél, és szavazás: kick XY és a következõ pillanatban: Vote passed, You are kicked from the server. =)
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
Paranoia töröld a linket pls.<#worship>#worship>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://topgearhungary.blogspot.com/
nincs elég seggarc így is a szervereken???
<#action>#action>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De különben teszek rá. Ha normálisan játszol, minden egyes lövéssel fejlõdsz, wh-zhat, aim-ezhet, de egy sima lanon meghal.
Bemegyek a Gyõri Felderítõk szerverére, Killhouse, az elsõ gránátom kit talál el, na kit? E.V.O.BigBoy. Huhúúúú, ebbõl lesz még valami! Utána lövök tovább, jól fejbelõttem, jött is az üzi: A k*rva g*ci szájbab*szott r*hadék anyádat de gyökér spawnkiller Ricsárd!!!!! R*hadt looooowwwww!!!
Írtam sgy szmájlit, aztán még lelõttem vagy hatszor, a lényeg hogy a következõ tablenyomáskor már nem volt bent.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
"PB & SS Proof + Clear View
PB Proof: Currently 100% undetected by PunkBuster. Simply check our forum daily for detection status before playing. If PunkBuster detects it we will recode and release a new build FREE!
Clean SS: If an admin screenshots you it returns a clean SS.
Clear View: If another player spectates you they don't see the hack."
A lényeg, nagyvonalakban az, hogy nem látja a PunkBuster, de ha a késõbbiekben mégis felderítené csinálnak egy újabb verziót, amit feltételezhetõen ismét nem fog felismerni a PB.
A következõ oldalon részletesebb leírást lehet róla olvasni:
www.fpscheats.com
Egyébként ma több szerveren is játszottam és sajnos azt kell mondjam, hogy mindegyiken fennállt a csalás gyanúja egy pár emberkénél 😞
Mindegyik x2 am2 foglalatú, szóval passzolni fog. Vétel elõtt is rákérdezhetsz ha biztosra akarsz menni.
A 6000+ és a 6400+ is 2*1mb gyorsítótárral van, 1000mhz-es fsb-vel. Elõbbi 3ghz-es magokkal, utóbbi 3,2-vel. Én a 6400+ -t ajánlom, 25 körül már kapsz.
És a CoD-al ssem lesz probléma. <#integet2>#integet2>
Vagy 6000+ vagy 6400+ lesz! melyik a jobb? mindegyik két magos?
Ha most van zséd lecserélni tedd meg, a 6000+ már jobban hangzik. Hiába van jó kártyád ha a proci nem tudja kihajtani.
Ha a procimat kicserélem és alaplap marad akkor rendben lesz?
athlon 64 x2 6000+ az akor jó?
Az egyetlen védõbástyánknak a punkbuster marad.
És esetleg a szemfüles adminok, bár errõl is megvan a magam különbejáratú véleményem.
Mad: I LUV U! 😄
Fatboyz4ever!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont egy Athlon 64 x2 6000+ elkelne azért bele, kb. egy huszasból megvan. Esetleg 30 ropi körül egy 6400+.
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz jó lenne ha elbírná 9800 gtx-et!!! De alaplapon jó e vajon??
ASUS M2N-MX DDR2-es !! a kártya meg DDR3-mas?? akkor is passzol a géphez?
soha nem igazodok el ebben 😊 THX A VÁLASZOKAT!!!! Bye!!<#worship>#worship>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Mondhatnám, hogy dögöljön meg az ilyen, de nem mondom, mert az egy kicsit durva kívánság lenne, de minimum bannolják az össze szerverrõl ahová beteszi a lábát. Nem tudom, mi járhat azoknak a fejében akik csalva érnek el jó eredményeket, arra gondolhatnak közben, hogy "de ku*va jól nyomom ma is" vagy mi?
www.team-gigabyte.com
életben nem használtam még ts-t.
hogyan kell?
khm. bocs.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
ünneplõd is fasza...
MJ rulz Pink Team The Only One
Bruhaha<#hehe>#hehe>
kl😊
hoztam a kettõnk versenyén😉
kari: Nvidia 9800 GX2
Fatboyz4ever!