Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ez ugyanugy vonatkozik forditott állásban is sztem.
van 1 pár embernek nagy arca az miatt hogy eredetije van.
(Ugy általában)
Na kussoljá, ha büszke vagy, hogy warezzel tolod. Egyszerûen ebbe a topicba ne jöjjön olyan ember, aki kimondja, hogy nem eredetivel tolja, és erre büszke is, és még õ nézi le azt az embert, aki képes volt megvenni a játékot.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
a boltbol is lopod a kolbászt ugye?
és ne gyere azzal, h nem ugyanaz, ott a boltot itt a készitöket kárositod
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A robbanás másodpercek múlva bekövetkezhet: 12-11-10-9... <#wilting>#wilting><#bee1>#bee1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mindig ledob a pb, és nem tudom hogy mit kéne csináljak!
Valaki pls segítsen!
Ma frissítettem le a pb-t!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Az életben meg leszakítaná a vállad egy automata sorozat. <#miaz>#miaz>
a config_mp-ben át tudod írni.
Olyan régen játszottam vele hogy elfelejtettem! :S
De köszi a gyors választ! 😄
Az egyik magyar szerver ezzel a vakerával hajít ki:
r load scaleskinned = 4
Mi a repedt fa...t jelent ez. Elég régóta ezen a szerón játszom.
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Fatboyz4ever!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Tudom hogy hülye kérdés, de hogy tudok csatlakozni egy szerverhez?
Mert ha megnyomom a 0-át és utánna beírom hogy: /join szerver IP akkor nem csinál semmit!
Valaki pls segítsen, mert az Xfire meg bedöglött!!!!!!!!!!!!!
Kérem valaki gyorsan segítsen!
1.5-ös patch van fent!
Köszönöm!
Üdv.
Ha valaki felakarná rakni akor letölti a fájlt értelemszerüen Cod4 et bemásolja a server punkbuster könyvtárába és consolba beirja:
/rcon pb_sv_banload
vagypedig berakja a server punkbuster config fájlába a pb_sv_banload ot.
És a végén pedig lebirja ellenõrizni a /rcon pb_sv_banlist parancsal.
Ez olyan mintha bikafuttatáson felöklelnének a bocik, te meg kikéred magadnak, mert mi a francért engedik ki õket az utcára.
A PB dolgozik különben, fél órás meccs alatt kb 10 global bant oszt ki.
És igen, vannak original szerverek ahova bátran mehet az ember, ha egy csaló mégis bekeveredik, nem sokat tud garázdálkodni. A 10 rugó mégis 10 rugó. Ha warezzel tolja valaki, akkor tényleg ne szívja a fogát ha auto g3-al találkozik. Az se rossz gyakorlás ha valaki csalókat öldös. És mellesleg nem kis kihívás is. <#eplus2>#eplus2>
Ja es meg annyit, hogy nem mindenki van megáldva otthon vagy akarhol dinamikus IPvel, es azt IPt is lebannolja a PB amirol csaltak, szal hiaba vennel uj kulcsot, ha tele vagy zsével ,és irnad be es orulnel, hogy itt van ujra erdeti es fut, s PB azonnal kibannolna, visszatero csít miatt!!! 😄 'pöcshuszár'
www.team-gigabyte.com

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ezzel frissítsed ha esetleg mással csináltad volna.
XP-d van?
Tûzfal nem blokkol?
amikor lefrissítetted kiirja hogy complete?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
figy csak elmondtam hogy mi a helyzet + itt nem mindenkinek van eredetije. szóval vedd ugy hogy nem is neked mondtam OKS?
"hogyha adnál ingyenes eredeti kódot "
háhá, na ezért nem fog senki csalni origival, mert ha bukik akkor kuka volt 9ezer Ft....
te meg nyomjad a csiterek közt, az "ingyenes" verzioddal
de amugy sokan warez kóddal csalnak és mégse kapnak guildot. csak 1-2 ember
CoD4 Nick: Ricsa'rd
istenem olvass mielött hülyeséget irsz...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
wh-t+a többit kikapcsolod és kész. teljesen tiszta vagy csakugye gyorsan lõ a g3.
emugy eredet játékkal ilyet tuti nem probálnál be miután 10ezret kiadtál érte😄
szóval sirják csak, van multi, csak nem a warezos pistikéknek
ugyanis már hetek óta letölthetõ egy Uj csalás mindenféle EXTRÁVAL.
innentõl kezdve nálam a Cod4 nem játék.
a megszokott PB-s kedvenc szerveremen játszok mikor 1ik csávóka megjelenik és aim+wh+mindennel mindenkit lelõ.
2 perc keresgélés után a neten ráakadtam egy csalásra az 1.6 hoz
Hát mitmondjak. letöltöttem, elindítottam , visszamenntem arra a PB-s szeróra és próba.
10 percet töltöttem ott, próbálgattam a beállításokat stb ... 2-t öltem nem többet utána ki is léptem.
ennyi a tapasztalat mára. senkiben se lehet bizni már sajna..
igen ezt PONT ÉN MONDOM A NAGY CSÍTER IGEN , hogy felvilágosítsalak titeket hogy tisztában legyetek a dolgokkal.
a progi nevét nem mondom ki. aki megakarja keresni ugyis megtalálja mert mondom 2 perc gugliba....
remélem nagyon hamar kiadnak vmi pbfrissítést, mert én addig Cod4 -el nem fogok játszani....
és akkor most megint kezdjetek el szindi hogy már megint csaláson jár az eszem stb stb stb.
várom a válaszokat
2. Nem használok "hákolt" cfg-t.
3. G3-at meg pláne nem használok, fõleg autoshoot-al.
4. Valaki a nevemet használta??
1: nem wh-zok, soha nem is csináltam, sõt el is itáltem azt!
2: pont te beszélsz, akinek hákolt cfg-je van, autoshoot-os a g3-mad.
szal sztem no komment!
Ha nem te voltál az elõbb a hes vagymi szerveren akkor bocs! 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Elõre is kössz.