Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem minden szerveren van ilyen csak néhány-on 😞

csá!

az a gondom hogy néha kidob a szerverrõl azzal hogy a PB nem jó. frissítem a pb-t semmi... letörlöm felrakom ujra semmi...

valaki valami 5let?

azt a sok szemetet állítsd le...

ha még mindíg lassú, akkor az xfiret is, konzolból csatlakozz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kijön a safe mód, aztán elindul, és 2-3 másodperc múlva kiírja, hogy iw4mp.exe mûködése leállt!
Lehet hogy az a baj hogy BETA driver van a videókarimhoz???
De akkor mért megy a single?????????
Pls help!!!!!!!!!!!
istenostora03
Nah a szerós cuccot megcsináltam, már csak a lassú töltésre kéne egy help 😊

Kép: (Itt áll meg 2 percre)

Zomil
de a hibaüzit még véletlenül se ird le....

isteonostora: #27000 hsz!

Reaper: Bazze micsoda ték 😄DDDDDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!
Nagyon nagy bajom van!
Eddig tökéletesen ment a multiplayer, de máe lassan 2 hónapja nem indul el!
Pedig eddig semmi baja sem volt!
Vistám van (sajnos), és azért nem szeretnék most OP rendszert csrélni, mert az elég sok idõ...
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehetne ezt helyrehozni?
Mert amikor elindítom, akkor mindig hibaüzivel kidob!
Nagyon fontos lenne!
Elõre is köszi!
Üdv.
istenostora03
Semmit. Végre elindult(eddig is) csak várnom kellet. De most azt írja h bannolva vok a szeróról ha nem rögtön akkor meg GUID BAN (teljesen szûz CoD4).Úgyhogy semmi cheat. Razor1911-es verzióval toltam(nám).Sry a warezér ha ez az volt 😊

Dick Riddick
Mit ír ki?

\"Heroes never die. They just reload.\"

istenostora03
Szoszi mindenkinek!

Lenne egy kis(nagy) problémám. Egyszerûen nembírom elindítani az MP-t az SP hibátlanul megy. Tegnap elött húztam újra a gépet, azelött meg ment.

Köszi elõre is!

BigReaper
kössz, fejlõdõképes vagyok😊

www.team-gigabyte.com

mNzJean
<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Csaknem mûvészi szintre emelted a kioktatást!
(taps-taps-taps-taps-taps-taps)
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

BigReaper
aranyos pofa, szeretem az ilyeneket😄 Akkor mivel most agyonnyúzott hulla vagyok, szépen fogom elmagyarázni neked! Elõször is utállak, mert másolt a cod4-ed! VEDD MEG!!! a probléma pedig amivel kidob, hogy kb az lesõ lemásolt CD kulcsod van meg a jatekhoz, azzal tetted fel, ami viszont kb 2007.november 7én a megjelenés másnapján mar Nemzetközi Tiltólistán (global bannlist) van! Szal ez a baj, ezért dobál a PB! Szal kisgyerek, huzzál megvenni vmelyik boltba, és ide ne írogass warez témát! További segítség ha majd más játékkal is próbálkozol a késõbbiekben, és bajod lesz vele, és fórumra fogsz fog járni érte! Olvast a fórumban a Fejlécet = Bannert! Próbálj meg aszerint kérdezõsködni, mert itt pl kint van a válasz a kérdésedre!!! drága tubicám, remélem érhetõ voltam! 😛 😄😄😄😄😄

Csuszi(és többiek) ugye tetszik? 😄

www.team-gigabyte.com

csuszi
nemtom. talán szemész? vagy szemüveg nincs rajtad? vagy analfabéta vagy? vagy lusta? vagy hülye? kb.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hy! Valaki nem tudna nekem segíteni h mi lehet a baj? Valahányszor belépek egy szerverre mindig ezt írja ki: "peo PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player peo...GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a"

Már próbáltam PB frissítést is...elõre is köszi!
 Evil
Valszeg elállitodott a beállitások.. Hangot én viszaraknám 44Khz(high) ra + Options/game optionsban Enable consolet kapcsold be megint.

Hali! Ezúttal nem hardware problémám van hanem cod4-be történt valami fura ami azt hidtem nem fog bekövetkezni... Nincs console-om!!!!! + Még a fegyverek hangja is más!! Nagyon rossz léci segitsetek... nem tudom h mi történt bakker de idegesit.... !!! Pls... megpróbálom újratennni 1.6-ot hátha ugy jó lesz de mással megesett már?
Thx Bye!<#worship><#wave>
 Evil
CallofDuty4/players/profilneved/mpdata
+ A cd kulcsod mert anélkül nemlesz jó.

Netgear
Melyik file tárolja a rangot???

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

cicai
ok😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

cicai
pl.: ^3 blablabla?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
jah, értem, köszi😄

NEOreg3
"^" jel után írj egy számot (tán 1-9 között lehet) és akkor színesen fogsz írni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

cicai
Sziasztok!
h kell színesen írni?
alt gr+3 egyszer? De nekem erre "^" ez a jel jön ki.
mit kell csinálni?

HD JOHNNIE
Gratula Prof! 😊 <#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ghost rider
Nem. 😄

Dick Riddick
<#eplus2>

Dick Riddick
Ha egy szerveren meglátom valamelyiküket, tuti mardok, megvan a napi móka-adag.
Jobb mint egy adag vicodin. <#nevetes1>

figyelj én kélántag vagyok beajánljalak?<#beka2><#beka2><#nyes><#nyes><#nyes>

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

newszepiking
jól van jól van!

mocskosbuzik. ezen pénzt keresni?!?!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

EnZsolt
Én már jó rég óta keresem õket, de sosem találtam 😞 Pedig szívesen röhögnék rajtuk, ahogy mondják a magukét.

KMG TV? Én inkább megmaradok az ITT-nél 😛

Minstrel: szarjál sünt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Dick Riddick
Igen.
<#nyes>

newszepiking
tényleg?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

csuszi
én is leszedtem és elküldtem a pb-nek. akkor én is hülye vagyok?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

ghost rider
Én pl szoktam nézelõdni egy torrent oldalon és ott találtam egy cheat torrentet.
Tiszta szégyen, hogy ilyeneket felraknak.
És van olyan hülye is aki le is tölti...

Dick Riddick
Igen.

cicai
most vettem😄

elitehun
Lehet hogy hülyeséget mondok de szerintem a mesterlövészes pályán (a múltban) Capitan Price-al vagyunk (csak akkor még nem volt kapitány)
elitehun
xDxD am egyet értek szép TV!!!!!!
Zomil
jah szép tv

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cicai
Nem szép?

ezt már múltkor megbeszéltük...vagyis dögöljön meg mind 😊

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Hassel606
<#eljen>

Boron Power
Írtad, hogy ha mégis észlelné a pb, adnak ki újat. Na addigra a magyar felhasználó már bukta is a 10.000,- Ft-ját, amit a szülõktõl könyörgött össze, egy eredeti, streamelt, rendesen beállított szerveren. Szerintem egy ilyenen nagyon kevesen mernek csalni.

Vegyétek meg a játékot!

Ha nem, akkor meg viseljétek el a csalókat...

Danecay
Elfelejtettem leírni, de a CHEAT-es hozzászólásomba, hogy azért bátorkodtam belinkelni azt az oldalt, mert nem lehet, csak úgy ingyen letölteni a csalóprogramokat, a legtöbb tizenpáréves VérPistikének nincs önálló keresete, hogy ilyenekért pénzt adjon, vagy ha lenne sem adna, továbbá nem minden szülõnek van dombornyomásos bankkártyája a fizetéshez, akik pedig már keresettel rendelkeznek azoknak már benõtt a fejük lágya annyira, hogy ne folyamodjanak ilyen játékélményt romboló eszközökhöz.
Még annyit, hogy ha valaki ilyen dolgokat keresne, a "cod4 cheat" keresõszavakra elsõ találatként dobja fel a GOOGLE az általam belinkelt oldalt, szóval nem nagyon könnyítettem meg a csaló beállítottságú emberek dolgát.

Akinek inge vegye magára és törölje már a lenti cheat es hsz -t.
Madmanic nek teljesen igaza van....

Köszönjük

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bigapó
ez tök jó kép lenne, ha... nem lenne ilyen sötét..

hol készült? bog-on vagy winter crash-en?

The Matrix has you...

Ez jó mert ez egy full install! Általában csak valami miniprogit lehet leszedni, ami a Yahoo-tól szedi automatán a full progit! Köszi a linket, ezt jól elrakom!

Fatboyz4ever!