Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a gondom hogy néha kidob a szerverrõl azzal hogy a PB nem jó. frissítem a pb-t semmi... letörlöm felrakom ujra semmi...
valaki valami 5let?
ha még mindíg lassú, akkor az xfiret is, konzolból csatlakozz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lehet hogy az a baj hogy BETA driver van a videókarimhoz???
De akkor mért megy a single?????????
Pls help!!!!!!!!!!!
Kép: (Itt áll meg 2 percre)

isteonostora: #27000 hsz!
Reaper: Bazze micsoda ték 😄DDDDDDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyon nagy bajom van!
Eddig tökéletesen ment a multiplayer, de máe lassan 2 hónapja nem indul el!
Pedig eddig semmi baja sem volt!
Vistám van (sajnos), és azért nem szeretnék most OP rendszert csrélni, mert az elég sok idõ...
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehetne ezt helyrehozni?
Mert amikor elindítom, akkor mindig hibaüzivel kidob!
Nagyon fontos lenne!
Elõre is köszi!
Üdv.
Lenne egy kis(nagy) problémám. Egyszerûen nembírom elindítani az MP-t az SP hibátlanul megy. Tegnap elött húztam újra a gépet, azelött meg ment.
Köszi elõre is!
(taps-taps-taps-taps-taps-taps)
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Csuszi(és többiek) ugye tetszik? 😄
www.team-gigabyte.com
MJ rulz Pink Team The Only One
Már próbáltam PB frissítést is...elõre is köszi!
Thx Bye!<#worship>#worship><#wave>#wave>
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
h kell színesen írni?
alt gr+3 egyszer? De nekem erre "^" ez a jel jön ki.
mit kell csinálni?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Jobb mint egy adag vicodin. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
KMG TV? Én inkább megmaradok az ITT-nél 😛
Minstrel: szarjál sünt.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
MJ rulz Pink Team The Only One
Tiszta szégyen, hogy ilyeneket felraknak.
És van olyan hülye is aki le is tölti...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
Vegyétek meg a játékot!
Ha nem, akkor meg viseljétek el a csalókat...
Még annyit, hogy ha valaki ilyen dolgokat keresne, a "cod4 cheat" keresõszavakra elsõ találatként dobja fel a GOOGLE az általam belinkelt oldalt, szóval nem nagyon könnyítettem meg a csaló beállítottságú emberek dolgát.
Madmanic nek teljesen igaza van....
Köszönjük
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
hol készült? bog-on vagy winter crash-en?
The Matrix has you...
Fatboyz4ever!